2059. Nyår!

Jag och Mattias är ute i Lindome på fest hos hans syrra. Hälsar er gott nytt år så länge!


2058. Instagram!

Tänkte bara uppdatera er om att jag numera finns på instagram! Ni hittar mig under namnet evanderlynne.


2057. Rea!

Var på rean idag med en kompis. Hittade lite plagg faktiskt, är ganska nöjd!


2056. Work out.

Idag vaknade vi sent och åt frukost ännu senare. Drack te gjorde vi ur älsklings muggar han fick av mig i julklapp. Just nu är jag på väg till stan för att köpa en toning att lägga i håret ikväll. Min utväxt är inte nådig! Lite senare blir det gymmet en sväng.


2055. Tjejmiddag!

Sitter just nu på bussen hem till min älskling från en mysig middag med mina brudar! God mat och vin.


2054. Släktmiddag.

Nu är det middag med tjocka släkten som gäller. Tjocka släkten som inte är så stor längre. Kalkon på menyn!


2053. Time for party.

Sitter på bussen hem till mattias just nu. Blir till att vända i dörren för vi ska iväg på lite fest. Sen blir det väl utgång och sånt. I julklapp av Mattias fick jag äntligen den underbara 120 paletten och ett linne som jag inviger ikväll.


2052. Julafton.

God jul och allt det där. Mer orkar jag inte tjata om för jul är inte min grej.


2051. New bag.

Har helt glömt bort att visa väskan jag köpte i förra veckan. Var på stan och letade julklappar med syrran och fick syn på denna inne på Missäy så jag slog till. 150 spänn bara - värt. Behövde ändå en ny väska.


2050. Julen närmar sig.

Ikväll har jag slagit in årets julklappar till familjen och Mattias. Nästan så att jag längtar efter att få öppna mina också.


2049. Onsdag.

Ja det är onsdag. Alltså tre dagar innan jul. Har ingen jävla julkänsla alls i kroppen. Vill bara hoppa över den här jävla julen! Nej, nästa år sticker jag utomlands, usch! Jaja, drar till Mattias för natten sen. Blir mys. Så länge får ni lite bilder jag tog igår när jag satt och posade lite hos mormor o morfar.


2048. En god gärning.

Idag är jag iväg och hjälper mormor och morfar att handla mat inför julen. När vi precis kom ut från Willys märker vi att mormor glömt sin krycka vid kassan, haha!


2047. In tha mörkerrum.

Är i skolan just nu och har min sista fotolektion för terminen. Ännu en lektion i mörkerrummet, som för övrigt gör mig yr och illamående...


2046. Like a zombie.

Hemma och fått mat i magen. Är dödstrött och fryser som en idiot. Vill helst av allt bara krypa ner under täcket och sova i en evighet. Men ni får i alla fall se en bättre bild på rosen jag fick av Mattias häromdagen. Den står fint där i hans lägenhet nu.


2045. At work.

Är på jobbet igen. Var helt död imorse men fanns ju en förklaring till det också. Halvsegt att det knappt är nåt folk men tid är pengar. Har en känsla av att jag kommer däcka på sängen när jag kommer hem ikväll.


2044. Dinnertime!

Det vankas mat nu. Har gjort en kycklingwok med ris och tzatsiki. Mattias har kommit nu också - dinner is served!


2043. Stress och skit

Sitter på bussen på väg till jobbet nu. Hade sån jävla otur att jag missade min buss så jag fick ta en senare till kungälv. Hinner i tid ändå men man vill ju alltid vara där tidigare för att slippa stressa ihjäl sig innan öppningen.


2042. Love!

Ibland är det bra att vara sur på sin pojkvän och säga ifrån. I alla fall när man får presenter! (inviger min iPhone just nu).


