312. The event

Dagen har gått åt till att göra...ingenting. Har hjälpt Mattias lite med att komma igång med tenta, men inte så mycket mer. Han sitter ända fram tills nu och skriver. Om en stund ska vi se dagens avsnitt av The Event och ha det mysigt med lite godis och sånt. Åker hem till Kungälv imorgon. Då tar jag tag i bloggen igen, för det har jag varken tid eller ork till nu.


311. Lördagen

För en stund sedan åt vi frukost och snart ska jag hjälpa älskling lite med hans tenta han har nu i veckan.
Tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen först. Blev förfest hos Emil, men sen ingen utgång. Stod i VIPkön vid Trädgårn för att komma in, men det gick inte framåt över huvudtaget så vi stack vidare. Blev inte Gretas heller eftersom att alla tyckte inträdet var för dyrt. Till slut var alla opepp så vi drog hem. Fast vi hade kul i alla fall!

Förfest hos Emil. Kortspel och sånt.

Jag och älskling @ the toilet.

Haha älskling ser ut som ett freak-mitt freak!♥

Jag i min french maid-dräkt!

Emil & Dennis som Lilo & Stitch haha!

Happy Halloween!

310. Halloween!

Vi har börjat dricka så smått. Har precis tagit en varm dusch och nu var det älskling tur. Om en liten stund ska vi äta färdig pizza som vi köpte igår sen är det dags att börja fixa sig för kvällen! Det blir förfest hos en kompis till oss, och sen utgång. Vart är inte säkert än, men kanske Gretas eller Trädgårn.
Här har ni i alla fakll dräkten som jag ska bära ikväll! Var lite besviken för den jag hade tänkt fanns bara i stora storlekar igår på Buttricks så fick ta denna. När jag provade den igår tyckte jag faktiskt att den var för lång, men det ska nog bli bra. Hinner nog inte lägga upp nån bild innan vi drar, men om inte annat så ska jag försöka ta bilder från kvällen som senare kommer upp senare nån gång!


309. Paranormal activity

Hela dagen gick jag runt med gråten i halsen. Nu är det bättre, för med älskling mår jag bra.
Har fixat grejer inför imorgon, vilket ni får se imorgon.
Nu ska vi se på film. Paranormal activity blir det. Har ni sett den? Har faktiskt inga höga förhoppningar på den.
Såg nyss hur lång den var...shit!


308. Jag ska klara allt.

Så var det äntligen fredag. Snart väntar en veckas lov. Inte för att det förändrar så mycket när jag har så mycket i skolan, men ändå.
Idag ska jag äntligen till psykologen igen. Det behövs verkligen. Den här veckan har varit den värsta på länge. För att inte prata om igår kväll... Igår kväll mådde jag piss rakt igenom, och för att vara ärlig så mår jag inte så jäkla bra nu heller, men jag hoppas att det blir bättre efter ikväll. Jag är livrädd, men jag måste fixa allt nu.
Nu klarar jag inte av att skriva mer, för då kommer tårarna igen. Det var ingen vacker syn jag vaknade upp till idag. Inte efter igår kväll. Såg lika död ut som jag kände mig. Jaja, enough said.


307. Vad ska man vara!?

Kom hem från stan för en stund sedan. Fick träffat min kärlek för en stund i alla fall. Tyvärr inte hittat vad jag ska vara på lördag. Svårt när allt är så dyrt. Känns dumt att lägga massa pengar på nåt man bara kommer använda en gång. Jag är ju faktiskt inte gjord av pengar.
Tog mig en sväng in på H&M på håltimmen. Hade tänkt köpa mig en ny ring för värdechecken jag hade men istället slutade det med ett par stringtrosor istället. Inte fel det heller.
Har även hämtat ut den femte True Blood boken nu. Läser som en dåre numera.

Har ni nåt bra tips på vad man kan klä ut sig till nu i helgen? Nåt som är billigt, och lätt att fixa till hemma. Inte allt för löjligt eller töntigt heller. Är skitsugen på att köra nåt riktigt lättklätt.


306. Dags att leta maskeradkläder!

Det första jag gjorde denna morgonen var att ta en Novalucid. Kul sätt att börja morgonen på. Mitt magkatarr gör sig påmint så ingen idé att lida. Sitter och äter frukost och lyssnar på Alice Cooper. Längtar tillbaka till Sonisphere, dock inte vädret som var.
Idag slutar jag sent såklart, och efter det ska jag träffa min älskling. Dags att kolla runt på maskeradkläder till helger, då vi ska ut och fira Halloween! Blir nog fika också. Imorgon är det fredag och lov, så skönt.
Tror jag drömde nåt om att de hade flyttat fram lovet en vecka, haha.


305. Vad händer!?

Har blogg.se fortfarande problem med kommentarer och shit eller? För så här dåligt med kommentarer och statistik har jag inte haft på åratal ungefär. Jag tappar lusten att blogga över huvudtaget, faktiskt.
Har inte gått så jäkla bra att plugga idag heller. Motivationen gick och gömde sig. Får sitta och nöta in så mycket det går tills det är dags att sova.
Har inget mer att säga. Jag är inte på topp.

Bild från weheartit.


304. Te!

Härligt att kunna sova så länge man känner för det. Idag är alla treor lediga för att kunna jobba med projektarbetet. Har även två prov imorgon som jag ska plugga till. Så det är så min dag ser ut- plugga plugga plugga!
Ska ta och göra mig en mugg med te nu. Helst av allt hade jag velat ha en Chailatte, men det får bli en annan dag. Ska ta mitt favoritte- tropical fruit.
Har funderat på att köpa sånt chaipulver som man kan köpa på Espresso house, är det någon som har testat det som vet om det är värt att köpa?
Vilket är erat favoritte/latte?

Detta är mina favoritsorter!

303. Och vinnaren är...



... Clarisse aea Beatrix!

En 22årig tjej från Kristianstad som kämpar mot sin Borderline och ätstörning med mera.
Anledningen till varför jag valde hennes blogg är helt enkelt att jag tycker både att den är intressant och att hon förtjänar uppmärksamheten! Hennes blogg är så långt ifrån andras som man kan komma.
Personligen så tycker jag att hennes blogg är en mer innehållsrik blogg, istället för så många andras, som bara handlar om vardagen, smink och kläder.
Här ligger det något bakom! Grattis Bea!

302. Harry Potter and the deathly hallows part 1

Ni har väl inte missat att det snart är premiär för den sista Harry Potter filmen? Det vill säga, del 1 tyvärr, men det är ju faktiskt ganska bra att de har delat upp den i två delar. Den 19 november är det premiär.
Jag ser verkligen fram emot det. Jag har ju växt upp med böckerna. Började läsa dem när de kom ut, var väl inte så gammal då egentligen men jag älskade dem från början! Som tur är har jag haft två kompisar som har älskat dem lika mycket. Jag till och med ryser när jag ser trailern. Snacka om att jag ska sitta bänkad på biografen den 19 november! Om inte annat så är det ju en bra ursäkt för att kunna dreggla lite över Tom Felton (known as Draco Malfoy.)

