897. Beowulf.

Sitter just nu och ser filmen Beowulf. Har velat se den jättelänge men har inte bliivit av förräns nu. Tycker inte alls att den är så dålig som folk säger. Jag gillar såna filmer ju så. Var lite duktig förut och var en sväng på gymmet. Så nu förtjänar jag att ta det lite lugnt. Är så grymt varmt här inne i mitt rum så man kan knappt andas.


896. Inspirationskälla.

En ny inspirationskälla för mig- en stört snygg brud vid namn Sabina Kelley. Hur hon lyckas med att vara modell, mamma och fru är en bra fråga. Hur är det möjligt med den kroppen? Vissa har tur.


895. Landet.

Fick en hel del fina bilder när jag var på landet nu i veckan. Detta är en av dem. Vi har en jättefin utsikt och det har byggts till en uteplats uppe på berget där utsikten är hur fin som helst. Denna bilden är dock bara tagen från den vanliga altanen.


894. Kungsbackakalaset.

Igår kväll så var vi ju nere i Kungsbacka för att chilla lite. Gick dock inte ner på själva kalasområdet då det var alldeles för dyrt för mig. Vi satt på lite olika ställen under kvällen, åt pommes med massa dipp och drack öl och cider. Hade en riktigt mysig kväll!



893. Eagle.

Känner mig lagom pigg idag, inte sådär slö som jag annars brukar vara när man kommit hem vid ett och gått upp vid nio. Jag och Mattias åkte ner till Kungsbacka igår kväll, drack lite på en restaurang och åt. Hade det mysigt.
Idag ska vi iväg på konfirmation för hans kusiner. Inviger ett nytt linne idag. Fick en hel del kläder nu när vi var på Lysekil häromdagen som jag ska visa snart.


892. Nytt halsband.

Drar iväg snart för att lämna av väskan hos Mattias. Sen drar jag vidare mot Kungsbacka. Så sjukt varmt idag så man vill ju bara ställa sig i en kall dusch. Det plus mensvärk är ju inte jättekul. Inviger ett nytt halsband jag fick nu i dagarna! Nöjd!


891. Hejdå landet.

Om en stund lämnar jag Orust och åker hem till Kungälv för att packa om väskan för att åka vidare till Mattias. Äntligen får jag spendera lite tid med min älskling! Möter upp honom i Kungsbacka senare idag. Det är ju Kungsbackakalaset så blir väl ett glas vin eller nåt nånstans sen. Later!


890. Sommar outfit.

Har varit vamrt ute och fint väder idag också. Sitter på altanen med syrrans laptop med en mugg te. Funderar på om jag ska skriva lite, var så länge sedan. Bjuder på en outfit för dagen också.

Linne- Carlings.
Shorts- Random affär i Gällstad.


889. Kvällshimmel.

Himlen var riktigt fin igår. Minneskortet på systemkameran är fullt med bilder från i förrgår och igår. När jag kommer hem igen blir det att redigera en hel del. Det var allt dags att plocka fram fram systemkameran nu när jag inte använt den på ett bra tag. Idag vet jag inte vad jag ska göra, åka motorcykel i alla fall. Saknar Mattias som en tok. Imorgon åker jag tillbaka!


888. Åka båt.

Har sovit länge idag. Niu ska vi iväg och åka båt till Lysekil och äta och ha det gött. Hinner inte skriva mer men har tagit en del fina bilder som jag laddar upp så småningom.


887. Mot landet.

Nu ska jag ta bussen upp till landet för att hälsa på familjen i några dagar. Mattias jobbar i princip varje dag så finns inte så mycket för mig att göra. Kanske får åka motorcykel där uppe också. Hörs senare!


886. Beautiful dangerous.

Good shit. Slash och Fergie- sån jävla bra kombo.


885. Tattoos dreams.

Blir bara mer och mer sugen på en tatuering. I alla fall en till att börja med. Har fått för mig att jag vill tatuera baksidan av låren nu. Det borde ju vara lätt att gömma. Lite svårare på vintern dock, men det är jävligt snyggt.


884. Why?

Alltså, jag fattar ingenting. Är hon död!? Ja, jag är nog lite efter men vad-faaan. Har dock aldrig varit ett fan av hennes musik men har alltid älskat hennes stil. Känns wierd att hon plötsligt är död.


883. Pink & Black.

Om ett tag åker vi in mot stan för en fika. Längesen vi fikade tillsammans faktiskt. Vi ska i och för sig träffa en kompis innan bion. Jag är förväntansfull!


