2029. Tim for some games!

Har varit hemma en stund för att äta och dumpa väskan ungefär. Ska dra iväg nu igen till några kompisar till mig och Mattias för att spela tvspel och sånt. Mattias är också med såklart. Awesome!


2028. Wishing list for Christmas.

Jag har fått i uppgift av Mattias att fixa ihop massa länkar på grejer jag vill ha till jul. Inget lätt jobb just nu med tanke på allt jag vill ha. Men kör på kläder och smink till att börja med. Bara han kan komma med lite förslag på vad han önskar sig! Det är fan inte lätt att hitta nåt till honom.


2027. Red lips an rain.

Regnar ju självklart idag igen. Man får ju ingen stor lust till att gå utanför dörren direkt. Ska strax dra på mig min härliga jacka och gå mot bussen. En lektion sen åker jag direkt hem till Mattias och spenderar natten där.
Tisdagsmys ♥


2026. Work.

Idag är det jobb som står på schemat. Inte hemma förrän sent ikväll typ. Hade gett mycket idag för att få sova bort dagen. Jaja, pengar behövs ju!


2025. Första advent.

Mamma har pyntat med lite julstjärnor och grejer idag. Usch och fy. Bara mitt rum som inte har nåt pynt, tack o lov. Mitt rum är en frizon och det har det varit i flera år. Har aldrig tyckt om jul och vill bara slippa det egentligen.
Bara sånt som ger mig ångest. Hade jag fått bestämma hade jag skitit i allt.


2024. Slappis.

Sovit länge som vanligt och hade absolut ingen lust att gå ur sängen. Idag tänker jag inte gå utanför dörren som det blåser. Blir väl att fixa med lite grejer idag, imorgon ska jag ju jobba.


2023. Träningsredskap.

Har för en gångs skull skrivit upp en yogamatta på önskelistan för jul faktiskt. Vill inte ha nån liten skitmatta men en med bra underlag, så man inte gnider skinnet av sig när man gör situps och sånt här hemma. Finns en massa bra träningsredskap på Stadium numera. Är även sugen på att köpa en trappmaskin, liten och effektiv.
1000 spänn, jag har faktiskt råd. Får se efter jul!


2022. Myspys.

Vi fuskade lite idag med tänt ljus, pepparkakor och julmust. Jag ska nämligen hem till familjen redan idag så blir inget adventsmys med min karl imorgon då han jobbar.



2021. Blue make up.

Härligt att det bara vräker ner regn utanför fönstret och jag valde att ta converse när jag åkte till Mattias igår.
Känns inte som ett lika smart val idag. Ska iväg till skolan sen, och efter det tjäna lite pengar på mammas och pappas jobb. Städning it is. Så länge visar jag sminkningen jag hade i onsdags kväll. Blått har alltid varit min favoritfärg, nu lutar det mer åt lila.


2020. I'm coming, love.

Åt middag för ett tag sedan. Blev lövbiff, pommes och tzatsiki. Skitgott! Ska slänga ner lite grejer i väskan nu och åka hem till min älskling, så är jag där tills på lördag. Blir fint.


2019. Kroppen säger ifrån?

Kom hem för en liten stund sen efter en lektion i skolan och en sväng på gymmet. Fick knappt sovit i fyra timmar inatt. Alldeles för lite! Var helt död imorse. Drack en energidryck innan jag tränade för att få lite energi. Jag dricker aldrig sånt annars. Tydlige slog den helt fel för efteråt mådde jag skit. Kunde knappt stå på benen, darrade och trodde jag skulle svimma. Slängde i mig mat när jag kom hem och nu känns det äntligen lite bättre. Scary.


2018. Iväg på kurs.

Snart dags för mig att sätta mig på bussen och möta resten av familjen. Kurs på bilskolan hela kvällen. Efter det ska jag ut och fota nattbilder med en analog kamera från skolan. Kommer hem sent alltså. Lagom pepp men jaja!


