561. Baka baka, liten kaka.

Satte igång med att göra kladdkaka i muffinsformar direkt när jag kom hem. Tyvärr hade vi inget vaniljsocker så det får gå bra utan. Min dag har inte varit den bästa så nu tröstar jag mig själv. Tänker skita fullständigt i hur många kalorier jag stoppar i mig idag. Ska ändå komma igång med träningen igen i veckan. Skiter i om jag hostar ihjäl mig!
Kände ju mig som sagt inte på topp imorse. När jag var på väg till psykologen ramlade jag precis utanför på innergården. Rätt på armbågen. Har aldrig känt en sådan smärta. Var på väg att svimma av det och satte igång att lipa högt. Kom fan inte upp från marken förrän efter en lång stund. Satt och bölade i väntrummet och igenom hela mötet. Det behövdes faktiskt. Kunde knappt röra armen på en halvtimme. Nu värker den fortfarande. Varför ska jag ha sådan otur? Känns fortfarande som att jag inte har gråtit ut ordentligt idag. Jaja, kladdkakan kanske fixar det.
Jag kanske borde ha på mig såna där dobbar på fötterna som pensionärerna?


560. Monday morning.

Har sovit alldeles för få timmar för att orka med min måndag. Har en förmåga att alltid lägga mig för sent på söndagar. Kommer liksom aldrig i säng. Känner mig inte särskilt pepp på den här dagen om jag ska vara ärlig. Tycker inte att all hostmedicin jag tar flera gånger om dagen hjälper heller. Börjar bli lite trött på att hosta lungorna ur mig. Smått pinsamt när man sitter på bussen eller lektionen faktiskt. Känner mig smått deppig idag också av nån anledning. Ingen ork till att vara det, usch. Jag behöver nåt uppiggande.


559. People with no brains.

Nyss hemkommen från Mattias. Hade det väldigt mysigt med pizza och massa kramar. Surt att behöva åka därifrån sen bara. Ikväll ska jag sätta igång att plugga lite på mitt projektarbete. Kul att jag behöver skriva hela inledningen och ha den färdig på tisdag. Våran lärare är ju helt störd. Några dagar innan påstår hon att vi ska ha den klar till mötet på tisdag. Jag har inte ens börjat på den. Vad ska man ens ha med i den!? Ååh älskar att aldrig få nån information om saker av lärarna på Schillerska. It drives me nuts, my friends. Lite senare kan jag koppla av med lite Solsidan i alla fall. Fint avslut på söndagen.


558. Handboll it is!

Blev väckt vid elva av älskling som ringde. Han åkte ju hem redan igår för att han numera jobbar på söndagsmorgnar mellan sex och tio. Jag orkade inte åka med honom hem så jag fick sova själv inatt. Om ett tag ska jag ta mig till Kållered och möta upp honom när han tränat sen ska vi köpa med oss pizza och annat gott att ha till handbollen! Svullsöndag, jajamen. Förresten så kanske det löser sig med Sweden Rock, om vi har tur!


557. Kloring, hot or not?

Är lite sugen på att beställa en kloring från JFR. Tycker att de är riktigt snygga! Dock lite för dyrt tycker jag.
Ska nog gå på jakt efter lite nya ringar snart, behöver fylla på samlingen!



556. Lovely colours.

Blev lite sugen att göra någon ny sminkning med paletten från Viva La Diva. Tyvärr så har jag fått en vagel i ögat som är öm som tusan och gör ont så jag lägger undan den idén för stunden. Orkar inte kleta med smink nu.
Men man blir ju sugen när man tittar på de starka, fina färgerna!


555. Sweden rock ångest.

Igår fick vi reda på att Hardcore Superstar kickar igång Sweden Rock på onsdagskvällen, den 8 juni. Vi var nära på att köpa biljetter men hejdade oss lite. Jag känner ångest inför hela grejen för att jag verkligen inte vill tälta men verkligen vill dra dit. Pallar inte campinglivet. Jag vill kunna sova utan att höra bröl och hög musik, duscha när jag vill och gå på toa när jag vill. Jag är ju sådan som springer på toa ett antal gånger under natten. Blir ju ganska jobbigt att bo på ett festivalområde och behöva springa upp och ta på sig och gå iväg i mörkret varje gång. Plus att jag inte litar på att kunna ha mina grejer i ett tält och att det finns kvar när man kommer tillbaka. Vet fan inte vad jag ska göra, för det finns bara ett fåtal 4dagarsbiljetter kvar. Fet jävla ångest.


554. Ännu ett irritationsmoment.

Ja, irritationsmoment nummer 2 för dagen. Skulle ju köpa en ny eyeliner och häromdagen såg jag att de fått in nya på H&M för 30 spänn! Och så ser de ut som pennor. Mycket lättare att måla med. Men självklart var de helt slut när jag skulle ha. Bara att vänta! Men lite irriterad blir man...


553. Irritationsmoment nr.1

Fan vad irriterad man blir när man märker att det finns minimalt med fil och knappt skrapet på flingorna kvar i paketet på morgonen. Varför ens ställa in ett sånt paket!? Jösses.
Av någon konstig anledning så är jag helt darrig just nu. Läskigt. Försökte mig på en ny sminkning idag men det failade lite så får testa igen nån annan dag. Idag måste jag i alla fall köpa en ny eyeliner. Har föröskt få ut det sista från min i evigheter och nu är den verkligen slut.


