616. Min humor är som den är, barnslig.

Verkar som att det kommer en ny awesome tecknad film i 3D. Älskar såndär barnslig humor. Ska dra med mig min karl på denna när den finns på bio! Den har nämligen premiär den 11 mars! Hell yeah, Gnomeo & Juliet.


615. Sick of this.

Det är fan inte möjligt. Jag är sjuk igen. Jag var ju nyss sjuk! Så jäkla orättvist. Har fått tillbaka hostan igen, och har feber. Frossa om vartannat och svettas som en gris. Great. Allt som var så bra. Mattias skulle komma ikväll och jag skulle få hjälp med en bild imorgon till projektarbetet. Kul att bli sjuk nu i slutskedet av projektarbetet. På det så har jag tre prov att plugga till som kommer nästa vecka. Jag har inte tid att vara sjuk! Känns ju lite som att min kropp inte klarade av att vara ute och dansa två dagar i rad i helgen. Plus att jag är så jävla dålig på att få i mig vätska om dagarna. Denna helgen har varit värre än värst när det gäller det. Kan man bli sjuk av vätskebrist? Probably.




614. Greatest gift of all.

I fredags när jag kom hem till min älskling blev jag med en gång överröst med pussar och kramar. Två fina presenter väntade på mig också. Ett halsband med ett M (som självklart står för Mattias♥) och ett kärleksljus.
Går inte att beskriva lyckan jag kände. Så gulligt, fint och underbart.


613. Grym kväll!

Kvällen igår great. Alice in Videoland spelade bra som tusan. Det bästa var att de spelade mest gamla låtar istället för från den nya skivan. De avslutade med min favoritlåt också. Kom väl hem vid två och kröp ner hos min älskling.
Idag har jag en jävla huvudvärk. Drack inte mycket alls igår. Är så sjukt sugen på massa fet mat. Chips och dip, pommes och allt som går. Även om vi ganska nyss åt frukost så är jag hungrig igen. Ska nog gå ner och fixa nåt mer att äta igen. Kanske ska bli lite bättre på att updatera också?


612. Dancing all night long.

Färdigsminkad och klar. Drar härifrån om ett tag. Ikväll blir det att dansa! Är taggad till tusen. Och förresten,ser ni det fina halsbandet jag har på mig? Med ett M? Mhm, det står för Mattias. Fick det igår♥ Så nu bär jag med mig honom hela kvällen!


611. Otur otur.

Ja, ikväll blir det att se Alice in videoland på Sticky. Jag har bara ett problem. Lilli har blivit sjuk! Så just nu letar jag efter nån som vill gå med mig. Ingen verkar kunna. Mattias ska upp och jobba vid sex imorgon så man fattar ju att han inte är så pigg på att följa med. Verkar ju som att jag får dra dit själv med grabbarna. Hade ju vart roligare att få med nån tjej, men. What to do?


610. En låt från hjärtat.

Ibland finns det låtar som bättre beskriver hur man känner än hur man skulle kunna beskriva i ord. Denna låten är en av dem. Hela min tillvaro har varit lite upp och ner det senaste. Jag hoppas bara att det är på väg uppåt i alla fall. Imorgon ska jag ha kul!


609. Restaurangmat...nu rullar jag fram.

kom hem för en stund sedan med familjen. Har ätit en jäkla massa mat på restaurangen Angelos. Oxfilé mums. Nu ska syrran få öppna presenter. Sen blir det fika. Jösses jag rullar fram. Denna veckan har jag inte brytt mig ett dugg vad kalorier heter. Knappt tränat. Imorogn blir det gymmet igen och nästa vecka blir det hårdträning igen!


608. Back to black.

Sov genom hela natten igen utan att vakna. Dock fick jag för få timmars sömn. Om en stund drar jag till skolan igen. Ikväll blir det restarang för att fira min syster. Så inatt sover jag hemma. Och helgen tillbringas hos min älskling. Håret är svart och härligt igen. Kliar så in i helvete bara. Törstar gör jag också. Vadan denna törst?



607. Tips om evenemang!

Har nyligen fått höra talas om en ny sida där man via sin egen ort kan hitta evenemang att se. Du söker bara på din ort eller där du vill kolla och så kommer det upp evenemangen för din stad. Skitsmart! Man kan boka biljetter och tipsa vänner på Facebook också. Tycker att det är en riktigt bra grej. Mycket lättare att hålla koll på konserter och sånt, så man inte missar nåt! Så in och kolla efter ditt evenemang!


