237. Det funkar!

I'm back, babes!
Efter en jäkla massa krångel funkar det igen. Ringde Comhem som inte var till så mycket hjälp, men till slut kom vi fram till att det var routern vilket jag har sagt länge. Men för en stund sedan drog Ann ur ena sladden igen och satte i den och nu funkar det! Haha, lycka!
Var inte så inställd på att blogga ikväll, så jag ska fortsätta med att se på mina gamla serier. Jag är trött och vill sova. Har i alla fall mitt internet nu!

Hade skolfoto idag. Vet att porträttfotot kommer se förjävligt ut. Hatar att alla fotografer ska vara så jäkla bestämda och elaka. Ursäkta mig, men det är väl vi som ska ha fotona och vilja visa upp dem för släkt och vänner? Det är ändå vi som betalar för det.


236. Bloggpaus

Jag har fått ta en ofrivillig bloggpaus. Mitt internet hemma har inte velat funka sen igår morse. Vilket gör mig jäkligt irriterad och smådeppig. Har absolut ingenting att göra längre. Behöver ju internet till allt!
Bloggen, facebook, bdb, spotify och plugg. Ska se till att ringa Com hem idag och se om jag får nån hjälp.
Vet inte vad jag gör sen när jag kommer hem om det inte funkar. Tänk så beroende man är.


235. Sluta skrämmas!

Seriöst, jag börjar bli skraj här hemma. Förut när jag satt i mitt rum hördes det ett knarrande ljud ute i hallen, och för en stund sedan hörde jag en duns inifrån Mias rum. Det är bara jag hemma, och hunden. Sluta skrämmas!

Idag väntar det ännu mer städning och plugg när jag kommer hem. Skulle tränat igår men blev inget med det.
Var alldeles för trött. Sitter och nästan somnar på lektionerna numera. Jag vet inte vad som är fel. Jag vet bara att jag inte orkar att vara såhär trött mer. Jag har alltid varit trött i alla år, men de senaste veckorna har jag varit extremt trött. Ingen energi, och ingen ork. Antagligen har jag ett väldigt lågt hb-värde igen. Kanske ska kolla upp det på fredag med mamma. När det gäller nålar och stick i fingret är jag fem år igen. Jag stressar upp mig, kallsvettas och är svimmar. Behöver ha nån att hålla i handen. Men de får nog ta i armen den här gången, för det gick bättre när de gjorde det förra gången. Blir väl att käka järntabletter igen, blä.

Jag är verkligen en älskare utav halsband. Inte vanliga bling bling eller kedjor. Det ska vara anoorlunda halsband.
Dessa två fick jag i födelsedagspresent sist, och är från Shock båda två. Hade kollat ut dem innan, och jag älskar dem!

234. Videoblogga?

Jag har funderat lite på om jag kanske skulle ta och börja videoblogga. Är det en bra idé?
Aldrig gjort förut, men kan ju vara kul. Och kan vara bra när man har bråttom på morgonen och inte hinner skriva något haha. Vet inte om det är så kul, men kan ju testa. Vad tycker ni?

Videofy.me verkar ju vara ganska populärt.

233. Skor!

Har kollat runt lite på skor. Har tänkt att köpa mig ett par kilklackar, som kan vara bra på hösten/vintern när man ska på krogen, eller bara känner för att vara extra snygg en dag. Jämför två par just nu, men tyvärr vill inte mitt internet samarbeta så jag kommer inte in på Din sko's hemsida.
Men väljer mellan dessa och ett par från Din sko.

H&M, 399kr.

232. Drömmmar

Har ni nån gång haft en dröm där du upplevde en smäll, och sen vaknat upp och märkt att det var nåt som faktiskt smällde till? Det har jag.
Jag hade en väldigt konstig dröm tidigt imorse. Det var ingen bra dröm, men inte direkt en mardröm heller.
I drömmen hörde jag världens smäll, två gånger om och blev rädd. Sen vaknade jag och fick känslan att det var nåt som hade åkt i golvet i mitt rum. Eller att det åskade. Det var helt kolsvart i rummet så jag fick tända lampan i taket men inget hade åkt i golvet. Konstigt. Det har hänt mig förr och då har det varit något som åkt i golvet.
Idag hade jag gärna legat kvar i sängen. Har ju bara en lektion vilket är riktigt skönt. Träna sen.

Och till nåt helt annat...jag är mäkta avundsjuk på min pojkvän. Som ni vet så började han ju högskola nu i höst.
Det har tydligen infallit så att han är i skolan idag och imorgon, men är sedan ledig ända fram tills tisdag!
Så jäkla orättvist. I och för sig måste han läsa en del tråkiga böcker, så han är inte sysslolös but still. Orättvist...


231. Kallt som satan

Jag fryser som en tok. Är aldrig nån värme på elementet i mitt rum. Ska sätta mig med täcket och en mugg te och se på film en stund innan jag sover. Är dödstrött.
Min skinnjacka är äntligen beställd. Awesome.

Damn vad jag saknar håret... Våren-2009.

230. Ny bok

Sitter i skolan och har webbdesign. Ögonen vill bara sluta sig hela tiden och jag längtar hem. Börjar bli hungrig igen och är så trött. Skriver in en jäkla massa CSS-koder och skit.
Var uppe hos mamma och pappa flrut på den långa håltimmen, fick mat, pluggade lite och jobbade.
Gött med lite extrapengar om några dagar. Har också pratat med folk på Modekungen, så nu vet jag vad felet var. Man kan tydligen inte betala via faktura där om man har någon inkomst. Så jäkla löjligt, men mamma beställer skinnjackan ikväll och betalar den! Skitbra, för då slipper jag slöa mina sparade pengar.
Har blörjat läsa en bok på engelska också. Skulle göra det i engelskan och då passade jag på att börja med True Blood serien. Har redan kommit en bit. Jag och böcker altså...


229. Mörker

Så var det måndag morgon igen. Uppe med tuppen som vanligt.
Det värsta med måndagar är att på vintern åker jag till skolan när det är svart ute, och det är svart när jag åker hem igen. Usch. Mörker är deprimerande. Att sluta sent är också deprimerande.

Ska strax iväg till bussen. Ska fixa mitt te bara.

Jag älskar detaljerna på min kofta från Shock.

228. Ring från H&M

Har precis sett första avsnittet av The Event på ettan nu. Konstig serie, men vill se mer.
Fryser som ett as för att det är så jäkla kallt i mitt rum. Behöver en varm pojkvän här, tack.
Idag var vi duktiga och tränade innan jag åkte hem.

Klickade in på H&M's hemsida och kollade runt lite.
Hittade en snygg ring. Lite gammaldags sådär, just the way I like it. Den ska nog inhandlas.

H&M, 49,50 kr.


228. Pierca mig?

Jag har länge funderat på det och tror nog att det blir så. Jag vill pierca näsvingen.
Det enda som har stoppat mig är om jag ska ha ett extrajobb, så finns det ju fortfarandemånga ställen som inte accepterar percingar. Nu har jag ju en, en mouche. Som jag trivs jättebra med.
Har tänkt att ha en ring i näsvingen sen när den är läkt och så. Får jag nåt jobb får jag ju fixa det på nåt sätt.
Och när man tänker efter... är det väl lika bra nu än senare när det är mer aktuellt med ett jobb? I så fall gör jag det nu i höst.
Så vad tycker ni, skulle jag passa i det?
Tänkte ha det i i vänster näsvinge.


