1019. Friday I'm in love.

Dags att snöra skorna och gå till bussen. Har en lektion om en stund sen åker jag hem igen och fixar lite.
Är dödstrött och hade nog kunnat sova hela dagen. Var ute på Sticky med tjejerna igår och det var helt galet mycket folk. Senare åker jag till min älskade Mattias!


1018. Intervju.

Åh vad trött jag är! Stod nästan och sov i duschen. Har en lektion nu på morgonen, sen ska jag på en gruppintervju för ett jobb. Jag orkar inte ens se seriös ut idag. Men så i behov av ett till jobb är jag inte så vi får se! Wish me luck!


1017. Hejdå syster.

Tycker att det är väldigt snällt av mig som syster att gå upp vid halv sex för att åka med min lillasyster och vinka av henne när hon åker till Stockholm. Hon åker dit med skolan idag och kommer hem på fredag kväll igen. Jag är så snäll som gör det här fast jag hade kunnat sova några timmar till innan jag ska upp och jobba. Jaja, peppar med bra musik då!


1016. Baka baka liten kaka.

Har precis bakat en kladdkaka. Min syster har tjatat på mig att göra en sen jag kom hem förut, bara för att jag inte gjorde nån igår. Hon ville tydligen ha med lite kladdkaka på sin resa till Stockholm imorgon med skolan. God blev den i alla fall!


1015. Dressed for success.

Så var det dags att ta sig till skolan igen då. Har ju bara en lektion om dagarna. När jag kommer hem igen blir det till att fortsätta med mitt rum, har fortfarande inte fått in alla kläder och saker. Illa!


1014. Gymkort.

Var borta på Sportlife förut med mamma och fixade gymkort. Skönt att kunna träna nu igen, men frågan är ju hur länge det blir innan man får en tid för operation...


1013. Dags att fota!

Hade en supermysig kväll med mina tjejer igår. God mat och bra sällskap! Nu ska jag iväg till Östra Kyrkogården och fota lite för mitt projekt i Foto B. Hoppas verkligen på att jag får de bilder jag är ute efter.


1012. Dinner with the girls.

Idag är vi nog ganska slitna båda två. Höll mig vaken ända tills Mattias kom hem vid tre inatt. Hittills har vi bara varit ich handlat och ätit frukost. Helst av allt skulle jag nog vilja lägga mig i sängen och sova lite till. Ikväll ska jag ut med tjejerna och äta på Svarta Oliver. Har aldrig varit där innan men ser ut som ett mysigt ställe i alla fall.


1011. Berätta hur du gör.

Har haft en stressig och lite obbig dag på jobbet idag och saker utöver det är lite jobbigt just nu. Mattias har dragit ut för en stund ikväll och jag ska passa på att få lite egentid för mig själv nu. Har precis kollat klart ett program på tv med Winnerbäck. Väldigt mysigt måste jag säga.


1010. Time to work!

Är alldeles för trött för att jobba idag men det är bara att sätta sig på bussen och åka till jobbet. Första dagen idag som jag jobbar helt själv. Är lite nervös faktiskt, men det här ska jag klara! Hörs senare.


1009. Mckläder.

Var borta på Honda mc förut och kollade på nya mckläder med mamma och pappa. När vi hade varit där ett tag kom vi på vad klockan var, så jag missade lektionen idag. Smart!? Fick i alla fall med mig ett skitsnyggt skinnställ hem! Även om Mattias sålde sin mc för ett tag sedan så kan jag åka med pappa, som köpte en i somras.


1008. Ny design!

Efter ganska lång tid nu så har jag äntligen en ny deisgn och ny header! Om du inte ser den nya designen så tryck på F5. Känner mig ganska nöjd! Är det nåt som saknas så säg till.

1007. My Immortal.

Sitter på mitt rum här hemma och plockar i ordning en massa på mitt rum. Har hög musik som sällskap. Kännt mig ovanligt deppig de senaste dagarna, men imorgon börjar helgen så jag hoppas på lite ändring nu.


1006. Just another fucking day.

Hur tusan lyckades jag stänga av alarmet i sömnen? Kom ju upp i alla fall och snart klar att åka härifrån. Har en lektion nu på morgonen sen åker jag hem en sväng för att fortsätta packa upp. Måste till mammas och pappas jobb för att hjälpa till i eftermiddag då mamma ska iväg för att ta ryggmärgsprov och hon lär inte må så bra efteråt. See ya!


