2072. At work.

Sitter på jobbet just nu och fryser. Utanför de stora fönstrena snöar det. Bläää. Är svintrött och vill sova. Ganska dött på kunder såhär på helgerna. Jobbar imorgon också. Tänker på pengarna jag får sen!
Det har visat sig att blogg.se appen strular så att man inte kan kommentera inlägg man lägger upp från mobilen. Hoppas de fixar det snart i alla fall.


2071. Tiger.

Verkar som att det inte går att kommentera mina inlägg plötsligt. Har ingen aning varför det inte funkar men jag för ett försök igen. Ni får i alla fall se hur jag såg ut igår, med en julklapps t-shirt på mig.


2070. Lite nytt igen.

Har varit i skolan idag på en lektion och ikväll har jag och mamma handlat mat och sen köpte vi hem Mc Donaldsmat. Gud så gott. Fick med mig en del underkläder hem också. ( ja man kan hitta snygga underkläder på Maxi!)


2069. School.

Är i skolan just nu på årets första lektion. Kämpar på fotolektionen med att framkalla bilder. Det är fan inte lätt asså! Knappt sovit inatt på grund av att jag haft sån värk i benen som jag får ibland. Som växtvärk fast 100 gånger värre! Nu går jag på värktabletter för att kunna stå upp, jippie.


2068. Time to start dancing.

Häromkvällen anmälde jag mig till nåt jag velat göra länge- att börja dansa igen. Och inte vad som helst, utan burlesk! Har varit sugen på det ett bra tag nu. Så under tio veckor ska jag testa detta, och det börjar i februari.
Får sällskap av min syster med. Längtar som fan!

Dita är verkligen en stor inspirationskälla.

2067. A hot bath.

Slängde mig i ett varmt bad när jag kom hem förut. Så skönt! Kommit hem från Mattias och åker tillbaka imon igen. Måste ju ta igen inför nästa vecka då vi knappt kommer ses alls.


2066. Svettigt värre!

Åkte tillbaka till Mattias efter att ha spenderat en natt hemma. Missed him too much. Ikväll har jag varit på gymmet och kört hårt! Känns gött i kroppen nu.


2065. New shoes!

Satt nyss och kollade igenom Nellys rea. Hittade tre saker jag ville ha men lugnade mig lite och beställde bara ett par boots. 200 spänn liksom. Har ändå velat ha ett par i samma stuk ett tag. Hoppas de passar!


2064. Dogs and shopping.

Idag har jag varit på My dog mässan med mamma och syster. Sett massa söta hundar! Efter det shoppade jag litegrann. Alldeles för mycket egentligen. Köpte nya träningskläder, en topp, trosor och nytt läppstift. Ligger i soffan nu och väntar på att Mattias ska komma hem från jobbet.


2063. Julsminkningen.

Har ju helt glömt bort att visa sminkningen jag gjorde på julafton. Körde på lite svart och guldigt. Blev en helt okej matchning. Såg ju mycket bättre ut i verkligheten såklart, men men.


2062. Blå make up.

Känner mig lite bättre idag så jag åker till Mattias över natten sen. Blir bio ikväll också - The girl with the dragon tattoo! Gjorde mig i ordnig lite extra med en blå sminkning. Bilden gör den inte nån rättvisa alls men det är på ett ungefär i alla fall.


2061. 3 ½ år

Idag är det den 3 januari, vilket betyder att jag och Mattias har varit ett par i 3 ½ år ♥. Typiskt att jag har dragit på mig världens dunderförkylning och ligger i sängen idag. Men imorgon blir det mys med bio och sånt. Jag älskar dig, Mattias♥


2060. Brum brum.

Sitter i bilen nu med hela familjen och har precis övningskört för första gången. Har bara kört runt på en parkering än så länge men det var skitroligt och gick bra!


RSS 2.0