227. Skinnjacka

Jag försökte beställa min blivande skinnjacka från Modekungen igår kväll. Till och med idag är det gartis frakt.
Men nånting funkar inte som det ska. Skulle ta det på faktura men det funkade inte. "Du är inte beviljad kredit hos Svea." Nån som vet vad som menas med det?

Awesome skinnjacka. 899 kr.

226. Hemma och hälsar på

Just nu är jag hemma och hälsar på. Kom hit lite efter halv tre, och jag har suttit ner med mina föräldrar om försökt prata ut om allt. Gick ju inte riktigt som tänkt, men det förvånar mig inte. De har fortfarande inte förändrats ett dugg och de kommer nog aldrig att göra heller.
Fick stressa hit idag. Upp och slänga på sminket och kläder, slänga i sig frukost och sticka iväg till bussen.
Allt för att mina föräldrar ville att jag skulle komma hit innan min syster kom hem (hon har varit och sovit över hos en klasskompis) så vi skulle hinna prata. Om ett tag blir det riktigt god middag i alla fall.
Oxfilé med potatisgratäng och sånt. Mammas mat är den bästa. Ikväll skjutsar mamma mig nästan hela vägen hem till Mattias igen, och då blir det ännu mer mys. Inte mycket tid vi får för varandra denna helgen tyvärr.

Nåt sånt här det blir till mat idag. Yummie.
Bildkälla.

225. Fredagsmys!

Sitter hemma hos älskling sen ett tag tillbaka. Vi har laddat upp med massa gott inför kvällen så nu blir det bannimej fredagsmys! Känns så himla skönt med helg nu. Imorgon ska jag hem och hälsa på min familj.
Vi får se hur det går.
Godnatt!


224. Äntligen fredag!

Finally. En lektion idag och sen helg. Vad jag har längtat!
Snart dags att gå till bussen och åka till skolan. Funderade på om jag skulle träna efter skolan, men vafan det är fredag! Det är då man ska ha fredagsmys och trycka i sig chips och cola. I alla fall enligt reklamen.
Kör på en powerwalk/joggingrunda när jag kommer hem med lite hopprep och situps. Det får räcka. Bättre än inget i alla fall. Blir till att vara hos min Mattias i Lindome hela helgen. Han har börjat köra med små tricks för att få dit mig så att vi ska vara där mer. För ett tag sedan köpte han en 42tums plasma tv. " Ja men nu kommer det bli hur gött som helst att kolla på film hos mig. Då kan vi ju vara här mer." Och ja, den är stor och det är jäkligt gött att se på film med den. Igår ringde han när han var på väg ner till Elgiganten för att köpa en liten ljudanläggning som var bra i pris. " Så tänkte jag att du kunde vara här hela helgen, snääälla?" Haha, you win.
Blir väl mycket filmtittande i helgen då.

Paramore- the only exception.


Äntligen fredag!

223. Den inbillade sjuke

Här sitter jag sent och ser på film. Min svenskalärare är en sån idiot. Imorgon ska vi skicka in våra bokanalyser vilket jag gjorde för en stund sedan. De flesta i klassen var ikväll och såg en teater av Moliere på Stadsteatern som heter "Den inbillade sjuke." Fast Stadsteatern har gjort om den till "Den inbillningssjuke". En komedi om en man som inbillar sig om att han är så sjuk och ska ha så mycket hjälp han kan få. I fredags sa våran lärare att de som inte följer med på teatern, det var alltså frivilligt (och kostade pengar) skulle göra en uppgift istället.
Vi skulle läsa ett teaterstycke av Moliere, eftersom att klassen skulle skriva nån uppgift på lektionen imorgon.
Hon sa inte vilken, eller vart man kunde få tag i den. Och jag har letat men inte hittat nån, men till slut hittade Ann efter ett tag att filmen hade gått på tv för ett par dagar sedan och går att se på en hemsida hon hittade!
Så här sitter jag nu sent om sides och ser filmen istället så att jag ska kunna göra den jäkla uppgiften imorgon.
Är dödstrött och benen värker, men tur är det att jag inte börjar förrän halv ett på fredagar.
Längtar efter sängen ju!


222. Inspiration från Lookbook

Så trött som jag var idag gick det inte att tvinga mig själv till gymmet efter skolan. Så jag ska strax bege mig ut på en liten power walk. Får nästan skynda mig för snart är det mörkt, och jag tycker inte om att gå ute själv när det är mörkt. Har suttit och kollat på massa outfits på Lookbook. Damn vad snygga alla ska vara!
jag vill ha en förändring när det gäller mitt utseende. Typ längre hår och nya kläder. Snaaart så.
Haha och nu har Ann köpt Rosenrot-pills som jag ska ta varje dag för att bli piggare. Detta går ju inte.
Jaja, lite plugg och städning ikväll står på schemat.

Alla bilder är tagna från Lookbook.




221. Trötter

Jag ser verkligen inte fram emot en lång dag idag. Jag vill bara sova och vakna när det är fredag.
Fick pratat med min älskling innan jag somnade igår kväll i alla fall och det hjälpte. Jag har sett fram emot helgen nåt så fruktansvärt denna veckan. Får se om det blir nån träning efter skolan eller inte. Jag känner mig helt urholkad och trött. Men jag når inte mina mål genom att vara trött och skita i träningen.

Sån jäkla bra låt det här.
Outshine- Love for the music.



220. Words.

Som vanligt kändes allt mycket bättre när jag väl kom till skolan. Brukar vara så, och då är det ju bra att jag alltid säger till mig själv att gå till skolan fast jag inte känner för det. Jag kanske känner mig själv trots allt.
Har funderat och min smarta pojkvän kom på vad jag kan göra som jag tidigare funderat på för att försöka få ur mig all sorg och smärta. I tvåan skrev jag ju en lång novell om mig själv och allt, som är med i den boken som vi som läste litterär gestaltning fick trycka. Jag har bestämt mig för att utveckla den till en hel roman, en självbiografi. Från början hade jag tänkt att göra det som mitt projektarbete men efter lite mer tanke bakom så kände jag att det skulle bli för jobbigt. Ibland fastnar jag i mitt skrivande, och då fastnar jag. Vill inte ha massa press på mig nu med att producera massa texter när jag inte känner för det. Även om det låter hemskt, så kriver jag som bäst när jag mår dåligt. Hade tänkt att lägga upp delar av biografin här i bloggen, om ni är intresserade av att läsa det. Låter det som en bra ide?

Som vanligt en bild från weheartit.

219. Keep on going.

Mår fortfarande inte bra. Hade skitsvårt att få sminket att fästa för att jag fick tårar i ögonen hela tiden. Fan att ens egna föräldrar ska få en att må så jäkla dåligt.
Fick tag i psykologen till sist. Eller ja den andra ringde upp. Tyvärr är den jag vill byta till sjukskriven och jobbar knappt, så hon visste inte om hon skulle börja ha ungdomar hos sig igen. Men jag får reda på om jag får henne eller någon annan nästa onsdag så jag behöver ju inte vänta överdrivet länge. Just typiskt nu när jag verkligen behöver komma dit.
Har inte alls någon lust att gå till skolan, vill bara gråta ut. Som vanligt har jag inte tid med det. Det enda jag känner för att göra idag är att sitta hemma och lyssna på musik och skriva djupa texter.

Stutterfly- Silent scream.