552. Without you I'm nothing.

Har degat vid tv:n hela kvällen. Tänkte nog sova snart. Trött och huvudvärk. Pratade med mamma i nästan en timme förut. No hard feelings idag inte. Tur det för jag hade inte orkat med det. Så himla skönt med fredag imorgon.
Endast en 55minuters lektion på schemat och världens sovmorgon. Drömfredag. Nä nu får sminket försvinna ur fejjan innan jag pratar lite med min älskling.

Himlen var fin igår.

551. Mer mediciner.

Mamma ringde läkaren det första imorse, och jag fick snabbt en tid idag. Hade ju såna bröstsmärtor igår så det var inte klokt. Men jag kunde andas ut, ingen fara. Ingen lunginflammation. Har bara en jävlig hosta på grund av astman som jag alltid får när jag blir sjuk. Så nu blir det hostmedicin tusen gånger om dagen så jag blir frisk och kry! SLapp antibiotika i alla fall. Nästa fredag ska jag dit igen för att ta blodvärde igen, kul.
Nu ska jag slänga mig på sängen för den där hostmedicinen måste ha en sövande effekt eller något!




550. Hosta hosta, hostar snart lungorna ur mig.

La mig tidigt igår. Eller tidigt för att vara mig. Somnade verkligen som en stock. Hur skönt som helst! Hostan är för jävlig och jag låter inte som mig själv, tapar rösten hela tiden. Igår kväll hade jag världens bröstsmärtor och det var inte bara för hostan. Känner av det nu med. Jävla astma som alltid sätter igång så fort jag blir sjuk. Mamma ska försöka få tid hos läkaren idag så jag kan bli av med skiten. Annars går jag bara runt och hostar i månader och det kommer ingen orka. Varken jag, eller nån annan.


549. Sweden rock news

På vägen hem fick jag ett sms från Mattias som sa att Crashdiet kommer till Sweden Rock i år! Grymt! Vi har funderat ett tag på att kanske dra dit och nu blir man ju ännu mer sugen. Det bästa är ju att jag har sparat en hel del pengar och detta är en av sakerna jag kan göra i sommar tack vare det! Vi får se hur det blir när vi bestämmer oss. Dock hatar jag campinglivet och hade gärna bott på vandrarhem eller något istället. Men det problemet tar vi när vi bestämt oss. Vid midnatt kommer fler bandsläpp!


548. En önskan om att få sova lite till.

Snacka om att jag vill krypa ner i sängen igen bredvid världens finaste pojkvän. Det tar emot att gå upp vid sex när han är ledig. Känner mig bättre idag än vad jag gjorde igår morse i alla fall. Men idag är det prov, vilket jag inte alls har pluggat tillräckligt mycket till. Åh vad jag längtar tills den här dagen är över.


547. Plugg.

Denna eftermidsagen och kvällen kommer bestå av plugg, plugg och åter plugg. Imorgon har jag prov i geografi och jag har inte pluggat mycket alls. Ett helt kapitel om vatten är vad vi ska kunna. Boooring. Dags att sätta igång så jag hinner fixa i ordning lite innan Mattias kommer ikväll.

Bild från i Maj-2010.

546. Ett försök att ta sig till skolan.

Mår ju sådär idag. Har blivit yr också. Väntar mest på att värktabletten ska börja verka. Gissar på att jag bara orkar första lektionen idag, tyvärr. Kan ju bara hoppas att Mattias kommer ikväll.


545. Mat att se fram emot att laga.

Någonting jag ser fram emot när man skaffar sig ett eget ställe, det är att få laga egen mat! Visst, det är jobbigt och inte alltid vad man har lust med men då kan man äntligen testa sig fram! Jag ser fram emot att lära mig laga vissa rätter, hitta nya, se vad jag tycker om. Nyttig och bra mat. Idag har jag varit sugen på att göra en egen kycklingwok, men inte kunnat. Någon gång ska jag testa! Wok är ju så gott, med lite vattenkastanjer, bambuskott och kyckling!
Så småningom kanske man ska passa på att skaffa sig lite kokböcker, med lätta maträtter så man har till framtiden!

Idag har jag mått bättre än igår, men legat hemma i sängen större delen utav dagen. Imorgon ska jag kämpa mig iväg till skolan. Har ändå en kort dag och jag vill inte missa mer. Har jag tur så är jag någorlunda frisk och då kommer min älskling!

Randombild från Google. Ser väldigt gott ut!


544. Mascara jag använder.

Jag har fått lite kommentarer och frågor om att jag har så långa ögonfransar på mina sminkbilder, och ni verkar undra vilken mascara jag använder. Sen ett tag tillbaka har jag använt en från Lancôme. Den är dyr, runt 260 kr men väldigt bra! Jag är inte sådan som lägger på lager med lager. Om du är sådan som gör det, så kan jag säga att det slipper man med denna! Fransarna blir långa, tjocka och fylliga! Mascaran fick jag i en korg med lite grejer av en kompis mamma för ett tag sedan. I vanliga fall använder jag inte en såpass dyr mascara, tyvärr.



