796. Aouch.

Det är sånhär man ser ut dagen efter att man har åkt flak. Kan ju säga att det var balnd det roligaste i hela mitt liv, men chauffören skulle ju tvärbromsa hela tiden så vi flög omkring på flaket som bollar vilket resulterade i att jag råkade bli stämplad av en klasskamrat med ganska stora skor. Gör ont i hela foten nu. Men jag lever!


795. För jag ska ta studenten!

Så var dagen här. Jösses vad fort de tre åren har gått. Jag är inte lugn nånstans, magen gör världens uppror.
Nu ska jag till Vasaåarken för att möta upp resten av klassen för en champagnefrukost! Åtta ska vi vara i skolan för fotografering.


794. Städning pågår.

Idag kommer dagen att bestå av enbart städning. Sov ju hos Mattias inatt och nu är jag hemma igen och ska ta itu med mitt rum som är ganska stökigt och dammigt. Måste fixa i ordning en hel del, har ju inte bott här på typ två och ett halvt år... Mattias kommer senare så vi ska ut och hämta lite björkar och sånt. Blir till att komma i säng tidigt ikväll. Ska ju upp vid fem eller nåt imon. Drar på lite musik på högtalarna och försöker sätta igång.
Är det nåt jag är dålig på så är det att städa.

Här kommer ytterliggare två bilder från balen,när vi satt på middan!
Jag & älskling.

Nikolina & Viktor.

793. Fler bilder.

Har fått tag på bilderna som togs när vi kom in på Valand igår, så jag tänkte visa dem. Så fina vi var! Dock ser det ut som att jag står lite konstigt på bilderna.



792. Balen.

Idag mår man som man förtjänar. Hade en grym kväll på Valand igår! God mat, härligt folk, bra musik. Det var hur kul som helst och jag har inte fixat så mycket bilder än, men ni får nöja er med en så länge. Vi blev ju fotograferade av en fotograf när vi kom in på Valand, så de bilderna ska jag försöka få fram så småningom. Precis när vi skulle in kom jag på att jag glömt mitt leg (smartass) så pappa fick åka till stan igen. Tuuur.


791. Beauty stuff.


Har målat naglarna blåa, testat smink och färger. Nu har jag bestämt mig för en sminkning inför kvällen. Nu måste jag städa lite på mitt rum innan jag börjar göra mig i ordning på riktigt inför kvällen.


790. 27 maj.


Snart dags att gå till bussen. Ska en sväng till skolan för att tömma skåpet på anteckningsböcker och grejer. Kanske en sväng till biblioteket också. Sen blir det att fixa inför kvällen. Testade lite med håret med locktång igår kväll så får se hur det blir ikväll. Självklart ska Mattias vara min kavaljer ikväll också.


789. Fixar & donar.



Är hemma idag och tar det lugnt. Har sorterat tvätt, promenerat med hunden, lagat mat och bakat. Blir till att fortsätta med fixandet resten av dagen. La i en toning i håret igår så nu skiftar det inte så mycket i brunt längre. Bra nu till studenten!


788. I love my music.

Så typiskt att när man vill och får sova så kan man inte sova! Låg och vred på mig i över en timme innan jag somnade inatt, och så vaknade jag vid nio imorse. Kul. Jag som inte gillar att gå upp tidigt. Idag är jag hemma ensam och fixar och donar. Men jag har i alla fall sällskap av min vovve. Ska snart sätta på lite Lady Gaga och sätta  igång. Hennes nya album är riktgit bra. Hon har gjort det igen!


787. Sommarlov var det ja.

Har varit ganska seg hela dagen. Visov länge och nu åkte Mattias för knappt en timme sen för att träffa en kompis så jag ska packa lite snabbt och åka hem till Tynnered. Kommer att vara dör ända fram till måndag då jag tar studenten. I princip så har jag redan fått sommarlov då jag är helt ledig nu förutom balen på fredag och själva studenten på måndag. Känns så sjukt skönt.


786. Funderingar kring smink.

Sitter och letar lite inspiration till sminkningar. Balen är på fredag så jag ska fundera ut nån sminkning att göra till den kvällen, sen har vi ju själva studentdagen på måndag och festen på kvällen. Är ju lite speciella dagar så jag vill ju göra det så snyggt som möjligt. Nån som har nåt förslag? Jag är ju inte så förtjust i ljusa fäger.

Alla bilder är lånade från We♥it.