- Why do you live?
- Cause I have something worth living for.


301. Dagens blogg!

Okej, jag gör det enkelt för mig idag.
Jag kör helt enkelt igång med en Dagens blogg! Bara att lämna en kommentar med "Jag är med" så drar jag en vinnare ikväll. Baserar det helt på vad jag själv tycker, inehåll i bloggen, bilder, och allt möjligt.
Ha en bra dag!


300. Svaren på frågestunden.

hur länge har du bott hos fosterfamilj?

Jag har bott här sedan den 1 mars 2009.
vad för linje går du?
Egentligen går jag samhäll/språk men läser inga språk längre förutom engelska, så har bytt ut språken mot andra ämnen som jag hellre vill läsa :)
Och en sak till, hur fick du bloggsvar? :D
Fick det genom en kompis, via en inbjudan.
favorit affär?:) favorit bloggar?:)

Svårt att säga, handlar på så många olika ställen. Men mest Shock & H&M.
Läser så många bloggar jag tycker om, men kan skriva upp några favoriter.
http://aprilbabe.blogg.se/
http://lorenzotti.blogg.se/
http://novembervind.blogg.se/
http://jessiljungkvist.blogg.se/
http://fourclover.blogg.se/
http://keeponrunning.blogg.se/
Angående att en från Kunälv är med i "Kungarna av Tylösand", tycker du att Rang på något sätt har gett kungälv dåligt ryckte? Och vet du vem han är?
Haha jag hade faktiskt ingen aning. Är inte så hemma i Kungälv. Tittar inte på såna program, är bara ren skit enligt mig.
varför började du blogga?
Jag började blogga för många år sedan, först och främst för att få ur mig alla känslor. Det är mitt sätt att ta itu med allt, att överleva. Sen har det bara flytit på. Har fått byta bloggar då och då, och har kvar en gammal där jag har lösenord av vissa anledningar.
vad är det bästa med dig=)
Haha oj, svår fråga. Fråga min pojkvän? Nej men... jag är ganska motiverad och vet för det mesta vad jag vill.3 saker du skulle ta med dig till en öde ö? :)
Min pojkvän, en bra bok, mp3.
vilken är din favoritblogg? :)
Har i princip redan svarat på den frågan. Men måste nog säga Jessis blogg faktiskt.
vad är din pojkväns bästa egenskap?
Han har många, haha. Svårt att bara välja en. Men det bästa med honom är att han alltid får mig att må bra, och jag känner mig trygg med honom.
Vad är dina 5 favoritplagg? :D
en svart latexkjol jag har, mjukisbyxor, skinnbrallor, ett par leggings med krokodilmönster typ, och ett svart linne.
Hur lång är du?
Jag är 1,75m.
Har du några syskon?

Ja, jag har en lillasyster.
Ditt bästa skönhetstips?
Haha är inte så bra på sånt. Har haft flera riktigt bra schampon från Lush och the Body shop för slitet hår, annars en spray som skyddar mot plattång och sånt.
Vem skulle du vilja byta liv med för en dag?

Åh...Kat von D!
Vilken är din naturliga hårfärg?

Jag är blond egentligen. Inte mörkblond och inte direkt ljusblond heller. Fick höra att jag var askblond nån gång, det kanske är en bättre beskrivning. Får visa en bild nån dag!
hmm..Gillar du munkar och isf vilken smak är godast? :)
Beror på vad för några man syftar på. jag gillar såna man kan köpa i affärer typ, med choklad på, inte kokos! Såna "donuts" har jag nog aldrig smakat.

299. Ångesten finns där.

Ångesten kommer krypandes varje dag nu sen nån vecka tillbaka. jag vet varför, men jag kan inte göra mycket åt det. Känner att det börjar bli dags för mig att sätta mig ner och skriva ner vad jag känner, på riktigt för en gångs skull. Nu vill jag bara hem och sova. Tyvärr är det plugg som väntar.
Finns en låt som jag lyssnat konstant på det senaste. Och det är Mansons Into the fire.

It's better to push something away that's slipping
Than to risk being dragged down



298. Snooze tack.

Oh God, just kill me.
Lite så jag känner just nu faktiskt. Sängen var väldigt varm och skön denna morgonen. Svinkallt ute är det också.
Driftstörningar med kommentarer och grejer var det nu igen också. Har fan vart problem med allt som går på blogg.se i flera veckor nu. När ska de fixa problemen!? Orkar man skicka iväg ett mejl? Nej. Troligen ingen som läser ändå.
Skulle lagt upp svaren på frågestunden igår kväll, men jag orkar bara inte, så det kommer idag istället. Jag vet att min blogg har varit ganska tråkig nu ett tag, men jag har inte riktigt ork till att skriva bra saker, samtidigt som jag pluggar och gör allt annat. Men det ska ändras på snart.

@ home. Bild från igår.

297. Söndagar är ingen favorit.

Söndagar är ingen favorit hos mig. Mer en ångestfylld dag. Helgen är slut och tillbaka till skolan dagen efter.
Finns inte mycket att göra. Så vad gör jag? Läser böcker och kollar runt på kläder. Har lite svårt att hitta sånt jag vill ha numera. Tycker inte om vanliga kläder. Men jag hittade lite snygga saker från Bikbok.
 
199kr.                                                                          299kr.                                     199kr.

249kr.                                                                    99kr.                                                    299kr.

296. Painkillers here I come

Nu har jag avslutat frågestunden. Det blev en del frågor. Kanske har sammanställt dem till ikväll.
Är fortfarande kvar hemma hos familjen. Åker tillbaka till Kungälv ikväll igen.
Har levt på värktabletter sen igår. Legat och kramat en kudde om magen hela natten. Tro mig, det hjälper mot mensvärk och vanligt ont i magen.
Är verkligen inne i en period där jag biter på naglarna hela tiden. Ful vana. För ett bra tag sedan hade jag långa fina naglar, men sen bröts de av. Det går i perioder, fina naglar, bita på naglarna, sen växer e ut till slut igen. Hade vart kul att kunna måla dem i lite fina färger snart. Jag skyller min fula vana på att det snart är vinter.

Inte mina naglar , men hade velat ha dem så. Lite kortare kanske och i fina färger.

