100. Presenter!

Idag har jag stått i köket i princip hela dagen. Har hjälpt till att baka och laga mat inför imorgon.
Är ju uppe på Orust nu och hälsar på min familj på landet under några dagar. Imorgon ska vi nämligen ha lite släktkalas här för mig, eftersom att jag fyller 18 på måndag!
Idag har jag bakat morotskaka, lagat mat, och hjälpt till med lite andra grejer. Vart ute en liten promenad med min mysiga hund också. Det märks av att han börjar bli  äldre, den hunden. Men idag fick han i alla fall inte ett EP-anfall av glädje. Fick öppna några presenter redan idag som jag tänkte visa för er.

T-shirt från Shock, en liten maskot i form av en krabba, mjukisshorts, lädertopp (som tyvärr var för stor, så den får bytas till en mindre storlek.), usb-minne i form av en nyckel, shower gel från yves rocher och parfym från yves rocher. (kokosnöt! Luktar sjukt gott!).

99. Bra body lotion och shower gel

Skulle vilja tipsa om en speciell body lotion som också finns som shower gel. Nämligen Durance shower gel och body lotion. Jag har använt den ett bra tag och älskar den. Hudsalvan är fetare än vanliga salvor och är väldigt bra för torr hud! Vilket jag har, så den passar mig utmärkt. Både hudsalvan och duschgelen luktar oliv och är oljor i båda. Mumsigt.
Vet tyvärr inte riktigt var man kan köpa dem, eftersom att min mamma köper dem på Cash, där tyvärr bara företag kan handla. Men skulle tro att de finns i vanliga skönhetsaffärer också.
Kostar nog minst 150 kr skulle jag tro. Helt klart värt att testa!



98. Hole

Det enda jag har lyssnat på hela natten och morgonen.
Hole♥


97. Courtney Love- "skinny little bitch"

Fastnade framför en dokumentär på tv om Courtney Love.
Så nu sitter jag och lyssnar på Hole och förlorar mig själv i känslor och tankar.
Vild och vågad, ja tack. Jag är dock för försiktig för att vara det. Men hennes musik fick mig att känna att jag också ska våga, som andra.
Trash trash trash. Jag är så inne på det just nu. Vill vara trash och precis som jag vill. Och det kommer jag vara, så småningom.

Skinny little bitch
Into the lord
Praying for some salvation
'Cause she's just so bored
And all the things you'll never live to tell
You will never see the light
I'll just obscure it out of spite
You're just a nasty piece of work
Come, come on baby, come on baby let it burn
Oh baby does it hurt












96. Tips om hårfärg!

Idag har jag varit i stan ett tag med Mattias, för att försöka komma på fler grejer att önska mig så att han ska kunna ha lite fler valmöjligheter. Men det är svårt att försöka komma på saker. Saker som inte är för dyrt, eller som han kan köpa. Är ju liksom en liten skillnad på vad man önskar sig av sina föräldrar och syster än av sin pojkvän. Men jag vet att han kommer komma med något fint i slutändan. Det gör han alltid. Presenter är inte det viktigaste. Bara han är ju som en underbar present!♥

Har precis varit nere på Willys och köpt hårfärg. Tänkte färga utväxten ikväll. Börjat få en del nu plus att solen har blekt håret så jäkla mycket att det är helt brunt. Och jag vill vara snygg till min födelsedag och en del andra händelser som närmar sig! Körde på samma hårfärg som förra gången.
Cameleos blueblack. Den kostar bara 30 spänn per förpackning, vilket passar mig skitbra. Visst, färgen håller inte riktigt lika bra, men det tycker jag just nu bara är positivt eftersom att jag vill ha vitt till vintern. För nästa gång ska jag låta det bli en jäkla utväxt och sen testa mörkbrunt, och försöka få håret ljusare på det sättet. Ljusare brunt hela tiden, närmare min vanliga hårfärg. Allt för att inte slita på håret allt för mycket.

Förresten, ge mig gärna tips på bra hårfärger som ni har använt/hört om! Vilken är eran favorithårfärg?



Är förresten väldigt sugen på Cameleos dark mahogny. Den ser så fin ut på förpackningen!

95. Frukost + Hardcore Superstar

Vaknade för ett tag sedan. Börjar bli dags att äta frukost nu, särskilt eftersom att jag inte ätit sen vid sex igår.
Senare ska jag och älskling åka in till stan. Han tycker att jag har gett honom för lite tips på vad jag önskar mig i födelsedagspresent, haha. Ikväll blir det att packa lite igen. Imorgon bitti åker jag upp till landet.
Älskling springer runt och sjunger till Hardcore Superstar. Dröjer inte så länge till nu innan vi ska se dem!
En av mina favoritlåtar!


94. Älsklings blogg!

Nu har Mattias skaffat en ny blogg! Han hade en gammal som han inte har varit så aktiv på, men nu har han börjat igen! Tycker att ni ska in och kolla den!
Klicka här för att komma dit!

Min fina älskling♥

93. Lunch och fika i stan

Har precis kommit hem till älskling nu. Åt lunch i stan med mamma och syster. God mat var det!
Sen gick jag iväg till gymmet medans de letade efter fler presenter till mig. Körde järnet idag verkligen, men känns bra. Då kan jag i alla fall sova med gott samvete ikväll. Efter det gick vi och fikade. Verkar som att mamma hade köt massa presenter till mig ialla fall. Fastän hon sa att jag inte skulle få en enda grej.  Regnar som bara den idag. Hoppas verkligen inte det kommer göra det på söndag och måndag.
Ikväll ska det tydligens ses fotlboll här. Usch, fotboll på tv:n är inte min grej...