785. Cravings- måste ha!

Hade inte sagt nej till ett par Jeffrey Campbell alltså. Ett par svarta eller blåa. Fan så snygga! Synd att de är så jäkla dyra bara. Varför önskar jag mig inte ett par i studentpresent? Ska minsann beställa ett par när jag har råd.


784. It's windy.

Blir en slapp dag idag också. En liten lektion på drygt en timme, sen hem igen. Ska se till att komma ut och springa en runda i eftermiddag, för nu får jag ta mig tusan röra på mig. Har latat mig allt för mycket det senaste. Bara att dra på sig lite kläder ochh gå till bussen. Har blåst som fan inatt, och gör det fortfarande. Får hoppas att man inte blåser bort.


783. Adidas, baby.

Ett bra tag har jag känt att jag inte har nån motivation till att träna alls. Funderade till och med ett tag på att byta gym för att det kanske skulle hjälpa. Men nää. Så fort juni kommer ska jag köpa nytt kort på Sportlife igen för sommaren och sätta igång. Har fått för mig att jag vill ha såna där Adidasbyxor som alla hade för många år sedan. Passar perfekt när jag ska åka mellan pojkvännen och mig, när man ska ut och springa, eller på gymmet.
Som mysbyxor men något snyggare. Det roliga är ju att jag inte hittar några som ser precis ut som jag minns dom. Antingen finns de bara i barnstorlekar eller herrstorlekar. Ska ge mig ut i sportbutikerna och leta!

 

 


782. Ready to go

Ordninggjord och klar. Om en stund är det dags att ta bussen ill Kungälv för att lämna lite grejer. Har bara en lektion i eftermiddag så jag sov en extranatt hos Mattias. Sover så sjukt bra här! Hade kunnat sova hela dan ju.


781. Är hos min älskling och har det gött.

Som ni kanske har märkt så har jag varit ganska upptagen de senaste dagarna. Vart hemma en del och hjälpt till inför studenten och så. Inhandlat grejer också. På fredag är det bal! För närvarande är jag hemma hos min älskling och har det skönt. Vi slappar framför tv:n med cola och god mat och hejar på Blåvitt. Har köpt mig en ny jacka på New Yorker, fått ett läppstift från Make Up Store, ett puder och innhandlat stay-ups inför studenten. Hur är det med er?


780. Busy girl.

Ätnligen fick jag mig en sovmorgon även om jag hade velat sova mer ändå. Ska slänga i mig lite frukost nu och ta den gamle vovven på en promenad innan jag åker till skolan. Han börjar bli lite för gammal nu med alla sjukdomar han har. Mamma och jag gick en promenad med honom till affären igår kväll och det tog åratal. Han är så långsam. Vill inte att han ska vara så gammal. Blä!


779. Underhållning på hög nivå.

Har kommit hem till Tynnered och ätit mat precis. Sitter med syrran och slötittar på massa avsnitt av Sex and the city- det är underhållning det. Absolut en av favoriterna. Båda är trötta som tusan och vill egentligen sova.
Jag är jävligt glad att jag inte är den som behöver plugga nåt mer på väääldigt länge!


778. Let me sleep.

Vaknade med en träningsvärk i benen som kom från ingenstans. Sprang jag i sömnen eller? Tränade ju inte ens igår. Har varit extremt trött hela veckan så nu vill jag bara sova tills jag aldrig vaknar ungefär. Men jag släpar mig ur sängen varje dag ändå. Till helgen ska jag sova. Konstigt att man kan längta så mycket efter nåt. Det är sömnen jag saknar, och min pojkvän. Denna veckan har det varit lite extra jobbigt. Men imon är det fredag!


777. Maaat.

Idag hade jag verklige ingen lust att äta maten som var gjord. Varför? Jo det var fisk och jag hade ingen lust att äta fisk för fjärde gången på tre dagar. Åt mammas supergoda fisk i måndags, fisk här igår, fisk i bamba idag och så var det fisk här när jag kom hem igen. Uch och fy nu räcker det. Gjorde nån slags kycklingwook med sweet chili sås och pommes istället. Direkt ifrån frysen och bara att slänga i pannan. Gott!


776. Grönt smink.

Kände för att göra lite extra idag så det blev en grön sminkning. Mörkare grönt längst ner på locket och ljusare upptill. Hade gärna köpt nån riktigt stark grön skugga, men det får bli när ekonomin tillåter.


