2170. Trötter.

Har inte så mycket att säga just nu, förutom att jag är jävligt trött och kroppen värker. Ska samla ihop mig lite och krypa ner i sängen nu. Ladda för fredag. Arbetsintervju på morgonen, sen till redaktionen och jobba innan jag ska iväg för att göra en intervju igen. Hela veckan har varit full av intervjuer. There's no end of it! Nästa vecka ska jag skriva så fingrarna blöder. Godnatt.
Mobilbild från December.

2169. Komsi komsi, telefonen.

Då var det torsdag då. Redan!? Fick ta mig lite sovmorgon idag, och det blir nog likadant imorgon. Skönt att kunna göra så när man har sena intervjuer på eftermidagarna. Sitter och planerar min intervju jag har imorgon. Ska iväg på jobb i eftermiddag. Snart helg, gud vad skönt! Får förmodligen en ny iPhone som jag ska kunna hämta ut idag eller imorgon. Hoppas verkligen att Telenor håller vad de lovar nu för en gångs skull.
 

2168.

Äntligen kan man öppna datorn. Är hemma hos Mattias nu såklart. Jag hadekörlektion efter praktiken idag, sen hämtade vi upp våra biljetter till Hardcore Superstar spelningen på Sticky på fredag. Signering på Shock var det. Men jag köpte inte deras nya platta, jag är alldeles för snål. Hoppas på en bra spelning på fredag istället!
 

2167. Skriv skriv skriv.

Snart lunch och jag sitter på redaktionen och skriver ner mina upplevelser från igår. Hade ju faktiskt jävligt roligt på hästryggen igår. Fick mersmak kan man säga. Idag skriver jag och planerar för en intervju imorgon eftermiddag, och fredag eftermiddag. Herregud, snart är andra veckan förbi. Paniiiik.
 

2166. Journalistens vardag.

Äntligen kommit hem efter denna långa dag! Sitter och kopplar av med en vaniljcola just nu. Mums! Måste säga att jag älskar journalistlivet. Har bådefått sitta på en hästrygg för första gången udag och sen intervjuat sångaren i Morlocks, som visade sig vara en helskön snubbe. Perfekta intervjuobjektet. Nöjd tjej!
 
Gårdagens klädsel.

2165. Hästhoppning vs frukthoppning.

Hej på er. Jag har precis kommit tillbaka till redaktionen efter att ha varit ute på jobb. Var ute i Billdal, på ridklubben för ett informatonsmöte för journalister inför SM. Väldigt intressant faktiskt. Fick faktiskt testa på att rida lite. Aldrig suttit på en häst tidigare så det var nytt. Mycket roligare än jag hade väntat mig. Ville ju inte siga av hästen sen. Fick även kommentarer som " har du verkligen aldrig ridit förr?" och " gud, vad stadigt det såg ut!" Jaha, man tackar. Jag kanske ska börja rida? Haha. Snart 21 och börjar rida, jo det skulle väl allt vara nåt.
 

2164. New stuff.

Sa ju att jag hittade lite grejer till mig själv häromdagen när jag egentligen skulle hitta present till syrran. Blev ett längre militärlinne med spetskant, och en liten kjol att ha som underklädesplagg. Eller vadman nu ska kalla det. Man kan ju fästa strumpebanden med också. Älskar såna här små skapelser. Har nog tänkt att ha den på våra burleskshower och när man går ut på krogen ibland, men då med nån annan tajt kjol under, då den inte ens täcker rumpan. Fint? Ja! Anständigt? Oh nej. Men det är jag ju inte heller.
 

2163. Monday monday.

Kom precis till kontoret. Fick ta mig en liten sovmorgon idag. Ska iväg på jobb senare i eftermiddag. En intervju med en snubbe som startade ett band för ett tag sen. Alltså inte särskilt känd. Men men, det blir kul!
 

2162. Mätt!

Matkoma deluxe. Min mamma lagar så jävla god mat. Dör lite. Precis tryckt i mig fika bestående av bulle, sockerkaka och tårta. Fyyyy mig. Men imorgon blir det nyttigt igen. Tyvärr inget gym förrän på onsdag men det får gå. Nu är det bara att ladda inför ännu en praktikvecka!
 