92. Aj

Här sitter jag och dricker te och är nästintill klar för dagen. Ska in till stan om ett tag och träffa min mamma och lillasyster. De är nere i göteborg under dagen för att köpa presenter till mig, haha! Ska äta lunch med dem sen, och efter det ska jag till gymmet och träna ett tag. Sen kanske det blir en fika med dem. Ikväll åker jag till älskling och sover där inatt.
Min rygg gör extremt ont. Specellt högra sidan. Tror att det är efter båtturen. Ribbåt i hög fart+ vågor+ hårt underlag = aj i hela kroppen, flyga hit och dit och hålla fast sig för glatta livt. Ungefär.
Hade verkligen behövt en riktig massage nu! En proffsmassage!

Kom på för en stund sedan att jag glömt en sak att önska mig i födelsesagspresent. De snygga skorna jag provade på Skopunkten för ett tag sedan! Ja, jag är kär i dem. Hmm, kanske har råd med dem om ett tag?


91. Orust

Nu ska jag berätta lite om Orust.
Jag har fortfarande inte badat i havet i år. Jag vet inte vad det är med mig, men jag har bara ingen lust och det hjälpte inte att komma ut till kusten heller. Så det återstår att se när jag badar i år.
Men vi har i alla fall spelat minigolf på Stockens camping. Jag vann! Har spelat minigolf ungefär tre gånger i mitt liv, haha. Men det är ganska kul.
Igår var vi ute med den ena ribbåten. Hur härligt som helst. Att åka ut själva och komma ut på havet i hög hastighet. Plus att igår blåste det en del också så då var det ju lite mer vågor ön vanligt ute vid Islandsberg! Jag älskar vågor. Hannah skrek när Sofia körde hit och dit, men kul var det. Har i och för sig ont i kroppen sen den turen, men det går över. jag som är båtvan tyckte bara att det var kul, men Hannah tyckte att det var lite läskigt. Har ju faktiskt åkt båt sen jag låg i mammas mage!
Vi har ätit godis och jag och Hannah spelade liiite kort igår kväll i alla fall. Så mycket mer än det har vi inte gjort faktiskt. Men jag har några bilder från när vi var ute på sjön i alla fall!

Hannah och Sofia nere vid båtarna.


Sofia kör båten!


:D


En glad Hannah.


Rupert, haha. Hannah: - Åh Rupert! Grint, haha! Ja, han är ju rödhårig..."






90. Irriterad

Just nu är jag jäkligt irriterad. På folk. Och på att de inte fattar vad man menar. Vill jag inte så vill jag inte. Punkt slut. Vad är problemet?
Känns som att min födelsedag kommer att gå helt åt helvete på måndag.

Nej. Jag måste ut och springa av mig all ilska innan jag blir galen.

Precis såhär jag känner mig just nu...

  

89. Hemma!

Nu är jag hemma igen! Har inte haft tillgång till internet så därför har jag inte kunnat uppdatera.
Lagom till jag kom hem funkar knappt internet (såklart), vilket betyder att allt är precis som vanligt.
Men jag skriver mera senare när mitt internet har bestämt sig för att funka riktigt igen.

88. Packa packa

Har det lite småstressigt ikväll.
Jag och Hannah åker ju upp till våran kompis landställe imorgon, så nu är det att packa som gäller.
Har en del annat jag måste göra ikväll också. Samtidigt som jag försöker packa håller jag på med att bjuda folk till en "pickning" på min födelsedag. Plus att jag innan det ska upp till min familj på landet och fira med släkten.
Om några dagar hoppas jag att jag ska kunna blogga mera, och mer seriöst än vad jag gör just nu. Tyvärr har jag inte tid just nu, och för att jags aka slippa stressa ihjäl mig så behöver jag min tid.

Ni får en bild från helgen när jag och nin syster skulle till stan.

87. Lön

Nu är "helgen" med syrran slut. Idag har vo sovit och kollat på mer Buffy och spelat tv-spel.
Nu är jag hemms hos älskling igen.
Min lön kom igår tydligen. Fick till och med mer än jag räknat med! Härligt när sånt händer.
Har faktiskt inget mer att skriva, så jag återkommer imorgon.


86. Dagens outfit.

Dagens outfit. Dålig bild, men har inget riktigt redigeringsprogram här.

Linne- Carlings (ca 3 år sedan)
Kjol- JC (i vintras)
Halsband- Lindex.



85. Låg uppdatering

Tyvärr så kommer det nog bli lite dålig uppdatering ett tag framöver.
Just nu är jag hemma, i Tynnered med min syster. Vi ska ha tre dagar för oss själva här hemma, så jag kommer inte att ha så mycket tid över till att uppdatera. Men jag ska försöka att ta lite bilder.Idag har jag tagit min syster hem till Mattias för att hon skulle få se valparna. På måndag är de 7 veckor! Nu börjar de verkligen se ut som Labradorer. Men det är också nu som det verkligen gör ont när de bits och rivs hela tiden. Men de är ju så söta så man kan inte låta bli att kela med dem! Jag och min syster har hyrt film och sånt, så vi ska se en nu. Har kollat gamla avsnitt av Buffy och Vampyrerna hela kvällen, men nu är det dags för en film. Ja, jag är en gammal Buffy-nörd. Kul att se saker som man nästan har glömt av att man tyckte om förr...
 På lördag åker jag till Mattias och är där tills söndag. Blir antagligen att träffa en vän på söndag en stund, innan jag åker hem. Och på måndag åker jag och Hannah upp till Orust till våran kompis Sofia och är där måndag-onsdag och har det skönt.
Men efter allt det så ska min blogg bli roligare! I promise.