775. Lite information hade inte varit fel.

Kan jag inte få sova några timmar till? Är så jäkla trött. Hatar verkligen att behöva gå upp på morgonen. Tur att det är en kort dag i alla fall. Nu på morgonen är det möte om studenten, så nu kanske man får reda på lite information till slut. Tider hade varit bra att ha. Fattar inte varför Schillerska ska vara sist ut med allt. Får se om jag orkar ta mig ut på en springtur i eftermiddag. Känns verkligen som att det behövs nu. Igår var jag alldeles för trött för det.




774. Cravings.


Damn vad sugen jag är på en sallad. Helst en kycklingsallad. Och Tzatsiki. Såå gott. Ge mig en fucking sallad!

773. På önskelistan inför studenten.

Min syster tjatar om att jag måste komma på fler saker att önska mig inför studenten eftersom att jag i princip bara vill ha pengar. Igår kom jag på att nån finare ring hade inte vart fel. Älskar ringar som är lite gammaldags så nu får jag väl passa på att tipsa henne om några. Alla ringar ligger på under 500lappen, vissa är riktigt billiga och de är från Guldfynd. Nåt annat jag inte hade haft nåt emot är en såndär 120-palett. Eller presentkort på Make Up Store. ÅÅh.
Ja, svart och blått är favoritfärgerna.



772. Dreams and dreams.

Blev rent ut sagt helt uppsliten ur drömmen jag hade imorse när telefonen ringde. Men det var bara mamma.
Jag kunde knappt svara för att jag inte var vaken, haha. Hade en skit konstig dröm där jag hade världens illamående och när jag vaknade kändes det so nån bara kastade det över mig. Hatar när sånt man känner i drömmen bara kommer över en när man vaknar. Usch.
Har sovit fram tills nu så nu räcker det. Är fortfarande helt borta men idag är jag ledig så jag ska sätta igång med att plugga till provet jag har imon.
Från we♥it.


771. Bring me the questions and I'll give you the answer.

Ni har väl inte missat att jag har en liten frågeruta nere till höger från Bloggsvar? Eftersom att det kommer in lite frågor då och då så tänkte jag påminna er om att ni kan ställa frågorna där, så svarar jag så snabbt jag kan!
Kul med en liten frågelåda också. Fråga på!



770. Countdown- 2 weeks left!

Vaknade upp till solsken och fågelkvitter idag. Trött som bara tusan, på grund av för lite sömn. Somnade runt två bara för att de bytte reklamskyltarna vid Willys så jäkla sent. I vanliga fall brukar det vara en som gör det men nu var de två, och hade disco på parkeringen. Typ. Vad fan tänker man med när klockan är ett på natten och man har alla bildörrar öppna och en jävla volym på radion när det ligger hyreshus exakt bredvid Willys? Man kan ju inte ha alla hästar hemma i alla fall. Var jävligt nära på att öppna det andra fönstret och skrika ut till dom.
Idag är det endast två veckor kvar till studenten, jäklar vad fort det går! Det var ju nyss man tyckte att det var typ 3 månader kvar...


769. Gott var ordet.

Jag kan nog erkänna att jag är beroende av dessa små kanleknäckebröd. Innan jag ens hade smakat tyckte jag att det lät riktigt äckligt med en kombination som knäckebröd och kanel. Men när jag smakade... I'm stuck! Så fruktansvärt gott.


768. Bra film!

Jag och Mattias såg en bra film igår kväll. The mechanic. Riktigt bra. Ett tips bara!
Idag har vi bara slappat, precis hela dagen, såå skönt. Nu väntar det massa plugg för resten av dagen/kvällen.


767. Sticky och sjukhus.

Här var det dött. Hann inte uppdatera nåt mer igår för när jag kom hem så hade jag inte lång stund på mig att fixa mig innan jag och Mattias skulle till Sticky. Var en riktigt kul kväll. Emergenzafinalen var anledningen till varför vi drog dit, och jag har inte ens nåt minne av vilket band det var som gick vidare.

Idag har jag varit med mamma och hälsat på mormor på sjukhuset. Hon bröt lårbenet häromdagen så hon har blivit opererad och grejer. Metallplatta i benet. Euw. Första gången nånsin som jag ens hälsade på nån på sjukhus, haha. Hoppas på att hon repar sig till min student!
Ikväll blir det att se film och ha det gött med min älskling. Mysigt!

Bild från sommaren 2009.


766. Time for school.

Alltid lika skönt med sovmorgon. Tyvärr har inte vädret hållt i sig. Kallt igen. Blä. Ska åka till skolan om en stund. Efter skolan ska jag med mamma för att nytt foto för migg leg. Måste förnya det nu. Är inte alls lik mig själv på den bilden. Ikväll kanske det blir utgång till Sticky med Mattias och lite annat folk. Jag hoppas på det. Är sugen!