543. Saker man saknar.

Idag är jag hemma och vilar. Min lektion jag hade vid åtta sjukanmälde jag mig till, och min tid med psykologen blev avbokad då han också är sjuk. Får se om jag orkar ta mig till psykologin sen vid halv tre. Annars blir det nog att vara hemma hela dagen. Det som är så tråkigt med att vara sjuk är att man är knappt hungrig, och inget smakar som det ska. Igår satt jag och kämpade med att få i mig lite youghurt och flingor till frukost och sen lite middag, men det var svårt. Och det var inte för att maten var äcklig. Usch. Idag måste jag plugga en del till provet på onsdag också. Inget jag har lust med men jag måste. Jag saknar god mat!

Jag och Mattias på Liseberg förra vintern.♥


542. Dags för er att svara.

Orkar verkligen inte att blogga just nu. Har legat i sängen idag igen. Mår inte alls bra. Halsen gör ont som fan, bara för att jag måste harkla mig så mycket hela tiden. Det gör ont i bröstet när jag hostar och jag är febrig. Frågan är ju hur jag ska orka ta mig till skolan imorgon. Får uppdatera bättre och med mer intressanta inlägg när jag är frisk igen.
nån gång under dagen ska jag orka ta mig till Kungälv igen, hur det nu ska gå. Men tills dess...
Vad vill ni se mer av i bloggen?



541. Ingen läglig tid att vara sjuk.

Har spenderat större delen av dagen med att ligga i sängen och se på tv. Finns liksom inte så mycket att göra. Eller som jag orkar göra. En riddares historia gick på fyran, så det var ju ett självklart val.
Imorgon var det tänkt att jag skulle bli fotad av Emma, så nu är det bara att hoppas att det blir av! Får trycka i mig lite Alvedon eller något. Håll tummarna för att jag mår bättre imorgon!




540. sjuk.

Lagom kul att vara sjuk nu. Känns som att jag håller på att brinna upp eller något. Fryser och svettas samtidigt. halsen känns som sandpapper och hostan är igång. Orkar inte vara sjuk nu!
Igår köpte Mattias hem massa dvd:er, som vi kollade lite på igår. Myys.


539. Nyponsoppa, mums.

Hinkar i mig massa nyponsoppa just nu. Typ det godaste som finns. Speciellt när man behöver C-vitaminer!
Håller antagligen på att bli sjuk, så jag mår inte överdrivet bra idag. Då skadar det ju inte att få i sig lite extra vitaminer. Så himla bra att det finns såna små förpackningar med nyponsoppa att köpa. Satt med en sån på min lektion igår morse. Jättegott! Men blåbärssoppa däremot, det gillas inte!


538. Grönt smink!

Sa ju att jag hade en grön sminkning igår. Tänkte att det kunde vara kul att visa! Orkade inte plocka fram systemkameran för att ta bilder men det får funka ändå! Denna gången använde jag min gamla palett från H&M.


537. Dags för biomys!

Snart dags att börja göra sig i ordning igen. Är just nu hemma med syrran, har ätit och sånt. Gött med bio på en torsdag. Just nu lyssnar vi på Christina Aguilera och ska göra oss i ordning. Verkar som att det inte alls är många som ska se filmen när vi ska se den, så blir ju nästan ensamma på bion haha! Gött ju.


536. Green it is!

Idag är jag grön. Grön ögonskugga och grön t-shirt. Är en lugn skön dag i skolan. Halv tio till halv tre.
3 av 4 lektioner är på bara 55minuter. Då går det fort! Och så blir det bio ikväll. Äntligen fredag imorgon. Jag gick runt hela dagen igår och tänkte att det var torsdag. Typiskt. Och nu är det kallt igen. Usch, ge mig vår. Var skitglad över att det var plusgrader flera dagar i rad, och kändes som vår i luften. Så länge varade det. jaja, är i alla fall snart februari.


535. Pissed off.

Jag blir så irriterad. Hämtade ut biljetter till filmen Little Fockers idag som jag och syrran ska se imorgon istället.
Tar fram CSN-kortet och ska ha min rabatt. Men inte fan får jag det! Studentrabetten gäller bara på vissa filmer. Och vart fanns den informationen nånstans? Inte på hemsidan eller när man bokade biljetterna i alla fall. Idioter! Har aldrig ens utnyttjat den jäkla rabatten och när man för en gångs skull skall göra det så står man där snopen. Ååh.
Hoppas filmen är bra i alla fall. de tidigare har ju varit det. Och humorn är bäst.


534. Trött, tröttare, tröttast?

Känner mig så grymt jäkla utmattad som det bara går. Nu verkar det i alla fall som att jag kan sova på nätterna, men jag är fortfarande lika trött. Däckar när jag kommer hem varje dag numera.
Inatt drömde jag att jag höll på att få världens tvättbräda. Surt att det bara var en dröm. Men det kanske var ett tecken på att jag kommer nå mina mål? Hoppas.


533. Lika som bär?

Har hittat lite bilder på mig och min syster från när vi var små. Då var vi faktiskt ganska lika, vilket vi verkligen inte är nu. När det gäller personlighet, intressen och stil är vi varandras motsatser. Det är jag som är storasyster, så titta på den långa blondisen!


Gott med manet, Maria?