1005. Ny träningsambition!

Var iväg på XXL i Sisjön igår kväll en sväng för att kolla på träningskläder. Kom hem med ett par shorts och nya mjukisar att träna i. Nu återstår bara att jag skaffar nytt gymkort och får opererat bort den jävla cystan! Börjar bli sugen på att träna igen. Känner mig lite lat numera, usch.


1004. Lovely reading.

Hämtade ut Nikki Sixx senaste bok från biblioteket igår. Har längtat efter att få läsa den. Hans bilder är sån jäkla bra inspiration. Gör faktiskt ett arbete om honom i Foto B just nu. Återstår bara att fota tre bilder i hans anda nu så då lär ju boken hjälpa. Redan fått en idé till en av bilderna som jag faktiskt har rekvisita till!


1003. Winnerbäck i våra hjärtan!

Konserten var supermysig. Lite seg publik bara men Winnerbäck var lika bra som vanligt. Kärlek! Hittade ett klipp från konserten i Slottsskogsvallen den 11 juli 2008, första Winnerbäckkonserten jag och Mattias var på. Då hade vi varit tillsammans i en vecka! Gud vad tiden går fort.


1002. Konsertkväll!

Nu är det dags att åka till skolan för en fotolektion. Ikväll ska jag på konsert med min älskling. Lars Winnerbäck it is! Ska bli så mysigt.


1000. Upp och iväg.

Jaha 1000e inlägget nu. Jösses. Ännu en arbetsdag väntar. Är lika stressad som vanligt. Åker i alla fall till min älskling efter jobbet. Har saknat honom lite för mycket denna helgen.


999.

Har haft en skitrolig arbetsdag idag! Timmarna bara sprang förbi även om vi knappt hade några kunder idag. Jobbade med Jessica idag, helskön tjej och sen kom Frida och höll oss sällskap till stängning på sin lediga dag. Väntar ännu en jobbdag imorgon. När jag kom hem var det middag - oxfilé, potatisgratäng och rödvin. Nu blir det film och godsaker!


998. Working woman!

Så var det dags att jobba igen. Tredje dagen den här veckan. Känner mig som en riktig working woman just nu. Mamma gör makor till mig, haha. Inte lika lång arbetsdag idag som de andra dagarna, så det blir skönt! Ska berätta sen vad jag var med om för skit igår på vårdcentralen.


1001. Fucking klantarslen!

Ska berätta vad som hände mig i fredags. På vägen till skolan sprack cystan, och det blev blött överallt.
Fick ringa mamma som fick hämta mig i skolan så vi fick åka till vårdcentralen här. Väl där säger de att de måste snitta upp jäveln för att tömma den riktigt. För att göra det här får man bedövning. Jag som är livrädd för allt vad sprutor heter börjar i princip hyperventilera av bara tanken. Mamma frågar om de inte har nån bedövningssalva att få innan själva bedövningssprutan. Det har de inte, men däremot så har de kylspray. Vi säger att vi kör på kylspray innan sprutan då. Men vad som händer är att de sprejar, cuttar, och två stycken bokstavligt takat hänger på rumpan på mig för att tömma cysta. Jag skrek så in i helvete och grät. Börjar nästa gråta vid tanken på hur det gick till fortfarande. Den jävla idioten till läkare trodde att jag hellre ville ha kylspray än bedövning! Hur jävla dum i huvudet får man bli!? När de gjorde det kände jag att jag vilken sekund skulle svimma, spy och få en panikattack på samma gång. Har fått gå med stora kompresser nu efteråt och med en plastbit i såret för att de inte skulle läka igen så cystan ska kunna tömma sig ordentligt. Bara tanken på att jag har ett 1cm stort öppet sår där bak gör mig knäsvag. Det hemska är att jag fortfarande måste operera bort den på riktigt, annars kommer den tillbaka. Väl därifrån var jag verkligen som en zombie, traumatiserad och mådde fruktansvärt dåligt. Det kändes som ett jävla rape alltihop. Fy fan för sjukvården!

997. Åh, skjut mig.