2161. Födelsedagsmiddag.

Luktar hur gott som helst i huset just nu. Mamma gör egna vitlöksbröd, lagar oxfilé och potatisgratäng och syrran bakar tårta. Jag fick köpt mina presenter till henne så nu ska jag bara slå in dom också. Fattar inte hur mamma klarar allt så fort och bra. Nyopererad och allt. Men det går framåt, verkligen.
Jag är vrålhungrig. Bara väntar på att maten ska bli klar.
 

2160. Systers födelsedag.

Idag fyller min lillasyster år. Hela 19 bast blir hon. Shit, får mig att känna mig gammal! Så därför ska jag iväg och fixa en present på vägen hem. Mår dock illa så får ju se hur det går. Blää.
 
Hipp hipp hurra!

2159. Lördagkväll.

Jag säger bara en sak.Våga vägra Melodifestivalen. Fy sjutton. Inte kollat en enda delfinal i år, knappt kollat alls de senaste åren. Varför? För att det är den värsta skit som någonsin har visats på tv. Pinsamt, Sverige.
Sitter ensam hemma hos min älskling. Han lämnade mig för att bowla med sin bror och lite kompisar. Men det är okej. Han kommer ju hem sen igen. ♥ Fast jag är redan uttråkad. Legat och sovit i soffan hela dagen. Blä.
 
Fördelen med facebook-man hittar gamla bilder. Saknar det svarta lite.

2158. Heeelg.

Jösses vad trött jag är. Somnar nästan sittandes. Mår fortfarande inte helt bra. Yr och konstig, hostar som en idiot. Därför det tar sån tid innan jag startar upp datorn. Försöker vila så mycket det går istället. Igår åkte jag hem till Mattias, och det är där jag är nu. Vi gick iväg och handlade mat. Blev tacos igår kväll. Nåt jag inte ätit på flera år. Jag tycker egentligen inte om tacos alls, men jag var snäll igår. Idag tänker jag bara ta det lugnt, exakt hela dagen. Det kan behövas.
 

2157. Friday, friday.

Så var det fredag. Jösses, känns inte alls som fredag idag. Redan inne på min femte dag på redaktionen. Dagarna går så sjukt fort här! Har sammanlagt 8 olika jobb att genomföra de närmsta 2 veckorna. Stress! Men det är så jäkla kul. Går på värktabletter så att jag klarar av dagen. Mår skitkonstigt. Ser fram emot att bara kunna vila i helgen. Blir en nykter helg. Kan behövas efter de senaste tidens bravader. Efter lunch ska jag iväg på jobb på ett gym. Ska även fota allt själv också. Liiite nervös.
 

2156. Naked juicebar.

Ligger i sängen och vilar. Är helt slut. Kroppen känns inte riktigt som den ska, fy. Därav ingen träning idag.
Svängde förbi köpcentret på vägen hem för att kolla efter en födelsedagspresent till syrran. Hittade ingen present, men däremot två klädesplagg till mig själv. Så typiskt. Alltid när man ska köpa nåt till nån annan hittar man till sig själv istället. Innan jag tog bussen hem gick jag förbi juicebaren, Naked juicebar. Har aldrig testat nåt därifrån innan men idag tänkte jag ta en vitaminboost. Blev en juice gjord på morot, apelsin, citron och ingefära. Svingod faktiskt. Dock jäkligt dyr. 46 spänn för en i mellanstorlek, rena rånet. Men jag hade tur, kunde få halva priset på den första juicen om man smsade nån kod. Woho. Gör ju inget att man unnar sig lite dyrare grejer ibland. Speciellt inte när det är sånt som är bra för kroppen. Känner faktiskt inte av det där vanliga sockersuget längre. Hoppas bara att jag kan fortsätta såhär. Vill inte vara en sugarjunkie livet ut.
 

2155. Skiiit.

Sitter här på praktiken och försöker få lite jobb gjort. Min hals är helt fucked up och kroppen känns inte bra. Vaknade med en konstig hals häromdagen, som dagen efter en konsert när man skrikit mycket. Snällasnällasnälla,jag vill inte bli sjuk!
Får väl vila från gymmet ikväll och ta det lugnt istället. Kan ju vara skönt det med. Känns som det var åratal sen man kunde se en film efter skolan.Tänkte ta en sväng och kika på födelsedagspresent till syrran när jag slutat. På söndag fyller hon år. Herregud, hon är redan 19.
 
