842. Game of thrones.

Har börjat kolla på en ny serie- Game of thrones. Har hittills bara sett ett avsnitt men jag gillar det jag sett so far!
Ett plus är ju att en av huvudrollerna spelas av Sean Bean, som spelar Boromir i Sagan om ringen. Miljön är sådär gammal som jag älskar, medeltid blandat med gamla Grekland eller vad det nu är. Helt i min smak!


841. Leopard ska det va.

Äntligen har jag fått sova lite längre på morgonen. Det behövdes verkligen. Har sista mattelektionen idag inför nationella imorgon. Så ikväll blir det att råplugga så jag klarar det. Är riktigt hungrig nuu så ska äta lite frukost innan jag sticker. Min allergi är värre än någonsin. Jag snorar, nyser, ögonen rinner och kliar. Bra att jag inte ens har mina mediciner med mig. Kör på leopardkjol idag med en t-shirt från Cheap Monday.


840. Badat!

Har precis kommit tillbaka från sjön. Jag och Mattias cyklade dit när jag kom hem. Var så skönt att få svalka av sig lite! Nerförsbacke nästan hela vägen hem också. Gick jättebra på utbildningen idag. På måndag börjar jag jobba! Känner mig riktigt taggad nu. Nu är det dags att jag pluggar matte ett tag så vi kan se nån film sen.

En liten bild från i vintras.

839. Jobbutbildning.

Idag blir det ingen matte utan det blir jobbutbildning på jobbet jag fått. Känns inte sådär jättekul att behöva sitta inne i värmen hela dagen men måste man så. Jag och Mattias ska i alla fall dra och bada i sjön när jag kommer tillbaka.
Kan behöva svalkas av lite sen!


838. Sommarklänningar, ja tack.

Är sugen på att inhandla en somrig långklänning. Är ju inte alls förtjust i långa kjolar eller klänningar men för en gångs skull är jag villig att ge det ett försök. Leopardklänningen är ju faktiskt jättefin, och jag älskar ju leopard.
Den andra är slapp och samtidigt snygg. Dessutom är det rea på båda! Ska jag slå till kanske?


837. Sunshine.

Trodde inte riktigt att det skulle bli så varmt idag. Drog ner och la mig vid älven och solade nån timme när jag kom hem. Blev förvånad över hur snabbt jag fick lite färg. Ska försöka sola lite mer nu så kanske det blir lättare att visa sig barbent sen, jag som har sån fobi för det. Börjar få riktig ångest över att jag inte lyckades få den där sommarkroppen som jag skulle ha denna sommaren. Nej nu får jag skärpa till mig och försöka vara nyttig.
Varför ska det vara så förbannat svårt att hålla sig från godsakerna?


836. En tidig morgon.

Åt precis frukost på balkongen i skuggan. Vaknade med världens illamående som vanligt. Har mått illa varje morgon i säkert en månad nu, wierd. Är trött som ett as. Inte pigg för fem öre. Ska iväg på mattelektion och sen drar jag en sväng till gymmet. Var nästan helt säker på att jag skulle vakna sjuk idag efter att jag mådde så konstigt igår kväll. Men här är jag, helt frisk just nu i alla fall.


835. Ett avsked.

Nu har jag varit hemma en snabbis för att fräscha till mig lite. Ska nu iväg på avskedsfika för en kompis som åker till Schweiz imorgon. Tråkigt när kompisar åker iväg under en längre period. Blir så tomt då!


834. Trött!

Är alldeles för trött idag. Kollade på film alldeles för länge inatt. Nu ska jag snart dra på mattelektion, usch. Sista veckan nu! Ska på en liten avskedsfika för en kompis i eftermiddag. Nu hinner jag inte skriva mer men ska bli lite bättre på att uppdatera här. Har ju slarvat som tusan väldigt länge nu.


833. Inspiration.

Härlig inspiration från We♥it. Jag är sugen på förändring!