2017. My cup of tea.

Jag älskar att dricka mitt favoritte på morgonen. Eller ja, förmiddagen dårå. Vaknade upp vid halv tolv till en mörk och tråkig dag. Det bästa hade ju varit att dra på en film eller nåt men har lite småsaker att fixa. Ikväll ska hela familjen iväg på en kurs på bilskolan för att få börja övningsköra. Inte så pepp på att sitta där hela kvällen men snart kan jag ju få börja köra i alla fall!


2016. Lugg eller inte?

Är sugen på en förändring. När jag är det kommer lugg oftast upp i tankarna. Har haft det två gånger de senaste 3 åren. Första gången var jag helnöjd, andra var inte lika lyckat. Andra gången hade jag klippt mig lite kortare också. Har börjar bli väldigt sugen på att ha lugg igen, speciellt nu när håret börjar bli så långt. Kanske ska slå till med en liten rockabilly lugg eller?

Bilderna kommer från We♥it.

2015. Tisdag.

Vaknar lika trött som vanligt trots tio timmars sömn. Ingen motivation till något heller. Att blogga har blivit dötrist, ingen respons heller. Dra täcket över huvudet och somna om låter som en bra idé just nu.


2014. Clothes, and clothes.

Och så lite kläder till. Var inne på Gina Tricot samtidigt som jag och mamma köpte jackan i fredags. Hittade ett par jeans (dock lite för korta) och en topp. Klagar inte.


2013. Vinterjacka.

Har varit på jakt ett tag efter en ny vinterjacka. Av en slump hittade jag en i förra helgen när jag och Mattias var inne på Stadium en sväng. En ljusgrön, lagom tjock och lagom lång. Jag som avskyr allt som har med vinter och kyla att göra har jävligt svårt för kläderna som kommer med kylan. Jag hatar längre jackor, hatar när det är för tjockt, kan inte andas i kläderna. Men måste säga att det var en bra längd på denna, och den är riktigt mysig!


2012. Your highness.

Vi såg den där filmen Your Highness igår kväll. Eller inatt snarare. Visade sig att det var en jäkligt rolig och bra film. Tummen upp! Se den.


2011. Maaat.

Blev bakismat idag. Jävligt gott och välbehövligt. Vaknade gaanska så bakis. Vi var hemma hos några kompisar igår kväll och spelade tvspel och sen drog vi ut till Sticky! Awesome att jag kom in fast det var 20årsgräns. Hade en grym kväll och blev bjuden en massa. Lite för mycket till och med. Nu ska jag ner till affären för att köpa lite gott!


2010. Friday night.

Varit i lägenheten en snabbis för att slänga i mig lite mat och byta om. Ska iväg till lite folk nu, Mattias är redan där. Kanske blir utgång senare, så hörs imon!


2009. Painted nails.

Har precis målat naglarna i en ny färg. Har fått väldigt långa naglar för att vara jag nu det senaste, målar nästan aldrig naglarna annars. Orkar inte hålla på med sånt. Inte min grej helt enkelt. Att vara helt handikappad den första timmen för att inte sabba naglarna. Well, jag har redan lyckats sabba en hel del. Hur orkar ni andra göra sånt här jämt!?


2008. Lunch.

Åt en svingod lunch förut. Omelett, gurka och svamp i sås, mums. Ibland kan jag!


2007. Sömn, tack.

Knappt fyra timmars sömn och nu iväg till skolan för en lektion och sen gymmet. Att gå upp tidigt har aldrig varit min grej och kommer aldrig att bli. Självklart ska magkatarret bråka också. Bra start på dagen, verkligen.


2006. SOA.

Precis plöjt igenom första säsogen av Sons of Anarchy. Riktigt bra serie. Tog ett tag innan man fastna men nu vill jag bara sätta tänderna i säsong 2.


2005. Fulblixt part 2.

Och så andra delen! Den delen jag blev mest nöjd med. Där Mattias fick vara med på en snutt. Fotade bilderna nere i Eriksberg.