84. Bubbelvatten

Tog lite fler bilder igår igen, så här kommer en till.


83. Bubbles

Lämna gärna lite kritik om mina bilder.


82. Vart tog livsglöden vägen?

Ärligt talat så är jag inne i en period just nu när jag inte mår så bra. Jag vet inte exakt vad som får mig att må dåligt, jag vet bara att det finns ett antal bidragande faktorer till det. Jag försöker att rycka upp mig, att bara låta bli att deppa, men jag kan inte. Jag försöker hela tiden så gott jag kan. Det är sommar, jag har lov, och en del att se fram emot, men icke. Jag är ändå inte glad. Jag önskar verkligen att jag bara hade kunnat säga till mig själv att nu är det dags att sluta deppa och vara glad, men hur jag än försöker så går det inte. Det enda jag kan göra är att fortsätta att försöka må bättre. Hur lång tid det kommer att ta, har jag ingen aning om. Men jag ska fortsätta att försöka.

Just nu sitter jag med dunderinpackning i håret och väntar på att skölja ur det. Sen ska jag sola en stund nere vid älven innan jag tar mig till gymmet!

81. Film!

Har precis kollat på en film med älskling. Den var ganska bra, men man hade gärna sett den del två!
Men den är värd att se :)

"Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant" heter den. Den får 3/5 i betyg.


80. Have to have!

Måste ha! Blev helt eld och lågor när jag såg den. Vill ha den i svart. Finns i brunt också.
Jag fyller år väldigt snart, så finns ju en chans att jag kan få den!
Gina Tricot, 200kr.


79. Träna

Jag har haft konstiga drömmar hela morgonen. Sov till halv tolv men är fortfarande skittrött. Jag ska i alla fall börja göra mig i ordning och sen ta mig till gymmet. Måste köra ett riktigt träningspass nu. Ikväll kommer älskling. Vet inte vad jag gör av dagen, men det får vi se.


78. Hemma igen

Min dag på Orust har varit ganska bra. Resan dit gick väldigt smidigt. Kom fram precis i tid och mamma och lillsyrran kom och hämtade mig. Men när vi kom fram blev våran hund så glad att han fick ett EP-anfall. Fy fan vad rädd jag blev. På senare år har han alltså fått Epilepsi, och det är vissa saker som utlöser hans anfall.
Bland annat glädje. Men resten av dagen mådde han bra. Jag har ätit god mat, massor med mat och bara tagit det lugnt. Tyvärr var ju vädret inget att hurra för. Mamma grillade fläskfilé och massa gott, med klyftpotatis och tzatziki. Tog lite bilder i alla fall. Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att se på Sex and the city och mysa för mig själv.

Mamma dukade snyggt till middagen.


Lukas. ♥



77. På landet

Det var jobbigt att gå upp tidigt imorse efter att ha sovit ut de flesta dagarna under sommarlovet hittills. Kom hit lite innan tio. Självklart är vädret skittråkigt och småkyligt. Inget badväder precis. Internet här uppe är ganska segt. Hunden blev så glad när jag kom att han fick ett EP-anfall. De kommer allt oftare nu för tiden tydligen. Det var inte alls kul att se honom sådan.

Min lillasyster tog lite bilder på honom häromdagen och satte ihop till ett kollage. Såhär ser det ut!
Lukas, 8 ½ år.


76. Upp till landet

Nu är jag hemma i Kungälv igen. Saknar min älskling redan. Men hans kommer hit på tisdag så. ♥
Jag har nu bestämt mig för att imorgon bitti åka upp till Hälleviksstrand på Orust och hälsa på min familj på landet över dagen. Det var två år sedan jag var där sist, och de har byggt om altanen och grejer. Saknar min lillasyster lite, och min hund såklart. Ska se till att ta lite bilder när jag är där. Jobbigt att behöva gå upp tidigt imon bitti bara. Men det ska väl gå.

Hittade lite gamla bilder på datan häromdagen. Blir så arg på mig själv när jag tittar på gamla bilder och tänker "vafan, jag var ju snygg!" Varför ändrade jag hårfärg så snabbt!?
Bilderna är tagna av Mattias i september 2009, när vi var på Liseberg för att se Lillasyster med några vänner.

 




75. Magkatarr

Jag har varit vaken från och till ett tag. Har svårt att sova för mitt magkatarr. Min mage är så jäkla öm. Kan verkligen inte ligga på magen, och inte på sidan heller. Hur lätt är det att sova på rygg? Nej. Jag blir så irriterad. Det blir ju aldrig bättre. Jag tog flera olika starka mediciner i vintras, som jag mådde väldigt dåligt av. När jag hade ätit de kurerna var det bättre, men bara för ett tag. Nu är det precis som det har varit det senaste året. Jag känner att det inte är värt att börja äta mediciner igen. Jag orkar inte må dåligt. Inte så dåligt. Så därför står jag ut. Har en viss medicin jag kan ta  när jag har ont, sm brukar hjälpa. Den är väldigt bra att ha när jag är på konserter och så, eftersom att jag alltid får ont och då knappt orkar stå upp. Och det är ju inte precis till hjälp att jag svimmar väldigt lätt heller. Men i fredags hjälpte tabletterna knappt. Jag vill bara att det ska försvinna.

Inatt kollade jag och älskling på avsnitt av Vampire Diaries. Det kommer vi nog att fortsätta med när älskling har vaknat. Åker hem till Kungälv ikväll.