218. Repris

Kvällen blev en äkta repris av igår. Känner mig helt bedövad och orkeslös. Undrar om det hade varit bättre att bryta helt med familjen, blir ju ändå bara sårad hela tiden. Kommer ju aldrig kunna flytta hem igen.
Så ska jag fortsätta ha kontakt med min familj, men fortsätt att få skit och ha det så jobbigt det bara går eller bryta med dem och ändå må skit resten av livet...? Det är ungefär så det ser ut.
Inget kommer kunna bli bättre om de inte inser vad de har gjort fel, och hur det är och slutar skylla allt på mig.
Jag kan inte bara glömma allt och säga "Förlåt för allt. Jag var dum och hittade på allt" För det är inte så det är. Jag tänker inte be om ursäkt när det inte är jag som gjort fel. Snacka om att jag behöver nåt uppiggande och lite glädje nu. Som att få höra en viss persons röst, tack.
Hur fan ska jag klara det här? Det har pågått så länge, och jag vet inte hur länge till jag måste klara av.
Jag får ingen rätsida på nånting. Jag kommer ändå bära på den här sorgen och smärtan hela livet. 
Jag vill bara må bra, för en enda gång i mitt liv.

Jag vill bara stänga av allt.

Bildkälla: weheartit.


217. Go musik.

Kom hem för ett tag sedan. Har varit dödstrött hela dagen, men då är det ju bara som det brukar vara.
fast numera är jag verkligen helt död, helt slut. Det skrämmer mig lite faktiskt. Så jag ska se om det finns nåt bra att äta, och sen koppla av ett tag innan jag sätter igång med lite plugg. Har inte så mycket intressant att skriva, så jag återkommer senare när jag har lite mer inspiration.

En riktigt go låt av Volbeat att rocka loss till. Åh vad jag vill på Metaltown igen.


216. Feeling like I've been hit by bus

Härligt att vakna upp och känna som att man har blivit överkörd av en buss. Svullna ögon och strålande humör, verkligen. Tur att det är en kort skoldag. Träna efteråt. Längtar till helgen nåt så fruktansvärt. Vill bara bort nånstans, koppla av och må bra. Typ Säröhus. Där kan man verkligen må bra. Jag vill dit igen.
Vi har varit där två gånger, båda gångerna under Alla hjärtans dag. Snacka om att man kan må bra och verkligen vara för sig själva där.

Bild från förra gången vi var på Säröhus. Februari 2009. Alla hjärtans dag helgen.

215. Hurt.

Tänk att de som ska älska en mest i hela världen och som alltid ska stötta en kan göra en så illa. Just det, det är föräldrar jag pratar om. Mina föräldrar. Just nu min mamma med sina ord. Hon beskyller mig för allt, lägger hela skulden på mig, och fortsätter att neka att de har gjort fel. Och det gör så jävla ont. Det psyiska är det som är värst. Hade jag kunnat hade jag slitit ut mitt hjärta ut kroppen för att slippa alla känslor och smärtan som alltid finns där. Det var inte alls längesedan jag sa och tänkte, att "nu, nu är det äntligen min tur. Nu är jag på bäg att må bra, på riktigt." Men nej, en vecka efteråt började skiten igen. Jag klarar inte av det. Jag vill inte leva så här.
Hur länge till ska jag orka ta skit hela tiden? Jag vet inte vad jag ska ta mig till för att försöka må bättre igen, precis som alla andra gånger. Ja, jag vet att min blogg är lite utav det deppiga just nu, men det skiter jag i för detta måste ur mig, om jag inte ska börja ta till gamla metoder igen.
Det är en sån jävla tur att jag har Mattias. För utan honom hade jag stått där, helt ensam. Eller ännu värre, inte ens funnits. Nästan så illa är det. Nej jag har inte haft världens sämsta barndom och allt det där, men all smärta äter upp mig. Det är bara så. Allt hindrar mig från att ha ett normalt och lyckligt liv. Men jag ska få mitt lyckliga liv till slut. För jag har världens finaste människa vid min sida, och vi ska lyckas att få ett liv tillsammans. Det bara är så.

Bildkälla: weheartit.

214. En fet kram, tack.

Sitter fortfarande i skolan och har lektion i webbdesign. Nu har vi börjat med CSS och jag fattar ingenting.
Men det klarnar väl, hoppas jag. Är så grymt trött idag att jag somnar när som helst. Blir ju inte bättre av att jag har en förmåga att få huvudvärk av de här MAC-skärmarna. Vill hem till den varma sängen. Mina nya skor( eller ja fejk uggzen) har börjat läcka in. Vad fan, har inte ens använt dem i en vecka! Okej man ska inte ha såna när det regnar, men vad gör man när det är de enda skorna jag äger som inte är massa hål i?
Var och tränade förut på håltimman. Tog i som tusan idag. Har mått illa och varit yr ända sedan dess. Åkte upp och åt mat och pluggade hos mamma och pappa sen. Mamma vägrar att ge mig mina pengar. Jag kan inget göra.
Soc kommer inte kunna göra något. Vi kan inte bevisa att de verkligen var mina pengar och att mamma har tagit dom. Men vad fan ska jag ta mig till!? Nej, livet leker inte just nu. Jag behöver en fet jävla kram.


213. IdiotSverige.

What the fuck!? Det är 5 grader ute! Kommer förfrysa alla delar jag har när jag går ut till bussen.
Jaha. Då får vi stå ut med alliansen i fyra år till då. Känns ju betryggande att det väntar arbetslöshet efter studenten. För de har fan inte gjort nåt åt det.

Ikväll blir det att färga utväxt och sånt. Om jag hinner. Nej det var inte längesedan jag färgade håret men med den cpdåliga färgen jag använder är det brunt eller två veckor. Och jag tänker inte byta till en bättre, för det är bra när jag ska färga det ljust sen. Hade ju sagt vitt till vintern men vet inte om jag ska stupa mina planer igen.
Förra gången sa jag ju till sommaren. Vill få längd på håret innan jag trashar sönder det igen.

Jaja, ha en bra dag!


212. Nya inköp

Snart dags att krypa till kojs. Upp tidigt imorgon till skolan. Engelska och sedan fem timmars håltimme.
Blir att träna och sånt som vanligt. Vart tog helgen vägen förresten? Det gick så fort. Jag får aldrig nog av min älskling och tiden räcker inte till. Seriöst, kärlek är en drog. För jag får fan inte nog av min kärlek.
Köpte lite nya grejer i fredags. Ett par jeansleggings från Vero moda och en väska från Lindex.
Har dreglat över väskan ett tag och bestämde mig äntligen för att köpa den i fredags. jag hade tur för det fanns bara två kvar. Lucky me.


211. "Charlie bit me..."

Jag och älskling har bara slappat och flummat hela dagen. Vad ska man annars göra på en söndag?
Vi satt och kollade på roliga klipp på Youtube. Hittade det här. Har ju sett den ett antal gånger men man tröttnar ju aldrig. Är ju så många som har gjort parodier på klippet, men det längst ner har jag aldrig sett innan.
Så himla dåligt gjort, men ändå så kul! Tänk vad barnslig man kan vara som gammal.




210. Dags för cirkus kanske?

Oj sicken bra uppdatering jag har här då! Eller inte.
Var ju på bio igår som sagt, och filmen var faktiskt riktigt rolig! Skrattade hur mycket som helst.
Typ skratta-pussa älskling-skratta-pussa and so on! Efteråt skulle vi ju kanske gått ut men det blev inte så av vissa orsaker så vi tog oss en promenad genom stan till centralen. Gick över Heden och där var Circus Maximum på plats. Stod utanför och kollade priserna och funderade på om vi ska se nån föreställning nån gång. Har inte gjort det sen jag var jätteliten, och det skulle ju vara kul att uppleva gamla barndomsminnen, fast med älskling.
Promenerade hand i hand genom stan och när vi kom fram till centralen gick det en snabbuss väldigt lägligt.
Vi kom hem och hade världens myskväll (och morgon). Nu är det dags för frukost!