832. Fix & trix.

Startade dagen idag med några avsnitt av Desperate Housewives och en mugg te samtidigt som jag fixade till en gammal t-shirt. Klippte av den till ett linne och sydde in kanterna lite. Får se hur den passar sen när jag provar den. Kanske ska sy in den lite också. Jut nu sitter jag och lyssnar på lite Alice Cooper. Ska börja packa ner lite grejer för att åka hem till Mattias och vara med på festen hans syrra ska ha ikväll. Mattias fick ju ett sånt mysigt dygnspass att jobba nu på midsommar så jag får sova själv i den stora sängen. Jaja, jag överlever!


831. Nagellack.

Har precis målat naglarna i min favoritfärg som inhandlades i Danmark sist vi var där. Turkos och glitter it is.
Är supernöjd! Billigt var det också. Sen att det slits bort väldigt fort kan jag leva med.


830. Time to go.

Ska ner och äta lite frukost strax med min älskling. Jag ska iväg på mattelektionen och han ska jobba. Har sovit som en stock inatt och drömt en massa. Sover alltid så jäkla bra här! Får se vad som händer imorgon, blir antagligen nån filmkväll med tjejerna. Är inte direkt på humör för att festa.


829. My feelings for you are forever.

Satt i princip och grinade till den här igår. Har alltid älskat Papa Roachs låt Forever. Texten är så brutalt vacker, sann och ja allt. Kan knapp bärga mig tills jag får se dom på Getaway! Snart är det dags! Måste verkligen få höra den live. Kommer ju stå där och grina.
"Because days come and go but my feelings for you are forever."


828. Hej hopp.

Ska strax ta bussen och ha en mattelektion. Blää. Aptråkigt och segt. Möter upp älskling efter det, ska kolla på hans fotbollsmatch ikväll, så slipper jag sitta här hemma hos honom själv och ha tråkigt. Saknar det varma vädret lite.
Ett jäkla tjat om midsommar nu. Själv skiter jag i det. Vill jag hitta på nåt så gör jag det, annars inte. Bara för att det finns nåt i kalendern som heter midsommar. Gillar inte högtider.


827. Metaltown - DEL 2.

Ja, hur ska jag beskriva lördagen på Metaltown? Usel är nog rätt ord. Konstant regn från när man kom dit tills man drog hem. Banden var väl bra, men fan vad opepp man blev. Träffade på en tjej som skulle ta min beställning för maten som jag var nära att smälla till, maten tog slut, trångt utav bara helvete och så ont i ryggen att jag till slut började grina. De där 1500 kronorna känns lagom värt spenderade. Nej, förbättring tack!
Såg i alla fall Arch Enemy, Cradle of Filth, Avenged Sevenfold, Korn och Volbeat. Korn var helt klart bäst även om man knappt orkade kolla.








826. Trött var ordet.

Gillar inte alls att behöva gå upp vid sex på en sommarlovsmorgon. Alldels för tidigt för min smak. Och för en mattelektion, usch. Ska en sväng till gymmet sen också. Har blivit alldeles för slapp det sista och ska försöka komma igång igen, men det går trögt. Jag har aldrig varit ett fan av träning. Det jag har mest lust till nu för tiden är att sova bort dagarna. Är konstant trött och har ingen energi alls. Hjälper ju inte direkt att det är regningt och tråkigt hela tiden.


825. Metaltown- DEL 1.

Första dagen på Metaltown. Dåligt väder men slapp regn för det mesta. När vi kom dit lite efter ett visade det sig att de inte ens hade börjat släppa in folk än. Kom in till sist. Först ut var Escape the fate. Bra live, men synd att jag inte fick höra nån av mina favoritlåtar. Såg även Corroded, Raubtier och System of a down, drev runt ganska mycket bara. Stötte på folk lite här och där. Kan erkänna att dagen inte var den bästa, men dagens höjdpunkt var helt klart System of a down.












824. Bilder från West Coast Riot.

Vi drog ut till festivalområdet lite efter fyra. Hade självklart köpt oss busspass inför dessa tre dagar. Ville egentligen bara se Sum 41. Vi gick omkring där och njöt av vädret som var perfekt, tittade lite på Sum 41 och hängde i öltältet. Åkte därifrån tidigt vilket vi inte tyckte gjorde nåt då jag hade fått våra biljetter gratis.
Avslutade dagen med att äta middag på centralen.