882. It all ends here.

Det blev ingen utgång igår. Istället köpte vi lite gott och hade filmkväll. Utan att jag visste om det hade Mattias också bokat biobiljetter för sista Harry Potter filmen ikväll! Blev ganska glad som ni kanske förstår. Det har fortfarande inte gått in i mitt huvud att efter att ha sett sista filmen ikväll, så är det över. Hela min barndom har kretsat kring Hogwarts och Harry Potter. Det var de böckerna jag läste om och om igen. Kommer ju säkerligen att gråta en skvätt ikväll. Usch!


881. Svar på tal.

Drar iväg till gymmet en sväng. Sen får jag fixa här lite innan jag åker hem till Mattias. Blir kanske utgång ikväll då han jobbar så mycket nu så han aldrig kan gå ut. Mysigt att bara gå ut vi två ibland också.
Och till den anonyma idioten som lämnade en kommentar igår om att jag var tjock, ja man kan ju undra vilken skev kroppsuppfattning du har. Jag är många saker, men tjock är inte en utav dem! Ganska osmart att lämna en sån kommentar när IP-nummer loggas och allt. Bara så du vet!


880. Outfit från igår.

Kvällen igår blev riktigt lyckad. Började på Sticky där vi satt och snackade ett tag. Julia välte Ebbas cider över hela mig, så jag fick gå med blöta kläder hela kvällen. Var väl ingen större fara då vi bara skrattade bort det. Sticky var heldött för första gången ever så vi drog vidare en stund till Berså. Där blev vi bjudna på tequilashots av några norska killar. Tog sista bussen hem. Hade en riktigt bra kväll. Bjuder på en outfitbild från igår.


879. Lill- lördag

Japp, det är ju lill-lördag så jag ska ut! Blir Sticky ikväll och dansa lite med Ebba och Julia. Man kan ju inte säga nej till fri entré och happy hour hela kcällen liksom. Till och med jag som är luspank har ju råd, får bara vända på slantarna lite. Smell you later!


878. Makeup.

Love it! Har tittat in hos denna vackra tjejs YouTube-kanal precis och kollat in hennes många tutorials.
Gillar verkligen att hon är så annorlunda och testar så mycket olika stilar på sminkningarna. På YouTube kallas hon för Monroemisfitmakeup, kika in! Det bara kliar i fingrarna efter att få testa själv!


877. Ett litet möte.

Ni kan väl hålla tummarna för mig nu va? Ska nämligen iväg på ett litet möte nu så jag hoppas på lite tur. Spännande! Vill inte säga nåt i förväg. Ni får en liten ledtråd i alla fall.


876. Öl & Blåvitt.

Sorry att jag har varit lite off men är ju hos Mattias och vi har gjort annat än att sitta vid datorn. För det första så höll han på med att installera om hela datorn igår, plus att internet har krånglat lite. Igår var vi i alla fall på gymmet, sen handlade vi mat, och senare åkte vi ner till en bar i Lindome för att äta pizza och se matchen mellan Blåvitt och Trelleborg. Idag har vi inga direkta planer, gymmet kanske.


875. It's only temporary.

När inte ens Marilyn Mansons musik kan få mig motiverad eller på bra humör, då är det fan nåt som är fel. Bara nåt tillfälligt hoppas jag, så här kan det ju inte fortsätta. Det enda jag har lust med är att skriva så fingrarna blöder och läsa Anne Rice. Åker till Mattias senare i alla fall, i hopp om att det piggar upp mig.


874. Rain rain, go away.

Vakande upp av regnet som smattrade mot fönsterrutan. Undra om vädret rättar sig efter mitt humör. Igår var inte min dag alls. Får se hur det blir idag.

Bild från i maj-2010.

873. På min önskelista just nu.

Passar på att lägga upp lite saker jag önskar mig lagom tills jag fyller år. Inom tre veckor är jag ett år äldre.
Känns skönt, även om 19 är en ganska onödig ålder. Men det är ändå ett år i rätt riktning. Hoppas på att få lite saker jag vill ha nu då, plus pengar. Pengar är verkligen vad jag behöver. Vill kunna göra saker nu det sista som är kvar av sommaren!


872. The fringe is all around us.

Har fått för mig att jag vill klippa lugg igen. Har varit sugen på detta länge. De senaste tre åren har jag haft lugg två gånger. Första gången klippte jag det själv, blev snett och hackigt men jag älskade det ändå. Andra gången klippte jag mig samtidigt och det blev katastrof. Hade alldeles för kort hår för att det skulle bli snyggt. Är så sugen på en förändring och det ska det bli så fort jag har fått längden jag vill ha på håret, och det är snart. Då blir det ljusare! Men tills dess kanske jag ska slå till med en lugg igen? Det är ju så snyggt när man har långt hår!