Jag är jättesugen på cirkus!

209. I rymden finns inga känslor

Gud vad irriterad jag blev igår. Hade bråttom när jag var hemma en sväng innan jag skulle till Mattias.
Ringde för att tacka Hannahs mamma för den fina presenten, och blev ett långt samtal. Kul att prata med henne, det var längesedan. Tyvärr så fick jag det väldigt stressigt sedan så jag var sen till bussen och självklart var bussen tidig just då så jag missade den. Så himla irriterande att missa bussen när det är vsårt med bussar och sånt till Lindome men jag hade tur så behövde bara vänta en halvtimme innan jag kunde ta nästa och passa in pendel och buss.
Var inte här förrän vid halv elva. Men vi såg på film och sånt.

Ikväll har vi bestämt oss för att gå på bio! Vi ska se I rymden finns inga känslor. Den filmen verkar riktigt rolig!
Finns en chans att det blir utgång senare ikväll med lite folk också, men det återstår att se.


208. Förtidsröstat!

Idag har jag och Hannah varit och förtidsröstat. Det var rörigt och förvirrande. Var ca en halvtimmes kö för att ens komma fram. Väl där inne var det rörigt och fullt med folk. Vi tog fel valblanketter och fick springa ut igen gjorde fel och allt. Men till slut blev allt rätt. Jag valde att bara rösta i riksdagsvalet. Känns inte så stor mening med kommun och landsting och såntdär. Kan ändå inget om det. Jag tänker inte avslöja vad jag röstade på, men tror inte att det är så svårt att lista ut heller. Jag hoppas på förändring i alla fall.
Fick shoppat en väska och jenasleggings också, som jag kanske visar upp nån dag när jag har tid.
Ska nämligen med bussen snart för att åka hem till min fina pojkvän!
Hoppas att ni får en bra fredagskväll!

Kommer alliansen att vinna i år igen, eller blir det förändring. Det återstår att se!

207. Sminkning

Som vanligt har jag bråttom, men tänkte visa dagens sminkning i alla fall.
Använde mig av den lilla ögonskuggspaletten från Dior som jag fick igår.
Hade höga förväntningar på den men den uppfyllde faktiskt mina förväntningar. Dyr och fin ögonskugga it is.
Tyvärr ger bilderna den ingen rättvisa.



Den mörka blåa längst ner, och sedan den ljusa längre upp och till sist den vita längst upp för att jämna ut.



206. Godnatt.

Dags för mig att krypa ner i sängen nu. Har ägnat större delen av kvällen åt att plugga.
Hade tänkt städa och rensa lite bland mina saker idag men det hanns inte med. Får se om jag hinner lite imorgon.
Blir att kolla lite på stan med Hannah imorgon. Och vi ska förtidsrösta! Mer skriver jag om det imorgon.
Efter mycket tjat har Ann gått med på att betala ett par riktiga boots till vintern, så jag ska ut på jakt imorgon!

Är på jakt efter ett par som är lika dessa.
799 kr, Din sko.

205. Vad som gjorde min dag idag.

På min håltimma idag träffade jag en vän, och vi gick runt i stan och pratade ända tills min nästa lektion skulle börja. Det kändes väldigt skönt att bara gå runt och prata, eftersom att det var ett tag sedan vi sågs.
Jag fick en försenad födesledagspresent av henne och hennes mamma som jobbar på Stena Line.
Fick en underbar korg med massa fina grejer i. Det gjorde verkligen min dag! Då kändes det mycket lättare att gå tillbaka till en lång lektion senare.
Tack till Hannah och hennes mamma!



Korgens innehåll: ansiktsvatten, en ansiktsgel, ansiktspeeling och annan gel. Body bytter med kokosnötslukt, necessär, ögonskuggor, penselset, mascara, läppglans, concealer, ögonbrynspenna och ansiktsmask.
Allt i fina märken! Känner mig som en prinsessa nu, haha.

204. Helt slut

Vem fan var det som upfann morgonen? Den människan måste haft nåt fel i huvudet.
Morgnar är det värsta som finns just nu. Jag är lika trött varje dag, har ingen ork alls. Vart tog den lilla energin jag hade vägen? Den finns inte kvar här i alla fall.
Idag har jag självklart en lång dag också, när jag är så här trött. Mindre kul. Extra jobbigt att med mitt magkatarr behöver jag äta varannan timme för att inte må dåligt, och det funkar ju inte när man är i skolan.
Det var oväder här igår kväll. Fattade verkligen inte hur det kunde vara oväder bara sådär. Aldrig vart med om så mycket oväder som den här sommaren. Varje gång har det varit oväder när jag har sovit ensam. Jag som är livrädd. Tajmingen är ju härlig.
Ska snart iväg till bussen och hoppas på en bättre dag än igår.

Bild från weheartit.

203. Lögner

Jag vet att min blogg inte har varit så värst bra uppdaterad idag. Men det finns anledningar.
Jag fick veta grejer ikväll, grejer som gör mig ledsen och förbannad och jag undrar verkligen hur samhället fungerar. Ska samhället vara uppbyggt på lögner och skit eller? Jag blir så arg.
Kan säga att det har med Soc att göra. Tänker ta itu med det här det första jag gör imorgon bitti.
Fick pratat med en nära vän jag inte har pratat med på länge ikväll, och det hjälpte. Så imorgon ska vi träffas under min håltimme.
Med detta säger jag godnatt och hoppas på en bättre dag imorgon.

Tack för ett jävligt samhälle, Sverige. Jag har tröttnat. Förändring tack!

202. Glädje

Jag upptäckte en väldigt rolig sak när jag loggade in på bloggen nu. När jag kollat efter lite blev jag ännu gladare. Jag tänker inte berätta varför, för jag vill inte ta ut glädjen i förskott, ifall det inte är något som jag tror att det är. Men jag hoppas!

Min dag har varit ganska okej, haft huvudvärk och så. Sa till mig själv på skarpen att masa mig till gymmet efter skolan vilket jag gjorde. Lite plugg är väl på sin plats nu kanske.

Ungefär så här glad är jag just nu. Det spritter i magen!
Bildkälla: Google.

201. Vardagsdilemma

Idag vaknade jag med huvudvärk och lite feberkänsla igen. Tänker ignorera feberkänslan och träna efter skolan.
Är det bara jag som har det där jäkla dilemmat varje morgon om vad man ska ha på sig!? Har massa kläder men inget jag vill ha på mig. I och för sig har jag jäkligt mycket kläder som är för stort, så mycket ska jag sälja snart. Ut med det gamla och in med det nya! Nytt och fräscht ska inhandlas!
Nu ska jag till skolan. Har psykologi och engelska idag. Sen ska jag till gymmet!

Cambilder!

200. Sova!

nej, nu är det faktiskt dags för mig att krypa ner i sängen. Är dödstrött som vanligt. Har en lång sovmorgon imorgon, vilket är jätteskönt. Ska bli mer träning imorgon också.
Det jag saknar mest just nu är min älskling, önskar att han var här och höll om mig, pussade mig på pannan och allt annat gulligt han gör. Känner mig så trygg när jag hör hans röst.
Godnatt!

Jag och Mattias, midsommar-2009.

199. Nytt inför vintern!

Har fått inhandlat ett par snygga fejk Uggz idag! Ynka 200kr på Kappahl. Som jag inte behövde betala själv haha.
Tyvärr är det ju sugig kvalité men de håller väl ett tag hoppas jag. Skönt till vintern, men funkar ju inte när det regnar som det gjorde idag. Ska försöka införskaffa ett par snygga boots också!