295. Frågestund!

Just nu är jag hemma och hälsar på eftersom att mamma fyller år. Som vanligt när jag är här blir det inte lika mycket tid för bloggen. Har smått ångest över vissa saker just nu.
Kör helt enkelt på att starta en ny frågestund! Bara att fråga vad ni vill. Ta lite udda frågor, nåt ni kanske ite vågat fråga innan. Bara att fråga på. Jag kör på så länge jag känner för det den här gången.


294. Har jag en romantiker till pojkvän eller?

Igår blev jag riktigt förvånad och glad när jag öpnnade dörren. Min pojkvän stod där med en fin röd ros framför sig som världens romantiker. Det är såna här småsaker som gör livet värt att leva. Små gester, för att göra mig glad. Det är sånt här som gör att jag känner mig älskad.

I love you, and I always will.


293. Fredagsmys på G!

Det blev ingen skola idag. Jag gick till bussen, lagom för att missa den men just då fick jag ett sms från Johanna som sa att våran lärare var sjuk idag också, så jag blev helt ledig! Har varit i stan en snabbis för att låna nästa bok på biblioteket. Hittade även en annan bra bok som kan vara till nytta inför projektarbetet.
Nu ska jag börja städa lite på mitt rum och göra det fint. Min fina kommer hit om två timmar eller nåt. Blir kanske att köpa en pizza ikväll att dela på. Det är ju trots allt fredag, och då får man ha lite fredagsmys :)

Peppar lite med härlig musik från Cyndi Lauper- en inspirationskälla för mig!



292. Stormen har lagt sig

Idag vaknade man upp med migränhuvudvärk. Mysigt värre. Måste vara vädret. Blåste ju storm hela natten.
Nu ser vädret ut att vara helt okej. Jag och älskling kanske går ut sen i eftermiddag och tar med oss varm choklad eller nåt. Kameran kanske hänger med. Kul att göra nånting för en gångs skull. Min fantasi är inte på topp just nu.
Strax iväg till skolan.


291. Är det en storm på väg eller?

Jag har nog aldrig längtat efter fredag så här mycket i hela mitt liv. Imorgon är det äntligen fredag!
Älskling kommer hit och stannar tills på lördag innan jag åker hem för att fira min mamma. Åter igen får vi minimalt med tid tillsammans men det ska vi ta igen. Nån gång.
Har precis läst klart tredje True Blod-boken, Club Dead. Redan reserverat den fjärde som jag tänkt hämta upp imorgon. Det blåser storm ute och spöregnar. Är i behov av att komma ut och få luft, men har ju ingen lust att gå ut i det vädret.
Bjuder på en annan gammal favoritbild.

Åh stiftsgård, Ljungskile, 20 juni-2008.
Endast ett par dagar innan jag lärde känna världens finaste kille...

290. Presenten äntligen fixad!

Hemma efter en lång och jobbig dag. Huvudvärk och ångest från ingenstans är vad jag har idag. Fick egentligen sluta vid tre, men jag bestämde mig för att nu skulle jag faktiskt fixa den där presenten. Så jag tog mig ut till Frölunda idag igen och fick köpt den. Hade bara känt mig stressad annars av att behöva göra det imorgon eller på lördag innan jag ska hem. Så här är den.
Ett presentkort på en halvkroppsmassage, 30 min. Till mamma. Det är hon värd.
Hade inte varit fel att få ett likadant själv.


289. Nu är det vinter...

Idag var det ingen rolig dag att vakna upp. Att upptäcka att man har svullna ögon och är helt rödmosig i ansiktet är inte direkt den optimala torsdagsmorgonen. Det är -4 ute! Så nu ska vinterjackan och vantar fram. Usch, nu är det vinter. Kollade precis ut genom köksfönstret och såg att det stiger uipp ånga ur älven. Hade varit riktigt snyggt att fota, men skolan går först tyvärr. Vad jag ska göra efter skolan idag vet jag inte. Kanske tar ett försök igen med att fixa mammas present, eller kollar lite på stan.
Idag ska jag överleva dagen i älsklings gamla Winnerbäck-tröja. Finns det nåt bättre än pojkvännens kläder?


288. Frustration!

Det är tydligen inte meningen att jag ska få nåt roligt i mitt liv just nu. Och Han däruppe i himlen jävlas med mig.
Det enda som har gått bra idag är provet. Gick mycket bättre än väntat. Efter skolan tränade jag hårt som tusan sen åkte jag till Sportlife i Frölunda för att fixa mammas present. När jag ska köpa det jäkla presentkortet för massage säger tjejen i receptionen att massören bara tar emot kontanter. VA!? Vem är så gammaldags nu för tiden!? Självklart hade jag inga kontanter på mig och jag vägrade gå hela vägen till Frölunda torg för att ta ut pengar och sen tillbaka i det här skitvädret. Så jag gick till bussen igen. Så nu får jag väl fixa det nån annan dag istället, när jag nu ska hinna med det. Och så har den jäkla bruttan mage att säga "Ja men då får du ju en promenad" sådär klämkäckt och äckligt. Ville bara ge henne en rak höger.
Nu är jag i alla fall hemma, frustrerad och lite ledsen eftersom att jag inte får träffa min pojk imon heller och knappt under hela helgen. Inte nog med det får jag mens på fredag. Bättre kan det ju inte bli.
Ätit har jag inte gjort sen imorse så nu är det väl dags att göra nåt.
Internet bråkar som vanligt. Räcker det inte nu?

Bild från weheartit.

287. Att vänta är det tråkigaste som finns.

Jösses vilken sjuk dröm jag har haft nu på morgonen. Den tog aldrig slut! Vart kommer allt det sjuka från egentligen? Sitter och äter lite frukost just nu, samma gamla vanliga tråkiga frukost.
Idag är det lite stressigt. Snart iväg till skolan för att ha prov, sen engelska och efter det träna ich sen iväg till gymmet i Frölunda för att fixa present till mamma. Min syster och jag har bestämt oss för att ge henne en massage och lite annat gott. Hon fyller nämligen år på lördag.
Skulle helst av allt sitta med näsan i tredje True Bloodboken idag. Saknar serien as hell. Det är det som är det tråkiga när man sett alla säsonger, att vänta... Funderar nästan på att se om dem igen bara för att kunna dreggla lite över Alexander Skarsgård.


286. Gamla bilder.

Projektplanen är skriven, och just nu sitter jag och pluggar in det sista inför provet imorgon.
Blev lite nostalgisk och kollade igenom gamla bilder. Hittade dessa två som jag tog på landet för över två år sedan, fortfarande två av mina bästa bilder jag tagit.

Hälleviksstrand- sommaren 08.


285. Drunkar i skolarbete

Varför har dygnet bara 24 timmar? Just nu hade jag behövt mer tid till att hinna med allt.
Jag har prov i psykologi imorgon och på fredag ska projektplanen till projektarbetet in. Och en jävla massa framför mig, ända fram till jul. Nej för det är ju inte så att jag har ett liv utanför skolan. Både höstlovet och jullovet kommer jag sitta nergrävd i skolböcker. Sad but true. Vad är det för mening med att se fram emot lovet ens?