2041. Pink surprise.

Här var det tomt. Märker att jag inte har nån lust att blogga. Tänkte i alla fall visa vad jag fick i namnsdagspresent av mamma och pappa i fredags. Britney Spears rosa parfym med tillhörigheter. Hade den för ett år sen och den är ju helt underbar. Sen fick jag den blåa för nästan ett år sen som nu nästan är slut. Så den rosa kom ju lägligt!


2040. Monday.

Snart dags att dra sig till skolan för en fotolektion. Var på jävligt dåligt humör igår och känns likadant idag. Mattias hann hem från skolan nu lagom för att ge mig lite pussar. Kan behövas på såna här dagar.


2039. Hysteria - hysteriskt rolig.

Vi var på bio igår kväll, jag och Mattias. Var ett tag sen sist. Såg Hysteria, en jäkligt rolig film om vibratorns uppkomst.I have to say, den var klockren. Många skratt. Se den!


2038. Smyckeskap!

Precis kommit hem från stan och en massa julklappsshopping. Jag och mamma fick köpt en hel del till min syster. När vi var inne i en affär hittade jag en massa fina smycken, 3 för 100 spänn. Som gjort! Två halsband och ett armband. Nöjd! Och så har jag hämtat ut min Iphone. Så torsdag nästa vecka kan jag använda den på riktigt när mitt nummer har flyttats över. Woho.


2038. Gul cam?

Ja, min cam är gul och jag vet inte varför. De kräver extremt mycket ljus för att se normal ut, men whatever.
Ska snart åka iväg och hämta ut ett paket- nämligen min Iphone! Sen ska vi in på Telenorbutiken och fixa med den innan jag kan använda den. Lunch i stan med familjen, lektion i skolan och sen handla julklappar med mamma till syrran. Plus att det är min namnsdag idag!


2037. Nytt från ÖB.

Jag och Mattias gick runt på ÖB ett tag igår. Hann hittade massa julklappar och jag köpte mest aker till mig själv. Ops. Blev lite smink och annat. En julklapp hittade jag i alla fall! Har testa läppstiftet från samma märke innan ich tro det eller ej, det sitter som berget!


2036. Too early.

Alldeles för tidigt för min smak. Ska snart sätta mig på bussen till skolan för en lektion. För lite sömn inatt. Ingen av oss kunde sova. Blir nog gymmet senare om jag orkar. Var jäkligt länge sen sist.


2035. Onsdag

Har varit ledig idag som vanligt på onsdagar. Ska nu iväg och möta Mattias. Kolla på lite julklappar. Sover hos honom ikväll, mys!


2034.Cold.

Har varit hemma en stund för att äta lite och så. Ska snart ut i kylan igen. Måste till stan och fota lite för ett projekt som snart ska vara klart. Ingen lust att gå ut igen men måste man så måste man.



2033. New shoes.

Tog mig en tur till stan igår. Skulle hitta en julklapp till min syster och ett par skor. Hittade till slut en julklapp och ett par kängor. Så nu blir man varm om fötterna. Jag är nöjd!


2032. Lördag.

Har helt enkelt inte orkat uppdatera här faktiskt. Var ute igår med Mattias och gänget på Haket. Hade en sjukt bra kväll och idag mår man som man förtjänar. Har idag skrivit på ett abonnemang på Telenor så om två veckor äger även jag en nu Iphone 4S. Dock är jag bitter över att ha fått byta tillbaka till Telenor från Comviq.


2031. Von Benzo.

Jag och Mattias hade ju tänkt dra på Von Benzo som skulle spelat på Sticky Fingers nu nästa helg. Den spelningen är nu framflyttad till februari på grund av att Jay ska ta itu mer med sina drogproblem. Good thing säger jag. Blir väl en ännu bättre spelning i februari då. Tur att man inte hade köpt biljetter än!



2030. Fairyland.

Har suttit och sparat ner en jäkla massa bilder på älvor på datorn. Behövde lite inspiration så det var bara att drömma sig bort och leta lite på internet. Jag fascineras alltid av sagoväsen, de är ju så söta! Lite småbarnsligt men ibland vill man inte växa upp.


RSS 2.0