765. Sweet dreams.


Bild från We♥it.
Jösses vad trött jag är. Är helt slut. Snart är det dags för sängen. Kvällen har bestått utav god middag, jordgubbar, kladdkaka och massa prat. Har varit jättemysigt. Imorgon är det fredag igen, yay! Sweet dreams, people.


764. Baking.


Jag bakar kladdkaka och syrran gör töntiga uppdateringar på min Facebook. Ja precis, på min Facebook!
Är hemma och hälsar på över natten idag. Pappa ska iväg på festligheter så vi ska ha "tjejkväll" med mamma ikväll. Nu ska jag skala potatis. Snart kommer mamma hem och gör mat!


763. Make up.

Såhär ser sminket ut idag. Lite guldskimrande och bronsbrunt. Blev ju bra tillsammans. Om en stund ska jag åka till skolan för att göra provet. Har varit uppe sen åtta och pluggat, men har ingen aning om hur det kommer gå.
Bara att be till de högre makterna. De ringde från jobbet jag sökte och var på intervju för, självklart var det ett nej.
"Du gjorde inget fel alls, men de hade så många sökande så de fick välja bort många." My ass. Åh, jag hatar arbetsmarknaden! Ge mig ett jobb!


762. Shoooes

Åh så snygga. Jag vill beställa! Kommer från Forever 21. Billiga är dom också. men så jäkla osäkert att beställa skor. Aldrig gjort det innan faktiskt. Får fundera!


761. Plugg.

Har suttit på balkongen en lång stund och pluggat filosofi inför provet imorgon. Så jäkla svårt och bara massa bullshit. Hoppas att jag nailar det men jag tvivlar, men det gör jag ju jämt nu för tiden. Har verkligen ingen motivation kvar. Kan inte ens koncentrera mig längre. Helt utsliten känner jag mig, men om två och en halv vecka är det över.


760. Unna mig lite lyx.


You're damn right i have! Det är fan dags att jag unnar mig lite lyx nu när jag kämpat med allt i skolan under så lång tid. Tänker verkligen ta hand om mig själv bättre i framtiden.

759. Hårplaner.

Yes, detta är planen för håret om ett tag. Fick för mig gör ett bra tag sedan att jag vill ha en kopparblond hårfärg. Har ingen aning om jag kommer trivas eller inte, men det känns som ett bra val. Ljusare och ändå annorlunda. Längre fram kanske det blir ljusare än så men tills dess blir detta bra. Ska köra toning i denna färgen och inte som hårfärg. Ska bara få lite mer längd på håret innan jag går till frisören och slingar upp håret till blondt för att sen lägga i denna färgen. Tänker inte bleka det hemma och förstöra håret igen. Det misstaget gör jag inte om.


758. Allergier och mascara.

Jag är som en zombie denna morgon. Hade nästan gjort vad som helst för att få sova några timmar till.
Ännu jobbigare att gå upp när man har en lång och seg dag framför sig. Längtar redan till helgen. Vill få sova och umgås med min älskling. Jäkla pollen som gör att ögonen rinner som en jäkla kran. Gör ju att sminket rinner lika mycket. Kittlas i näsan som tusan. Det är så man blir galen! Well, idag ska jag köpa biljetter till studentfesten till mig och Mattias. Det går så sjukt fort nu.


757. Keso, ägg och rostbiff.

Keso, ägg och rostbiff fick bli dagens middag/kvällsmat. Åt en halv baguette i stan med Mattias och efter det har jag inte varit hungrig alls. Visade sig att detta i alla fall var en bra och god kombo. Lagom portion. Nu är magen glad! Ska ta mig en mugg te och sätta mig på balkongen en stund.

756. Beauties from the US.


Dessa skönheter kommer från Runwaydreamz och är så grymt snygga att jag bara vill smälla av. Något utöver det vanliga och finns i alla möjliga färger. Funderar på om jag kanske ska slå till med ett par när jag känner att jag har råd. Inte billiga, men inte vråldyra heller.

755. Stan för fika!

Mattias ringde precis när jag satt på bussen hem förut och ville ses. Som tur var så var jag nästan hemma så nu pustar jag ut en stund för att strax åka in till stan igen. Vi tar väl en fika eller nåt. Börjar bli ganska hungrig nu.
Det är så varmt! Känner mig snygg idag, men för varm. Borde gå barbent men jag fegar.