Dagens outfit.
Svart linne- Bikbok.
Skjorta- H&M
Leggings- Bikbok

284. Regnigt

Ser ut att vara en regnig dag idag också. Känns ju lockande. Däremot känns det väldigt skönt med bara en lektion. Ska se till att komma till gymmet också. Idag ska jag inviga mina Dr.Martens!
Denna veckan har jag sjukt mycket som måste bli gjoty. Plugg och andra ärenden. Hur ska jag hinna med allt!?


283. Kärlekskrank idiot

Är det bara jag som har så fruktansvärt jävla svårt att vara ifrån pojkvännen? Jag är som världens mest kärlekskranka kärring här ju. Helt idotiskt löjligt kär. ( Kan man ens vara det?)
I januari var det lite upp och ner för att vara ärlig. Jag mådde allt annat än bra, vilket alltid går ut över en viss kille. Och jag vet om det, men ibland kan jag bara inte rå för det. Men då, när det var som värst pratade vi en massa som vi gör när jag är sådan, och då insåg jag att fan nu måste jag börja må bra för snart vet jag inte vad som händer. Och det är ett som är säkert- jag kan inte bara säga till mig själv att plötsligt må bra, inte med allt jag vart med om. Jag vet inte hur det gick till, men på nåt sätt började jag sakta att rycka upp mig och må bättre, helt omedvetet. Efter ett tag var jag blixtkär och på väg uppåt. Sen dess känns det som att vi har varit på världens längsta honeymoon eller något. Helt sjukt kär, jag känner mig så älskad man kan bli och inget kan förstöra det. Jag och Mattias har varit med om en jävla massa tillsammans, mest på grund av mina föräldrar, men på grund av allt har det bara gjort våran relation starkare och det är jag så himla glad över.
Vad hade jag annars gjort utan dig?♥

Dessa ringar är beviset på våran kärlek och jag vill aldrig i livet ta av mig min!


282. Tired of being tired.

Måndag, trötthetens dag. Sitter på en vanlig lektion i webbdesign nu, och jag skulle kunna lägga huvudet på bordet och somna direkt. Knappt en timme kvar sen ska jag sticka iväg till biblioteket en sväng och hämta ut tredje True Blood-boken. Efter det ska jag hem till Kungälv. Hoppas att jag kan göra mig en mugg choklad och gosa ner mig.
Tycker lite synd om min fina som är hemma idag och har ont i foten. Han råkade trampa på en spik igår när han var borta på gården som gick in i foten. Får hoppas att det blir bättre snart!
Nu ska jag fortsätta med min skiss för min hemsida som vi ska göra i webbdesignen.

Härlig inspiration från Lookbook.


281. Dålig sömn

Nej, det går inte att få en bra natts sömn här märker jag. Antagligen nåt som ligger och trycker i mitt undermedvetna. Irriterande när jag vet att jag inte ens mår dåligt av att vara här.
Idag är en sådan dag jag hade velat spendera med min älskling under täcket, se på film, och med en mugg varm choklad. Tyvärr så existerar inga såna underbara måndagar.
Jag börjar morgonen med musik som vanligt.

The birthday massacre- Red stars.

280. Musik är makt.

Nu är jag hemma i Tynnered. Sover här inatt. Skönt när jag börjar tidigt imon att få skjuts till skolan.
Men synd för jag ville verkligen inte åka ifrån älskling. Jag missade pizza! Hade suttit så bra med pizza idag, men men.
Jag är verkligen inne i en bok och musik period. Kan inte sluta läsa, kan inte sluta lyssna på musik. Hittar ny musik lite då och då. Nya beroenden alltså. För mig är musik makt. När jag lyssnar på bra musik mår jag bra, jag lever mig in i musikens värld och ibland är jag jäkligt nära på att bara börja dansa. Kanske inte så bra mitt på stan?
Jag har nyligen fått en förkärlek för Disturbed. Speciellt för låten Down with the sickness. Så bra...

Hittade en bra video till låten, men fanns ingen kod så fick bli en annan som tyvärr inte var lika bra.

279. Varma tröjor?

Jag har fortfarande inte inhandlat lite varma tröjor till vintern. Börjar bli dags att kolla runt lite mer, och kanske bestämma sig. Nu när det är kallt är det skönt att kunna gosa in sig i en varm tröja. Eller när man sitter på en lektion, i de kalla klassrummen i skolan. Sitter och kollar in lite olika alternativ.

Gina Tricot, 199kr.                                                                Gina Tricot, 249 kr. Inte så varm, men snygg.


Melba.se 399 kr. Skall beställas!              Melba.se 349 kr. Inte heller så varm, men snygg och slapp.


278. Med näsan i boken

Så var det söndag igen ja. Älskling hjälper sin familj att röja på gården och jag ska sätta mig ner och plugga.
Jag skulle pluggat psykologi igår. men gjorde jag det? Nej. Lite typiskt mig. Istället satt jag med näsan nergrävd i en ny bok jag lånade i torsdags. Den tredje boken i Nattens hus-serien, nämligen Utvald. Det är verkligen en bra serie, och jag har väntat på den tredje boken ett tag nu. Läste ut andra boken i True Blood-serien häromdagen så jag skickade iväg för den tredje som jag ska hämta ut imorgon. bestämde mig för att läsa Utvald under helgen så jag hade nåt att läsa. Det kändes plötsligt konstigt att läsa en bok på svenska. Jag är verkligen fast i böckernas värld och det känner jag att jag kommer vara ett tag till.
Nu väntar psykologin. Efter det ska jag börja med min projektplan till projektarbetet.


277. Kvällen som den var igår

Det blev en kul kväll igår. Vi kom inte hem förrän fyra inatt. Och helvete vad kallt det var! Men det var det väl värt.
kom till Sticky vid nio, mötte upp Mattias syster och hennes kompis, och Linnea. Vimlade runt lite och drack drinkar. Har faktiskt fått upp ögonen för flera drinkar nu. " En sex on the beach ska jag ha, tack!" Numera min favorit.
Riktigt god och smakar inte sprit över huvudtaget. La faktiskt bara ca 150 spänn på drinkar igår. Vilket var två stycken, och sen blev jag bjuden också. Tre förband spelade och alla tre var helt okej. Humöret var på topp.
Älskling flummade runt som vanligt när han fått lite i sig. Väl när Corroded skulle börja spela satte magkatarren i. Vilket förstörde allt. Jag hade ingen medicin med mig, så där sket det sig. Så typiskt, lagom till Corroded.
Corroded var väl klara vid ett nån gång. Då drog v it och åt fyllemat på McDonalds. Vet inte hur jag fick i mig allt, och jag blev inte ens mätt efteråt. Efter det kom Per och vi drog in på Rockbaren. Vid det laget mådde jag inte bra alls, så stannade bara där en stund för att sedan ta pendeln hem. Kallt och jävligt var det, men till slut var vi hemma!