Synd att de ser bruna ut på bilden, de är faktiskt svarta. 
 

198. Äckelväder

Hade lite bråttom imorse så jag hann inte uppdatera här, men det gick ju bra ändå.
Vädret har varit blåsigt och regnigt. Hann ju knappt komma fram tills bussen så var skorna dyblöta.
Ungefär lika blöta som när vi var på Sonisphere, och jag överdriver inte. Kändes ju lagom kul att gå runt i skor som plaskade sen i skolan.
Verkar som att de flesta i klassen är sjuka och förkylda. Jag har fortfarande hosta kvar.
Idag är det en sån dag när man skulle sitta inne och se på film med en stor mugg med te. Vilket de flesta verkade tycka. Men alla hade tydligen tänkt "nej vi har ju så slapp dag, och jag måste ändå lämna in lappen om projektarbetet." Så de flesta var faktiskt i skolan, sjuka.

Som sagt, skulle tränat efter skolan. Var hungrig och extremt trött så jag åkte hem. tar mig en joggingrunda eller en power walk ikväll istället tror jag. Fick knäppt lite bilder imorse faktiskt. Blev jäkligt nöjd med en!

Märkte nyss att mina pupiller blev jäkligt stora av nån konstig anledning. (Nej jag var inte påverkad!
Om inte p-piller får en att få stora pupiller...?)

197. Inspirerande höstbilder

Har suttit och kollar runt på lite inspirerande höstbilder på weheartit.
Är sugen på att fota igen. Så snart höstfärgerna börjar komma ska jag bege mig ut i skogen och fota!
Kanske är dags att hitta lite nya ställen att fota på? Någon som har tips på nåt fint ställe där man kan få fina höstbilder, runt Göteborg?

Bildkälla weheartit.




196. Psyclon nine

Det här kanske är lite utav en övveraskning för många, men ett av mina favoritband är Psyclon Nine.
Tyvärr är det inte så många som har hört talas om dem, än mindre lyssnar på dem. Psyclon nine är ett amerikanskt band som bildades runt 2000 och gör ganska speciell musik. Nämligen EBM/Industrial.
Har lyssnat på dem ett antal år nu och tycker om dem mer och mer. Okej för att det här är sån musik som verkligen inte passar alla, mest de som är lite mot goth/synth hållet.

Vet inte riktigt vad det är som gör att jag älskar sån här musik så mycket, men själva musiken är härlig och peppar mig. Passar skitbra när jag tränar också. Kan vara lite svårt att beskriva just hur musiken är men jag brukar alltid säga såhär- tänk EBM/industrial musik blandat med demoner som viskar och skriker om vartannat. Ungefär så.
Här är några av mina favoritlåtar.
Heartworm.


Hymn to the angels descent.


Better than suicide.


Suicide note lullaby.

195. Sömnproblem

Jag hade problem med att sova inatt. När jag sover själv blir jag som ett litet barn igen. Rädd för allt. Ligger och lyssnar på alla ljud, inbillar mig saker, fantasin skenar iväg. Är egentligen inte mörkrädd, men det är något med det här rummet som alltid skrämmer mig på natten. De flesta nätter ser ut såhär, jag ligger i sängen och våndas över att sova själv. Det enda jag önskar är att få sova. Det känns verkligen skitlöjligt att fortfarande när man är 18 år inbilla sig saker som att det är någon i rummet. Jag får ofta den känslan, eller att någon står utanför min dörr. Får rysningar av bara tanken.
Jag har alltid haft svårt att sova ända sedan jag var liten. Kan verkligen inte koppla bort hjärnan och sluta tänka. Ligger vaken nätterna igenom, ofta grät jag när jag var liten. Jag hoppas verkligen att detta är något som försvinner med åren, när jag blir äldre. För det kan göra en galen.
Hade kunnat göra vad som helst nu för att få hit älskling och krypa ner i sängen och fortsätta sova.

Idag börjar jag åtta och slutar fem. Ser inte fram emot fem timmars seg håltimme. Ska träna och sen upp till mamma och pappa och äta och jobba. Inte fel med lite extrapengar i slutet av månaden.

Ironisk bild från Google.


194. Tävlar om veckans blogg!

Nu är det såhär att jag är med och tävlar om att bli Veckans blogg hos Glamoroussky!
Jag vill ju såklart vinna så in och rösta på mig, alltså nummer 5!
Klicka här för att komma till inlägget!

En bild på söta Glamoroussky! Hon har en jättesöt blogg som i alla fall jag inspireras av. Så in och kolla!


193. Inte som man tänkt sig.

Denna dagen verkar inte bli som det var tänkt. Älskling åkte hem för ett tag sedan och skulle lämna grejer och så. Sen var tanken att vi skulle mötas i stan och träna med de vi skulle tränat med igår. Men nu verkar det inte bli så heller. Det ska tydligen vara släktkalas för Mattias ikväll eftersom han har fyllt år så då går ju träningen bort. Synd bara att han hann åka innan han visste det.

Av nån konstig anledning känner jag mig inte på topp idag. För första gången har jag ingenting att skriva.
Jahaja changed plans, nu ska vi antagligen träna allihopa ändå. Skönt för då slipper jag sitta här och tråka hela dagen.

Redigerade en bild jag tog för ett tag sedan. Resultatet blev ju inte riktigt som jag tänkt mig, menmen.



192. Träning

Jag och älskling har varit och tränat idag. Skulle tränat med ett antal kompisar men blev bara att en följde med.
Körde mest kondition, allt blev inte som tänkt men desto fler kalorier har vi bränt!
Imorgon kanske vi ska till gymmet igen och gå ett pass som kallas för S-core.

45 minuters träning med fokus på och styrkeövningar för mage och rygg. Core passar utmärk att kombinera med konditionsträning,styrketräning eller som ensklit pass. - Sportlife.

Jag är ganska intresserad av att någon dag gå på Bodybalance. Ett pass där man blandar yoga, tai-chi och pilates. Man tränar styrka och rörlighet plus att man får slappna av och stressa ner. Precis vad jag behöver!

Bildkälla: Google.   En liten video med lite övningar som man gör i passet.


191. Min pojkvän är inte som alla andra...

Min pojkvän är inte som alla andra. Han är bättre! Innan han kom hit till mig igår berättade han att det var Hardcore Superstar fest på Sticky. Självklart 20årsgräns. Hatar att det ska vara 20årsgräns på allt nu när man äntligen är 18. Hade jag kommit in hade jag dragit dit. Trodde att min pojkvän skulle dra dit med andra, men han var så söt och sa nej för att han skulle vara med mig. En vanlig egotrippad kille hade antagligen skitit i sin tjej och dragit dit i alla fall. Men inte min! Jag älskar att han bryr sig så mycket om mig. Är så lycklig över att jag har fått en sån fin kille!♥


190. Idiot...

Min dag hittills har inte varit den bästa. Har känt mig som bedövad av känslor. Som instängd i ett skal.
Efter skolan hade jag ju tänkt träna, men det blev inte så. Var så hungrig att jag var på gränsen till att svimma så jag bestämde mig för att köpa en Chailatte att ha på bussen hem. Men det nöjet skulle jag inte få.
Busschauffören lät mig inte gå på bussen.
- Men det är fyra minuter kvar, så du hinner dricka upp den."
Jävla idiot.
Hade ju precis köpt och då var den ju så varm att jag knappt kunde hålla i muggen. Han förstörde min dag.
Det var det enda jag behövde för att bryta ihop. Arg och upprörd gick jag och satte mig och väntade på nästa buss. Jag skämdes så för att sitta där och gråta, och hur jag än försökte hålla tillbaka tårarna så gick det inte.
Jag önskade verkligen att marken skulle öppna sig som ett stor hål och suga ner mig. Eller åtminstonde få en blixt i huvudet. Men icke. Jag är tydligen inte så stark som jag trodde. Fortfarande är det inte mycket som behövs för att få mig att må riktigt dåligt.
Nu känns det bättre, och snart är älskling på väg hit så snart är jag hel igen.
Hoppas att eran fredag har varit bättre än min!