2004. Fulblixt part 1.

Lämnade in en del bilder i kursen Foto B igår. En uppgift som kallades "Fulblixt". Blixt med lång slutartid. Bjuder på första delen,där min syster har varit modell.



2003. En massa bullshit.

Orkar inte. Ingen energi, ingen ork. Skönt att vara helt ledig imon. Drar till gymmet en sväng, får se hur mycket jag orkar.


2002. Tisdag.

Svängde in på Weekday igår efter skolan. Fick med mig ett par Cheap Monday hem. Thank god. Enda stället där man hittar jeans med tillräckligt långa ben. Jag skojar inte, jag hittar fan aldrig byxor som är tillräckligt långa nu för tiden. Världen tror tydligen att alla är runt 1,60 idag. Nu- iväg till en lektion som jag för allt i världen inte vill gå på.


2001. Fuck it.

Skit också. Har som vanligt inga jeans att dra på mig. Har inte ett enda par som passar numera. Måpste köpa nya. Känner för att döda just nu. jaja, off to school.


2000. METAL!

Dra mig baklänges. Jag dör lite. Så jävla bra är det. Den nya musikvideon kickar ass och jag är så jävla sugen på att se dom igen efter en dryg vecka. Måstemåstemåste.


1099. New stuff.

Var inne på Carlings en sväng igår efter att vi var på mässan. De hade rea, 50% på allt på bordet så jag var ju tvungen att hitta nåt. Blev överlycklig när jag hittade detta linnet i rätt storlek och för halva priset. Har du den i vitt sen tidigare och ända sen jag såg den första dagen har jag velat ha den i båda färgerna! Kap!


1098. Dags för mässa.

Nu ska vi dra iväg till Svenska Mässan för att gå på kunskaps och utbildningsmässan. Kan ju vara värt om jag hittar nån mer intressant utbildning att söka in till våren. Har hittills bara hittat en intressant så ja, fler kan ju vara bra att ha i bakhuvudet.


1097. Fuck it.

Fan vilken röten dag. Känner inte för att göra ett skit just nu. Är på pissigt humör också. Nä, fy.


1096. Friday!

Nya linnet är på och det är dags att ta sig till skolan. Har dock inte ett skit att göra på lektionen så känns jäkligt meningslöst. Längtar tills ikväll som en tok. Saknar min karl!


1095. Mysfika.

Idag var jag och Mattias nere i Sannegårdshamnen för en fika. Blev varm choklad och en vaniljbulle. Mums.
Fint väder var det också. Supermys.


1094. Säg att du älskar mig.

Vi bestämde oss för att se en film innan vi skulle sova igår kväll. Det blev den svenska Säg att du älskar mig.
Well, det var ju inte den mest genialiska film jag sett. Kändes bara overklig och...konstig. Nej, tummen ner från mig.


1093. Nytt från Shock.

Vårat skitkassa internet hemma har inte fungerat på nästan hela dagen så därför jag har varit inaktiv. Sitter nu hemma hos Mattias och kan nyttha lite bredband igen! Unnade mig lite kläder från Shock igår när jag var förbi en sväng. Ett par leggingsbyxor på rea och ett skitsnyggt linne - nöjd!


1092. Blåsvart i skallen.

Har precis ägnat en stund av kvällen åt att slänga i en toning i håret. Det var välbehövligt. Bye bye utväxt.
Älskar denna blåsvarta färg! Hur ska jag kunna skiljas från den snart...


1091. Krasslig, krassel, krasse.

Idag har jag en stor lust att bara skolka min lektion. Dels för att min hals fortfarande inte är som det ska och jag bara väntar på att jag ska bli sjuk. Nåt känns inte rätt i kroppen, och jag vill fan inte bli sjuk. Därför jag skippade att träna imorse. Orkar inte sitta på den jäkla lektionen idag med dessa 94:or som inte har ett skit innanför pannbenet. Seriöst, save my day.