En mobilbild som Linnea tog på mig och älskling♥

276. Mot Sticky!

Skinnbyxorna är på, svart linne + nätlinne sitter som det ska. Nitbältet ska på, ringarna sitter på rätt fingrar, halvtuperat hår och skinnjackan ska på! Om en stund ska vi gå mot bussen. I skrivande stund är jag inte helt nykter vilket gör att jag får ändra alla stavfel ett antal gånger. Lite vin har gjort susen. Det ska tydligen bli frostgrader inatt så jag lär frysa röven av mig, men skitsamma! Jag ska rocka loss ikväll! Ha en bra fredagkväll!


275. Beslutsångest...

Friday I'm in love...
Yeah, friday it is! Känns som att det var igår det var tisdag och jag kände att det var år kvar tills det skulle bli fredag, men jag antar att veckan gick fort ändå.
Om ett tag tar jag bussen till stan, möter mamma och får min skinnjacka och åker till skolan. Ärligt talat, jag får ett utbrott om inte jackan passar. Mamma säger att den är skittunn och verkar liten.
Har världens beslutsångest om jag ska ha de snygga kängorna ikväll eller mina röda Dr.Martens. Jag skulle fanimej egentligen ta de röda, men då måste jag hålla på med varma strumpor och allt. De andra är ju fodrade och inatt ska det bli minusgrader tydligen. Alltså inte väder för skinnjacka och skinnbyxor, men det skiter jag väl i som vanligt. Ska man vara fin får man lida pin! I alla fall, ska träffa psykologen idag igen och snacka skit. Sen bär det av hem till älskling för att slappa och fixa sig för ikväll.
Ha en bra fredag!


274. Corroded@Sticky fingers!?

Verkar som att det blir utgång imon kväll. Ett band jag aldrig hört tidigare, Corroded, spelar på Sticky Fingers och damn vad bra de är! Är riktigt sugen på att dra ut och ha kul imorgon. Då får jag ju anledning att bära de nya skinnbyxorna, och kanske mina Dr.Martens eller vad jag tar till? Skinnjackan har kommit också, så om jag har tur hämtar mamma ut den imorgon lagom i tid. Är det någon mer som ska dit imorgon kanske?
I helgen blir det att mysa med älskling och att plugga. På söndag kväll åker jag nog hem till Tynnered och sover där tills på måndag. Känns nästan bättre att vara där än här numera, om jag ska vara ärlig. Får sån äcklig ångest över att sitta här.

Hur som helst, så tycker jag att ni ska ge Corroded en chans, för detta är riktigt bra musik! Lite likt Disturbed, faktiskt.


273. Marilyn Monroe

Vackra människa.




272. Ensam hemma

Ensam hemma i det stora huset. Vet inte hur länge sedan det var sist. Har ju knappt bott hemma under hela gymnasietiden. Sitter just nu och dricker upp mitt te. Nånting med min data gör att jag inte kan ladda upp bilder, vilket är mäkta irriterande så jag får låna syrrans. Åker hem till Kungälv ikväll igen.
Nu är det dags att fixa i ordning det sista och börja gå mot bussen.

Den nya ringen gör sig bra bredvid den andra!

271. Shopping!

Kom hem till Tynnered för en stund sedan. Har precis slängt i mig en tallrik med mat, kyckling nom nom.
Det blev en sväng till New Yorker och jag fick köpt det jag hade tänkt. Ett par snygga skinnbyxor(nej inte äkta såklart) och en awesome ring! Har egentligen redan ett par skinnbyxor men eftersom att jag är smalare nu än förr så är de numera för stora vilket bara gör att jag ser större ut än vad jag är. Så det blev ett par nya!

Byxor och ring från New Yorker.

270. Vart är min frukost!?

Som vanligt är jag stressad, och irriterad faktiskt. Gick ut i köket för en stund sedan och skulle ta lite flingor och fil till frukost, fanns ingen fil, nehe då blir det mackor då tänkte jag, men det fanns inte heller. Kul. Fick ta mjölk med flingor, vilket jag håller mig mätt på max en halvtimme.
Ska hinna med att slänga ner lite grejer i väskan, för idag ska jag nämligen sova över hemma igen. Blir en sväng till New Yorker efter skolan. Såg en del snygga grejer där i helgen.
Well, see ya!

Hittade en väldigt charmig bild på min grymma pojkvän. Visst är vi lika!?

269. Jag vann!

En liten glad nyhet såhär på kvällskvisten
Jag blev dagens blogg hos söta Zandra!
Tack så mycket, jättekul!

Riktigt fin header har hon också.

268. Höstbilder

Har suttit och fixat lite med bilderna jag tog förut. Var inte så många som jag blev nöjd med, så valde ut tre stycken att visa. Vet fler ställen som är fina att fota på. Allén vid min skola till exempel, hur fint som helst, får se om jag orkar ta med mig kameran nån dag.
Dessa tre bilder är tagna av mig, såklart.






268. Ut och fota!

Kom hem för en stund sedan. Har varit duktig och tränat efter skolan. Precis slängt i mig mat, var verkligen vrålhungrig. Nu sitter jag mest och väntar på att jag ska få lite energi tillbaka. Ska strax bege mig ut med kameran och gå runt och fota hösten. Det finns verkligen ett ställe här i Kungälv, som jag kan vara fint att plåta nu. Älven och en del av Kungälv. Men för att kunna fota från den vyn måste man upp på bron, motorvägen, där bilar kör. Men jag har sett att det är en bit där man kan gå, frågan är bara hur man tar sig dit. När jag åkte hem från skolan kollade jag extra noga. Dit ska jag! Det enda jag är rorolig för är att man inte skulle få gå där.
Men å andra sidan, vad skulle hända? Det värsta som skulle kunna hända är att bilisterna skulle tuta. Och vad bryr jag mig om det? Inte ett skit!

Lite inspiration från weheartit.

267. Bitter

Just nu är jag bitter och irriterad. På soc. Som verkar tro att om man ignorerar problemen så försvinner de.
Varför kan jag inte ha en bra socialsekreterare som hör av sig när hon ska? Jag blir galen.
Så jävla löjligt och fegt att sms:a för att hon inte kan få ihop några tider. Inte mitt problem! Ring och du vill prata!
Jag har inga pengar på mobilen heller, så nåt svar får hon inte.
Förresten så håller jag på att törsta ihjäl mig efter en Ramlösa. Måste inhandlas på väg till skolan. Jag är så jäkla snål mot mig själv numera. Fick studiebidraget den sista och har fortfarande hela kvar. Det måste vara rekord.