Bilderna kommer från We♥it.

871. Metal!

Har nyligen upptäckt ett för mig nytt band- Manowar. Gamla gubbar från 80talet egentligen, men jag och Mattias fick höran talas om dem vid Getaway Rock i förra veckan. De släppte redan första bandet till Getaway rock 2012!
Så nu när vi har lyssnat in oss lite kan vi ju dra slutsatsen - damn vad bra, hur kan jag ha missat det här!? Så himla surt att om man köper biljetter redan nu så är det bra mycket billigare, men jag har inte pengarna. Vill ju se Manowar och det lär ju släppas fler band man kommer vilja se. Getaway Rock är ju annars en riktigt go festival!


870. Bio- Pirates!

Ska iväg till stan nu och fixa nytt leg eftersom at mitt går ut snart. Så himla skönt att få ett nytt med ett nytt foto, där jag faktiskt ser ut som 19 och inte 14 som jag är på mitt gamla. Efter det ska jag möta upp Mattias, för att gå på bio och se Pirates of the carribean - on stranger tides! Lär ju dreggla lite över Johnny Depp.


869. Träning

Vaknade för en stund sedan och ska slänga i mig lite frukost och gå bort till gymmet en sväng. Har latat mig som tusan hur länge som helst nu, måste skärpa mig! Men vem vill träna när man kan äta gott istället? Jaja, peppa mig!
Det finns et pass med indoor walking på gymmet här numera, jag kanske ska testa nån gång? Liksom, crosstrainer funkar ju så bra för mig. Eller vad säger ni!?


868. Ny läsning och kladd.

Fick köpt mig en ny kalender idag, då min nuvarande går ut nästa vecka. Jag älskar att sitta och kladda i en kalender, eller anteckningsblock över huvudtaget faktiskt. Var en sväng på bibliotelet också och skulle hämta ut en bok, men nåt hade gått snett med reservationen så jag får vänta. Hittade lite annan läsning så länge. Ann Rice! Ooh lovely reeding.


867. Fika!

Drar in till stan för att ta en fika med en kompis. Behöver inhandla lite grejer också, och ta en vända till biblioteket. Får se vad jag kommer hem med sen. Lite ny litteratur i alla fall!


866. Skinny bastard.

Det är fan skamligt att ens pojkvän verkligen kommer i ens tajtaste, nyaste jeans. Jag vet inte hur jag ska ta det. Är det jag som är stor eller han som är bara jäkligt smal över höftbenen? Skinny bastard!


865. Öl & fotboll.

Så här ser våran kväll ut. Just nu: öl, godis, nötter och fotboll. Sen : cola och godis + en film! Ganska bra kväll.
Åt en glass på Donken också innan matchen. Ska man tjocka så kan man ju lika gärna tjocka sig fullt ut!


864. Getaway rock pt.3.

Lördag och dag 3 på Getaway rock. Man kände sig ganska sliten nu. Var knappt nåt band vi kände att vi ville se så vi tog det lugnt, gick på stan och åt lunch och sånt. Tog en cider och mattias tog en öl på pizzerian vi åt på första dagen.
Väl inne på festivalområdet hängde vi mest i öltältet med varsin cider och öl. Till sist var det dags att se enda bandet för dagen - Dia Psalma. Har väl knappt lyssnat på dom innan men det är ett band som Mattias har tyckt om genom åren så de fick man ju inte missa. Kan säga att de var riktigt bra live, riktigt bra texter, väldigt sanna. En skön sista dag på festivalen! Slutade kvällen tidigt med att köpa med lite gott till rummet och se på film resten av kvällen. Mys!








863. Skönheter från Carlings.

Har jag uttryckt hur mycket jag faktiskt älskar Carlings? Jag älskar i princip allt i den jäkla butiken. Speciellt linnen och t-shirts. Hittade ett skitfint linne i vitt jag ville ha när vi var i Gävle men bestämde mig för att vänta då den säkert också finns här i Göteborg. Fyller ju faktiskt år om tre veckor så kan ju lika gärna önska mig den då.
199kr kostar den i alla fall, från Carlings.