74. Winnerbäck-konserten!

Konserten igår var hur bra som helst. Helt obeskrivlig. Melissa Horn sjöng precis lika bra som på skiva, och Lasse var lika charmig som vanligt. Han gjorde sin lilla dans med fötterna hela tiden. Vilket såg ganska roligt ut.
Det var ju lite andra band som spelade också, men inget jag tycker om. Ett tag undrade vi vad sjutton Laleh höll på med. Hon stod bara och pratade och gjorde konstiga ljud för sig, vilket bara drog ut på tiden.
Men jag säger då det - Lasses konserter är underbara. Finns inget bättre än att stå där och titta och lyssna, med sin älsklings armar runt sig. Älskling hade med sig ena systemkameran och tog bilder hela kvällen, så jag tänkte lägga upp några av dem. Konserten avslutades med fyrverkerier!

Alla bilder är tagna av min pojkvän, Mattias. Det är inte okej att ta en bild utan min tillåtelse.










73. Winnerbäck!

Godmorgon. Jag är uppe och ska väl börja göra mig i ordning så småningom, och äta frukost. Ska hem till älskling sen och lämna grejer. För ikväll ska vi se Winnerbäck! Ska blir hur kul som helst. Hans konserter är alltid så mysiga. Det blir tredje gången jag ser honom live och innan sommaren är slut ska vi se honom en gång till, men i Stockholm! Antagligen får vi också se Melissa Horn ikväll. Gud, henens röst är underbar. Kom änglar är en av mina favoriter med Lasse. Kommer säkert stå med tårar i ögonen ikväll.



72. Nya saker från Ullared!

Ann kom hem med en del grejer förut! Fick lite roliga saker som jag tänkte visa. Hade faktiskt sagt till Ann om vad jag behövde och så. Blev så himla sugen på att åka ner till Ullared när hon kom hem med massa grejer. Jag vill också köpa billiga och bra grejer! Får se till att ta mig ner dit i slutet av sommaren, eller till hösten.

Tavelramar, musmatta, hårinpackning (skitbra! Köpte den förra sommaren och den gjorde verkligen underverk.), deo, godis, och en spargris! Har tänkt att börja spara lite pengar nu och kände att det kunde vara bra att förvara dem på ett bra ställe! Ögonskuggssuddare. Förutom detta så fick jag även våtservetter (smart att ha i handväskan), tandborste och kajalvässare.

71. Hårfärger

Ja, nu har älskling åkt hem och jag är ensam igen. Eller nja, inte riktigt ensam, men ändå. Min uppdatering har varit dålig både igår och idag men jag har inte haft mina bästa dagar direkt. Ann är i Ullared idag så när hon kommer hem kanske jag får lite grejer som kan behövas. Har inget för mig som vanligt. Funderar på att sy om lite kläder senare när jag ändå inte har något att göra.
Tänkte visa lite olika hårfärger som jag har haft. Kan väl säga att jag i princip saknar alla som jag har haft.
Dum som jag var färgade jag och blekte under ett år och testade ganska mycket, efter att jag flyttat hemifrån. Jag fick inte färga håret för mina föräldrar. Nu ångrar jag att jag skulle testa allt med en gång. Kämpar just nu med att få långt hår igen. Har haft svart som "vilofärg" sen i oktober och planerar att ha det ett tag till. Vill bli vithårig igen till vintern. Det jag saknar mest är nog det rosa.Rosa är absolut inte min färg i vanliga fall. Speciellt inte på kläder. Men jag har börjat tycka om rosa, och som hårfärg älskade jag det, men bara som babyrosa.
Emellanåt har jag haft orange under blekningsprocesserna. Så här kommer lite gamla bilder! Tyvärr har jag inte alla bilder kvar, vissa är på en gammal mobil och så. Självklart har jag ju haft min egna hårfärg men den får jag visa en annan dag! Bilderna är inte upplagda efter vilken ordning som jag hade hårfärgerna.

Under min förvandling till vitt.                       Den här bilden togs nån gång i augusti förra året.
 
Ser ut som en liten skolflicka här, haha.             En av mina absoluta favoritbilder.
 
Under en period under förra sommaren hade jag blått överhår och svart underhår.
 
Försökte mig på vitt överhår och blåsvart underhår, vilket gjorde att den blåsvarta färgen färgade av sig och blev helt blå på vissa ställen. Men jag trivdes.
 
Har även haft rött i två omgångar.                                 Hade rosa i augusti-september förra året.
 
Slutligen har jag haft svart, också i två omgångar.

70. Nedrans kamera

Har spenderat en del av dagen med att försöka ta lite nya bilder på mig själv. Har blivit extremt dålig på det, det senaste året. Men självklart fick jag inget bra ljus nånstans och jag blir bara mer och mer irriterad på min kamera. Fick en enda bra bild som jag känne rär värd att visa upp. Vill verkligen ha en bättre. Helst en systemkamera. Ann sa häromdagen att man tydligen kan söka fonder för grejer. Typ... " jag behöver en systemkamera för att kunna utveckla mitt fotointresse". Så hon tyckte att jag skulle skriva ett sånt litet trevligt brev där jag förklarade varför jag behöver en systemkamera, och skicka in. Jag visste inte ens att man kunde få fonder för sånt. Försöker leta upp lite fonder, men jag förstår mig inte på det riktigt. Nu när jag har tänkt efter lite är jag ganska sugen på en kompaktkamera. Så...
Någon som har tips på bra systemkameror/kompaktkameror? Inom rimliga priser.