Ni anar inte hur dåligt jag mår av den jävla cystan. Går på full dos med värktabletter för att klara av dagen. Kan inte stå upp, kan inte sitta ner, kan inte sova, kan inte gå, kan inte göra ett skit! Det gör så fruktansvärt ont. Väntar på en remiss från läkaren nu så man får en tid för operation. Operationen skrämmer mig lika mycket som cystan. Idag ska jag till skolan för en lektion i alla fall. Sen blir jag hämtad av mamma för att åka till Kungälv och packa alla mina saker. Idag flyttar jag därifrån. Efter 2 ½ år har jag fått nog. Kommer bo hälften hemma och hälften i lägenheten med Mattias.


996. Pain.

Kör på en bild från ett tag sedan då jag ska iväg och jobba och inte orkar fota fejset idag. Låg mest och grät i sängen så ont jag hade igår. Ni anar inte hur jävligt det är med en böld i röven. Typ. Nej men vafan, cystor som blir inflammerade....fuck! Får se vad som händer när mamma fått prata med läkaren idag. Får testa om det funkar med värktabletter idag för jag måste ta mig igenom den här jobbdagen.


995. Jävla cysta!

Kom hem för knappt en timme sen. Är trött efter en lång jobbdag och mår inte bra alls. Den där inflammerade cystan jag har i svanskotan har blivit mycket värre de senaste dagarna. Nu gör den så ont att jag inte kan sitta eller stå. Minsta beröring får mig att skrika och vilja gråta. Mamma ringer läkaren igen imorgon, är väl bara operation som väntar. På detta så känns det som att jag börjar bli sjuk, antar att det är cystans fel. Har ätit lite mat nu och ska försöka hitta nån ställning som jag kan sitta i i soffan tills älskling kommer hem.


994. Time for work!

Idag har jag ingen lektion i skolan men istället så ska jag iväg och jobba hela dagen. Det regnar och blåser som sjutton fortfarande. Vill inte gå ut! Längtar efter en slapp dag i sängen. Hemma igen senare ikväll.


993. Jack-dilemma.

Gick hela förra vintern och suktade efter en sån där stor grön jacka med luva men hade aldrig råd att köpa nån.
Har bestämt mig att skaffa en inför denna vinter istället. Har dock inte hittat nån som är riktigt så snygg som jag såg förra året men vi får väl se vad jag hittar. En riktig höstjacka skulle jag behöva också.



992. Storm eller?

Det blåser verkligen storm ute. Är så dödligt trött på allt regn och all blåst nu så jag vill bara skrika. Man kan ju aldrig gå ut och vara snygg i håret längre. Ska iväg till skolan för att ha en lektion om ett tag. Efter det ska jag till Sticky Fingers för ett litet uppdrag som jag kan berätta mer om senare.


991. New in- Militärblus.

Tog mig en liten minirunda på stan efter skolan. Blev till sist att jag fick med mig en skitsnygg militärblus hem som jag velat ha sen den kom in på Carlings i våras. Och nu har den ju varit på rea så länge så det vara allt dags att inhandla den! Jag är riktigt nöjd


990. Monday again.

Så var det dags att ta sig till skolan för en fotolektion. Kul att det ska börja regna precis när jag ska gå. Och inget paraply har jag heller. Måste nog ta mig en tur på stan efter skolan för att peppa mig själv inför denna veckan.
Fullt upp och ingen lugn stund. Får knappt träffa min älskling heller. Hoppas veckan går fort!


989. Tävlar.

Jag är med och tävlar om ett oversize linne, en ögonskuggspalett, ett halsband och en ring hos Dailydose.
Hoppas jag vinner!


988. Wtf!?

Varför i helvete har jag ändrat nummerordning på mina rubriker under en lång tid? Jösses jag måste vara snurrig i skallen nu för tiden. Haha! Nu är vi tilbaka där det ska vara.

Bilder från we♥it.


687. Obsession red lips.

Röda läppar är och har alltid varit det sexigaste som finns. Synd att jag har det så sällan nu för tiden bara. Är det bara jag som undviker starka färger på läpparna som man är rädd om när man är ute med pojkvännen? Man får ju inga pussar annars liksom.