605. Kort dag

Har sovmorgon idag. En enda lektion på schemat. Känns hur skönt som helst. Efter det drar jag till gymmet innan jag drar hem igen. Ska hjälpa mamma att hitta presenter till syrran inför imorgon. Ska köpa mig en toning också.
Har tänkt köra på det numera istället för färg. Slänger i den ikväll om jag orkar. Vaknade inte en enda gång under hela natten vilket har hänt mig väldigt få gånger. Dock vaknade jag av en mardröm igen. Blir helt omskakad av dessa mardrömmar. Kan jag aldrig slippa dom?


604. Things are not what it should be.

Allt är inte som det ska. Dagen som var bra fram tills för en stund sedan. Det är för mycket just nu och det drar ner mig. Tack vare all skit har jag bultande huvudvärk, frossa och är helt slut. Jag har verkligen ingen ork till nånting. Varken till att plugga eller träna. Tänker lägga mig i sängen resten av kvällen. Har absolut ingen lust att blogga, så det får vara för stunden. Finns bara en person i hela världen som jag vill vara med nu. Och han är inte här.


603. I love it when I get my sleep.

Fy vad skönt det var att sova. Sov i ett kolsvart rum för första gången sedan jag såg Paranormal Activity, vilket var i typ...september. Vaknade vid sex bara av en av mina typiska mardrömmar. Dags att ta sig till skolan då. Kort dag som inte är kort. Slutar vid ett sen måste jag vänta till tre då jag har möte med handledaren för projektarbetet. Boooring. Wish me luck.


602. Alice in videoland @Sticky.

På lördag är det äntligen dags för att dra till Sticky Fingers igen! Var ett tag sedan nu. Den här gången blir det för att se Alice in Videoland. Drar dit med Lilli så det blir en tjejkväll. Tänker dansa loss rejält!



601. Make up store


Nej, det får bli en tur till Make up store nästa gång jag köper nytt läppstift. Är sugen på ett mörkt lila, och ett brunt. Kanske ska testa black orchid? Cravings säger jag bara, cravings.

600. Göteborg.

Har pluggat och tittat på Solsidan. Nu ska jag ta mig en varm dusch. Sen blir det att plugga lite till, och sen i säng tidigt. Dags för skola imon igen. Lovet gick alldeles för fort och som vanligt fick jag inte gjort hälften av det jag ville.

Göteborgshjulet. 18/2-2011.

599. Färgning på G!

Precis kommit hem till Kungälv igen. Var hemma igår på kalas för min syster. Åt mat för en vecka ungefär, men gott var det. Blev körd ända hem till Mattias sen och nu är jag här igen. Skulle kollat presenter till syrran med mamma idag men hon ligger hemma och spyr så det blir inget med det. Plugg är vad som gäller för mig idag. Men först ska jag färga ögonbrynen. Färgade ögonfransarna i somras och det höll hur bra som helst, så nu ska brynen få sig en klick! Spännande att se hur resultatet blir sen.


598. Lördagssminkning.

Körde på lite extra smink idag. Fick bli en blågrön skugga blandat med lite svart från Viva la Diva. Resultatet blev hur bra som helst, med tanke på att jag inte ens använt nån primer. Jag säger då det- Viva la Diva!♥
Och hur kommer det sig att man alltid lyckas göra det bättre på ena ögat?


597. Boots.

Har ingen aning varifrån de kommer, men jag hade verkligen inte haft nåt emot att ha dem på mina egna fötter. Jag och Mattias snubblade över dessa på google för ett bra tag sedan efter att vi vart på en konsert med Crashdiet och ville hitta ett par liknande boots som Simon Cruz hade på sig. Tyvärr har vi inte hittat några liknande i affär att köpa.

596. Fint väder.

Ibland behöver man bara sova. Vaknade vid halv tolv och känner mig mer som en zombie. Vissa dagar känner man att man bara behöver sova tills man inte kan sova mer. Hade nog kunnat det idag. Nån dag tänker jag göra det också. Just nu är det för mycket jag måste göra. Det är klart och soligt ute. Kanske jag kan få den där solnedgången från Göta Älvbron idag? Blir en sväng till gymmet också. Får se när. Mattias är antagligen påväg tillbaka till stan från skolan vid det här laget. Nej, nu måste jag piggna till.

Vintern 2010. Ett år sedan.

595. My mind is all blank.

Haft en bra dag på stan med Lilli idag. Chailatte och prat på Espresso house, sedan kollade vi runt lite och efter det delade vi på en pizza. Mys. När som helst är Mattias här. Ännu mysigare.