Tummen ner!

266. smink

Dags för mig att avrunda kvällen. Så trött som jag har varit idag är det dags för sängen nu. Härligt med sovmorgon imorgon och bara en lektion. Jag ska även försöka ta mig ut med kameran och fota lite höstbilder, innan det är för sent. Har kollat igenom lite smink-tutorials och hittade en som funkade som ett väldigt bra tips för de som vill få perfekta röda läppar!


265. Utmaning!

Fick en utmaning av Johanna!

4 Tv-program
True Blood, Vampire Diaries, The event, Top model

4 saker jag gjort idag

Varit i skolan, tränat, ätit, bloggat?

4 saker som jag längtar efter
Studenten, Egen lägenhet, Min älskling, värme.

4 saker på önskelistan
Laptop, smink, kläder, pengar.

4 saker som jag avskyr
Kyla, deprimerande tankar, idioter till lärare, snus!


4 saker jag tycker om att göra
Läsa, sjunga, blogga, vara med min älskling såklart.


4 saker jag ätit idag
Kalkon, Macka, Grönsaker, Te

4 utmanade
Anna, Hannah, Sandra och Anna.

Bild från weheartit.


264. Want to have

Kollar runt på lite snygga och billiga kläder jag kanske tänker köpa. För övrigt finns det mycket snygga kläder just nu, eller är det bara jag som tycker så? Måste ta en shoppingrunda snart.

Leggings från H&M, 99 kr.                                               Top från Monki, 150kr.

263. Måndag morgon

Känns inte så värst lockande att gå till bussen när det är 3 plusgrader ute, en fet dimma och mörker.
Jag hade verkligen behövt en fet mugg med te nu men det hinner jag inte med.
Längtar efter att min skinnjacka från Modekungen ska komma. Idag har det gått två veckor och det skulle ta max tre. Alltså, måste den komma denna veckan. Jag blir galen av att vänta. Lite varma tröjor borde inhandlas med.
Och en ny halsduk. Så får det bli.

Porcelain and the tramps- Gasoline



262. För mycket tankar

Strax ska jag hoppa in i duschen och värma mig. Efter det blir det att krypa ner i söngen med en mugg te och se tredje avsnittet av The Event. Har ett behov av att skriva av mig just nu, för mycket tankar som finns i mitt huvud. Tyvärr så gör jag det i min andra lösenordsskyddade blogg. Det är för privat och ordagrant för att skriva ut här.
Imorgon börjar en ny vecka. Ny vecka och nya tag.

Förresten så blev jag utsedd till veckans blogg hos Maria Kaplan! Tack så mycket!

The Event, 1:an, söndagar 21.15

261. Phantom of the opera

Jag mår inte så bra idag. För mycket sömn och för lite mat tror jag. Därför ska jag proppa i mig lite pastasallad med tzatsiki som jag fick med mig hemifrån igår. Finns ingen som gör så god mat som min mamma.
För en stund sedan frågade hon om jag ville sova hemma idag igen, men till slut sa jag nej.
Det känns för stressigt och förvirrande. Det dumma är bara att jag inte kan lita på att jag har internet hela kvällen här.
Funderar på att se Phantom of the opera snart igen. Så himla fin film det där. Musiken ger mig rysningar.
Tror till och med att jag ska läsa boken också.

Vad tycker ni om filmen?


260. Inget internet, igen.

Självklart funkade inte internet när jag kom hit igen igår kväll. Så här satt jag hela kvällen och såg serie efter serie. Vid kvart över två inatt kom älskling hit. Vi vaknade inte förrän nu, med huvudvärk.
En riktig frukost är vad jag behöver. Får ta tag i bloggen senare.


259. Have to have!

Är det bara jag som är så grymt shoppingsugen nu för tiden? Ser saker jag vill ha hela tiden, coh det enda jag vill spara pengar till är kläder, skor och smink. Har samlat ihop några grejer som ligger högst upp på min have-to-have-lista just nu.

Skor från Dinsko. Ögonskuggspalett från Eleven.se. Hatt från Shock. Skinnbyxor från Paula Myo.

258. Prince of persia

Igår kväll ägnade jag och min syster åt att se på film. Bland annat såg vi Prince of persia, eftersom att ingen ville se den med mig. Den var riktigt bra! Precis som jag förväntat mig. Haha, en typisk Anna-film.
Den får 4/5 i betyg!

Yummie.


257. Äntligen!

Äntligen funkar det att ladda upp bilder! Så här har ni. Mina splitternya Dr.Martens och bootsen.
Den snygga dödskalleringen kunde jag ju inte motstå längre.



256. New stuff!

Jag och mamma tog en sväng om skoaffären förut, där vi hade lagt undan mina skor. Ett par lackröda Dr.Martens! Love them! Känner mig så jäkla nöjd. De kommer användas flitigt. Fick även ett par boots också. Så nu har jag skor till vintern! När vi var förbi Frölunda Torg kunde jag inte låta bli att köpa dödskalleringe som jag har kollat in så länge. Våran söta vovve kunde inte sluta stoppa ner huvudet i skorna hela tiden, haha. Nu ska jag och syster min ut och gå med honom!

Som vanligt är det nåt fel på blogg.se igen, för jag kan inte ladda upp bilder över huvudtaget. Får försöka mer imorgon.








255. Mys med syster

Äntligen fredag! Härligt. Tyvärr är det inte mycket tid jag och Mattias får med varandra den här helgen, vilket är ovanligt. Idag ska jag nämligen hem till min familj. Mina föräldrar ska ut med arbetskollegor så jag ska hålla min syster sällskap hela kvällen med film och mys. Sover över där också, sen ska vi träna imon och kanske hitta på något. Mattias ska på fest, som han från början trodde var ikväll, vilket passade bra men den är tydligen imorgon. Och efteråt ska ju alla ut, och då är det 20+ på nästan alla ställen. Kul! När man äntligen är 18 så är det 20 nästan överallt. Så han kommer inte till mig förrän imorgon natt. Men så är det att ha en pojkvän som är 4år äldre, så man umgås med folk som är äldre än en själv!
Jaja, jag ska se till att packa ner lite grejer nu. Mamma hämtar upp mig efter skolan så ska vi iväg och köpa ett par riktigt snygga skor till mig! Ni får se sen, stay tuned!


254. Halloween-outfits!

Jag är dödens död. Nä, kanske inte, men nästan. Gav verkligen allt jag hade på gymmet ikväll. Brände en jävla massa kalorier! Ikväll känner jag mig väldigt nöjd med mig själv.
Fick även träffat min älskling ett tag. Gosh, han ger mig fortfarande fjärilar i magen efter så lång tid tillsammans.
Funderar på att lägga mig väldigt snart, eftersom att jag är riktigt trött.