686. Frukost.

Sitter här och äter frukost i min ensamhet. Mattias kunde åka till jobbet lite senare än tänkt idag så det var ju skönt. Vi vaknade båda av oväder imorse, men det försvann snabbt. Ska ta och åka hem till familjen senare. Tills dess ska jag bara ta det lugnt här i lägenheten. Vill verkligen inte härifrån egentligen.


685. Burlesque.

Nu har man äntligen sett både Burlesque och Clash of the titans med syrran. Kan ju säga att båda filmerna var över förväntan. Är nu fan så mycket mer sugen på att ta en Burlesque kurs. Man kanske skulle börja spara ihop pengar till det kanske?


684. Sisters time.

Vaknade av en jävla smäll som fick allt i lägenheten att skaka förut. Vad håller folk på med egentligen? Ska nu ta bussen till stan för att möta min syster. Vi ska köpa lite gott och sen åka hit och lämna allt. Efter det blir det en sväng till gymmet och resten av dagen ska vi mysa här med film i lägenheten. Mattias har ju två såna där halvmysiga pass på 12 timmar idag och imorgon så jag får ju roa mig själv. Later!


683. Wanties.

Jag är så grymt shoppingsugen. Måste vara världsbäst på att hålla i pengarna, om jag ska vara ärlig. Minns inte ens när jag shoppade för egna pengar sist. Allt detta är från Gina Tricot, och är faktiskt ganska billiga saker.


682. En kort kväll.

Blev att vi drog ut igår kväll jag och Mattias. Till Sticky såklart! var inte där så länge alls, men det var kul ändå.
Vi tog Älvsnabben över till Eriksberg och gick hem därifrån. Gick jättefort och var ganska mysigt. Nu ska vi äta en frukost tillsammans, senare har jag en lektion. Blir en lugn kväll ikväll då Mattias ska upp och jobba imorgon.
Ända sedan Metaltown har jag haft System of a down i hjärnan och lyssnat till dem konstant. Längtar tillbaka!


681. Bandit morgon.

Startade dagen med Bandit rock. Enda sättet att vakna. Har fixat mig min termos med te så nu ska jag gå mot bussen. har en lektion nu på morgonen sen ska jag upp till mamma och pappa och jobba lite. I eftermiddag kommer Mattias mormor med sambo på besök så jag är hemma i eftermiddag igen! Får se vad vi hittar på ikväll.


680. Invigningsmiddag!

Har haft en snurrig och jobbig kväll. På vägen till lägenheten märkte jag att jag hade glömt nycklarna hit så jag fick åka hit och tillbaka till Kungälv igen för att hämta dom. Blir lite snurrigt när man bor på tre ställen. När Mattias kom hem från sin match hade jag mat färdig. Fiskpinnar, ris och kall sås. Första gången vi satt vid det nya köksbordet!


679. Hemmafru kanske?

Börjar efterlikna en hemmafru mer och mer. Idag har jag strykt massa tvätt för mamma. Ska nu åka till Kungälv för att packa väskan och åka till lägenheten igen. Får se vad jag gör ikväll. Antingen tar jag det lugnt eller så hänger jag med och tittar på Mattias fotbollsmatch. Fick hjälp av mamma med att lägga i en toning i håret igår. Var två månader sen sist, så nu är jag snygg i håret igen!


678. Topphotell.

Har nyligen fått nys om en bra sida där man lätt kan hitta hotell för sitt eget resmål, som är lätt att hitta på nätet, inom Sverige. Detta är en mycket bra tjänst tycker jag speciellt när man letar billiga och bra hotell när man ska iväg på festivaler på sommaren och ska utanför sin egen stad. Önskar faktiskt att jag hade upptäckt detta tidigare när man till i somras satt och letade hotell. Hos Topphotell kan man leta efter hotell som ligger centralt, femstjärniga, och lite olika välkända hotellkedjor. De tipsar också om några andra bra sidor där man kan leta efter ett hotell som passar just en själv. Själv tycker jag att Scandic har funkat bra när jag och pojkvännen har varit iväg på festivaler. Bra pris och fina rum helt enkelt, frukostarna brukar vara helt okej också. Passar bra när man inte har så mycket pengar i plånboken. Så in och kika nu!