Haters call me bitch
Call me faggot call me Whitey
But I am something that you'll never be.

- Marilyn Manson.

Bilden är nästan exakt ett år gammal. Ibland är jag bara för snygg.

594. Bra kap, indeed.

Fick köpt en present till min syster igår. Kollade runt lite på Gina Tricot och hade turen att hitta en jättemysig längre kofta för 50 spänn och jeans för 50 spänn. Must have been my lucky day after all. Koftan är mörkare i verkligeheten, mer plommonröd. Jeansen kanske något för stora i midjan, men det funkar. Jag som behövde nya jeans. Ibland kan man ha tur!


593. Gott för magen.

Kom hem efter en runda på stan. Åt mat från igår- pasta i olika färger, kyckling, gurka och rödlök med tzatsiki. Grymt gott! Lite utav en favorit numera. Lyckades hitta en present till syrran och lite till mig själv på rean också. Fotade lite men det var ju så kallt så man frös händerna av sig även om jag hade vantar. Visar vad jag fick med mig hem senare!


592. Dagens smink.

Idag är en dag då jag är trött och seg. Blev väckt av mobilen som ringde vid elva. Ska dra mig mot stan om en stund för att fota lite till projektarbetet. En sväng till biblioteket och lämna böcker och hämta nya. Kanske ska börja titta efter en present till min syster som fyller 17 nästa torsdag. Är hon verkligen så gammal? Känns inte så. Sen tillbaka hit igen och sätta igång med plugget. Mitt humör som var bra när jag vaknade är som bortblåst. Ingen lust alls att gå ut bland folk idag men måste få gjort detta nu. Ni får se hur jag sminkade mig idag i alla fall.


591. Finns inget bättre än att läsa en underbar bok.

Precis läst ut den nionde boken i serien om Sookie Stackhouse, Dead and gone. Jag måste nog säga att dessa böcker är bland de bästa jag läst, någonsin. Har läst varenda en av dem på engelska och det är bland det bästa jag gjort. När jag väl kom in i böckerna har det bara flutit på. Lever mer i den världen än i verkligheten. Måste nog säga att böckerna är bättre än serien. Hade väldigt gärna sett böckernas version på tv också. Kommer ju bli så himla nere när jag är klar med de som kommit ut hittills, men jag kan inte sluta läsa. Redan sänt efter nästa bok!


590. Träningsskada

Så har man dragit på sig en mindre träningsskada också. Var på gymmet igår kväll då jag satt på en maskin kallad "benspark". Tyckte att den var ovanligt lätt och höjde vikterna. Tog i och på vägen upp med benet sa det ritsch. Antagligen har jag bara sträckt baksidan av knäet men det gör jävligt ont. Fick linka in i omklädningsrummet och sätta mig. Smärtan fick mig nästan att svimma. Fick köra lugnt resten av tiden. 
Kan knappt gå nu. Är lagom bitter över att det är ännu en sak som hindrar mig från att komma igång med träningen sen jag var sjuk och astman satte igång. Dags att börja linka iväg mot bussen om ett tag. Plugg som gäller idag igen.


589. Mums!



Bilder lånade från Google.

Blev så sugen idag på att baka cupcakes. Tyvärr hade jag inga ingredienser. Vid närmare eftertanke har jag nog aldrig testat att göra riktiga cupcakes. Hade passat så bra dagen till ära, men icke. Det får väl bli en annan gång.

588. Alla hjärtans dag.

Är smått irriterad just nu. Stressad utav bara helvete så fort jag tänker på allt skolarbete, och speciellt projektarbetet. Tur att jag har lov så jag kan få lite gjort. Både jag och Mattias ska plugga idag. Sen hittar vi väl på nåt mysigt ikväll, vad vet vi inte än. Ut och fota i veckan. Stressa stressa. Behöver en utekväll då jag kan dansa loss eller något. Inte plugg upp till öronen. Det är väl lov utav en anledning eller!?

Bilder från weheartit.



587. Cold outside.

Kom precis tillbaka från stan. Kollade runt lite, fick köpt mig en ny foundation och såna klistersticks att markera vissa ställen i böcker. Körde på en brun sminkning idag. Vi hade tänkt fota en del men blev inte så mycket av det.
Var klart väder när vi åkte men sen var det mulet så blev ingen fin solnedgång att fota från Göta Älvbron. Det får bli en annan gång! För övrigt så var det jävligt kallt ute. Nu ska vi båda plugga lite innan vi sätter på massa filmer för kvällen, och Solsidan såklart.