Men till något helt annat- jag har kollat runt på lite snygga maskeradklädslar till Halloween! jag är taggad för en riktigt fet fest, om jag ska vara ärlig. Inte ofta jag är det. I år tänker jag bannimej köra på kortkort, sexigt med en match av oskyldigt, eller nåt sånt. As the teaser I am!
Alla outfits kommer från Partykungen.

Här är några som jag har kollat in.


253. Morgonstund har guld i mun...eller?

Här sitter jag med blött hår och morgonte, halv stressad. Måste hinna med en del innan jag springer till bussen och tiden är knapp. Nu på förmiddagen ska klassen prova ut våra studentmössor! Nu jävlar, snart så! Känns overkligt.
Blir till att komma hem sent idag. Slutar inte förrän fem, och efter den ska jag träffa min snygge karl för en fika och sen svettas på gymmet. Lär ju vara helt död ikväll.


252. Driftstörningar...igen?

Jaha, så var det driftstörningar igen då. Dags att fixa till blogg.se kanske? Har ju varit problem sen i helgen, menar jag. Tröttnar ju lite.
Idéskiss till projektarbetet är i alla fall så gott som klar, så imon sätter jag igång med projektplanen.
Duktigt, Anna! Nu väntar en härlig mugg med te.
Funderar på att klippa av några av mina gamla festivalarmband. De är i vägen, och ganska irriterande. Samtisigt så är de ändå en del av mig, och minnen som jag vill ha kvar. Den som lever får se.

De är i vägen, och stör mig varje dag. Speciellt när man har duschat.
Så ser jag ut som en döing också, men så är jag ju inte så värst pigg heller, så det kan inte hjälpas!

251. Projektarbete

Jag är utsliten, och utsvulten. Var ju inte så mycket skola idag men ändå så är min energi slut.
Har haft information om projektarbetet större delen av eftermiddagen så nu är man lite klokare. Verkade som att jag skulle behöva ändra min idé helt och hållet ett tag, men det slapp jag. Ska sätta igång med en idéskiss som ska in så fort som möjligt, och efter det slänga ihop en projektplan! Vad jag gör som projektarbete skriver jag mer om en annan gång.
Var en sväng på biblioteket också. Hämtade ut andra boken i True Blood-serien. Jag måste säga att böckerna är riktigt bra! Jag kan inte sluta läsa dem. Språket, handlingen, allt. Får rysningar. Men böckerna är inte alls som tvserien, kan jag säga. I alla fall, så rekommenderar jag er verkligen att läsa serien! Om du inte orkar läsa den på engelska, så kör på svenska, (Även om böcker som är skrivna på orginalspråket aldrig är lika bra när de är översatta till nåt annat).
Passade på att låna en annan bok som kan vara till hjälp inför projektarbetet.


250. Ingen skönhetssömn...

Nej, inatt fick jag ingen bra skönhetssömn inte. Låg i flera timmar och försökte sova, men icke. Plus att jag verkligen känner av att det börjar bli kallare ute. Jag är född med torr hud och eksem, vilket är jävligt störande. Och det blir värre av kyla. Måste alltid ha som vana att smörja in mig och sånt. Men det är inte så att jag har stora märken på kroppen som många andra har, utan det kliar bara nåt förjävligt och ju mer jag kliar...ja ni kan ju räkna ut resten själva. Mina bästa salvor är slut!
Efter skolan ska jag se ut ett par boots också, kanske är dags?

Jag startar morgonen med lite Mötley Crüe.
The animal in me.



249. Film!

Jag har ägnat större delen utav kvällen till att se denna filmen på 6an. Riktigt bra film, men samtidigt för jävlig.
Haha, sitter och kokar av ilska på grund av en av karaktärerna som är en riktigt sjuk jävel. Jaja, Anna det är bara film. Snart dags att krypa ner i sängen. Provet idag gick riktigt bra!
Imorgon ska vi ha "kick-off" för projektarbetet. Äntligen lite information!

Förresten, så har jag besöksrekord ikväll! Jättekul, tack!


248. Shut up woman, get on my horse!

Haha, jag och Mattias har haft roligt till den här videon för ett tag sedan. Sjuk humor minsann, men det är sån humor jag har! Jag kan inte sluta skratta...


247. Killerpants!

Snacka om att jag har hittat mina drömbyxor. Har letat efter exakt ett par ett tag nu. Blev eld och lågor när jag hittade dessa. Men titta på priset skulle jag fan inte ha gjort, för det får mig att vilja lipa. Jag ska ha dom!
Skulle ju bli en riktig killerqueen i dom...

De kommer från Paula Myo. Kostar 1199kr.

246. Utdrag ur biografin.

Jag skrev ju för ett tag sedan att jag skulle skriva klart min biografi, och lägga upp lite bitar ur den här på bloggen då och då. Här kommer det första, mitt i hela storyn, som jag skrev i vintras. Alla utdrag är 100% verklighet.

Jag måste ut. Mår så illa att jag bara vill spy. Behöver luft, kunna andas.
Springer ut i kylan och blåsten, mp3:n i öronen och ciggen i fickan. Tänder en och börjar gå.
Höjer musiken. Det värker i armen efter vaccinet. Efter en stund börjar illamåendet att avta och jag pustar ut. Istället kommer tårarna. En man med hund går förbi och jag blinkar bort tårarna samtidigt som jag tittar ner i marken med luvan om huvudet för att dölja mina tårar. Jag kvider. Allting gör så ont. Går förbi radhus efter radhus. Familjer sitter därinne samlade, framför tv:n eller köksbordet.
Jag tittar bort och snyftar till. Jag vill bara skrika rakt ut. Skrika ut all ilska, all sorg och alla jobbiga känslor som sliter i mig. Den hårda vinden tar andan ur mig. Jag suger in nikotinet och andas ut. Känner sakta lugnet spridas inom mig och det välbekanta surrandet i huvudet finns där.
Det börjar regna och jag tittar upp mot den becksvarta himlen. Typiskt. Huttrande går jag vidare och bestämmer mig för att helt enkelt skita i regnet som piskar mot mina strumpbyxeklädda ben.
Orkar inte tänka, bara fortsätta gå dit benen bär mig. Tänder en till cigarett så fort den första har slocknat. Får en hastig tanke. En tänd cigarett mot bar hud. Känner ett styng av dåligt samvete. Sluta, ingen idé att ens börja med sånt. Du får bara skit om någon skulle märka det. Känner knappt regnet längre. Letar efter ett ställe att sätta mig och bara vara.
Men vid alla gungor är det mörkt och min magkänsla säger mig att det inte är någon bra idé att sätta sig på ett ställe där ingen ser en. Suckar och fiskar upp mobilen ur fickan. Inga sms. Ovanligt.
Var är du när jag behöver dig som mest?
Försöker tända en tredje cigg men kylan har gjort att mina fingrar är stela och avdomnade och jag fumlar med tändaren. Efter ett tiotal försök är den tänd. Tittar bakom axeln för att försäkra mig om att ingen mörk varelse med luva följer efter mig. Man kan ju aldrig vara säker. Börjar styra stegen hemåt. Efter några minuter är jag framme vid hyreshusen några hundratal meter från motorvägen och granne med Willys. Slänger ciggen ifrån mig innan jag låser upp entrédörren till hyreshuset och går in. Springer uppför trapporna medan det snurrar i huvudet. Svär tyst över de nya lamporna i trapphuset som tänds när man passerat för länge sen. Väl inne sätter jag mig ner framför datorn och skriver.

