2105. Puppy love.

Ja nu har ju vår lille valp flyttat hem. I en och en halv vecka har han varit hos oss nu. Bamse blev hans namn.
Han är ju en liten pälsboll. Ett litet vilddjur när han är pigg och världens gosigaste när han är trött. Man kan inte annat än att älska honom. ♥

2104. Metaltown summary.

Ja, jag är väl en vecka efter men jag är så slö så jag har inte orkat öppna bloggen alls, som vanligt.
Hade självklart tvådagars till Metaltown även i år och nu hade vi ju bättre tur med vädret än de två tidigare åren, tack o lov. Dock var det ju inte så många band jag ville se i år men kul var det ändå. På fredagen gick jag och Mattias runt på festivalen själva. Hade jättemysigt. Skönt att bara vara vi ibland. Såg Within Temptation och Manson. Within Temptation var grymma live, så jag är glad.Sharons röst var lika vacker live som väntat. Manson var bra mycket piggare än 2009 så det var också en förbättring. Dock kunde han ju dragit upp tempot en aning mellan låtarna men men. Nu har man sett honom för tredje gången.
Lördagen spenderade vi med Mattias syster och pojkvän. Jag hade en jävla baksmälla från helvetet och mådde för jävligt. Vi stack till stan mitt i allt en stund för en paus där jag trodde jag skulle dö av huvudvärk och illamående. Men efter ett antal värktabletter och bakistablett blev det äntligen bättre till slut. Slökollade på Killswitch Engage litegrann. Till sist såg vi Sabaton och vid den tiden hade jag piggnat till så man kunde hoppa runt lite. Måste nästan säga att Sabaton var det bästa jag sett faktiskt. Ser fram emot nästa års festival!

2103. Bildbomb från SRF.

Kom hem från Sweden rock tidigt i söndags. Sliten och trött som satan. Hade ett riktigt roligt dygn därnere. Åkte ner svintidigt på lördagen och mötte upp min älskling. Dumpade mina grejer i tältet och gick runt och kollade in allt. Området, shopping och festivalen. Gud vad stort det var! Så jävla sugen på att dra dit nästa år. I alla fall, kollade lite på Nationalteatern, senare King Diamond och slutligen Mötley Crüe. Stod långt fram första halvtimmen. De var helt klart grymma, men kunde varit så mycket bättre. Hade i alla fall en skitbra kväll och dag. Hade ju saknat ihjäl mig efter Mattias hela veckan. Nu till helgen är det dags för Metaltown!

2102. Snart är det dags!

Har precis packat klart inför morgondagen. Sjukt mycket grejer man behöver med sig för en natt men vafan, ska ju sova i tält och skit. Även om det kanske inte blir så mycket sömn. Varma kläder kan ju vara bra att ha liksom. Mitt tåg går redan tjugo i sju imon bitti. Lär väl dygna då imon. Har laddat upp med red bull i alla fall, hehe. Imorgon kväll får jag äntligen se Mötley Crüe igen! SKa bli sååå kul. Och jag får pussa på min älskling igen. Har saknat honom så galet mycket under veckan. Nu ska jag se på tv lite innan jag ska försöka sova. Cheers!


2101. Taggar för fullt.

Idag har jag sagt hejdå till Mattias som åkt ner till Sweden rock med resten av gänget. Saknar honom redan, blöh. Hoppas på att veckan går fort så det blir lördag och min tur att åka ner. Jag satsade på endagsbiljett till lördagen eftersom att det bara är Mötley Crüe som jag verkligen vill se. Sen är jag inte mycket för campinglivet.
Veckan kommer bestå ut av fixande och lite packande, ladda inför lördag och imorgon åker familjen och hälsar på vår lille valp igen. Nu är det bara två veckor kvar tills han får flytta hem!


RSS 2.0