69. Bilder från Danmark

Har suttit i flera timmar nu med att försöka få upp det här inlägget, men mitt internet har bråkat hela tiden. Den sista bilden går inte ens att ladda upp, men den får väl komma senare. Men ialla fall...
Mellan den 28 och 30 maj var jag ju i Danmark med min familj. Jag har hur länge som helst tänkt att ladda upp lite bilder därifrån, men det har aldrig blivit av. Så nu har jag tagit mig i kragen. Här kommer en del av bilderna jag fotade i Danmark, Köpenhamn.
Alla bilder är fotade av mig, och redigerade av mig.

Genom bilfönstret på vägen ner till Köpenhamn.


Självklart skulle det spöregna under hela resan ner.


Tivoli i Köpenhamn.


Maaaat. Vi åt så sjukt mycket mat, men alltid god mat.


Mamma och pappa.


Jag på mitt och min systers hotellrum.


68. Tränat

Jag tog mig ner till gymmet snabbt och lätt. har faktiskt aldrig varit nere på Sportlife här i Kungälv innan. Det var ganska litet, men helt okej. Det enda dåliga var väl att de inte hade någon riktig magmaskin. Men det funkar ju att ta sig dit och träna när man känner för det. Tar ju knappt 10 minuter att gå dit. Så då kan jag inte skylla på att jag inte orkar ta mig till gymmet.
Jag har ingen aning vad jag ska göra av resten av dagen. Vill hitta på nåt, men vet inte vad. Får väl kolla om folk är upptagna idag eller vad de gör.
Någon som har tips på en bra film?

67. Sovmorgon

Vaknade för en stund sedan. Så himla skönt att sova ut riktigt länge. Jag kunde bara inte sluta sova. Imorse vaknade jag vid sex av en åsk-knall och gick upp och kollade ut genom fönstret. Men nä, himlen var klar och det hade regnat. Konstigt tänkte jag och gick på toa, där jag hörde en åsk-knall till. Gick ut i vardagsrummet, till balkongen och kollade ut. Hela västra sidan av himlen, mot havet, var helt svart. Trodde ovädret var påväg hit från havet, och jag har alltid fått lära mig att när det kommer oväder från havet, då jäklar är det oväder. Och jag har vart med om sådana, på landet. När vägen blev bortspolad och grejer. Så jag gick och la mig igen, men hörde ingen mer åska. Jag antog att ovädret drog ut över havet istället för att komma från havet. Skönt. Sen somnade jag igen. Gick ut på balkongen när jag vaknade. Luften var helt frisk igen, fortfarande varmt, men ändå svalt. Luften har varit helt kvav så man har blivit klibbig de senaste dagarna, men nu var det skönt att gå ut.

Jag vet inte riktigt vart jag ska göra av dagen. Tror jag ska ta mig iväg till gymmet och träna i alla fall. Om det blir här i Kungälv eller i stan vet jag inte än. Men nu är jag hungrig.

66. Oväder

Det åskar och blixtrar här. Hoppas bara att ovädret inte kommer närmre. Jag hatar oväder. Funderar på att sova, har ändå inget att göra, men jag vågar inte sova när det åskar och håller på. Inatt vill jag inte sova själv.
Men vad ska man sitta uppe och göra? Att man ska bli så jäkla trött av värmen. Usch. Bra ovädret håller sig borta. Älskling, kom hit.


65. För varmt för att sola

Jag har varit i Slottsskogen och solat med Hannah idag. Mattias kom sen också. Dock var det så extremt varmt så man blev helt klibbig. Var alldeles för jobbigt att sola idag. Så vi gick upp ovanför säldammen till en kiosk som ligger där, vid Azaleadalen och åt glass och drack Cola i skuggan. Satt där ett bra tag. Men sen när man gick ut i solen var det lika varmt igen. Här hemma är det jättevarmt. Går inte att ha mer på sig än bikini.
Jaja, vet inte riktigt vart jag ska göra av den varma kvällen, men nu ska jag i alla fall ner till Willys och köpa nåt gott.

Hannah skickade nyss lite bilder på mig från förra veckan. Så här får ni en rolig bild på mig, hehe.

64. Bad dreams

Det blev ingen åska inatt. Och jag var glad för det. Gick och la mig ganska tidigt, var så trött så det var ingen mening att sitta uppe. Hela morgonen har jag plågats av samma mardröm, som har fortsatt varje gång jag har somnat om. Till slut vaknade jag med tårar i ögonen. Jag vet inte varför jag har mardrömmar hela tiden. Det var länge sedan jag hade mina andra mardrömmar som handlade om samma sak, men nu har de ändrat tema. Nu har jag mardrömmar varje natt jag sover själv. Hur får man mardrömmar att försvinna? För de knäcker mig.

Idag ska jag hitta på nåt med Hannah. Men vi har inte riktigt bestämt vad än. Så nu ska jag in i duschen och sen ta bussen till stan.

Jag kanske borde skaffa mig en drömfångare. Men funkar de?

63. Jobbiga känslor

Helt plötsligt känner jag mig sådär äckligt deppig. Jag vet verkligen inte varför. Det bara kom över mig.
Jag har inte gjort nåt särskilt som skulle kunna frambringa det. Det enda jag gjorde var att titta på ett avsnitt av True Blood. Fattar inte varför det händer ibland. Men jag hoppas verkligen inte att det blir en sån jobbig natt med känslor och tårar.
Jag hatar känslor som man inte förstår. Som man inte kan sätta namnet på för att man inte vet vart de kommer ifrån, eller varför de kommer. Och jag hatar att inte veta hur jag ska få det att försvinna.