Gårdagens utstyrsel.


1090. Brown make up.

Körde på en sminkning med brunt idag. Använde den nya paletten från Elisabeth Arden och jag måste säga att färgerna är riktigt bra! Kan jag verkligen rekommendera!


1089. Måndag.

Känner att det inte riktigt är min dag idag. Vill bara dra täcket över huvudet och försvinna ett tag. Kom inte i säng förrän halv tre inatt bara för att jag inte ville sova själv. Hatar att sova själv. Min hals är fucked up sen i fredags och jag har gråten i halsen. Blä, kan det bli värre. En sväng till skolan sen hem. Känner inte ens för att gå utanför dörren.


1088. Slapp helg.

Idag har vi sovit lika länge som igår. Vaknade som vanligt av den knäppa grannen som sitter och skriksjunger i sin lägenhet. Igår såg vi på film hela kvällen. Sällskapsresan 1 och 2 bland annat. Idag blir det nog att nörda tv-spel och kanske ta en fika senare. Vi har börjat spela ett alternativ till Mario Kart, nämligen Crash team racing.


1087. Filmkväll.

Ikväll blir vi bara hemma som igår för att ha en filmkväll. Skönt när man haft två kvällar av utgång på raken.
Förut var vi på gymmet och var duktiga så nu kan vi bara koppla av. Först ska vi se klart Sällskapsresan sen se en ny film med Tom & jerry! Awesome!


1086. To die for.

Nu har jag velat ha en sån här hatt så länge att jag inte tänker vänta längre. Nu har jag faktiskt råd att lägga 300 spänn på att bli snygg. Det ska jag fan unna mig.


1085. Finaste flaggan ever.

Köpte ju mig en flagga med Deathstars på spelningen i onsdags. Den ska upp på väggen! Kommer sitta fint nu när jag börjar få ordning här på mitt rum. Och nästa fredag kommer en stor leverans också, nämligen min säng! Ska bli så skönt att ha säng efter alla desa år av en äcklig bäddsoffa!


1084. Girls night out.

Så har jag gjort mig i ordning för en kväll ute med tjejerna. Blir Sticky ikväll igen. Får ju nästan fira att Johanna äntligen är i Sverige igen för en vecka. Vi har ju intre träffat henne sen studenten!


1083. Konserten.

Konserten med Deathstars igår kväll var helt jävla grym. Snacka om att de levde upp till mina förväntningar! Riktigt bra live man kan säga. Låt efter låt, och man fick inte nog. Stod längst fram med min värdelösa kamera men fick en hel del bilder som jag inte orkar gå igenom nu. Plötsligt satte sig Whiplasher precis framför mig, så jag fick hålla hans hand. Det ni! När det var slut hittade Mattias ena plektrumet de slängde ut som jag fick. Bra kväll minsann!


1082. Let's go!

Let's do this! Börjar tagga till nu. Hoppas på en awesome kväll!


1081. Deathstars.

Åh, ikväll då jävlar. Då ska jag äntligen få se Deathstars! Som jag har längtat. Har dyrkat dem sen jag var 13 ju.
Så sex års väntan ska ge ut sin rätt ikväll. Det är bäst att jag är på humör för att röja ikväll...


1080. Cat friends.

Meet my new buddies. Fick dessa två sötisar av mamma och pappa igår när de kom hem från Stockholm.
Mamma kunde inte motstå tydligen. Och jag älskar ju katter. Mamma och pappa var i Stockholm igår över dagen för att mamma hade ett jäkla läkarbesök som inte kunde fixas i Göteborg. Händer en jäkla massa nu som jag inte ens orkar dra upp. Men det är fan sjukdomar överallt just nu.


1079. Jobba!

Är alldeles för trött för att jobba idag men är glad att de ringde igår i alla fall. Två jobbdagar i november i alla fall.
Ska på bio med familjen efter jobbet också. Tintin it is!


RSS 2.0