 
 

2154. Yummy stuff.

Var duktig nog att dra iväg till gymmet ganska snabbt efter att jag kom hem idag. Gjorde i ordning en proteinsmoothie och lite knäckebröd innan. Proteinsmoothien är gjord på frysta hallon, kvarg och vaniljyoghurt. Knäckebröden är Wasas crisp n '7 grains. Jättegoda, nyttiga och mättande! Bara 20 kcal per styck.
Började med 35 minuter på crosstrainern idag. Sen slaktades det ben och rumpa. Fy tusan vad det kändes efteråt. Duktig jag är. Nu sitter jag hemma hos Mattias och dricker te och äter skorpor. Ska strax mysa ner oss med ett avsnitt av Banshee innan läggdags. Natti.
 

2153. Cravings.

Nu är det snaart dags att åka hem. Dagarna går så fort här på redaktionen. Men det blir väl så när man har fullt upp. Har bokat in en massa intervjuer i denna och nästa vecka, stress! Men det är ju så jäkla roligt också. Är grymt sugen på en godispåse just nu, men jag ska hålla mig till helgen. Känns som det var hundra år se jag åt godis fast det var typ en och en halv vecka sen. Abstinens! Ska vara nyttig och försöka ta mig iväg till gymmet idag istället.
 
Dagens look.

2152. I'm frustrateeed.

Fy satan. Imorse blev jag så arg. Trodde inte att mitt hat för Västtrafik kunde bli värre, men jodå. Missade min anslutningsbuss såklart. Likadant som i måndags så det var bara att vänta på nästa. Sen såg jag i appen att jag kunde åkt ett annat sätt och hunnit i tid ändå men då var det för sent. Typiskt.
Som tur är är tider inte dödsviktiga här på redaktionen. Har ingen bestämd, exakt tid då jag måste vara här på morgonen. Det var ingen som brydde sig att jag inte var här prick nio imorse. Tur. Jag är annars en sån människa som alltid respekterar tider. Jag kommer alltid på utsatt tid, oavsett. Jag tål inte folk som inte kan passa en tid. Jag vill göra bra intryck. Men jaja, det kan väl gå fel för alla nån gång.
 

2151. Badbomb a la godis.


 
Köpte en sånhär god badbomb precis innan alla hjärtans dag. Tyvärr så har ju inte Mattias något badkar, så vi kan inte använda den tillsammans. Hittade den på Ica Maxi, kap. Luktar godis och ser ut som en liten cupcake. Perfect. Ska ta ett bad med den såfort jag kan. Eller när jag kommit över min spindelfobi. (Vi får nämligen upp gigantiska spindlar i badkaret därnere i källaren ibland, ugh.)

2150. Tisdag.

Större delen av dagen har gått och jag är inte ett dugg piggare. Har dragit på mig en härlig huvudvärk också. Ringer runt fortfarande och det värsta jag vet är när folk inte svarar i sin telefon. Drygt en timme kvar tills jag drar härifrån till dansen.Hoppas på bättre dans idag än förra gången.
 

2149. Vakna då.

Så var man på kontoret igen. Kom hit en stund innan nio och har satt igång med mitt ena uppdrag. Ringer runt och bokar intervjuer och grejer. Det är så mycket roligare att få jobba som en riktig journalist än att sitta instängd i skolan. Dock är jag ju världens zombie idag. Sent gympass och sen bara fem timmars sömn är alldeles för lite. Försöker mig på att få ner en capuccino för att vakna till men det smakar ju för jävligt. Får nog hålla mig till mitt te i fortsättningen. Är en riktigt lång dag också. Dans vid fem och sen städa på mina föräldrars jobb.Är väl hemma runt nio. Usch, vill ju bara bädda ner mig i sängen med en film.
 

2148. Gym.

Vid halv fem släpptes jag ut i det fria igen. Min första praktikdag har gått jättebra. Har redan två jobb klara som jag ska sätta igång med imorgon. Känns så jäkla bra att få jobba på riktigt. Tänkte vara lite extra duktig nu och studsa bort till gymmet. Ska bara leta fram orken först, den har gått och gömt sig. Blir cardio och armar idag tror jag. Bara att köra!
 
 

2147. Första praktikdagen.

Här sitter jag och jobbar. Har min första praktikdag som journalist idag. I hela 5 veckor ska jag få vara på Direktpress här i Göteborg. Känns hur bra som helst. Sitter här och skissar på en artikelidé jag har, så får vi se om det blir av. Har upptäckt hur dålig kameran i min tillfälliga mobil är. Ugh, saknar min iphåååån ju. Usch.
 
