2119. Let's dance.

Sitter hemma just nu och ska göra mig i ordning snart. Idag börjar dansen igen! Kör likadant som förra terminen, high heels på torsdagar och burlesque chairdance på söndagar. Blir tredje och sista terminen med vår duktig danslärare då hon ska sluta. Känns för jävligt när man hittat en danslärare man verkligen tycker om.
Vari skolan under förmiddagen och jobbade lite, suttit och skrivit klart en artikel nu. Är så trött så jag tror jag somnar över datorn snart. Ska hoppa in i en uppiggande dusch!
 
Min lunch idag-omelett och grönsaker.

2118. Onsdag.

Sitter på gymmet just nu och väntar på Mattias som har tränat. Ingen träning för mig idag. Har varit i skolan och sen haft en körlektionsom gick väldigt bra. När Mattias är klar går vi bort till Subway och "fikar". Gud, jag dregglar redan. Tänk att ett förslag som att "vi kan gå till subway" kan göra en så glad. Inte vanligt att Mattias föreslår just Subway haha. Har ett jäkla sug efter att träna men det blir som sagt inget med det idag. Försöker hålla motivationen uppe, men det är svårt när jag är så fruktamsvärt trött hela tiden. Inte nog med det har magkatarret kommit tillbaka nu känner jag. Har inte känt av det alls på flera månader nu men nån gång ska den väl ge sig till känna i alla fall. Beach 2013 känns just nu långt borta. Längtar efter de där perfekta resultaten nu, men det krävs så mycket av en både psykiskt och fysiskt. Har det senaste året blivit väldigt nyttig när det gäller maten men det är sockret jag har så fruktansvärt svårt att hålla mig borta ifrån. Men nån dag ska jag känna att det där beroendet är botat!
 
Dagsformen just nu.

 

2117. Need some caffeine.

Idag var en sån dag då jag ville hinna med mycket, men inte hann ett skit. Det gick för fort helt enkelt. Seg dag i skolan, och kämpade mot tröttheten hela dagen. Ville hunnit träna men det hanns inte med,och orkenexisterade inte. Jag är trött på att vara trött nu. Var och städade påmina föräldrars jobb ikväll som vanligt. Var bara tvungen att dra i mig en red bull innan, och det kändes förjävla bra. Tror nog aldrig att det har smakat så gott tidigare.
 

2116. New stuff.

Sprang in på Shock igår efter skolan. Har haft en värdekod sen i julas som jag behövde använda. Gick säkert igenom alla kläder i hela affären.In och ut i provrummet. Höll på att bli galen. Finns egentligen hur mycket som helst som jag vill ha därifrån men igår blev jag aldrig nöjd helt enkelt. Precis när jag hade gett upt och kom ut ur provrummet såg jag den. Linnet jag har velati flera månader men inte haft råd med. Fanns bara kvar en men det fick duga ändå. Något stor men sak samma. Jag är jättenöjd. Den är så typiskt mig.
 

2115.Måndag.

Så var veckans första dag slut. Gick ganska snabbt för att vara en måndag tycker jag. Slängde i mig lite yoghurt och flingor och en pwo när jag kom hem från skolan och stack till gymmet. 45 minuter på crossen och sen praktiskt taget slaktade jag benen så imorgon lär jag nog känna av en hel del träningsvärk. Har nu suttit och bråkat lite med min dator. Funkar inte att lägga över musik från datorn till min iPhone via iTunes av nån anledning. Irriterande, men får väl fråga någon om hjälp. Nu är det sängen som väntar. Imorgon är det en lång dag.

2114.Söndagsgym.

Idag har vi fixat ytterligare med min dator. Suttit själv ett tag ikväll och försökt fixa det ena och det andra men allt verkar bråka med mig idag. Blev i alla fall lite träning idag. Körde biceps och triceps, och sen 20 minuters kondition på det. Imorgon är det en ny vecka och skola och träning på schemat igen.Godnatt.
 

2113. Nytt år.

Tänkte att det kanske var dags att komma tillbaka till bloggen igen. Har ju trots allt saknat den. Jag behöver ett ställe att skriva av mig på, men har den senaste tiden funderat på om detta kanske inte är rätt ställe för det. Att lösenordsskydda bloggen har poppatupp i huvudet, men jag har aldrig varit mycket för lösenord. Får väl se hur jag gör med det.
Sitterjust nu med en ny fräsch dator i handen. Min lilla dator funkar inte riktigt som den ska längre. Behövde en bättre för skolan. Men den får väl hänga med ett tag till vid sidan av.

RSS 2.0