586. Melodifestivalen.

Precis ätit frukost och druckit en mugg med te. Nu är vi hemma hos Mattias i Lindome igen. Tittade på Melodifestivalen igår kväll, och det blir ju bara värre och värre för varje år. Mer som ett skämt. Är det konstigt att man aldrig bryr sig om att titta på det nu för tiden? Löjliga skämt, usla låtar. Hoppades ju på en bra låt att heja på med Brolle igår, men kan ju inte påstå att hans låt var en höjdare vilket är synd. Kul att han gick vidare i alla fall.

Bild från Google.


585. Skinnbrallor!

Fick en fråga om jag kunde visa upp skinnbrallorna jag hade på mig häromdagen. Och självklart kan jag det!
De är från märket Only och köpta i samma affär, för kanske två somrar sedan. Jättesköna!


584. Lagerhaus in my heart.




Jag blir så himla sugen på att skaffa eget när jag kollar runt på saker från Lagerhaus. Världens drömaffär.
Hur mycket roliga, och snygga saker som helst till hemmet, till skitbra priser. Kan det bli bättre? Snacka om paradiset för en student. jag säger då det, när jag väl skaffar eget ska min lägenhet vara inredd med så mycket det bara går därifrån.

583. Bag in box

Har haft en trevlig dag hittills. Efter ett pass på gymmet och en lektion på endast 45 min mötte jag upp Mattias och så drog vi till Skopunkten. Kollade runt på skor, och blev sugen på att köpa ett par men väntar med det.
Älskling fick köpt två par snygga skor. Efter det åt vi en god och billig middag på IKEA innan vi åkte hem igen. Köpte oss lite vin som vi ska smutta på framför en film ikväll. Go fredag, oh yes!


582. Hurtigt på en fredag!

Har slängt i mig frukost och dragit på mig träningskläderna så nu ska jag dra till gymmet! Efter det har jag en liten lektion bara sen har jag lov. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Synd bara att jag har så mycket att plugga. I alla fall, Mattias har också en kort dag idag så han kommer väl inte så sent sen heller. Vi funderar på att dra till Skopunkten eller nåt i etermiddag. Har knappt varit där själv, hehe.


581. Nothing to say.

Just nu spenderar jag härlig tid med min pojkvän, så därför har jag inte så mycket att säga. Måste ju ta hand om den här galningen jag har till man. Vi funderar lite över vad vi ska göra imon när det ändå är fredag liksom.



580. Städ på gång.

Börjar tröttna på att vara såhär jäkla trött om dagarna. Orkar verkligen ingenting. Dumt när man måste orka med en massa plugg och skit. Ska i alla fall dra i mig en mugg te nu innan jag drar fram dammsugaren. Mannen kommer ju senare, så då får det ju vara städat. Efter det tänker jag ta en evighetsdusch för att värma mig. Har varit så jäkla sugen på en Chailatte idag men inte hunnit köpa en. Idiotiska schema. Tänker i alla fall belöna mig själv med en imorgon när det är fredag och allt. Får dra på lite bra musik så att jag kommer igång med städningen också.

Blame it on the weather, but I'm a mess
And this February darkness has me hating everyone
And I know I need your comfort, but this drama makes me sick
And the longer I lay here I know it's harder to get up
without you


Silverstein- Call it karma.

Februari för ett år sedan.

579. En helt okej dag, so far.

En helt okej morgon hittills. Förutom att det har snöat då. Ikväll kommer världens finaste hit. Så efter skolan ska jag vara lite aktiv och både städa här och få lite plugg ur vägen. Lyssnat på bra musik hela morgonen.


578. Redskap för hemmabruk.

Efter att jag köpte den där träningstidningen för träning hemma har jag blivit riktigt sugen på att köpa hem lite billiga och bra redskap som underlättar ens träning. Blir ärligt talat riktigt sugen av att sitta och kolla på träningsredskap!
Rusta har de riktgit bra saker, till ett bra pris. Ska nog investera i lite sådant inom en snar framtid. Och märks det att lila numera är min favoritfärg eller?


577. Längtan efter vååååår.

Jaha, första degen på länge som man vaknar upp och det är minusgrader. Surt. Jag kör på skinnbyxor ändå. De är faktiskt inte så kalla som man tror. Längtar så sjukt mycket efter att få dra på mig skinnjackan också! Ska nog köpa lite nitar och tygmärken och piffa upp den inför våren också. Kan bli riktigt snyggt. Onsdagar är nästan värre än måndagar, långa och sega. Brukar vara helt slut efter den här dagen. Åh lov, kom till mig!