823. Time to get a job.

Är lagom sliten efter tre festivaldagar. Hela dagen igår regnade det. Sämsta dagen i Metaltowns historia. Få saker som var bra i år. Vädret kunde de väl inte styra över men resten, vad fan? Ska i alla fall iväg på en jobbintervju nu. Har i princip fått jobbet som jag var på intervju för i förra veckan, ska i alla fall skriva på papper på tisdag.
Snart kanske man slipper leva som en jäkla fattiglapp.


822. Metaltown dag 2.

Dags att dra till festivalområdet igen. Idag ska vi se Cradle of Filth, Avenged Sevenfold, Korn och Volbeat. Organisationen är bedrövlig när det gäller Metaltown i år. Verkar som att de flesta är missnöjda, men får hoppas på en bättre dag idag.


821. Metaltown!

Vi kom hem tidigt igår efter West Coast Riot. Ville ändå bara se Sum 41, och fick ju biljetterna gratis. Idag är det desto fler band att se! Skittråkigt väder dock. Bara det inte regnar. Idag ska vi se Escape the fate, Corroded, System of a down och Raubtier. Tagga!


820. West coast riot!

Stressad som vanligt och ska strax ta bussen. Har mattelektion till fyra sen drar jag och Mattias till festivalområdet för West Coast Riot! Kör det enkelt idag och kör på en helt vanlig svart sotning, med shorts och Backyard Babies-linnet. Sicken jäkla tur att det är sol och varmt idag. Kommer väl dö i strumpbyxor men skit samma!


819. Shopping

Tog mig nöjet att göra slut på klädpengarna jag fick för ett bra tag sedan. Hittade till slut såna Adidasbyxor, dock på herrsidan. Så jäkla typiskt att de inte ens görs för oss tjejer. Illa. Hittade en kjol och trosor på rean. Kjolen kom ju till nytta idag på jobbintervjun! Köpte ett litet smycke att sätta på den nya gröna jackan också.


818. Onsdag.

Skönt med en härlig sovmorgon med min älskling. Igår fick vi tråkiga besked tyvärr. En av hundarna i hans familj har dött. R.I.P. Dixie.
Idag ska jag ha en mattelektion sen ska jag på jobbintervju. Därav min seriösa look. De som känner mig vet att jag inte gillar att klä mig i vitt och se seriös ut. Jag vill se ut som jag! Men i alla fall, wish me luck!


817. Bara att hoppas då.

Bara för att jag ska på jobbintervju imorgon! Satt ju och svarade på massa annonser igår kväll och idag ringde de upp mig från ett av ställena. Så imorgon får ni hålla tummarna för mig.

Haha We♥it.


816. Svårt att sova.

Så är det dags igen. Upp tidigt för att ha en mattelektion. Självklart kunde jag inte sova inatt. Somnade allt för sent så nu lär jag väl vara jättetrött idag. Slutar ju tidigt i alla fall. Sen ska jag på ett litet möte. Älskling kommer idag också. Satt och svarade på massa jobbannonser igår igen. Nån gång ska jag väl ha nån tur, tycker man. Jag är i jävligt stort behov av pengar just nu, så hur det ska gå det vettefan. Det där med att tänka "det löser sig" funkar inte hos mig riktigt. Jaja, nu ska jag fixa en tetermos och sticka till bussen.


816. Svårt att sova.

Så är det dags igen. Upp tidigt för att ha en mattelektion. Självklart kunde jag inte sova inatt. Somnade allt för sent så nu lär jag väl vara jättetrött idag. Slutar ju tidigt i alla fall. Sen ska jag på ett litet möte. Älskling kommer idag också. Satt och svarade på massa jobbannonser igår igen. Nån gång ska jag väl ha nån tur, tycker man. Jag är i jävligt stort behov av pengar just nu, så hur det ska gå det vettefan. Det där med att tänka "det löser sig" funkar inte hos mig riktigt. Jaja, nu ska jag fixa en tetermos och sticka till bussen.