532. Burlesque!

Skönt med en kort dag. Efter skola stack jag till Biopalatset för att ta ut biljetter till förhandsvisningen av Burlesque som går på torsdag som jag och syrran ville gå på, men biljetterna var slut! Jäkla guldmedlemmar. Ska nu se om det finns någon annan film vi kan se istället. Blev ganska besviken faktiskt. Förhandsvisningarna är ju till för guld och silvermedlemmar men nu har guldmedlemmarna tagit slut på alla biljetter. Kul.


531. Skynda skynda

Jag hatar att behöva studsa upp från sängen på morgonen. Låg lugnt och skönt och snooozade, hade tio minuter kvar innan jag skulle upp. Vaknar med ett ryck en kvart efter jag skulle gått upp. Shit. Så nu har jag haft en stressig timme då jag har hoppat in i duschen och tvättat håret med rekordfart. Jag hatar stress! Idiotiska alarm.


530. Ordning och reda, eller?

Är lagom trött nu faktiskt. Trändade på gymmet på håltimman, och besökte psykologen igen vilket gick bra.
Imorgon blir det träning igen. Känner mig typ mullig efter helgen. Måste tränas bort!
Imorse när jag lugnt stod och snackade med Ebba var det nåt larm som började tjuta i skolan, alla tittade sig omkring, såg ut som frågetecken och fortsätta med vad de gjorde. Efter en stund hör vi i högtalarna " Brand har utbrutit, uppsök närmaste utgång." Var ju bara att lugnt vandra mot dörrarna. Alla stod huller om buller på skolgården och trodde mest att det var ett skämt, eller bara oförberedd övning. Men sen får vi reda på att lärarna inget vet, och att det faktiskt är på riktigt. Ingen brandkår kommer. Till slut får vi höra att faran är över. Någon har "råkat" bränna något. Schillerska i ett nötskal, ingen vet något, ingen information. Bra att vi aldrig har varit med på någon brandövning heller. Vi visste inte vart vi skulle ta vägen. Bra jobbat, Schillerska.

Random bild från Google.

529. Nya kurser, yay!

Måndag morgon och jag är lika död som vanligt. Fast ändå pepp. Inte på  engelskalektionen jag har vid åtta,men på min Psykoligo B kurs som börjar idag halv tre. Älskar psykologi, så jäkla intressant! Det ska tydligen vara mer om sjukdomar i B kursen vilket jag har sett fram emot. Det är fortfarande plusgrader så nu får man akta sig så man inte ramlar på ändan igen. Nej nu ska jag fortsätta att peppa lite med Hellogoodbye och äta lite frukost.

Hellogoodbye- Oh it is love.



528. Gårdagens smink.

Har ju lovat att visa sminkningen jag gjorde igår. Man ser inte riktigt skillnaden på färgerna på bilden, men tyvärr tog jag inte bilden efter att jag kommit hem igen, så kanske är därför också. Blev i alla fall väldigt nöjd med det, festligt och snyggt! Färgerna jag använde var från paletten från Viva la Diva.


527. Yummie yummie.

Nyss tagit en varm dusch och fräschat till mig lite. Börjar väl bli dags att fundera över när jag ska ta mig härifrån också. Seriöst, jag vill inte. Pojkvännen är halvsjuk och har legat i sängen och pluggat idag. Eller ja, vi har legat i sängen och inte gjort ett skit. Jo, jag har matat honom med mandarinklyftor. Åh så gott!

Nom nom.

526. Oopsie

Ni får ursäkta mitt dåliga uppdaterande. Hade tänkt göra ett inlägg innan vi stack på festen igår men det fanns inte tid till det. Var där vid halv sju och vi drog lite innan tio. Älskling har ju jobbat denna morgonen. Men det var skönt att åka hem tidigt, vi åkte bil och såg på film när vi kom hem. Idag har vi inte hunnit göra nånting, myst och ätit frukost bara. Åker hem senare också, inget jag ser fram emot direkt. Har fastnat vid det där Cityville spelet på Facebook. Kommer en bild på sminkningen igår sen också.


525. Födelsedagsfirande.

Idag har vi kommit upp tidigt. Mattias syster fyller 20. Blev Daimtårta, varm choklad och presenter på sängen för henne. Vid tolv blir det släktkalas. I eftermiddag ska jag och Mattias till stan för att äta middag. Inte bara McDonalds idag utan lite finare. (Om han hittar rabatthäftet som vi ska utnyttja) Ikväll blir det fest för hans syster också. Mattias ska upp och jobba tidigt imorgon så vi åker hem tidigt och utan att dricka nåt. Skönt det också. Känns som att man har gjort det så mycket det senaste.


524. Arbetsförmedlingen?

Äntligen är jag i Lindome, hos min kärlek. Gick bra hos psykologen idag, kändes bra att bara få ur sig allt.
Ikväll ska jag sitta lite med mitt CV och sånt, framförallt uppdatera det. Dags att börja söka jobb inför sommaren. Ska registrera mig på Arbetsförmedlingen bland annat. Mattias uppdaterade sitt CV där i förrgår och idag fick han ett extrajobb! Så, nu ger jag det ett försök. Hoppas på lite tur!