You taught my heart
A sense I never knew I had
I can't forget
The times that I was lost and depressed from the awful truth
How do you do it?
You're my heroine.


62. Bada

Jag och älskling var och badade i sjön förut. Tog evigheter innan jag kom i. Att bada i en sjö är inte ritkigt min grej. Havet är min grej. Förr var jag som en fisk i vattnet, badade jämt och ständigt, hoppade och dök i flera timmar.
Men de senaste två åren har jag blivit världens badkruka. Jag undrad varför.
Vi hade ju tänkt att åka till havet idag och bada, men det var inte riktigt väder för det. Jösses, jag har inte ens badat i havet än. Och inte Mattias heller. Jag har aldrig väntat så här länge med att bada. Hittills har jag endast badat i sjön här två gånger, och det är snart mitten av juli.
För en stund sedan åt vi glass i rån, som Mattias pappa hade köpt häromdagen. Det var riktigt gott.
Nu ska vi väl äta, för vi har båda blivit hungriga.
Jag hoppas på att det händer lite roliga saker i veckan.

En bild på mig från förra lördagen när jag och älskling var på Liseberg och firade våran 2årsdag. Hade precis åkt Kållerado och vi var väldigt blöta. Men skönt att svalka av sig!


Ja, jag har en knäpp pojkvän. Men jag älskar honom. ♥

61. Åska

Usch vad trött jag är. Som vanligt då. Älskling kom upp med en valp och väckte mig för nån halvtimme sedan.
De har varit vlädigt kinkiga och gnälliga nu på morgonen. Kanske känner de av åskan i luften?
Vi har hört den på håll några gånger. Jag hoppas att den inte kommer hit. Det är en av mina största rädslor- åskan.
Löjligt egentligen. Åska är inte farligt. Är jag inte för gammal för att bli rädd när jag hör den? Men det kan inte hjälpas. Jag hoppas bara att det inte blir någon åska inatt, för jag ska hem till Kungälv ikväll och då sover jag ju själv. Men jag hoppas att jag har tur.
Nu ska vi äta frukost. Jag är vrålhungrig.

Här är en till bild på en av valparna.


60. Träning

Hej igen!
Jag och älskling var och tränade på Sportlife i Kungsbacka förut. Vi har faktiskt inte varit där förut, men nu tog vi motorcykeln dit, och jag måste nog säga att det är min nya favoritanläggning när det gäller träning!
Extremt moderna maskiner, inte så stor anläggning, men ändå luftigt. Körde en halvtimme på en ny grej jag inte testat förut, men vet inte vad den kallas för. Brände i alla fall dubbelt så många kalorier på den som på Crosstrainer i en halvtimme. Körde lite styrketräning för magen, armarna och benen sen. Gick på löpbandet i uppförsbacke det sista. Skönt att vara på gymmet igen. Denna gpngen hade det gått allt för längesedan vi var där. Senast var i måndags. Efter träningen åkte vi hem och lämnade av grejerna, och åkte ner till Mc DOnalds och åt. Mattias lillebror och hans flickvän hängde med. Gud så gott det var med mat. Men smart att äta McDonalds efter att man har tränat? Haha jaja, jag gjorde det med gott samvete i alla fall.
Nu ska vi se film resten av kvällen, och äta glass, haha.
Ha en trevlig kväll!

Kolla in kenneln här!  http://www.tasstrampet.se/
Här kommer en bild på valparna från i förmiddags! Nu är det drygt 4 ½ vecka gamla! Kan bara inte få nog utav att kela och leka med dem...

59. Valpvakt

Godmorgon! Eller ja, morgon är det väl inte riktigt nu men ändå.
Jag har varit uppe ett bra tag, ätit frukost och nu har jag och älskling suttit ute och lekt med valparna.
Vi plockade precis bort en fästing på en av dem, och det var inget lätt jobb kan jag säga. Valparna sprattlar och vill inte vara stilla en sekund. Men till slut gick det!

Lite senare idag har vi tänkt att åka iväg och träna. Känns som att det är dags nu.
Min uppdatering är ganska dålig när jag är här, men den blir bättre de dagar när jag är hemma i Kungälv!
När jag är hos min pojkvän finns det liksom inte så mycket tid till att sitta inne vid datan.

58. En dag på stan

Jahopp, inte mycket av uppdatering idag inte. Men jag har varit i stan hela dagen, med Hannah. Och imorse hann jag inte blogga. Fick hjälpa älskling lite med att vara valpvakt en stund och sen skulle jag göra mig i ordning.
Jag och Hannah har haft en rolig dag i stan. Först var vi på 421 i Frölunda, mina hemkvarter och kollade skor på Skopunkten. Självklart hittade jag ett par som jag kärade ner mig i helt. Men jag fyller ju år snart.
Efter det åkte vi till Frölunda Torg och tittade runt lite. Hittade lite grejer på New Yorker, men är man pank så är man.
I stan kollade vi runt i lite fler affärer och åt på Subway. Satt borta vid operan på konstgräset det sista och tog lite bilder på varandra, så snart har jag lite nya bilder!

Funderar på att följa med älskling ut och springa/ gå en promenad. Fast känner mig ganska seg just nu.

Jag är kär...

57. ...

Jag säger det bara rätt ut.