815. Sucker punch.

Var riktigt länge sedan jag var på bio nu. Men ekonomin tillåter det inte riktigt just nu. Nästa film jag vill se är i alla fall Sucker Punch. Den verkar vara så grymt bra, helt i min smak. Ett plus är ju att Emily Browning är så sjukt söt också.


814. Dags att plugga.

Idag börjar jag plugga igen. Just det, Matte B är det dags för nu. Anmälde mig till den där ferieskolan för att försöka få ett godkänt då jag har försökt så många gånger. Just nu känner jag bara ångest. Vill verkligen inte. Vill inte slösa tre veckor av sommaren till detta. Men klarar jag det, så är det värt det. Bara att hoppas.


813. Bokbål!

Var ju som sagt på lite födelsedagsfika igår för Nikolina som fyllde 19. Trevligt och vi åt god tårta. Snackade om hur det har varit i gymnasiet under de tre åren vi gått tillsammans och sånt där. Lite senare hade vi bokbål där vi brände en jäkla massa från gymnasiet. Anteckningar brändes upp. Fattar ni känslan? Vi fyllde en hel tunna!










812. Danmarksbilder.

Sov längre än jag hade tänkt mig i alla fall. Så nu är jag lite stressad. Skulle åkt hem igår, men det orkade jag inte så jag gör det idag. Ska äta frukost och plocka i ordning mina saker sen åker jag, hem och byta om och göra mig i ordning, till stan för att leta present sen hem till en kompis som fyller år. Därav stressen. Så länge bjuder jag på lite bilder från Danmark!


811. Stuff from Denmark.

Vi sov länge idag eftersom att vi kom hem från Danmark inatt. Riktigt trötta var vi båda två. Hittade inga kläder alls. Fanns inga riktiga klädaffärer, bara för att Frederikshavn är så litet, men vi hade det jättemysigt! Hittade lite andra småsaker istället. Köpte en liten present till min syster, som jag självklart inte visar här än. Kommer lite bilder från dagen sen!

Anteckningsbok, nagellack, två läppstift, ögonskuggspensel, solglasögon, godis, en sourz apple och ett smyckesskrin.


810. Minitripp!

Igår kväll bokade Mattias en liten minitripp till oss. Vi ska ta båten över till Danmark över dagen imorgon. Var faktiskt riktigt billigt, och ska bli kul att komma bort över dagen! Jag har alltid gillat Danmark, speciellt all shopping man hittar där. Kanske blir lite av det imorgon igen. Mysigt att komma bort bara vi två!


809. My favourite things.

Något jag det senaste har velat shoppa i massvis är ringar. Alla möjliga sorters ringar. Annorlunda, gammaldags ringar är mina favoriter. Den till vänster fick jag i studentpresent av min syster. Tyvärr är den något för stor och beställdes inte i mindre storlek, så jag får väl använda den när jag är varm på sommaren. Den till höger hittade jag igår inne på Guldfynd för endast 60 spänn. Mina två nya favoriter!


808. Blue make up.

Här får ni en bild på dagens sminkning. Testade som sagt den nya skuggan från MUS som jag köpte igår. Färgen var ju helt underbar. Blandade med lite svart upptill och suddade ut med vitt längst upp.


807. Studenttider.

Har bråttom som tusan och ska snart ta bussen till stan. Ska gratta en kompis som tar studenten idag. En kompis som jag har känt sen vi var typ 6 år. Vi bodde till och med på samma gata förr.
Testade den nya skuggan idag och jag tror jag är kär. Jäklar vilken färg! Visar senare såklart.


806. Nytt i sminklådan.

Fick ett presentkort på Make Up Store i studentpresent av en kompis så när jag ändå var i stan passade jag på att utnyttja det. Skuggorna från MUS är ju helt underbara. Valde färgen "Metallic wave". En cyber shadow med metallisk färg och glittrig, ganska mörk. Supernöjd!