523. Sluta borra!

Fick rätt okej med sömn inatt igen. Hur skönt som helst. Tyvärr har man ju vaknat tusen gpnger under morgonen på grund av att de har borrat nere i källaren. Det var en vattenläcka där i september så de fick bryta upp golvet och lägga om, och de är fortfarande inte klara! Hur lång tid kan det ta!? Seriöst. Om en stund sticker jag till gymmet innan skolan. Idag blir det ett jäkla pass! Efter skolan ska jag till psykologen nu efter flera veckor, när det har varit jul och allt. Kan behövas. Om inte annat så måste han ju veta vad jag ska göra med mina sömnproblem.
Det var en fin morgon idag också, knäppte ett litet kort!


522. Jim Carrey

Sitter just nu och tittar på Fun with Dick and Jane. Självklart är Jim Carrey huvudperson. Och vilken skådis han är! Nog en av mina favoriter. Har sett många filmer med honom, alla lika roliga. Liksom, Ace Ventura, love it! Han spelar ju också väldigt bra i Syskonen Baudelaires olycksaliga liv, böckerna är ju för övrigt grymt bra!


521. Jobb.

Kom hem "tidigt" för en gångs skull. Tränade på håltimmen och sen på webdesignen var det bara att skicka in arbetet och gå hem. Det var sista lektionen i det ämnet. Bara att vänta på betyget då. Hoppas på ett VG i alla fall.
Jag är fortfarande helt omotiverad och orkeslös. Måste börja skicka in lite jobbansökningar inför sommaren nu.
Ska söka till Liseberg till att börja med. De tycker i och för sig inte om piercingar alls, men det verkar som att det beror på vad man jobbar med. Kan ju faktiskt ha i en retainer annars. Jaja, det problemet tar jag om jag ens skulle gå vidare till en intervju med tanke på hur många ansökningar det är varje år. Inte för att jag har någon ork till att jobba alls, men jag lär ju vilja ha pengar.


520. Orkar inte torsdag.

Det är verkligen deprimerande att gå och lägga sig när det är mörkt och att gå upp när det är mörkt. Snacka om att jag vill ha sommar nu. Satte faktiskt alarmet på sex imorse. Hade tänkt att dra till gymmet innan skolan men sen sket jag i det. Prioriterade sömnen idag. Igår kväll var jag svintrött och la mig vid tv:n innan elva, stängde av den vid halv tolv och somnade. Säkert första gången på ett halvår som det hände. Men skönt var det! Just nu känns det bara som att jag vill sätta ett streck över den här dagen. Varför? Jo för att jag har gråten i halsen och det slutar aldrig bra.


519. Bodyart, oh lovely bodyart.

Kan inte säga annat än att jag blir så sjukt sugen på att tatuera mig när jag kollar runt på vissa sidor. Inspiration på hög nivå! Tänk om samhället hade sett annorlunda ut, så man hade kunnat se ut som man vill. Vad lycklig jag skulle vara då.
Bilderna kommer från Professionell.




518. Worthless shit.


Fy vilken seg dag. Började elva med en lektion. Nästa lektion, i psykologi inställd. Fick hålttimme till halv tre för engelska. Magen har plågat mig och benen värker. En varm dusch, en film och godis hade inte varit fel. Nej, här ska det ätas riktig mat. Och pluggas lite. Vi har fortfarande inte fått våra scheman för vårterminen, och den börjar på måndag. Schillerska är ju fan helt otroliga.

517. Red lips

Ja, idag är det röda läppar som gäller. Var evigheter sedan jag hade det. Konstigt. det har snöat en del inatt igen så nu kan man väl inte lita på att det kommer en buss heller. Det skulle ju vara så typiskt Västtrafik. Lång skoldag i alla fall. Inget jag ser fram emot. Ingen träning idag inte. Vilar kroppen lite. Känns helt slutkörd för övrigt.


516. Nostalgi.

Är det bara jag som minns bandet Lambretta? De lyssnade jag på för tusen år sedan känns det som. De flesta känner nog till sångaren mer som Linda Sundblad, numera kör hon ju solo. Jag måste säga att jag föredrog verkligen Lambretta. Helt i min smak. Tänka sig att jag lyssnade på sånt när jag var såpass liten, som i fyran när jag blev kompis med en av mina vänner som också lyssnade på dem. De mest kända låtarna är väl, Bi,bo, Creep, och Kill me. Grymma låtar!






515. Clothes of today.


Såhär såg min look ut idag, första dagen efter lovet. Rotade fram de röda jeansen som jag inte använt på evigheter. Såndär extremt hög midja är inte riktigt min grej, förr hade jag byxorna längre ner så att jag fick världens häng på dem istället. Men idag testade jag nåt nytt! Synd bara att man får sån jäkla ful röv i hög midja. För jag har ju en snygg röv annars.

514. Fin morgon.

Kunde jag sova inatt? Nej. Stängde av tv:n vid tolv och somnade väl till slut vid två. Men sen har jag vaknat några tusen gånger också. Plus att magkaterret spökar som vanligt och gör ont så att jag inte kan ligga på nån sida.
Det var i alla fall en fin morgon när jag vaknade. Och jag har röda byxor med högmidja idag, whaaat? Inte min stil alls.


