2110.

För exakt två veckor sen fick jag ett underbart samtal. De ringde från Nordiska Folkhögskolan och sa att jag kommit in. Så nu pluggar jag journalistlinjen på folkhögskola. Min dröm är på väg att bli sann. Har precis avslutat andra veckan där nu, och det går hur bra som helst. Riktigt charmig skola med underbara lärare, och klasskamrater. Det hade inte kunnat bli bättre. Så i maj är jag utbildad journalist.
 

2109. Dreamcatcher.

Min lillasyster kom för en vecka sen hem från Rhodos där hon var en vecka med kompisar. Ingen jättebra resa då hon hade inbrott i hotellrummet då hon låg och sov och blev av med mobilen, men men.
Kan ju säga att det var skönt att få hem henne till slut. Väl hemma fick jag en present- en drömfångare. Har länge velat ha en så jag blev superglad! Den ska hängas upp över sängen.
 

2108. Happy Birthday.

I torsdags var det äntligen min tur att bli vuxen på riktigt. Hela 20 år har jag blivit nu. Jäklar, vad tiden går.
Känns som jag nyss var 15. Hann med ett besök på Systemet inför igår kväll då jag hade lite förfest med vänner och pojkvän hemma hos mig. Lite senare drog vi in till stan. Planen var att ta oss till Sticky men väl där upptäckte vi att det var helt tomt så vi hamnade på Rockbaren istället. Fullt med folk men jag hade en riktigt bra kväll. Stötte på andra vänner. Det spelades till och med Bumbibjörnarna i högtalarna under ett tillfälle som alla satt och sjöng med i för full hals. Riktigt bra kväll med andra ord.
 

RSS 2.0