 

2146. Denna bittra värld...

Kan ju säga att humöret inte är på topp just nu. Bitterfitta passar bra nu.
Har i alla fall en gammal android mobil så länge, tills jag får en ny iPhone.Tack älskling, du är bäst. Räddare i nöden alltså. Han hade till och med ett comviq kontantkort också, så nu har jag tankat på det med pengar. Phew.
Var ju lagom kul att komma hem idag. Det känns inombords att alltid få massa skit av samma person i alla år. Jag behöver en lägenhet NU, tack.
 
Gammal bild jag tog nån gång i gymnasiet.

2145. Dra åt helvete.

Ja, dra åt helvete rent ut sagt. Vi var ute igår igen. Hade hur kul som helst, fram tills vi var på väg hem, då min iPhone blev stulen. Jag är så jävla sur och bitter så det finns inte. Man är ju helt handikappad utan en telefon. Plus allt man har på den också. Har i alla fall spärrat både numret och telefonen, och polisanmält den. Tur man hade försäkring i alla fall. Bara att vänta på att jag får en ny då...

2144. Crazy night.

Det är en bakfull tjej som säger hej idag. Spenderat dagen i soffan efter gårdagen. Var på spelning på Sticky Fingers igår. Sister, Toxic Rose & Crashdiet. Grymt bra spelning! Jag och Mattias var på förfester på olika håll innan och hade svinkul. Sen möttes alla upp på Sticky och vi missade tydligen Toxic Rose. Annars var det bra drag och jag på Vixy dansade som galna hela kvällen.Har en jäkla massa blåmärken idag tack vare det. Dumt nog tog jag inga bilder igår förutom en innan jag åkte härifrån.
 

2143.

Det kändes fel ända från början idag. Vaknade av att syrran skulle iväg. Ut och försöka kissa hunden. Inte fan gör han vad han ska utan hoppar på mig som en jävla galning. Tack så mycket, ännu mer bitmärken. Väl inne börjar han spy. Självklart. Som att mitt tålamod inte hade testats redan. Bara att torka upp skiten.
Inte nog med det förväntas man städa hela jävla huset bara för att jag ska iväg ikväll. Idag önskar jag mer än någonsin att jag hade den där lägenheten. Jag behöver verkligen flytta hemifrån nu. Jag kvävs här.
Spyr snart själv på alla bilder som läggs upp på Facebook på alla blommogram och presenter folk får bara för att nån idiot kom på att det måste finnas en särskild dag för att visa sin kärlek på. Kärlek är inte presenter.
Ja, jag är bitter. Så in i helvete idag. Vill bara sova bort den här dagen och aldrig vakna igen.

2142. Godnatt.

Här sitter jag i min ensamhet. Första gången på hela dan som jag får sitta ner vid datorn. Varit och hälsat på mamma ikväll. Operationen gick bra och hon mår bra, eller ja så bra man kan må efter en steloperation av ländryggen. Läkarna säger att hon kommer känna av det mycket mer imorgon. Usch o fy.
Imon är det ju den fruktade alla hjärtans dag. Jagska på bio med min älskling på kvällen, inget mer. Får äntligen träffa honom nu efter att ha haft fullt upp hela veckan. Inte sett honom sen jag åkte därifrån i söndags.
 

2141.Busy girl.

Kom hem från gymmet för en stund sen. Duschat och slängt i mig mat. Ska strax iväg igen, och nu för att ha körlektion.Idag var jag uppe tidigt. Blev väckt vid sex för att hela familjen skulle åka med mamma in till Spine center där hon skulle opereras. Nu ligger hon på uppvaket och allt verkar ha gått bra. Vi ska åka upp dit senare ikväll för att hälsa på henne. Lagom tomt hemma nu.

2140. I love chicken.

Nu kommer jag med mina matinlägg igen. Man kan ju tro att jag inte gör annat än att äta hela dagarna.
Borde kanske starta en matblogg? Tänkte i alla fall att jag skulledela med mig av en rätt jag gjorde igår till middag.
Stek kyckling, krydda med salt, peppar och aromatkrydda. Tillsätt creme fraiche och mjölk. Till sist lite thai sweet chilisås, hur mycket man vill ha beroende på hur pass starkt man vill att det ska bli. Koka en stund. Voila!
Supergott, jag lovar.
 