513. Grymma killar, mhm.

Sådärja, så har man fått tränat lite också. Blev inte så mycket idag eftersom att gymmet var helt packat med folk överallt, gick knappt att andas därinne. Sprang på löpbandet idag istället. Jag hatar alltid att springa, det passar inte mig och jag får alltid ont av mitt magkatarr när jag springer. Idag fick jag in ett ganska bra tempo ett tag, med Escape the fate i öronen. Musik är verkligen det bästa medlet för att peppa sig själv. Hade Escape the fates Situations som ringsignal i evigheter förr, just love it. Grymma killar, indeed!
Nej nu blir det 2 ½ men och lite plugg innan jag ska isäng.

Hatar när det inte funkar...jaja, en video med sämst kvalite.

512. Några favoriter.

Jag börjar få ihop en samling med hårprodukter, body lotions och allt möjligt nu. När man börjar få ett lager av sådant blir det lätt att man glömmer av en del saker. En jul fick jag ett paket med massa duschcremer från The Body Shop av min syster. Alla möjliga dofter, däribland vanilj. Häromdagen plockade jag fram dem och öppnade min vaniljdoft. Den luktar helt underbart! Och man känner sig så fräsch efter att ha duschat med den. Verkligen att rekommendera om du inte vet vad du ska köpa till din flickvän/kompis.


511. När ska jag få sova?

Jag behöver sömn. Ge mig sömn. Somnade till slut efter fem imorse, helt galet. Vad är det för fel på mig!? Inget hjälper. Känner mig helt slö hela tiden. Te och en dusch kanske piggar upp. Idag ska jag bara plugga. Ikväll ska jag till gymmet igen. Tänkte pröva det i Rollsbo, men måste ju betala typ 20spänn extra eftersom att mitt kort inte gäller där. Tar jag bussen tar det tre minuter, sen får jag gå i typ en halvtimme. Känns ju inte så lockande. Men bättre än att behöva åka till stan. Jaja, det återstår att se. Ska nörda lite Sims en stund innan jag sätter igång. Sims är numera det jag ägnar dagarna åt, skitlöjligt men ibland har man sina perioder.


510. Drömmar.

Ikväll har jag suttit med mitt projektarbete och fått gjort litegrann. Är verkligen helt omotiverad till allt just nu, har bara ingen ork. Jag hoppas det vänder snart.

Satt och lyssna på Christina Aguileras senaste skiva Bionic, vilket inte alls är likt mig men jag antar att jag har blivit lite influerad av min systers musik. Fastnade verkligen för låten "I am". Lyssnar man på texten så är den så himla vacker, nästan så man får tårar i ögonen. Får mig också att tänka på hur mycket jag vill stå på scen och sjunga, jag älskar att sjunga och har alltid gjort. En dröm jag har är att nån dag få stå på en stor scen och sjunga. Att sjunga inför stor publik är inget problem för mig, det är om jag ska sjunga för en person som det tar emot.

Christina Aguilera- I am.


509. Töj och piercing.

Någon dag nu är det dags att ta sig till Barbarella och köpa lite nytt. Har tänkt köpa en ny töj i leopardmönster, mycket snyggare än min tråkiga som bara är vit. Funderar också på att byta piercingsmycke till en svart plugg. Känns snyggare! Vet fortfarande inte om jag ska pierca näsvingen, jag vill verkligen men det är det där med jobb. Gud jag blir galen!


508. Oops!

Jösses vad vi sover när vi kan. Vi är värre än värst nu för tiden. Men vad ska man annars göra på en tråkig, värdelös söndag? Söndagar är bara ångest ändå. På tisdag börjar skolan, och jag är inte alls peppad. Har inte fått gjort så mycket skolarbete jag skulle, så blir till att stressa med det idag och imorgon. Som vanligt.

Igår kväll gick vi en promenad till Maxi för att handla lite, det spöregnade och blåste som tusan. Världens pölar överallt och snorhalt. Självklart gör jag världens vurpa på vägen hem och landar på ena höften och låret, i en riktigt stor pöl med vatten. Lika smidig som vanlig. Min höft och mitt lår är svullet, och påväg att bli blå. Gör lagom ont där nu också.


507. Funderingar.

Vi har nyss kommit tillbaka från gymmet. Blev ett jäkla pass idag. Nöjd tjej! Fyra egna pass på gymmet denna veckan plus en hemmaträning. Det är ganska bra jobbat. Nej nu ska vi ha mat!

Har lite olika funderingar kring håret också. Studenten närmar sig och jag vet inte hur jag ska ha håret då.
Känner nästan på att bara köra på svart ett bra tag till så jag får mer längd på det. Men en fundering är att ha sockervaddsrosa igen blandat med honungsblonda slingor, när jag fått håret längre. Tror det kan bli riktigt fint!

Ett tag under sommaren 2009 var jag vitblond, trivdes ganska bra i det!

506. Pissväder.

Vi vaknade snt som vanligt så nu är det dags att äta lite frukost. Sen drar vi till gymmet igen. Blir mycket träning denna veckan för mig. Är ganska sugen på att kolla runt på allt möjligt i stan men vi får se vad vi gör. Det regnar och är pisstråkigt väder. Börjar dagen med en härlig låt av Mötley Crüe. Lite te kanske kan pigga upp mig för jag har en äcklig huvudvärk också.


505. Snyggaste bootsen.


Idag hittade jag nog de snyggaste bootsen jag någonsin sett. Tyvärr inga jag kommer ha råd med, nånsin antagligen, men ändå! De är från mräket Tommy Hilfiger och finns på Scorett för 2100kr.