977. Matkoma.

Gjorde en supergod kycklingwok till mig och min syster när jag kom hem. Det var jag värd för jag var så jäkla utsvulten! Hamnade nog i nån slags matkoma efteråt, mådde skitkonstigt. Dumt att äta så lite under hela dagen och sen äta massa. I alla fall, supergott med ris och tsatziki till.


976. Rosa it is.

Sticker iväg till skolan för en lektion. Efter det en sväng till biblioteket. Sover hemma hos mamma och pappa inatt. Sen imorgon åker jag till Mattias igen. Inviger det nya läppstiftet idag. Rätt nöjd faktiskt.


975. Some stuff.

Kom hem från jobbet före en stund sedan och sitter nu och äter lite mat. Dagen idag har flytit på bra trots mitt magkatarr. Nu är jag upplärd och klar! Längtar tillbaka till lägenheten och min karl men återvänder dit redan på onsdag. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Visar lite småsaker jag köpte på ÖoB igår. Vi hittade allt möjligt, kul med shopping till sitt eget hem!


974. Dags för jobb.

Har börjat dagen med att diska. Gjort i ordning mig själv och fixat lite. Regnet öser ner och jag har inget paraply.
Mitt magkatarr är plötsligt för jävligt så hur jag ska orka stå hela dagen och jobba till runt åtta är en bra fråga.
Bara att kämpa på antar jag.


973. Bulle!

Är ganska trött efter en dag på ÖoB och IKEA. Hittade massa småsaker på ÖoB och på IKEA har vi köpt köksbord, stolar, byrå, och en klädhängare. Vi har kämpat med att få ihop stolarna och bordet nu och det är ett rent helvete!
Nu ska vi äta varsin välbehövd bulle.




972. Lägenhetsfix.

Vi vaknade riktigt tidigt imorse för att vara oss. Nu har vi gjort det fint här i lägenheetn och jag har dammsugit och diskat. Om ett tag ska vi ta en promenad ner till hamnen för att ta båten över till stan. Mysigt sådär på en söndag.
Vi ska till ÖoB för att handla lite grejer och sen till IKEA med Mattias mamma för att köpa ett köksbord och stolar.


971. Partey!

Nu har vi spenderat första natten här i lägenheten. Hur skönt som helst. Handlade massa mat igår och fixade i ordning här. Snart ska vi iväg till Delsjön för att ha lite partaj med folk på Lilla ön. Lagom kul att jag bötjar få en mysig huvudvärk. Kameran hänger med idag i alla fall.


970. Uppdatering i sminkväskan.

Köpte lite nödvändigheter med mamma förut. Hon var snäll och betalade en ny foundation till mig och ett rouge från Make Up Store. Bästa foundationen som finns, och det är bara den som passar mig. jag är för ljus för allt annat. Ska bli kul att se hur rouget blir på! Gillar röda rouge.


969. Friday.

Har varit vaken sen nio och vart iväg på lite ärenden med mamma. Nu har vi lagat mat så nu ska vi äta innan jag får skjuts till skolan. Mattias håller på och flyttar idag så jag åker dit senare. Spännande!


968. Jubileum.

Har varit och jobbat hela dagen på mammas och pappas jobb så lite har jag allt att casha in. Känns bra. Ikväll var hela filmen med mamma som skulle magnetröntgas i en sån där stor maskin man åker in i och sätta huvudet i en liten sak. Såg ju inte allt för mysigt ut. Nu har pappa åkt upp till landet med hunden och jag är här med mamma och syster. Blir tjejkväll ikväll. Unnade mig jubileumstidningen från Make Up Store idag. Massa inspiration med härliga sminkningar däri!


967. Väntan.

Sitter i biblioteket i skolan och väntar ut tiden. Lektionen för dagen är slut sen en stund tillbaka och jag vill bara sova. Ska strax ta mig till Åhléns och köpa en liten grej. Vill shoppa också men det blir inget med det nu. En ny väska kan jag behöva. Nä usch vad mycket man behöver! Åker upp och jobbar hos mamma och pappa sen. Läser just nu e riktigt bra bok.


966. Torsdag.

Ska springa iväg till bussen nu. dags för en liten lektion. Är dödstrött och termometern visar 9 grader med en jävla dimma. Får mig bara att vilja fortsätta sova. Blöh.


RSS 2.0