Bjuder på lite go musik såhär lagom till fredagen. En sådan skön låt!


189. I did it!

Imorse gjorde jag något jag velat göra länge. Grannarna ovanför förstörde min sovmorgon genom att sätta på hög musik vid sju. Till slut stod jag inte ut längre och slängde på mig kläder och gick upp. Där stod en av tjejerna med sin lillebror och tjaffsade.
- Nej jag vill inte till dagis!
- Jo du måste till dagis.
Med öppen dörr och dunka dunka inifrån lägenheten. Jag bad dem snällt att sänka musiken, vilket de gjorde.
Sen var det tyst resten av morgonen! Thank God! Nu kan man ju hoppas på att de tänker på det i fortsättningen.

Hatar att ha så bråttom att jag inte hinner fixa bilder och shit. jaja, off to school. Kör på långkjol idag. Ska se till att träna lite sen. Känner mig som en soffpotatis!



Gillar halsbandet jag köpe på Lindex i somras. En av mina favoriter!

188. Mysig hoodie till vintern!

Satt och kollade runt på lite sidor igår kväll. Hittade en fin och supermysig tröja till vintern! Den lär man ju inte frysa i, känns det som i alla fall. Hade inte vart fel med en sådan med tanke på vilken extrem frysmyra jag är. Fryser ju när det är 35 grader varmt ute. Det är fan inte normalt.
Visade den för mamma och hon gick med på att betala den, woho! Den är jättegosig inuti!

Visst ser den mysig ut?
Kommer från Melba. Endast 399kr.


187. BWO

"Never shed a tear to cry, time goes by. Playing a game with your mind. Fall into a deep organic, sleeping Titanic. Frozen to wake up in time."

Tänkte faktiskt berätta lite om en musikgrupp som har varit mina favoriter sen jag var ca 12-13år.
Nämligen Bodies Without Organs, också kallad BWO. Sen första gången jag hörde deras första hit Sixteen tons of hardware har jag älskat dom. Älskar musiken, texterna, hela gruppen. De är så annorlunda. Genom åren har jag fått ta emot mycket skit för att jag har tyckt om dem, men jag har ignorerat det. Mest har det varit skitsnack.
Gruppen består av Alexander Bard, Martin Rolinski och Marina Schiptjenko. De har också några inofficiella bandmedlemmar så som Jean-Pierre Barda som vissa kanske känner till. Från början var Alexander Bard och Jean-Pierre Barda medlemmar i den gamla house-gruppen Army of Lovers. De har en låt kallad Obsession som BWO har gjort en omgjord version av. Man kan även se Jean-Pierre i flera av BWO's musikvodeos.

När jag var yngre tyckte jag självklart att Martin var den snyggaste artisten som fanns. De flesta som inte visste ett skit om honom och bandet drog slutsatsen att Martin var bög bara för att Alexander är det.
Men jag kan säga att- nej, Martin är och har aldrig varit bög, han är numera gift. Alexander däremot är bög, och vad ni kanske inte visste är att han är poet också!

No matter what, så älskar jag fortfarande den här gruppen!
Hade lite problem med youtube. Ville visa BWO's version av Obsession men det ville inte funka.

Army of Lovers version av Obsession.                           BWO's Sixteen tons of hardware.


Jag fick faktiskt träffa gruppen en gång, eller ja två gånger egentligen. men det här är i alla fall en bild från i april 2008 när de var på signering på Frölunda Torg. Tänk så lycklig jag var den dagen!

186. Bråttom

För första gången i mitt liv har jag sovit non stop hela natten. Brukar alltid vakna ett antal gånger under natten och ligga och vända och vrida mig innan jag kan somna igen. men inte denna gången. Trots det är jag jättetrött.
Hade tänkt hinna med att sätta i löshåret idag och sånt men som vanligt har jag för bråttom.
jaja hoppas att ni inte har det lika stressigt som jag idag.
Ha en bra dag!


185. Kvällsmys

Ikväll har jag inte gjort ett skit. Bara slappat. Är så jäkla shoppingsugen så jag dör. Måste få shoppat lite snart.
Är inne i en period där jag vill ha allt som går och har tankar som "skulle jag äga den där så skulle jag vara snyggast i världen". Lite självförtroende har jag allt. Frågan är bara hur jag ska ha råd med allt. Lite sparpengar och sånt har jag, tack och lov.
Var nere på Willys förut och köpe mig en Loka, aprikoskräm och mandarinklyftor. Snacka om att jag börjar bli hälsosam. Gott kvällsmys. Loka och Ramlösa börjar bli riktigt bra vänner med mig nu.
Snart dags att krypa ner i sängen. Har en lång dag framför mig imorgon. Slutar inte förrän fem.

Gott kvällsmys! :)

184. Audrey Kitching

Okej, nu ska jag erkänna en sak. Det finns en person i hela världen vars utseende och stil jag önskar att jag hade. Och det är Audrey Kitching. Jag rent ut sagt älskar henne! Och jag blir så jäkla sugen på att ha rosa hår igen när jag tittar igenom bilder på henne. Hur söt kan man vara!?
På senaste tiden har jag faktiskt börjat bygga upp ett riktigt självförtroende, så att jag oftast tycker att jag är ganska snygg och nöjd med mig själv. ( Bara det jäkla håret kunde växa lite nån gång!)
Känner nästan för att helt radikalt bara hetsbleka håret och färga det rosa igen. Men nej, det tänker jag inte göra.
Nån gång ska jag ha rosa igen. Funderar på sockervaddsrosa med lite honungsblonda och askblonda slingor i. Tror ni att det skulle se bra ut?

Här är några av mina favoritbilder på Audrey.

Bildkälla; Google & Audreys Buzznet.




183. Ska man lita på magkänslan?

Mina förhoppningar om att bli frisk till helgen börjar blekna nu. Jag känner mig inte alls bättre. Bara jag inte får tillbaka min djävulska astmahosta så borde jag väl inte klaga.
För första gången på extremt länge känner jag verkligen inte för att gå till skolan. Har en klump i halsen och en magkänsla som säger mig att jag egentligen skulle behöva gråta ut. Men jag har inte tid med det, så jag gör som vanligt - trotsar magkänslan och kör på. Egentligen kanske jag borde lita på magkänslan och stanna hemma och kurera mig, men det har jag ju sällan gjort innan så varför nu?

Stressad, men det nya läppstiftet sitter där det ska i alla fall. Blev ganska nöjd. Passade ju bra med en svart sminkning.

182. Nya sminkinköp

Har inhandlat ett nytt läppstift idag och en passande läppenna. Har aldrig testat rosa innan. För att vara ärlig tycker jag inte om rosa alls, men jag kände mig frestad att testa. hade ju kvar massa pengar på presentkortwt från Kicks, och har fortfarande en del kvar. Tyvärr var inte färgen riktigt som jag hade tänkt mig när jag kom hem och testade på läpparna, hade velat en mörkare rosa, men det får bli en annan gång.