805. Words.

Funderar på var jag ska göra av dagen. Har stor lust att sätta mig ner och ta hela dagen till att bara skriva.
Var längesedan jag skrev av egen vilja. Och jag saknar det. Det senaste har det varit till skolarbeten som jag har skrivit. Har inte haft tid till att skriva det jag själv vill. Nu är det i alla fall dags för det. Fick en del nya skrivböcker i studentpresent som bara väntar på mig. Borde ta mig till stan också för att fixa en studentpresent till en kompis som tar studenten imorgon. Fixa nytt gymkort, såna småsaker. Först behöver jag mitt morgonte.


804. Lazy.

Vaknade ganska sent idag, men det var skönt att få sova såklart. Vad vi gör av dagen vet vi inte än, men nåt ska vi nog hitta på. Är ju varmt och soligt. Åker väl hem en sväng ikväll. Mattias ska ju ändå jobba imon. Händer inte så mycket nu i veckan, bara en student att gå på. Men det är skönt att inte ha några planer. Nu ska jag äta frukost!


803. Sola & bada.

Idag har vi varit nere vid Smarholmen och solat och badat. Ja, jag badade faktiskt till slut. Mattias kunde ju aldrig sluta tjata. Kallt som fan var det. För en stund sedan gick vi en promenad på över en timme. Resten av kvällen ska vi se på film och äta gott. Nom nom.


802. To the beach.

Lika bra väder idag som igår. Vi ska strax dra till stranden. Sola och sånt. Bada tänker jag fan inte göra. Har på mig en bikini som inte passar, och jag är jävligt obekväm i att visa så jävla mycket hud vilket gör att jag är på skithumör. Bläää.


801. Azuuum.

Hade en jäkligt grym kväll på Sticky igår! Kvällarna där blir på nåt sätt alltid lyckade. Billigt var det också.
Happy hour tack! Nu ska vi snart dra härifrån och hem till mina föräldrar för att hämta upp lite grejer. Ikväll blir det filmkväll hos en kompis till oss. Gött. Varmt är det också! Bara ben för första gången idag.


800. shark!

Ikväll blir det Sticky Fingers! Ebba möter oss där så vi ska snart dra till stan. Har på mig ett nytt linne som jag köpte på Shock igår, som jag är jävligt nöjd med! Fick 2 biljetter till West Coast Riot på köpet. Tack säger jag!


798.

Idag har jag en del saker på schemat. Först ett samtal med psykologen, sen till Lillis student, sen möta upp Mattias och hämta hans grejer hos mina föräldrar. Sover hos honom idag också. Myspys.


799. Gårdagens make up.

Gjorde en sminkning med bruna och gråa färger igår. Blev riktigt nöjd! Har använt en mascara från Clinique den senaste tiden som är helt super! Lite tjockare streck med eyelinern blev det också. Just the way I like it!


797. Tankar och sånt.

Jag har inte riktigt fattat att jag har tagit studenten. Det har alltid känts så avlägset. Ändå så har de tre åren redan gått. Så mycket har hänt. Även om jag ska tillbaka till skolan till hösten så kommer det aldrig bli som det har varit. Kommer ha ett sånt litet schema så jag kommer vara i skolan ganska lite, men jag kommer sakna att flumma runt med tjejgänget. Jag ångrar att jag inte fann de vänner jag fick i slutet av tvåan tidigare. Vänner har gått och vänner har kommit. Kommer bli ensamt att gå där till hösten. Men ändå så känns det som att en stor tyngd har lyfts från mina axlar. Hur det än kommer bli i framtiden så kommer det aldrig bli lika jobbigt som det har varit. Jag är ett steg närmare att ha en utbildning, få jobba med det jag vill, att bilda familj, vara vuxen och allt det där. Det går inte att beskriva känslan. När vi satt i aulan i måndags och sjöng tittade jag en gång på Elin och de andra och det var då tårarna kom. Vi grät och höll om varandra. Fan vad jag kommer sakna att ha er i skolan! Tack för att ni gjorde mitt sista år helt awesome! ♥


RSS 2.0