504. Bra övningar att göra hemma.

Så har man tränat och nu städat lite. Dammsugit och dammat av. Bara att hoppa in i duschen själv och ta itu med plugget. Som vanligt är jag sådär trött och orkar ingenting. Häromdagen avslutade jag min tremånaderskur med järntabletter. Har till och med käkat dubbel dos men tycker inte att de har hjälp alls. Ska tillbaka till läkaren i februari så får vi se.

Igår hittade jag lite smarta övningar som är lätta att göra hemma. Här visar en tjej steg för steg, hur man gör.
Första övningen var riktigt jobbig märkte jag. Hur kommer det sig att man alltid tror att man är bättre än man egentligen är? " Ja men det där klarar jag lätt!" Haha, tji fick jag.


503. Hurtigt!

Satte alarmet på halv tio igår kväll. Kom jag upp då? Nej, men jag kom upp kvart över tio i alla fall. Jag har blivit så hurtig att jag går upp "tidigt" för att sticka och träna. Ska bara slänga i mig frukost sen drar jag till gymmet. Har lite att göra idag. Som att städa och plugga. Någon gång under dagen kommer Mattias också, så lika bra att ha tränat. Igår kändes det minst sagt omöjligt att jag någonsin ska nå mina mål när det gäller träningen, men jag ska inte ge upp. Jag bestämde mig för att nu äntligen är det dags att verkligen bli av med mitt jäkla godissug som jag har varje dag. Bara jag kan bli av med det värsta suget så borde det ju gå. Kan andra så kan jag!


502. Joel Madden & Nicole Richie.

Häromdagen när jag var nere i affären såg jag en liten intressant artikel på nån av skvallertidningarna.
Joel Madden och Nicole Richie har gift sig! Whaaat? De har i och för sig varit tillsammans väldigt länge, men detta var minst sagt oväntat. All lycka till dem!
Och varför bryr jag mig? Jo för att jag har älskat Good Charlotte sen länge! Joel Madden är ju en av de största bitarna i bandet liksom.


501. Om man ändå vore rik...

Har ju letat efter en kort fuskpäls i leopardmönster ett tag. Den från Modekungen var snygg, men skitdyr. Nu har jag hittat en nästan exakt likadan från Haléns, för 599kr. Billigt i jämförelse, men ändå dyrt. Får se om jag kanske får råd med den, hade ju varit perfekt om ett tag när det blir lite varmare.


500. Bra film!

Om en stund är det dags att gå till bussen. Jag ska tillbaka till Kungälv, och Mattias ska till gymmet. Filmen igår var skitbra, och rolig. Bara synen av Johnny Depp springandes i randig pyjamas på hustaken i Venedig, det är en syn för sig! Idag blir det att plugga. Ingen träning på gymmet, utan det blir hemmaträning istället. Nu är det Madicken på tv också, Elisabeth stoppar ärtor i näsan. " Du stoppar alltid in saker där de inte ska vara". Huh?


499. Myskväll med världens bästa.

Inte många knop jag har gjort idag. Går runt med halsbränna av den jäkla magkatarren. Åt för typ en timme sedan men är svinhungrig igen. Fattar ni hur irriterande det är!? I alla fall, om en stund drar jag mig till stan för att möta upp pojkvännen, kanske fika eller restaurang, kolla runt lite och sedan bio! Sover nog hos honom inatt, för jag har verkligen ingen lust att åka hit igen själv sent på kvällen. Jag är fortfarande fast i det där "nej men jag är tjej, så jag kan inte åka själv efter mörkrets inbrott" ungefär. Idag får musklerna vila, kanske även imorgon. Skönt det, så kanske träningsvärken går över lite så jag kan ge allt på gymmet nästa gång. Har bytt kläder ett antal gånger nu, och känner på mig att jag kommer byta en gång till innan jag åker. Varför kan vi tjejer aldrig bestämma oss!?
Vädret gör ju inte saken bättre precis... Är det inte ton med snö så är det kallt som på Nordpolen.

Bild från nyss!


498. Massage, tack.

Härlig natt jag hade, not. Somnade efter fem. Fattar inte hur jag kan ha så jäkla svårt att bara somna!
Träningsvärk i hela kroppen. En riktig massage hade inte vart helt fel. Känns som att jag är i behov av det. Men jag har ingen lust att lägga pengar på det, inte mina egna pengar i alla fall. Hade jag fått en önskan av en stor blå ande hade det nog varit att få en lång, riktig massage. Hm...


497. Vackra texter.

Har suttit och jobbat med projektarbetet ett tag. Försökt få ihop två dikter men blir frustrerad av att jag har för höga förhoppningar på mig själv. Kom att tänka på Winnerbäcks texter. Tänk om man kunde skriva som honom.
Jaja, jag är helt utsliten så nu blir det te och en säng resten av kvällen.

Det är varning för ras
Gå så försiktigt du kan
Dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas
Varning för ras

Winnerbäck- Varning för ras.


496. Filmtips, tack.

Nyss vart på gymmet och tränat skiten ur mig. Dags att slänga i sig mat, är vrålhungrig. Men först...ge mig lite bra filmtips! Kvällen tänker jag spendera framför filmer. Inget annat jag orkar göra ändå.