181. Otur

Känner att det inte riktigt är min dag idag. Mår nästan sämre än igår. I skolan fick jag reda på att jag inte klarade prövningen i matte heller. Jag ville bara sätta mig i ett hörn och grina. Jag som har kämpat. Blir ju inte direkt bättre heller av att mamma i princip säger att hela mitt liv kommer gå åt helvete om jag inte får G i matten.
Jag blir så arg. Räcker det inte att jag är jävligt besviken på mig själv? Enligt henne kommer jag aldrig må bra, och aldrig klara av matten om jag inte flyttar hem. Jag vill inte flytta hem, så är det bara.
Har ingen ork till att plugga mer matte och kanske försöka på en till prövning i februari. Har ett annat ämne som jag faktiskt hade tänkt pröva då. Vill inte ha två på samma gång, + allt annat.

Och jag önskar mest av allt - att få en lägenhet där jag och Mattias kan bo. Det är verkligen det jag vill.
Känns som att jag inte blir hel annars.

Jag är dödstrött så nu ska jag vira in mig i täcket och titta på Sherlock Holmes. Har ingen lust att tänka mer.


180. Schema

Surt att jag knappast känner mig bättre idag, tvärtom. Jag vill bli frisk nu!
Har en kort skoldag i alla fall och det är ju alltid skönt. Min hals känns som sandpapper. halstabletter, tack.
Får se vad jag hittar på efter skolan. Sova känns som en bra idé. Suger ju att jag tappar träningen nu igen, men den ska jag ta tag i när jag är frisk igen.

Här har ni mitt goa schema! Håltimman på måndagar är hemsk. Ganska bra schema. Elevns tid är till för att de som behöver hjälp med läxor kan gå till olika klassrum där lärarna sitter. Mattestuga finns det till exempel.

179. Te, tv och en säng!

Nej nu blir det sängen snart. Är dödstrött efter att ha fått så lite sömn inatt. Ska bädda in mig under täcket med en varm mugg med te, och titta på tv. Saknar min pojkvän nåt så fruktansvärt just nu. För en stund sedan hade jag bara lust till att gräva ner mig under täcket och gråta.
Skönt att det är en kort dag imorgon, och att jag har sovmorgon. Borde ta mig lite tid till att ta lite nya bilder.
Får se om jag orkar det imorgon.

Ni får en bild från förra hösten/vintern!
Tänk att jag har orkat ha svart i ett helt år snart. Känner mig stolt, haha.
Godnatt♥


178. Det kändes bara så...fel.

Precis innan min första lektion i Webbdesign idag bestämde jag mig för att gå till skolbiblioteket och kolla mejlen, eftersom att det stod på informationsteven att alla skulle kolla sina scheman om de hade blivit ändrade. Gick in på skolmejlen, hade fått ett mejl med en annorlunda överskrift. Vad tusan är det här? Tänkte jag och öppnade det.
Jag blev verkligen helt paff när jag läste vad som stod. Det var så fel. - En elev på skolan har dött. En etta som precis börjat gymnasiet har gått förlorad. Javisst, unga dör varje dag men den här gången blev jag verkligen rörd. Det var ju en person i min skola, någon som jag kanske gått förbi i korridoren häromdagen. Vad vet jag?
Det stod ingenting i mejlet om hur eleven dog, vilket de ibland inte brukar skriva ut i annonser och sånt om personen i fråga har begått självmord. Om om det är så, så hoppas jag att personen har det bättre där han/hon är nu. Usch, så hemskt. Man kan ju inte låta bli att undra vad som hände.

Rest in Peace.

Bild tagen från Google.


177. Magövning!

Fick inte särskilt mycket sömn inatt. Var inte trött, så låg och slötittade på tv ett tag och sen infann sig sömnen.
Har hunnit med en engelskalektion på morgonen, och att åka hem igen. Verkar som att engelskan kommer bli mycket roligare i år till skillnad från de andra två åren. Allt tack vare att jag har en annan lärare.
Svepte ihop en omelett snabbt när jag kom hem, är fortfarande hungrig. Nästan så jag funderar på att gå ner till Willys för att köpa kräm så jag har nåt att äta sedan. Ska ju tillbaka till skolan till halv tre, då jag ska ha första lektionen i Webbdesign.
Blir tyvärr inte mycket träning i veckan. Men när jag är frisk blir det hårdträning igen. Har tagit lite bilder på min kropp nu, som jag ska jämföra med senare så att jag kan se resultaten. Spännande.

En liten video på en bra magövning som jag alltid brukar göra när jag är på gymmet och hemma då och då.

176. Bilder från Delsjön

Har suttit och fixat med lite bilder från vandringen runt Delsjön från i torsdags. Blev ganska nöjd med bilderna.
Nu i höst och vinter ska jag försöka att ta tid till att lära mig fler saker i Photoshop, och framförallt lära känna min kamera. Kolla över tips och sånt. Ska man bli duktig måste man ju lära sig kameran. Det får bli mina mål för året, och det kommande. Kan ju vara användbart när jag har tänkt att koppla ihop skrivandet och fotandet i mitt projektarbete.

Alla bilder är tagna och redigerade av mig.




175. Feber?

Idag mår jag inte bra alls. Känner mig febrig och helt kass. Har verkligen ingen lust att vara sjuk nu.
Kul att jag börjar åtta imorgon. Och sedan har fyra och en halvtimmes håltimme. Typ hem och sova.
Ska orka att åka hem till Kungälv sen också. Det vill jag inte heller. Har legat i sängen hela dagen och frusit.
Vill ta med mig min varma man hem. Har ingen aning om jag har feber, men det får jag kolla sen ikväll. Känns så i alla fall.

Har hittat en snygg och billig väska som jag kan ha som weekendbag när jag ska till mattias och sånt.
Militärväska, 199 kr. Från modegallerian.se
Vad jag förstår så har den hemsidan produkter från andra affärer för varje gång man klickar på "köp" transporteras man vidare till en annan sida där varan finns. Är det någon som har beställt därifrån och som vet hur det funkar? Är leveransen bra?

174. Sjuk

Kan nog inte förneka det längre- jag är nog lite sjuk trots allt. Att jag aldrig ska klara mig undan. Mattias var precis förkyld och självklart blev jag smittad. Den jäkeln är aldrig sjuk, bara en liten förkylning nån gång ibland.
Ikväll har jag suttit ensam här hemma hos honom, bara hans mamma hemma. Mattias är ute på krogen med några vi känner, och jag är inte riktigt frisk nog att vara med. Plus att det var 20+ på Sticky ikväll så det var ju ingen idé.

Tänker visa tre bilder på mig, från plåtningen jag och Mattias gjorde för ett tag sedan.
Bilderna är tagna och redigerade av Mattias.




173. Ännu mer nostalgi!

Igår kväll satt jag och Mattias och kollade igenom lite nostalgi-barnserier som gick på tv när vi var små.
När jag var liten så tyckte jag inte så mycket om barnprogrammen som gick, men några favoriter hade jag allt.
Däribland denna! Kommer ni ihåg? :)


172. Mumsig nostalgi!

Idag åt jag något gott till frukost. Nämligen kräm! Haha, det var åratal sdan. Jag och min syster fick alltid det som efterrätt när vi var yngre. Riktig nostalgi. Gott var det! Mina favoriter är aprikos, hallon och jordgubb!

Mattias har lyckats få igång motorcykeln så vi ska ta en sväng ner till gymmet för att träna. Tyvärr så mår jag inte så bra, tjejvecka + att jag håller på att bli förkyld eller sjuk. Hade smått ont i halsen igår kväll, och nu känner jag mig lite febrig så jag får ta det lugnt med träningen idag. Känner jag att det inte går så tänker jag ta mig lite vattenmassage istället! Har i alla fall införskaffat mig halstabletter så jag är förberedd!