862. Problem med Bloglovin.

Fick en kommentar om att nån hade problem med att kunna lägga till min blogg på Bloglovin. Är det nån annan som har märkt av detta så kan han/hon lämna en kommentar, är du snäll. Då det funkar hur bara som helst när jag testar själv så vet jag inte vad som är fel och vet inte hur jag ska fixa det heller. Hoppas på att det är tillfälligt bara! Eller så kanske det är din som inte funkar? Jag vet inte, men hör gärna av er om det är problem.


861. Getaway rock pt.2.

Fredag och dag två på Getaway rock. Vi började dagen med frukost på hotellet, lite shopping på stan för Mattias.
Han köpte nya skor, vilket kanske behövdes? Kollade på rean på Make Up Store och suktade efter deras parfymer och underbara skuggor. Invigde mitt nya Jack Daniels linne. Första bandet ut för oss var Hardcore Superstar! Jocke hade självklart samma gamla härliga energi på scen. Alltid lika grymt att se dom. Har tappat räkningen på hur många gånger vi sett dom nu. Efter det blev det en lång paus då vi drog tillbaka till stan. Köpte med oss mat att äta på rummet, somnade ett tag och vaknade lagom tills vi skulle tillbaka och se The Darkness. Också väldigt bra live, men tyvärr fick Mattias inte höra sin favoritlåt.








860. Accessories.

Är väldigt inne på ringar just nu. Feta ringar med dödskallar, stora, gammaldags. Är väldigt inne på accessoarer över huvudtaget faktiskt. Vill utöka förrådet med ringar, armband och halsband! När jag letar halsband och ringar är jag alltid ute efter ovanliga saker. Dödskallar är favoriten!

Bilder från We♥it.

859. Drar iväg.

Drar till stan för att möta Mattias som har jobbat. Är hos honom ett tag. Bättre än att sitta här. See ya.


858. Leopard.

Satt nyss och klippte till ett par gamla leopardjeans. Har ändå inte använt dem på flera år, men som shorts blev de snygga. Med ett nitbälte till och nåt snyggt upptill så. Eller?


857. Getaway rock pt. 1.

Tidigt i torsdags morse tog vi tåget till Stockholm, där vi bytte till ett annat tåg och fortsatte upp till Gävle. Blev riktigt förvånad över vilken liten stad det är! Trodde faktiskt att den skulle vara lite större. Var framme lite efter tolv, så vi gick en sväng till hotellet för att kolla när det gick att checka in. Blev så att vi fick vänta i timmar på att få tillgång till vårt rum då de städade så sjukt långsamt! Under tiden käkade vi lunch på en restaurang i närheten. Väl inne på rummet gjorde vi oss i ordning och sen stack vi till festivalområdet! Först såg vi Turisas, som var riktigt bra!
Lite senare fick jag äntligen se Papa Roach! Åh vilken känsla. Fick höra alla mina favoritlåtar. När de spelade Forever och Scars trodde jag att jag skuklle gråta. Sist ut var Alice Cooper! Vilken show! Kan säga att han nog var bättre nu än på Sonisphere förra året. Kul att få se honom igen! Efter det var man lagom trött så vi gick tillbaka till hotellet för att få lite sömn innan nästa dag.














856. Tågresa.

Här var det dött. Orkade ärligt talat inte skriva nåt igår då vi var alltför slöa. Kollade faktiskt bara på Dia Psalma igår sen slöade vi resten av dagen. Kollade runt på stan lite. Gävle är så litet! Sitter just nu på tåget på väg mot Stockholm. Där byter vi tåg mot Göteborg! Tråkigt att behöva komma tillbaka till verkligheten igen. Vårat internet här på tåget är inte det bästa så skriver mer när jag kommit hem!

855. Jack Daniels!

Dags för dag två. Just nu sitter vi på hotellrummet med lite vin och jordgubbar. Kanske ska dra ut och köpa lite mat. Så småningom ska vi dra till festtivalområdet. Tyvärr har det börjat regna. Köpte ett snyggt Jack Daniles linne igår som jag inviger idag!


854. Dags för festival!

Checkade in på hotellet för länge sedan egentligen, men har inte riktigt haft tillgång till rummet då städerskan slog rekord i slow motion städning! Nu har vi i alla fall gjort oss i ordning för att promenera bort mot festivalområdet.
Ser fram emot en grym kväll! Idag ska vi se Turisas, Monster magnet, Papa Rosch och Alice cooper!


853. Mot Gävle!

Äntligen! Nu sticker jag och Mattias till Gävle för att gästa Getaway Rock. Ikväll får jag se Papa Roach! Är helt exalterad. Och omänskligt trött. Vi hörs!