2139. Proteinsmoothie.

Igår när jag kom hem från gymmet var jag så hungrig så jag gjorde en smoothiemed en gång. I med lite proteinpulver, yoghurt, och frysta jordgubbar! Jag kör på vanligt whey 80 pulver med jordgubbssmak. Men nu är jag så trött på skiten så snart får jag köpa nytt. Blir nog nåt från Fitnessguru nästa gång.
 

2138. Kööör bara köör.

Ja, det var det jag gjorde idag på gymmet. Körde på utav bara helvete. Styrka för mage och sen 45 min på crosstrainern på det. Kändes skönt efteråt!
 

2137. Upp och hoppa!

Härligt att få sova ut på en måndag. Mindre härligt att vakna av mardrömmar och svullna ögon. Kände mig mindre snygg idag kan jag ju säga. Har precis tryckt i mig en redig frukost. Fil med flingor, knäckebröd och ägg. Ska göra mig i ordning en aning innan jag promenerar bort till gymmet. Det är verkligen det bästa med att vara ledig, att kunna träna vilken tid på dygnet man vill. Jag har saknat det, som fan.
 

2136. Söndagstrött.

Zzzz... Så går mina tankar idag. Är hur trött som helst, vill bara sova. Jag och Mattias gjorde inte ett skit fram till fyra när jag stack iväg till dansen. Nu är jag hemma hos familjen och slappar i sängen. Lär ju sitta här resten av kvällen. Imorgon är det måndag, och lov. Gått en vecka på min nyttiga vecka och hur gick den? Haha, behöver jag ens säga mer? Beach 2013? Snarare 2020. Nä nu får jag skärpa mig. Fick såna bra resultat när jag började och nu vill jag bara få till det sista innan jag är helt nöjd. Skärpning Anna!
 

2135. Min vän Jack.

Sitter här i soffan och slökollar på tv och dricker te ur min favoritmugg. Eller ja, Mattias mugg eftresom att jag köpe dem åt honom. Det är nästan löjligt vad mycket Jack Daniels grejer vi har. Man skulle kunna tro att vi var världens alkoholister som drack Jack och cola varje dag, men icke. Ska iväg till dansen lite senare men fram tills dess tänker jag bara vila.
 

2134. Lööördag.

Här lever vi nyttig. Spenderade en del av kvällen på gymmet. Körde på ganska bra där ett tag. På vägen hem köpte vi med oss pizza och jag kycklingtallrik. Fy satan vad gott det är! Syndigt gott.
Nu sitter vi här och tittar på Sagan om de två tornen. Mattias tycker att det är så viktigt att jag ser alla Sagan om ringen filmerna ordenligt. (Hur det nu kan vara det?) Det värsta med dom är ju att de tar ju aldrig slut! Känns som man suttit och kollat i timmar, haha.
 

2133. Collegeplaner.

Äntligen helg! Och lov.
Slutade vid lunch igår. Sista dagen jag var i skolan på sådär 2 månader. Så fruktansvärt skönt. Har en veckas lov framför mig innan jag går på fem veckors praktik. Efter det är det sådär 3 skoldagar (som ingen kommer gå på) innan det är lov igen. Shit, vi är snart klara ju!
Var iväg på mässan om utlandsstudier igår eftermiddag. Några college världen över som man kunde prata med.
Jag har ju planer på att dra till USA till hösten. Men bara för nån månad. Plugga lite engelska och så. Tyvärr var det inga av de college som var där igår som låg i Los Angeles, som jag vill till. Lockade dock lite med ett college från San Diego. Men men, vi får se.
Igår däckade jag vid nio. Sov ett tag innan Mattias väckte mig med cola och popcorn. Sitter här dödsmätt efter frukosten nu. Träning sen!
 

2132.

Gomorron gomorron.
Jag totaldäckade igår. Var iväg på gymmet och körde en massa styrka för armar och sen crosstrainer i 40 min på det. Mattias åkte hela vägen till mitt gym så vi kunde träna tillsammans. Mådde för jävligt efteråt. Slängde i mig en proteinshake direkt efter träningen. Duschade när jag kom hem med en gång, sen skulle jag äta. Fick i mig en macka sen kände jag att det inte gick mer. Kunde fan inte tugga mer. Samtidigt kände jag mig inte mätt och helt darrig så jag bokstavligt talat tvingade i mig lite yoghurt innan jag föll ihop på sängen. Låg där i nån halvtimme och mådde skit, Vissa stunder var jag helt säker på att jag skulle spy. Till slut kändes det bättre och mamma kom in med lite nyponsoppa innan jag somnade. Puh, vilken kväll. Ibland slår träningen helt fel.
 