576. Bittra pengar rinner iväg.

Alla pengar jag sparar nu för tiden går åt till konsertbiljetter. Hoppas på att kunna köpa lite nytt i klädväg inför sommaren i alla fall. Nu när Avenged Sevenfold är klara för Metaltown vill man ju dra dit också. hade inte vart fel att se Cradle of filth, Korn och System of a down heller. Har kollat in mig på en av de snyggaste tishorna som finns, från Dunken. Blir en av de första jag beställer när jag väl gör det.


575. Fucking slutsålt.

Känner mig sådär härligt mörbultad idag. Gjorde jag igår med men. Träningspasset i söndags känns fortfarande. Törstar som bara den. Speciellt på morgonen. Fattar inte varför. Blev jäkligt besviken igår kväll när jag skulle boka biljetter till Combichrist på fredag och upptäcker att det är slutsålt. När Mattias till slut gått med på att gå med mig för min skull, så skiter det sig. Ville verkligen inte missa detta. Får helt enkelt hitta på nåt annat på fredag, men det svider verkligen. Igår fixade vi biljetter till Hardcore Superstar i alla fall!


574. Att leva med alzheimers.

Hemkommen efter en lång dag. Blev allt möjligt idag. Lektioner, träning, psykolog. Skönt att måndagen är överstökad!
På psykologilektionen idag satt vi och kollade på en film om alzheimers. En filmproducent hade följt med i ett äldre pars liv i 8-10 år. Mannen fick alzhemiers i 70årsåldern och blev värre för varje år. Hans fru tog hand om honom så gott hon kunde. Till sist fick han åka in på ett sjukhem då hon inte kunde ta hand om honom längre. Det som var det fina var att deras kärlek till varandra var så stark, även om de var gamla. De höll varandra i handen hela tiden, frun kysste honom hela tiden och pysslade om honom. Det var så fint. Men tänk sorgen efter att ha levt med din partner i 60 år och att han plötsligt inte kommer ihåg vem du är... I filmen fick vi följa dem fram till hans död och man satt ju med tårar i ögonen i slutet. Ibland skräms jag av att se sånt. Jag är rädd för döden och att bli gammal. Livrädd.


573. Thumbs down?

Ja idag är det verkligen tummen ner. Jag kan verkligen inte tycka om måndagar. Det funkar inte att gå upp tidigt för mig. Jag kommer aldrig i säng i tid kvällen innan heller. Lång seg dag som kan sluta hur som helst. Nä, men vafan. Mår inte alls bra idag. Känner mig typ sjuk igen men ändå inte. Går inte att beskriva, men har nog fått alldeles för lite sömn. Måste bättra mig på den punkten.


572. Happy surprise.

Imorse fick jag en glad överraskning. Vi hade ju tänkt att gå på Hardcore Superstar här i Göteborg i april. De två förbanden den kvällen är Crashdiet och 69 eyes! Tre av mina absoluta favoritband på en kväll. Inte illa.
Den kvällen kommer bli grym! Längtar som tusan.


571. Middag och bio.

Har varit en slapp dag än så länge. Flummat i sängen i evigheter. Skojbråkat som syskon och hållt på. Nu ska vi iväg på middag hos Mattias gammelmorfar. Ikväll ska vi på bio och se Trassel, med min lillasyster. Är lagom stressad så kommer inte på vad jag skulle skriva. Jag återkommer senare.


570. - Bond. James Bond.

Sådärja. Precis ätit lite mat och ska nu krypa ner i älsklingens säng med massa täcken och kuddar och slå på tv:n medans mannen själv är och jobbar. Fått ännu mer mediciner efter läkarbesöket, för astman såklart. Börjar tröttna på att behöva massa mediciner nu.
Är det inte magen, så är det astman och är det inte astman så är det nåt annat. Önskar att min kropp kunde må bra nån gång. Jaja, det går en gammal Bondfilm på tv ikväll som jag tänker se! Älskar de gamla filmerna.
Sånt man tyckte var skitroligt när man var yngre.


569. Pepp med Alice Cooper.

Slänger i mig lite frukost innan jag ska gå. Känns lite bättre idag, tack och lov. Peppar med Alice Cooper för stunden. Blir till att träna idag med, och ett läkarbesök. Älskling jobbar ikväll så jag ska mysa för mig själv i hans rum, haha. Är verkligen i behov av en helg nu. Snart lov också!