Jag känner mig jävligt less på livet just nu. Har faktiskt känts så ett tag nu. Varför vet jag inte riktigt.
Det får låta tråkigt och omoget om det nu gör det, men så är det.
Seriöst, jag har sommarlov, är snart 18, har en del grejer att se fram emot, men ändå känns allt bara BLÄ!
Har ingen ork eller lust till nånting alls. Är det bara jag som känner såhär?

Plus att mitt magkatarr har plågat mig hela dagen.

56. Problem med internet

I över två veckor har jag haft världens problem med internet. Det är jäkligt irriterande. Flera gånger om dagen slutar det att fungera och då får jag försöka att fixa det på alla sätt jag kan. Idag har det jäklats med mig ett antal gånger, och jag har precis fått igång det efter typ 40 minuter. Fattar verkligen inte vad det är som är fel. Det funkar för Mia och Anders, men inte för mig. Börjar undra om det kan ha nåt att göra med att själva internetkabeln är så lång in till mitt rum. Jag vet inte. Men jag blir galen på att det aldrig funkar. (Självklart skulle det sluta fungera precis när jag skrivit detta inlägget så jag fick börja om.)

Åker till Mattias om ett tag. Har duschat och så. Behöver göra lite sit-ups känner jag. Hade tänkt att träna igår eller idag men nu blev det inte så, och då får jag dåligt samvete.
Jag har ångest över två beslut. Beslut som egentligen vore hur lätta som helst, men väldigt svårt för mig.

Jag har till och med beslutsångest över hur jag ska packa i för väskor när jag åker sen. Stannar antagligen hos Mattias till på söndag. Träningsgrejerna ska med plus annat. ( ska jag ha den? nej det går inte. det regnar, då kan man inte ha tygkassar. ska jag ha träningsväskan? nej inte den heller, det blir för jobbigt att ha den plus min "handväska".) Shit, vilka jävla problem jag har. Varför kan jag inte bara bestämma mig!?

55. Bilder!

Här kommer några bilder som Hannah tog på mig i förra veckan.
Alla bilder är tagna av Hannah. Redigerade av Hannah. (http://hannahhale.blogg.se/)






2 olika redigeringar.





Inte min favorit kan jag ju säga.


54. Sims!

Älskling har åkt hem till sig. Jag kanske åker dit ikväll, det återstår att se.
Sitter och tittar på True Blood. Man blir ju helt inne i serien.

Jag vill ha Sims igen. Helst Sims 2 igen. Så ofta som jag sitter här och har tråkigt. Då hade jag kunnat spela Sims och slippa ha tråkigt. Mycket man vill ha.
Kanske kan köpa ett begagnat.

Vet en del saker jag skulle kunna önska mig när jag fyller år, men vad är det för mening? Mina föräldrar kommer inte ge mig nåt. Känns jättebra, verkligen.


53. True Blood

Självklart vaknade jag av en mardröm idag igen. Det börjar bli en vana att vakna varje morgon med tårar i ögonen. Fattar inte varför.
Jag och Mia har varit nere på Willys och handlat lite. Har precis ätit frukost. Sen frukost.
Började precis kolla på första avsnittet av tredje seäsongen av True Blood. Min Bittorrent funkar fortfarande inte. Men jag fick hjälp. Gick inte ens att se om jag hade Bitlord eller Utorrent eller vad jag hade, så jag laddade ner Utorrent och nu funkar det precis som vanligt igen. Kanske jag kan få ner lite mer Desperate Houswives också.
Har man väl börjat kolla på True Blood så går det inte att sluta. Åh, det är så jäkla bra. Plus att Alexander Skarsgård är så jävla snygg.
Men det är så fail att vampyrerna i True Blood har sina huggtänder som framtänder, typ. Ser skitlöjligt ut.


52. Godnatt

Ikväll var jag och Mia ut och gick i över en timme. Kände mig duktig efteråt.
Borde kanske ta mig till gymmet imorgon. Beror på hur dagen ser ut. Älskling kommer hit i alla fall.
Jag har bestämt mig för att göra en egen fruktsallad imorgon, en som jag själv kom på. Blev så sugen ikväll men då var ju Willys stängt. Och fruktsallad är ju nyttigt.
Det jobbiga är bara att jag typ inte tål någon frukt. Men äpple har jag börjat kunna äta igen ett tag. Så himla gott.

Nu ska jag sova. Och förhoppningsvis slippa mardrömmar.
Jösses jag kommer i säng innan ett två dagar i rad. Inte illa.

51. Ännu mer shopping

Sitter just nu med ögonfransfärgning på ögonfransarna.
Var i stan förut med Mia och kollade runt. Hittade lite grejer. Finns så sjukt mycket snygga skor på rean. Blir galen av att gå in i affärer och inte ha råd att köpa nåt.

En bild på mig innan vi stack till stan förut.


Ska nog gå ut och gå senare ikväll. Mia gör mig nog sällskap. Blir till att gå en rask promenad med gå-stavar. Vilket jag aldrig har provat innan.

Köpte detta i stan. Musmatta. Min gamla var extremt skabbig och värdelös. Ögonfransfärgning, kommer senare med resultat av färgningen. Mascara. Hört så himla mycket bra om den, och dessutom var den på rea. Tygkasse. Skitsnygg. Min gamla Schillerska-kasse har börjat bli väldigt sliten.

50. En jobbig morgon

Jag vaknade för en stund sedan. Hela morgonen har varit full med mardrömmar. Det senaste har jag haft mardrömmar mer och mer och de handlar om samma sak varje gång. Jag mår inte bra av såna mardrömmar.
Vill hitta på något idag, men jag vet inte vad och samtidigt är jag för trött för att göra någonting.
Hade tänkt att åka till stan och titta på lite grejer, men det är ju inte kul ensam. Jag önskar att min energi kunde komma tillbaka. För den har uppenbarligen gått och gömt sig nånstans.