754. Oh my...

Tro det eller ej men jag har sovit elva timmar innat. Så skönt! Var verkligen i komatillstånd från det att jag kom hem från skolan igår till jag gick och la mig. Orkade inte ens öppna filosofiboken. Så idag när jag kommer hem ska jag råplugga. Skön dag idag då jag bara har en lektion på drygt en timme. En jävligt tråkig lektion men ändå. Sommarvärme ute idag igen. Blir shorts med nylonstrumpbyxor. Är fortfarande för tidigt för mig att visa upp benen. Ett litet komplex jag har. Det värsta med sommar, att behöva visa upp sig. Usch.


753. Kanske, kanske!

Jösses vilka problem jag har med bloggen. Mejlade blogg.se imorse och fick svar men jag har fortfarande problem. Geez.
Jobbintervjun gick jättebra. Tjejen vi träffade var schysst och det kändes som att vi i princip redan hade fått jobbet. Hoppas som tusan nu. Håll tummarna för mig!
Är skitsugen på att göra nåt galet med mitt hår. Men jag får gålla mig. Har haft en plan ett tag nu. När jag får liiite mer längd på håret så blir det en förändring. Kan ni gissa vad det blir?
Pic från we♥it.


752. Jobbintervju no. 2.

Fy satan vad trött jag är! Blev för lite sömn inatt och nu har jag en lång dag framför mig. Idag ska jag på intervju nummer två för samma jobb som i torsdags. Hoppas på att jag gör ett jäkligt bra intryck idag för jag ska fan ha det där jobbet! Så idag försöker jag i alla fall att se seriös och neutral ut. Liksom ett helvitt linne, hur ofta har jag det?


751. Dance!


Något som vissa kanske inte tror är att jag älskar Lady Gaga. Hon är faktiskt en av mina idoler. Jag älskar hennes stil, låtar, texter och att hon är så annorlunda och vulgär. Hennes nya låt Judas är ju minst lika bra som alla andra och jag får sån lust att börja dansa igen när jag ser videon! Funderar på att faktiskt börja dansa igen till hösten. Saknar det bara mer och mer. Är ju ett bra och roligt sätt att röra sig på. Speciellt för mig som inte är ett fan av träning alls egentligen.

750. Ny läsning.

Har precis läst ut en bok skriven av Hitomi Kanehara som handlar om en 19årig tjej som lever i Tokyo. Den är självbiografisk och hon har skrivit sen hon var 15. Drakar, piercing, kroppsmodifikation, självdestruktivitet och sex för att sammanfatta boken kort. Man hoppar rakt in i boken snabbt och hänger med bra. Måste kolla upp om hon skrivit nåt mer. Detta går rakt in i hjärtat.


749. Nytt från igår.

Varför hamnade inlägget jag skrev igår kväll under inlägget jag skrev igår morse? Vad irriterad man blir...

Här är i alla fall vad jag fick handlat igår. Hann inte få med mig hem så mycket men blev ett linne, en bandeau (ska köpa en i svart också) och ögonskuggor.


747. Friday, I'm in love.

Har sovit jättebra här bredvid min älskling. Han åkte iväg tidigare än jag och sen somnade jag om snabbt.
Hade jäkligt svårt att gå upp sen. Hans säng är ju så skön! Nu ska jag i alla fall åka till skolan. Idag ska vi i klassen försöka komma överens om vilken låt vi ska springa ut till på studenten. Efter skolan ska det inhandlas present, till min klasskamrat som fyller 19 imon och ska firas! Ska träffa syrran också efter att hon har slutat för en fika och lite shopping eller nåt. Älskar fredagar!


748. Nej, man kan inte ha för många skor.

Shoe me! SHOE ME FFS! Okej att Shock har haft de flesta av dessa skor länge, men nu kan jag fan inte hålla mig längre. Måste skaffa mig ett par till sommaren. Ge mig!



746. Seriös.

Om en stund tar jag bussen mot stan. Jag ska nämligen på jobbintervju! Är skitnervös men det ska nog gå bra.
Vill verkligen ha jobbet! Försöker se så neutral och seriös ut som möjligt men det är fan svårt. Till och med bruna ögonbryn istället för svarta ifall det nu skulle hjälpa. Usch jag hatar verkligen att se vanlig ut. Men vad gör man inte för att få jobb? Sen ska jag till mamma och pappa och jobba lite innan jag åker till Mattias för att vara där i helgen. Awesome!


