2100. Puppy love.

Här hemma sörjer vi fortfarande bortgången av vår älskade hund, Lukas. Det är så sjukt tomt. Tänker på honom hela tiden. Men det var självklart att vi skulle ha en till hund nån gång. Mamma tyckte vi skulle vänta tills nästa sommar, så vi fick vara lite fria. Blir inte riktigt så nu. Alla utom jag ville ha en schäfer. Jag har alltid varit lite rädd för stora hundar, däribland schäfrar. Har stor respekt för hundar. Men i tisdags var vi och kollade på schäfervalpar och man blev ju helt kär. Föll extra mycket för en lite mörkare, större och lurvigare som höll sig lite för sig själv. Från stunden vi kom tills vi åkte därifrån låg han i någon av våra knän och gosade. Igår bestämde vi att vi ville ha honom. Så om knappt tre veckor får vi hem en liten schäfervalp. Nu är han ju bara 5 veckor. Lutar åt att vi ska kalla honom Bamse, för att han ser ut som en, men vi får se. Den 18 juni åker vi och hämtar vår lille valp ♥


2099. Summer feeling.

Sådärja, då var sommaren här på riktigt. Har försökt att sola lite de senaste dagarna. Igår var jag och Mattias och badade i utomhuspoolen vid Rambergsvallen. Fick invigt min nya bikini jag köpte häromdagen. Var bara tvungen att skaffa en då inge an mina gamla passar längre. Måste ju ha en inför festivalerna som kommer. Skönt med ett dopp. Kvällen spenderade vi på Liseberg då vi såg Mustasch spela igen. Ralf var lika oslagbar dom vanligt. Skolan är i princip helt slut för mig så mina dagar består mest av träning. Kämpar som ett as i princip varje dag på det jäkla gymmet. Just nu ligger jag i soffan hemma hos min älskling och slöar. Unnar mig lite gott ikväll då han jobbar.2098. Shoppingen.

Jag är ju så seg här men kan ju passa på vad jag köpte i Danmark. Blev som sagt en hel del shopping. Hittade massa smått och gott. Har inte ens hunnit använda nåt av det än, men det ser jag fram emot. Nu har jag satt halvt köpstopp för mig själv när det gäller kläder. Behöver dock köpa en del andra grejer som jag ska fixa med.
Orkar inte släpa fram systemkameran så blir halvkassa mobilbilder att visa upp.2097. Vila i frid, min vän.

Igår var ingen bra dag alls. Hela familjen var med hos veterinären och avlivade våran älskade hund, Lukas. Han har varit sjuk länge med allt möjligt men nu gick det inte mer. Jag var förberedd men ändå inte. Känns så jävla tomt hemma. 10 år fick han leva. Kommer sakna dig så mycket ♥

Rest in peace, Lukas. ♥ 30/1- 2002. - 11/5- 2012.


2096. Danmarkstrippen.

Vet att jag är jävligt seg med att uppdatera här men finns en hel del annat som är viktigare.
Hur som helst så var jag med familjen i Danmark förra helgen. Var i favoritstaden Köbenhamn. Två år sen jag var där sist. Vi åkte ner på fredagen och kom fram lägligt för att checka in på hotellet. Efter lite uppfräschning gick vi ner till Ströget och började shoppa lite smått. Blev i princip inget köpt så vi gick till favoritcaféet för att äta. Jag tog samma som för två år sen. Pannkakor och glass. Såå gott. Vi åt massa god mat och mitt uppe i allt så fick jag nån allergisk reaktion så mina ögon svullnade upp så in i helvete. Vet fortfarande inte vad det var som orsakade det.
Resten av kvällen spenderade vi på Tivoli. Jag och syrran åkte lite, shoppade lite och kollade på ett band som spelade. Blev en drink var för hela familjen också.
Lördagen spenderades på Ströget hela dagen. Shopping shopping shopping. På kvällen kämpade jag en stund i hotellets gym innan jag joinade familjen i poolen innan det var dags för middag.
På söndagen fortsatte vi att shoppa lite smått. Hittade en hel del snygga grejer den helgen! Visar allt senare. På kvällen åkte vi hemåt. Riktigt skön helg.

RSS 2.0