Såhär tycker jag om sjukdom och förkylning!


171. En dålig dag

Efter skolan träffade jag mamma och syster. Vi fikade och sen kollade vi på stan. Fick inhandlat en hel del bh:ar, strumpor och stay-ups till mig. Har alltid svårt att hitta en bh som verkligen passar, men nu fick vi hittat flera på Twilfit. Dyrt blev det också. Tur att mamma betalar! Kollade på skinjacka också, men den är för dyr för mig själv att betala, vill ju ebställa en som är billigare och snyggare men vi får se hur det blir med det.

Jag och älskling skulle åkt ner till affären förut med motorcyekln men den startade inte. Så det blev att låna en bil.
Nu ska vi se på film och sånt. Är inte alls påhumör för något just nu. Mår alltid så dåligt av mensen. Försöker att undvika den till varje pris. Så nu säger jag godnatt.


170. Arga lappen!

Imorse var jag såå nära att gå upp till grannarna och skälla ut dom. Efter att älskling gått till bussen imorse vid sju, ringde det på dörren. Trodde det var han som kom tillbaka men det var snickaren som skulle fixa toadörren. Sen (självklart) skulle de där uppe sätta på musik igen! Vad i helvete, klockan var inte ens halv åtta!
Jag får ingen ro att sova på morgnarna längre. Varenda jäkla morgon vid sju sätter de på hög musik, dunka dunka, i flera timmar. De skriker och gapar dagarna igenom. Springer upp och ner i trappuppgången, smäller igen dörren tusen gånger. Bankar i golvet, och mitt i natten sätter de på mikron så det låter i hela taket!
Plus att häromkvällen hade de på film sent på kvällen så det dundrade i hela huset.
Jag blir så arg!
Funderar seriöst på att sätta upp en arg lapp i trappen därnere någon dag. För jag pallar inte längre.

Om ett tag ska jag till skolan för att ha en lektion. Efter det blir det att träffa mamma och syster och kolla på grejer i stan. Sen hem till älskling, och är där över helgen.
Har mysig mensvärk också, så vi får se hur rolig den här helgen blir.

Bild från argalappen.se   Kanske ska sätta upp en sånhär... Det kanske kan hjälpa!?

169. Thérèse Raquin

Dagen blev ansträngande och ganska negativ. Lärarna kom försent och hade missuppfattat varandra såklart.
Sen när vi skulle börja gå var det vissa som inte ville gå, så de slapp men resten tvingades att gå hela jäkla rundan. Allt som allt har jag väl gått runt en mil idag. Men jag försöker att se det positiva, jag har ju fått träning!

Efter rundan var jag en snabbis på Stadsbiblioteket och lånade en bok. Vi håller på med realismen i svenskan, och självklart ska vi då läsa böcker från den tidsepoken. Jag valde en känd gammal roman vid namn Thérèse Raquin av den franske författaren Émilé Zola. De flesta i klassen klagar över att behöva läsa såna romaner med gammalt språk och sånt, men jag tycker att det är kul. Jag har väldigt lätt att läsa, och fastnar lätt i en bok.
Jag har alltid älskat att läsa och föreställer mig allt i huvudet. Det är ett utmärkt sätt för mig att koppla.
Skönt att koppla bort verkligheten för en stund. Säkert det enda sättet för mig att koppla av också.

"Romanen Thérèse Raquin är en naturalistisk skildring av bland annat begär, passion, otrohet, mord, kärlek och hat. Den första svenska översättningen utkom år 1884 och översattes av T. Wilson. Émile Zola ville framhäva sitt verks huvudsyfte som vetenskapligt och studerade den psykologiska delen hos människan, och psykologin var en ny och främmande vetenskap i mitten av 1800-talet."
- Taget från Wikipedia.


168. Vandring i Delsjön.

Idag ska klassen ha en så kallad klassdag. Det roliga är att det är lärarna som har bestämt vad vi ska göra, och den större delen utav klassen tycker att det är pisstråkigt. Vi ska gå runt Delsjön. Kan ju inte bli tråkigare.
Funderar på om jag ska orka släpa med mig systemkameran. Är ju ett ganska bra tillfälle att fota.
Har smått huvudvärk just nu, och min mage är inte snäll. Öm som fan är den.

Älskling är redan i stan. Han skulle på jobbintervju vid nio,men nu ringde han och sa att det inte blev nåt.
Han kunde inte jobba så mycket som de hade som krav, så det var ju synd. Känns ovanligt nu när han också pluggar. Om en halvtimme tar jag bussen härifrån. Hinner säkert få en puss av honom i stan också.

Satt precis och redigerade en bild jag tog för ett tag sedan. Säg gärna vad ni tycker.


167. I got the book!

Nu ska ni få veta nånting roligt. Jag har boken! - Vilken bok? undrar ni då. Jo det ska jag berätta.
Under tvåan hade jag en kurs som hette Litterär gestaltning, alltså en skrivkurs. Större delen av den kursen gick ut på att vi fick skriva varsin novell, på ca 15 sidor var. Ämnet var vardagshjältar. Jag valde att skriva en slags biografi om mig, som är långt ifrån klar dock. Men jag försökte i alla fall att få med helheten i den.
Nu är det så att boken med alla våra noveller i äntligen är tryckt! Jag har nu mitt exemplar. Boken finns tyvärr inte att köpa i bokhandeln utan bara till för att vi elever ska kunna få exemplar till familj, släkt och vänner.
Synd bara att min familj/släkt aldrig kommer att få se den... Ni kanske förstår varför?
Jag har ju "hängt ut" min familj nu. 
I alla fall, boken är på hela 788 sidor. Känns så jävla härligt att ha sitt namn i tryck! Förutom det faktumet att idioterna har stavat mitt efternamn fel! Ärligt talat... hur svårt kan det vara att stava Karlsson!? Idioter...
Min lovely boyfriend är här nu och stannar tills på fredag, och under helgen är vi hos honom. Så därför får jag inte uppdaterat lika mycket och kan vara lika aktiv när han är här. Nu har han tydligen bestämt att jag ska gå ner till Willys för att köpa some stuff, typ mandarinklyftor på burk att smaska på ikväll. Han har till och med lovat mig massage om jag gör det. ( Ni skriver väl upp detta nu?) Nu ska han massera mig framför tv:n ikväll! 




166. Jag stryper någon snart.

That's right. Jag är på killing-humör idag. Grannarna ovanför hade på nån film sent igår kväll, eller ja inatt egentligen så det dundrade i hela huset. Och imorse väcktes jag av att de spelade hög äckelmusik igen.
Alltid samma jävla låtar! Vart fan tog respekten vägen!?

Snart är det dags att gå till bussen. Idag har jag faktiskt tre hela lektioner! Älskling kommer hit idag och är här tills på fredag i alla fall. Sovsällskap, me like.

Åh herregud nu höjde de volymen på Shakiras "Waka waka"... Jag.vill.döda.

Såhär snygg är jag idag!


165. Kickass-hatt! have to have!

Såg en så jävla snygg sak på Shock häromdagen som jag bestämde mig för att jag bara måste ha.
Helt jävla awesome och gud vad snygg jag skulle vara i den!
Ärligt talat, köp den till mig och du gör min dag, min vecka och min månad och lite till.

Jag säger bara en sak- orgasmvarning på hatten!
Från Shock, 298 kr.


RSS 2.0