Bildkälla: weheartit.


245. Provdags

Tisdag och dags för prov då. Drömde till och med om provet inatt. Det var skitstort och massa konstiga frågor....hmm? Är ju inte ens nervös inför det. Vet ju att jag kan allt, så varför drömma om det!?
Efter skolan blir det att svettas på gymmet. Mina järntabletter har inte gett nån verkan än. Men det kommer väl. Enligt läkaren borde jag känna en skillnad inom en vecka.
Känner att jag inte riktigt lägger ner såpass mycket tid och energi på bloggen,som jag skulle vilja. Kanske blir ändring på det snart, hoppas jag.
Så därför ställer jag en fråga till er- Vad är det ni vill läsa om i min blogg? Något jag har skrivit om som ni vill se mer av? Kom igen, ge förslag.

Som vanligt vet man aldrig vad man ska ha på sig, så man bara slänger på sig nåt.

244. Godnatt!

Jag är dödstrött och ska så småningom sova. Sitter och pluggar in det sista inför provet i religion imorgon.
Vilket är det enda jag ska göra i skolan imorgon, känns hur skönt som helst. Blir till att skriva prov, och sen träna.
Verkar som att de flesta fortfarande har problem med bloggen. Blogg.se kanske ska se till att fixa problemen nu?
Avslutar kvällen med en av de vackraste låtar som finns.

Aerosmith- I don't wanna miss a thing.


Bild från weheartit.

243. Bal "outfit"

Nu när man är inne på tredje året så är balen, festen och studenten inte så långt borta. Tiden går fort.
Jag har redan checkat in vad jag vill ha på balen. Nämligen denna outfit. Trodde från början att det var en klänning, men insåg just att det bara är en separat kjol och en korsett. Så sjukt fint.
Hade verkligen känt mig som balens drottning i det där. Det bästa är ju att älskling får vara med också.
I can't wait!

Kläderna är från Odiumclothing.

242. Kanelbullens dag!

Jag har en helt okej måndag framför mig. Har bara en lektion, webbdesign som börjar halv tre.
Innan dess har jag en tid hos en psykolog, dock inte hos henne jag ville ha utan en man den här gången.
Så typiskt. Min vanliga tur. Han lät i alla fall trevlig och snäll i telefonen, så det återstår att se om han är bra eller inte.

Idag är det ju kanelbullens dag, så blir nog lite bulle att äta idag! Yummie.


241. Sunday bloody sunday

Vafan är det med söndagar egentligen!? Söndagar är verkligen den dagen i veckan då jag mår sämst.
Är alltid grinig,less på allt och alla och har ingen ork till nånting. Idag var en sådan typisk söndag.
Till slut kom vi iväg i alla fall och fick tränat. Min motivation när det gäller träningen är på botten just nu.
Och mina mål om att få en kropp jag kan vara helt nöjd över känns som väldigt långt borta. Hoppas på att min motivation kommer tillbaka så fort järntabletterna börjar göra nån verkan.
Som vanligt har det varit låg uppdatering under helgen, men att jag inte har nån vidare blogglust kan ha spelat roll också. Allt går segt. Nu ska jag i alla fall koppla av med en film eller något innan jag pluggar lite.

Inspiration från weheartit.

240. Marilyn Manson

En av mina största favoritartister är Marilyn Manson. Det kanske ni har räknat ut?
Har sett honom live två gånger. En gång i december 2007, och en gång på Metaltown sommaren 2009.
Jag hoppas på att få se honom en tredje gång. Konserten i Scandinavium 2007 var som himmelen för mig.
Jag mådde så bra, och jag kände verkligen att jag levde. Det bästa som kunde hända just då.
Under Metaltown 2009 var han en ren besvikelse. Publiken stod bara och stirrade, och Mr.Manson själv kunde knappt sjunga och till slut fick han in en stor syrgastub. En ren besvikelse. Just därför vill jag se honom en tredje gång. Men chansen för att han skulle vara bättre då än förra gången är väl ganska liten då han var så illa däran förra året. Han är inte ens 42 fyllda och är redan nerknarkad. Trots det, är han fortfarande är an mina största idoler.
Låten Into the fire är från hans senaste platta The high end of low, och är i princip det enda jag lyssnar på just nu.



239. Blodprov

Skönt att få sova ut riktigt idag. Än så länge har vi bara duschat och ätit frukost. Blir till att slappa idag.
Båda har plugg att göra. Mattias har en massa läsning, och jag har prov på tisdag.

Var hos läkaren igår med mamma. Tog blodprov som såklart visade att jag hade både järnbrist och blodbrist.
Vilket är väldigt vanligt för mig. Har alltid haft problem med det i alla år. Så nu blir det att käka en jäkla massa järnpiller igen under ett antal månader och sen tillbaka och ta blodprov igen. Hjälper det inte skulle han testa annat. Den manliga sjuksköterskan som tog det på mig var duktig och fattade vad det handlade om, och det är jag glad över. Valde att ta det i armen. Fingret är faktiskt värrem fast det gjorde ont.


238. Wtf Bamse!?

Jösses, vad är det för fel på mig? Jag har gått omkring och nynnat på Bamse hela morgonen under  tiden som jag gjort mig i ordning. Det kan ju inte vara normalt...
Jag älskar mina fredagar. En lektion. Börjar halv ett och slutar kvart över två. Perfekt på en fredag.
Ska träffa mamma och syster efter skolan. Måste kolla upp mitt hb-värde. Hoppas nästan på att det är så att det är lågt, för annars vet jag inte vad det är.
Idag kommer älskling hit också, äntligen.

Har på mig min gosiga stora fanellskjorta idag. Hräligt röd är den. Fast på bilderna ser den orange-röd ut. bekvämt och varmt. Har en i lila också.

RSS 2.0