852. I full gång.

Ska sätta igång med att packa lite innan jag drar mig mot stan. Måste köpa strumpbyxor och kolla upp en grej innan jobbet. Försöker tagga till lite så jag kan få sålt nåt ikväll. Så surt att jobba gratis! Får bara provosionslön den första månaden så nu är det viktigt att få sålt. Tur att den är så jäkla bra, annars hade jag aldrig börjat där.
Kör på en rosa sminkning idag. Inte ofta jag tar ljusa, tjejiga färger.


851. Min personliga favorit.

Satt och kollade på min favoritfilm Queen of the damned igår kväll innan det var dags att sova. Efter det sov jag hur bra som helst! Behövde en stund att koppla av innan de kommande festivaldagarna. Har precos handlat lite mat inför tågresan imorgon, ska slänga i en toning i håret nu, sen till stan och inhandla lite grejer och ikväll ska jag jobba. Heja mig!


850. Jobba jobba.

Jobbade mitt första säljpass igår kväll. Gick helt okej för att vara första gången. Efter att ha ringt ca 200 samtal kan jag det jäkla manuset utantill med en gång. Hoppas på en bättre dag idag! Börjar bli lte stressad inför torsdag nu när jag jobbar kvällar eftersom att jag har en del att fixa inför resan till Gävle. Saker ska inhandlas, ska slänga i en toning i håret, packa och allt! Bara att vara effektiv.

Pics: We♥it.

849. 3 år & Metallica.

Ja, igår kväll var vi ju och såg The big 4 på Ullevi. Hade varken hört nåt av Anthrax, Megadeth eller Slayer innan men Slayer var väl de som man bäst kunde lyssna på. Metallica gjorde en riktigt bra show! Med fyrverkerier, eld och grejer. Imponerande! Nåt jag aldrig hann berätta igår var att jag och Mattias firade 3 år tillsammans igår, och 2 års förlovning. Det ni! Hade det mysigt med bra musik i alla fall och perfekt väder.


848. Röda shorts.

Har klippt av och sytt till ett par gamla röda Cheap Monday med hög midja som jag nästan aldrig använder.
Nu får de vara shorts istället! Är ju inget fan av hög midja men hellre hög midja på shorts än vanliga jeans. Synd att de bara ligger och skräpar i lådor. Vad tycks?


847. Slappt, men snyggt som satan.

Jag är kär! Vill ha denna lilla byxdressen. Fyller ju faktiskt år om exakt en månad så jag kan ju hoppas. Synd att den är så fruktansvärt dyr. Hittade den på Raglady häromveckan så behöver ju inte beställa, but still, alldels för dyr! Bara att hoppas till min födelsedag.



846. The big 4.

Ja imorgon är det vi som står på Ullevi och ser Metallica (+Slayer, Anthrax & Megadeth). Vi var utanför och lyssnade lite på Iron maiden igår och man blir ju lite peppad när man ser hur stort det är. Idag blir det att ladda upp lite inför imorgon. Imorgon vill man ju vara pigg och glad! Kommer ju kännas så mäktigt att stå där med så mycket folk.


845. Drar in till stan.

Sent om sides drar vi nu in till stan. Pallar inte sitta här hela kvällen, så vi drar väl och fikar eller nåt. Lyssnar på Maiden på håll kanske. Jag är på ett jävligt humör av olika anledningar. Jaja, kvällen är ung.


844. Metalbussen.

Måste verkligen visa er en video från när vi satt på festivalbussen på väg till Metaltown andra dagen. Vi hade en jäkligt udda men bra busschaufför som peppade oss hela vägen och drog dåliga men jävligt roliga skämt. Han till och med satte på världens metal högt och hårt som fan så det dönade hela vägen. När vi svöngde in på festovalområdet drog han sitt roligaste skämt på hela vägen. "Vet ni vad skillnaden på Lego och sex är?" Nej, ingen hade en aning. "Inte? Nä men vafan, håll er till Lego då!" Haha! Så jäkla skön gubbe!


843. Mönstrat.

Är uppe alldeles för tidigt. Har laddat upp med red bull till provet idag. Klockan åtta börjar det, och fyra timmar framåt. Lär väl bara sitta i max två timmar men ändå. Hoppas verkligen att jag klarar det här nu. Ni får hålla tummarna!
Kör på linne och leggings idag. Plockade fram ett par leggings jag köpte för säkert 2 år sedan men aldrig använt. Konstigt när de är så snygga.


RSS 2.0