Hm. Jag vill ha andra säsongen med Desperate Housewives. Min Torrent har fått flipp. Funkar inte vad jag än vill ladda ner. Så jäkla irriterande.




49. Shopping från förra veckan.

Tänkte visa det jag köpte på rean i torsdags.
Ögonskuggan köpte jag på Kicks, och halsbandet på Lindex. På rea båda två.

Ögonskuggan är blå och i verkligheten glittrig. Halsbandet var ganska typiskt mig. De flesta av mina roliga halsband har gått sönder, så det var kul att hitta ett nytt som desutom var billigt.



48. Seg dag

Fick inget skrivet igår. Gjorde inte så mycket, var hemma, sen åkte jag och Mattias och tränade.
Sen åkte vi hit, hem till Mattias. Har sovit länge idag men är lika trött som vanligt.

Våran årsdag blev väldigt mysig. Det var extremt varmt och vi åkte Kållerado och Flumride flera gånger.
Hade Quick Pass till några attraktioner. Skönt att slippa köa.
Var jättemysigt, åt glass och flummade runt. På kvällen åkte vi hem och myste.

Har inget mer att skriva just nu.

47. Våran årsdag!

Godmorgon!
Idag firar jag och Mattias två år tillsammans, och ett år som förlovade.
Kan knappt fatta att det har gått två år. Eller att det var så mycket som ett år sedan som vi var nere i Falkenberg och förlovade oss.
Jag hoppas på fler år. För det är med honom jag vill leva.

Vi ska nu börja göra oss i ordning för att åka in till Liseberg! Det är sjukt varmt. Lite jobbigt att man vaknar varje morgon och känner sig som en zombie, så jag ska försöka att vakna nu, i duschen.

Jag älskar dig.♥

46. Carl-Einar Häckners variete!

Vädret är bra och det är varmt.
Jag och Mattias ska snart gå till bussen och åka in till Liseberg för att se på Carl-Einar Häckners variete!
Jag har aldrig sett honom live någon gång så det ska bli kul att se. Satt och kollade på klipp med honom häromdagen, och ja, han är störd. Men så sjukt rolig.
Hejdå!


45. Städning på gång

Vaknade för en stund sedan. Självklart satt jag uppe för länge inatt igen. La mig efter två. Jag har vänt på dygnet, eller nåt åt det hållet. För jag blir inte trött särskilt tidigt på kvällarna, plus att jag inte vill sova. Hatar att sova själv. Det är som en fobi för mig. Och när jag sitter uppe till efter två är det inte lika mörkt som innan, och sen börjar det ljusna och det ger mig nåtgot slags lugn som gör att jag lättare kan somna.
Så idag känner jag mig som en zombie, igen. Men jag måste sätta igång med att städa mitt rum, och min toalett. Mattias kommer ju idag, och han klagar alltid på hur stökigt det är i mitt rum. Men det är inte lätt att hålla ordning i det här lilla rummet. Mina kläder får inte plats. Men däremot så behövs det faktiskt städas. Var ett tag sedan sist.
Får sätta igång annars blir jag aldrig klar. Ska antagligen till stan idag igen och träffa Hannah.

44. Deathstars

Njuter av Deathstars musik. Vilket är vad jag har gjort de senaste timmarna. Så sjukt bra musik. Får rysningar. Har lyssnat på dem sen jag var typ 13 och älskar dem lika mycket fortfarande. Ville se dem i höstas, men kunde inte. Måste se dom innan jag dör. Jag vill och jag ska. Helst innan året är slut. Och lille Cat är så snygg.
Nu ska jag lyssna vidare. Fan, jag vill till Getaway rock.

Deathstars. Snygga. Sjukligt bra. Måste se.                                          Lille Cat. Mums.♥
 

43. En lång dag

Kom hem från stan runt tio. Har ätit middag, och det behövdes. Mitt internet har inte velat funka förrens nu.
Hade en rolig dag idag i alla fall. Tränade som tusan i förmiddags. Herregud, jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Men det är bra, då gör det nog nytta.
Hade jätteroligt med Hannah i stan. Reor överallt. Dock hittade jag inga kläder i min smak. Istället köpte jag en fin ögonskugga på Kicks, som det var 70 % på, så 30spänn endast! Och ett halsband på Lindex som också kostade 30 spänn. Billig shopping. Har hittat massa snygga kläder på Shock och Rockhouse i och för sig. Men dyra, tyvärr.
Får visa vad jag har köpt imorgon.
Jag och Hannah var även i Slottsskogen en stund. Hon tog en del bilder på mig, som jag kanske kan visa upp när hon är klar med dom.
Imorgon kommer älskling hit, yay.

42. Iväg till gymmet

Inatt var värsta natten på länge. Jag kunde verkligen inte sova alls. Gick och la mig vid halv ett, gick upp igen vid kvart i två, la mig igen vid halv tre. Men ändå kunde jag inte sova. Jag hatar att ha så svårt att kunna somna.

Hela kvällen igår och natten hade jag ont i magen. Inte vanligt ont i magen och inte magkatarr-ont. Det var en annorlunda smärta som gick ut i ryggen och ner i låren. Har ingen aning om vad det var, men det gjorde att jag inte kunde sova i alla fall.

Nu sitter jag här och äter lite frukost. Ska snart iväg till gymmet och träna, sen träffa Hannah. Bra väder idag!

RSS 2.0