2090. Paket från I'm Busy!

Nu i veckan fick jag ett väldigt roligt paket i brevlådan. Paketet innehöll ett sött litet armband från I'm Busy!
Dödskallar i olika färger. Har velat ha ett sånt smycke länge. I'm Busy drivs av coola Emilia som har massa spännande smycken för oss med lite annorlunda smak. Jag älskar allt med dödskallar och liknande så hemsidan funkar jättebra för mig! Rockigt och snyggt. Lite utöver det vanliga. In och kolla!


2089. Ny blogg.

Hej kompisar. Nu har jag gjort nåt som så många andra gör nu för tiden. Startat en träningsblogg. Allt för att motivera mig själv! Där ska jag samla alla siffror och måltider. Före & Efter bilder och ja ni vet, allt sånt där folk skriver i såna bloggar. Så nu kan ni väl vara söta och följa mig där också? Pretty please. Mitt nya jag finns på Annabellesträning. Självklart ska jag fortsätta blogga här med!


2088. Shorts.

Måste visa er mina två nya tillskott i sommargarderoben. Två shorts från Gina Tricot. Det var då själve fan vad Gina får in snyggt nu för tiden. Blir ju helt galen! Är supernöjd med dessa två. Nu är jag sugen på att beställa ett annat par från Nelly också. Får se om jag kan hålla mig ifrån det haha. 


2087. Vårkänslor.

Det har varit helt underbart väder både igår och idag. Fortsätter det såhär ska jag inviga både mina boots från Nelly och min leopardkappa imorgon. Kommer vara skitsnyggt ihop. Bjuder på en bild när jag satt och väntade på bussen igår. Solen värmde som bara den. Och till den där lilla bruden som tjatar om att jag alltid plutar med läpparna- nej det gör jag inte. Nej, jag vill inte förstora läpparna och har inte gjort det heller. Ge dig.


2086. Blue jacket.

Måste bara visa den lilla snygga jackan jag och mamma hittade för två veckor sen. Hade kostat så mycket som 900 spänn men fick den för 350. Värt. Sitter skitsnyggt på och kommer passa väldigt bra till våren och sommaren. Tanken är att piffa till den med lite nitar också.


2085. Torsdag.

Sitter hemma i Mattias lägenhet och ska snart dra mig till skolan för dagens lektion. Det är faktiskt ganska skönt att börja sent. I alla fall för mig som har svårt att komma upp på morgonen. Har ett jäkla sug efter att köpa nya träningskläder fast det inte alls var länge sen jag gjorde det. Såg lite snygga saker på H&M igår så får nog bli en kik på det idag. Bjuder på cambilder idag. Var ju ganska längesen.


2084. Ny vecka.

Så var helgen över och en ny vecka har startat. Idag ska jag till skolan på dagens fotolektion. Har massa bilder att lämna in. Jag och Mattias var ute vid kyrkogården och fotade lite igår. Vet inte om jag är nöjd, men det får gå. Åkte aldrig hem igår utan stannade hos min älskling en natt till. Nu ska jag snart åka hem en sväng innan skolan men jag har verkligen ingen lust. Ikväll är det dags för dans igen!


2083. Våren är på gång.

Har varit mycket varmare väder det senaste. Kan inte klaga alls. Jag älskar våren! Det är då jag börjar leva igen, blir alltid så nykär och börjar planera och fixa. Jag är som ett åskmoln under vintern. Nu är det dags att blomma ut! Tränar som vanligt. Igår var jag ute på en lång powerwalk på en timme, så idag har jag världens träningsvärk i röven. Känns gött!


RSS 2.0