Lyssnade på denna underbara låt till skolan imorse. Älskar Emily Browning, så fruktansvärt söt och har en sån underbar röst. Sen är ju Suckerpunch en av mina favoritfilmer.

2131. Nytt för träningen.

Kikade in en sväng på H&M idag efter skolan. Var på jakt efter lite fler baslinnen att ha när jag tränar. Kan ju inte sluta köpa nya hela tiden. Så himla roligt att variera. Hittat några andra linnen jag vill beställa också.
Fann vadjag sökte i alla fall, så jag passade på och köpte tre stycken eftersom att det är så billigt. Ena linnet ska invigas på gymmet redan ikväll. Dags att peppa! Idag ska det slaktas armar.
 

2130.

Hej på er. Vet ni vad? Jag är lika trött idag som alla andra dagar. Surprise! Låg kvar i sängen så länge jag kunde imorse. Men som tur var skulle Mattias också upp annars hade jag väl legat kvar hela dagen haha.
Idag är det skola som gäller som vanligt, ända fram till fyra. Sen ska jag hem och slappa tills det är dags att knata iväg till gymmet. Bästa tiden att träna är på kvällen mellan 21-23 då det nästan är tomt. Innan dess går det fan inte.
Helgen närmar sig, det vill säga lov och praktik. Ni anar inte hur mycket jag längtar.
Himlen när jag gick från skolan igår, magiskt.

2129. Sweet dreams.

Kom hit till pojkvännen för ett tag sedan. Har suttit på riskettan hela kvällen med min syster. Var inte lika illa och segt som jag hade förväntat mig. Körlektionen idag gick bra också. Så skönt när det går framåt. Överlevde kvällen ganska bra tack vare att syrran tog med massa mat till mig. Sju timmar utan mat är lite väl mycket.
Nu ska jag krypa ner i sängen hos min karl. Som jag har längtat hela dagen.
 
Svingod sallad. Den slank ner lätt.

2128. Medvetslös.

Imorse när jag vaknade kände jag på mig att det skulle bli en stressig morgon. Tryckte på snooze mer än jag borde och orkade knappt ur sängen. Ögonen var svullna, och överläppen likaså. Piercingen skavde. Känns något bättre nu, så det är bara att hoppas på att svullnaden lägger sig. Sitter i skolan och skriver artiklar och notier som ska upp på webben under dagen. Vill inte ens tänka på hur lång dagen är idag. Är kvar här till fyra, sen har jag körlektion. Mellan halv sju och tio ikväll sitter jag på riskettan med syrran. Bättre än att sitta själv men att lyssna på tjat i flera timmar är inte så lockande. Åker hem till Mattias och sover sen. Har en känsla av att jag kommer totaldäcka så fort jag kommer dit.
 
Partybild från nyår.

2127. Psykbryts-tisdag.

Var hemma efter halv tio idag. Puh. Varit och dansat efter skolan och sen städat på mina föräldrars jobb. Självklart slutade det med att jag och mamma åkte och köpte Mc Donalds på vägen hem. Det där med att vara nyttig går ju sådär. Men från och med imorgon- SKA jag ge allt när det gäller hälsa. Punkt och slut.
Gick riktigt jävla dåligt på dansen idag. Började med att jag var sen, vår vanliga danslärare var sjuk -vikarie, och kille dessutom. Ja vadådå tänker ni, men jag dansar ju för helvete i högklackat. Självklart blev det street på schemat. Slutade med att alla stress tog ut sin rätt och jag stack därifrån och låste in mig på toa och fick ett litet psykbryt på skiten. Ja, jag hatar street. Jag lyssnar på metal och dansar burlesque liksom, ingen jävla street i mitt liv, tack.
Mitt upp i allt när jag satt där på golvet på toaletten ringer min pojkvän och undrar var jag håller på med. Ja vad fan håller jag på med undrade jag med. Kändes i alla fall bättre efter det samtalet så jag knäppte en bild, ironiernas ironi.
 

2126. Zombie.

Sitter i skolan tröttare än tröttast. Dagen går sakta framåt. Det är en lång dag för mig idag, och ännu längre imorgon. Jösses vad jag längtar efter helgen. Då får jag en veckas lov innan jag går på fem veckors praktik. Längtar som en idiot. Det är dagar som dessa som man är glad att det finns bra musik. Som den här underbara låten. Älskar verkligen Taylor Momsens röst. Fan vad jag saknar att sjunga.
 