745. Cardio workout

Idag har jag varit riktigt slapp så om en stund ska jag sätta igång med lite cardio workout som är lätt att göra hemma. Burkar göra det lite då och då när jag inte orkar ta mig ut på en promenad eller liknande. YouTube är perfekt för att leta bra övningar!


744. Make up for eyes.

Börjar bli redigt sugen på att beställa hem denna härliga palett från Kosmetikan.se. Vill utveckla mina sminkningar och mitt förråd med ögonskuggor. Paletten från Viva La Diva saknar faktiskt vissa färger. Denna paletten med 120 skuggor kostar bara 279 kr. Måste ha!


743. Flipp, skrik & svordomar.

Det är vad min morgon har bestått utav. Börjar dagen självklart med en mugg te. När jag ska knäppa av en bild krånglar kameran vilket gör att jag ringer Mattias för hjälp, till slut fixar det sig någorlunda och mitt i allt ringer det på dörren och vilka står inte där om Jehovas vittnen och vill att jag ska läsa bibeln. "Nej nej nej" säger jag och stänger dörren fort som fan. Men vänta, det finns mer. Min gardinstång bestämde sig för att lägga av igen, när jag bara skulle dra isär gardinerna när jag vaknat. Förstår ni att jag är på pissigt humör? Nu är det fullt ljus i rummet vilket jag inte alls vill ha just nu. Tänker se lite Moonlight avsnitt innan jag sätter igång med plugget för dagen.


742. Förberedelser inför sommaren.

Skulle verkligen behöva en ny bikini till sommaren. Speciellt om den är från märket Iron Fist, som denna snygga. Synd bara att hela setet kostar 500 spänn. Finns på Shock. Men nä, får köpa mig en billigare så länge.

741. Vampire academy

Just nu är jag helt inne i Vampire Academy serien. Läste precis ut den femte boken och ska skicka efter nästa så fort det går. I förra veckan fick jag reda på att serien finns som film. Ja, det finns i alla fall en trailer som verkar trolig, så då måste det ju finnas en film? Men jag hittar inte ett skit om filmen, och jag vet inte hur man får tag på den?
Så jävla irriterande! Finns det en film till den jäkla serien måste jag se den. Punkt slut.


740. Meningslöst.

Lagom snygg mobilbild från början av april. Lagom kul att det regnar och är sådär 4 grader nu. Vilken härlig start på maj. Nu är det kulturdagar på Schillerska tre dagar framåt så idag ska jag bara på invigningen. Sen vidare till gymmet för att bränna lite. Hade hellre legat hemma och sett på film idag men får väl bli när jag kommer hem igen.

739. Byta design?

Börjar bli lite trött på min design nu som jag haft sen i juni 2010 då jag startade denna bloggen. Börjar bli dags att byta header också och ta lite nya bilder. Svårt att få tummen ur bara. Borde egentligen dra nytta av den där webbdesignskursen jag gick i höstas och lära mig lite mer men det får bli under sommaren och hösten. Tills dess får jag helt enkelt be om hjälp att göra en ny.


738. Lipstick.

Köpte mig ett rosa läppstift häromdagen bara för att. Var nyfiken på hur jag skulle se ut i rosa. Men nä, det är nog inte riktigt min grej. Såg lite konstigt ut men nu när jag ändå har köpt det får jag ju använda det ändå. Tur att det inte var dyrt.

737. Måndag.

Enligt termometern är det bara tre grader i skuggan just nu. Sen när var det så kallt? Usch säg inte att värmen försvinner nu. Men jo, enligt SMHI ska det vara kallt igen. Kul. Postitivt är ju i alla fall att jag inte har min långa feta måndag idag som jag annars brukar ha. har bara engelska nu på morgonen. Ett oförberett prov som i princip kommer avgöra mitt betyg, så jag är lite nervös. Vi fick övningsprov förra veckan som gick riktgit bra men det är ju ingen garanti för att jag inte kommer faila idag. Efter det blir det lite snack med psykologen igen, var ett tag sedan nu. Undra om han har lösningar på mina problem? För det hade jag behövt.


736. Valborgsfirande.

På Valborg hade vi roligt med massa folk. Först var vi i Delsjön med det vanliga gänget. Grillade, drack och hade kul. Vissa badade näck, och jag vill inte ens tänka på hur kallt det måste ha varit. Lite senare drog jag och Mattias vidare till Slottsskogen med ett gäng för att träffa några av mina klasskompisar. Till slut drog vi hem och var lagom trötta.


RSS 2.0