Imorgon ska jag och Mattias se The Tourist, spännande!

495. Teared apart

Trött som ett as. Härlig träningsvärk i magen har jag också. Sitter just nu och väntar på att teet ska dra. Idag blir det plugg och antagligen en sväng till gymmet. Inte för att jag har någon som helst lust till det. Vi får se. Känner mig bara sliten och gråtfärdig idag. Sova bort dagen låter bättre i mina öron.


494. Arg. Ledsen. Besviken.

Jag är så jävla arg, ledsen och besviken just nu. Hatar all denna skiten, och att vissa personer i mitt liv inte kan låta mig ha mitt privatliv! Åt helvete med er. Nej, nu ska jag äta lite smörgåsrån och dricka te och se ett avsnitt av Desperate Romantics innan jag somnar. Weheartit får uttrycka mina känslor just nu istället.


493. Lady Gaga!

Har ni hört nyheten att Lady Gaga släpper nytt album den 23 maj? Läste det i GP häromdagen, och nu är jag riktigt exalterad över hur det nya albumet "Born this way" ska låta. Samarbetet med Red One ska ju tydligen fortsätta, så man kan ju hoppas på ett minst lika bra album igen!


492. Träna träna.

Dags att ta sig till gymmet och röra på fläsket lite. Efter det möter jag upp älsklingen, för att hämta ut biobiljetter och kanske ta en fika. På onsdagkväll blir det biomys med The tourist, med Johnny Depp och Angelina Jolie! Ikväll blir det att sätta igång med plugget. Jag är så illa tvungen.


491. 2 ½ år tillsammans.

Ja idag är det ingen helt vanlig dag. Idag har nämligen jag och Mattias varit tillsammans i 2 ½ år, och på det har vi varit förlovade i 1 ½ år nu. Det känns så underbart. Tiden går så sjukt fort. Det känns verkligen inte som att det har gått 2 ½ år. Men så är det. Det är mycket vi har gjort tillsammans. Festivaler, Säröhus, förlovat oss i Falkenberg, kämpat mot soc för att försöka få dem att förstå att mina föräldrar inte är normala, allt möjligt. Det är tack vare honom som jag mår såpass bra som jag gör idag. Mitt självförtroende och självkänsla är så mycket bättre, jag tror på mig själv. Och på oss. 3/7-08 är ett datum som jag alltid kommer bära med mig.
Jag älskar dig.♥




490. Ny musikfavorit.

Hittade nyligen en ny favorit när det gäller musik- Sick Puppies. Grymt bra rock, både lugna och brötiga låtar. Skönt med lite varation när det gäller ett band. Just denna låten får mig att rysa. Deras näst bästa låt enligt mig är War.


489. Nyårskyssen.

Nu har det kommit upp lite nyårsbilder på facebook, som min karl har lagt upp. Inte särskilt intressanta bilder, så därför skiter jag i att ladda upp dem här. Ni som vill, kan ju lägga till mig på facebook om ni känner för det. Bara att fråga! Kanske inte vem som helst, men ni fattar.

Nyårskyssen. Tolvslaget, 2010-2011.
Jag älskar dig.♥


488. Det nya året.

Alla verkar tjata om nyårslöften. Nyårslöften är det värsta jag vet. Jag har haft samma i alla år och aldrig lyckats hålla det. På ett sätt har jag faktiskt lyckats med det, till slut.
Så i år har jag inte tänkt ha nåt speciellt nyårslöfte. Kanske mer några förhållningsregler jag ska gå efter.
Först och främst ska jag inte ge upp med träningen, bara fortsätta kämpa så att jag når min mål. Ge allt jag har när det gäller skolan. Jag vet ju hur besviken jag blir på mig själv om jg inte lyckas och vet att jag hade kunnat ge bättre ifrån mig. Kanske ska ta tag i min dröm om att lära mig att spela gitarr. Antagligen börja sjunga och dansa igen.
Sen har jag lite klädprojekt att sätta igång med, som att sälja lite kläder och sy om lite t-shirts.

Hoppas på ett bra 2011, med student och allt!






487. Bakisdagen.

Oj oj oj, vilken kväll vi hade! Den var helt grym! Dansade loss hur länge som helst, ingen vila, bara dansa till allt som gick, Aqua, Las Ketchup, Macarena och allt möjligt. Varje gång jag satte mig för att vila var det nån som drog upp mig igen. En riktigt lyckad kväll! Även om jag var seg i början, men sen släppte det. Vi kom hem efter fyra inatt. Gick väl upp vid fyra i eftermiddags, och jag har nog aldrig vaknat med en sån baksmälla. Huvudet höll fan på att sprängas. För ett tag sedan tog jag en huvudvärkstablett så var det borta! Annars hade jag nog fått ligga kvar i sängen hela dagen. Ikväll ska vi hyra film och bara mysa med godis. Funderade först på en sen bio men jag var ju helt död. Får se om jag får tag på lite bilder från igår sen, men tills dess får n hålla till godo med de jag tog innan vi stack!

Halsband som jag fick i julklapp av syrran, passade skitbra till klänningen!


Min nyårs make up! Svarta och blåa skuggor från den nya paletten från Viva la Diva. Med en primer(Lumene eyeshadow primer) under satt det hela natten!

RSS 2.0