2125. Kvällspass.

Var iväg och körde etteget pass på gymmet nu ikväll. Humöret sjönk ytterliggare när jag kom dit. Fullpackat med folk, inte ett enda ledigt skåp i omklädningsrummet, inte en enda konditionsmaskin ledig, trasiga maskiner. Gav mig fan på att jag skulle gå igenom mitt mage- och konditionspass så jag satte igång. TIll slut blev en crosstrainer ledig och jag kunde köra mina 40 minuter. Blev allt ett gött pass med styrketräning för mage och massa kondition på det. Humöret hade höjts avsevärt när jag gick därifrån.
Nu sitter jag här mätt som ett as efter att ha ätit middag och skorpor. Skorpor funkar bra som substitut för godis märkte jag. Hade kanske inte behövt äta 4, hade nog räckt med två. Mår illa av all mat nu ju. Snart dags för sängen!
 

2124. Hälsan först.

Då var det ny vecka då. Nya tag och nya mål. Från och med idag är det jag som satsar på maten igen. För ett år sedan började jag räkna kalorier, försökte äta nyttigare, satte upp riktiga mål med träningen och satte igång med träningen på allvar. Innan var det kortare, slappare pass på gymmet jag gjorde några gånger i veckan. Nästan aldrig någon styrketräning. Under en lång period skötte jag mig jättebra, tappade några onödiga kilon som jag kände att jag inte behövde. För 2-3 månader sen började jag slappa till mig igen, och nu är det dags att ta tag i kroppen igen. Kör en period nu när jag ska räkna kalorier igen, träna ordentligt och än en gång försöka bli av med sockersuget. Satan att det ska vara så jäkla svårt! Det är sockret som jag har så jäkla svårt att klara mig utan. Måste tänka på att det finns alternativ istället för godis när man är sugen.
När man vill ha koll på vad man äter, sin vikt och kalorier, träning så tycker jag att appen Shape up är bäst. Det är bara att söka efter den i App store. Det bästa är ju att den är gratis. Visar er ett litet urdrag hur jag har brörjat mitt matintag idag.
 

2123. Dansen är mitt liv.

Är på bättre humör än på länge. Kanske just för att dansen började nu i veckan igen efter jul & nyårsupehåll. Idag började jagmin tredje termin med burlesk. Herrejävlar, vad jag älskar det. Älskar framstegen jag gör, älskar självförtroendet man får och ett plus är ju att vi har en sådan fantastisk lärare. Ser fram emot showen vi ska göra snart, så in i bomben. Ja, ni kanske fattar att jag älskar burlesk-världen. Självklart är jag ett av Ditas största fan. Om man skulle utpeka någon med den perfekta kroppen, så är det hon. Smal och kurvig, men inte sådär överdrivet modellsmal. Också något som min danslärare var noga med att få oss att förstå i början- burleskdansare är inte pinnsmala, de är kurviga och man duger precis hur man är. (Även om man nu är sådär modellsmal.)
 
Snubblade över ett roligt klipp på Dita, kunde inte låta bli att dela det med er.

2122. Sunday bloody sunday.

Då var det söndag då. Var ganska seg igår efter fredagkvällen. Hade i alla fall jätteroligt, blev förfest hos en klasskompis innan vi drog ut på Andra Långgatan. Sen hände pojkvänner på och in i dimman.Var inte hemma förrän halv fyra. Ska snart göra mig i ordning för att åka och dansa snart. Söndag betyder burlesk. Sååå sjukt roligt så ni anar inte.
 
Fin solnedgång igår när jag var på väg hem till Mattias.
 

2121. Party.

Äntligen fredag. Har precis gjort mig i ordning för kvällen.Ska iväg på en klassfest (var det tänkt) men verkar som att vi bara blir ett par stycken. Blir nog kul oavsett!
 

2120. Sweet dreams.

Jösses, jag är helt slut. Skitroligt att dansen är igång igen men tyvärr var det bara jag och en till tjej idag. För få anmälda tydligen, så byter dans. Hoppas över till commercial street som jag körde litegrann förra terminen. Så nu blir det dans på söndagar och tisdagar istället. Funkar ju lika bra det! Nu ska jag hoppa ner i sängen, fredag imorgon!
 
Klädd för dans.

RSS 2.0