568. Work out for body and soul.

Kände att jag bara satt och deppade här inne förut, så jag tog mig ut på en promenad. Behövde lite luft efter en dag med huvudvärk. Egentligen älskar jag att gå omkring ute, med musik i öronen. Bara drömma mig bort, leva mig in i musiken. Och det var precis det jag gjorde. Blev en sväng till Maxi också, köpte en riktigt bra träningstidning! Nu ska jag sätta igång med att träna hemma också. Igår var första gången på gymmet efter två veckor. Hostan är bättre och jag har världens träningsvärk i låren efter igår. Tidningen verkar verkligen superbra. Alla möjliga övningar, för olika partier, träningsscheman anpassad efter hur hårt du vill träna, yoga för att bli piggare, allt möjligt! Min nya kompis, typ. Nån gång måste jag väl dra mig ur denna grop av mörker och meningslöshet. Att känna att man håller på att gå i tusen bitar om och om igen är ingen trevlig känsla. Tro mig.


567. I need something to live for.

Mitt liv är inte som jag vill ha det just nu. Jag är som fast i mitt egna vintermörker. Kroppen protesterar på alla sätt, psyket funkar inte riktigt. Konstant trött trots järntabletter. Somnar nästan på lektionerna. Ingen ork, ingen lust till någonting. Gråten i halsen var och varannan dag. Igår kväll fick jag nåt slags sammanbrott och grät i evigheter. Ändå känns det aldrig som att jag har fått gråta ut ordentligt. Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Jag behöver nåt mer i mitt liv. En nytändning. Nåt mer än bara denna mörka, tråkiga vardag. Det finns mycket jag vill ta itu med men aldrig orkar. Framtiden är så oviss, och det mår jag allt annat än bra av. Det är verkligen tur att jag har min pojkvän. Vem vet hur jag hade varit då. Vill skriva men har aldrig någon ork till det. Skulle behöva en egen musa, en inspirationskälla. Eller sommar. Då kan jag leva. Springa runt i gräset, skrattandes med min älskade, bara vi två, tumla runt i ett virrvarr av färger och glädje. Ja tack.

Bilderna är tagna från tumblr och weheartit.


566. Jag älskar korta dagar.

Har ganska bråttom idag. Så vad gör man? Man slänger p sig det som finns närmast till hands. Idag har jag en kort dag, vilket är hur skönt som helst. Snart helg. Läkaren imorgon igen. Kanske är dags att ta itu med vad det är som är fel på min kropp!?


565. Awesome dudes.

Nästa fredag spelar en av mina favoriter på Sticky Fingers. Nämligen Combichrist. 18årsgräns. Har längtat länge och jag bara måste dit! Håller på att bearbeta pojkvännen så att han följer med mig. Lär ju bli grymt. Nu när jag kollade runt på lite live klipp med dom insåg jag hur stora de börjar bli. Till och med turnerat med Rammstein. Med sig nästa fredag har de två supporterband. Shit, kan ju bara tänka mig hur det kommer bli på lilla Sticky. Nej, jag bara måste se dom!



564. Zombies do exist!

Ja, jag tror nog att zombies finns i alla fall. För jag känner mig ganska mycket som en. Jag har det inte lätt att ta mig upp på morgonen. Åh jag saknar mina sovmorgnar! Om jag har tur idag så kommer min karl hit. Awesome.
Förresten, så har det blivit jävligt tråkigt att blogga. Bara så ni vet det liksom.


563. Sommaren 2011, snart så!

Det blir ingen Sweden Rock i år för oss. Lite deppigt eftersom att jag verkligen inte ville missa min gamla idol Joan Jett. Men däremot så har vi bokat Getaway Rock istället! Ska bli så skönt att komma iväg i några dagar.
Ända till Gävle ska vi. Bara att vänta, är ju inte förrens i juli. Igår bokade vi festivalbiljetter och hotell. Några av mina favoriter ska ju dit- Alice Cooper, Papa Roach, Bullet for my valentine, Sonata Arctica. Känner mig taggad redan nu!


562. Konst n' crap.

Trött trött trött. Ikväll måste jag komma i säng i tid. Tur att det är en kort dag. Tyvärr så har jag möte med projekthandledaren i eftermiddag, så det ser jag inte fram emot lika mycket. Plus att vi ska till Konstmuséet.
Jag har absolut inget tålamod för konst och sånt crap. Så extremt tråkigt. Synd att man har en lärare som gör allt för att plåga oss. Min arm värker fortfarande.


RSS 2.0