401. Barn hit och dit. nej, ta ert ansvar!

Men för ihelvete skärp er! Nu får man till och med reklam om att man ska läsa varenda unges blogg om hennes graviditet och att hon bara är 13,14,15 år. Och hela tiden är det tjat om " Ja och vad skiljer mig från andra mammabloggar? Jo jag är BARA såhrä gammal och jag ska ha TVILLINGAR och bla bla". Ta ert ansvar för fan!
Ni är småbarn, inte ens myndiga och ni ska ha barn hit och dit. Jag undrar verkligen vart världen är på väg numera. Jag hade aldrig låtit mitt barn få en egen unge vid så låg ålder. Aldrig. Jag säger inte att man är sämre föräldrar bara för att man är yngre, men snälla, tänk lite. Har ni någon utbildning? Nej. Har ni någon inkomst? Nej. Tar pappan sitt ansvar? Ibland. I de flesta fall är det ju mammans föräldrar som får ta hand om allt. Nej usch, jag blir så trött på dagens samhälle. Har ni någon aning om hur stort ansvar man har om ett barn. Du är fast i ganska många år framöver. Jag blir så trött... barn må vara söta och något underbart att få, men vänta tills ni är mogna.


400. Blev jag drogad eller?

Det var länge sedan jag kände mig såhär borta. Mamma pratade med mig vid kvart över sju innan de åkte, men jag kunde inte ens svara för att jag var så borta. Inte vid medvetande alls. Vid halv nio frågade syrran om jag ville äta frukost med henne innan hon åkte, men jag orkade knappt öppna ögonen. Börjar nästan undra om jag har blivit drogad eller något. Nu är jag i alla fall uppe och försöker piggna till med te och macka.
Imorse var det -10 ute. Jag vill inte gå ut på hela dagen men jag kommer ha fullt upp idag.


399. Wanties from Shock

Jahaja, så är man plötsligt ledig imorgon. Enda lektionen vi har är inställd. Kan det bli bättre? Inte nog med det är jag ledig på torsdag också för att vi ska kunna jobba med projektarbetet. Skön vecka!

Sitter och kollar på massa läckra kläder och grejer från Shock. Syrran tjatar ju på att jag ska visa massa grejer jag vill ha i julklapp. Finns ju så sjukt mycket snyggt! Har kollat in ett antal ringar jag vill ha. Vad jag inte fattar är varför de har en manlig hand som modell för ringarna på hemsidan? Okej för killringar, men för tjejringar? Wtf!?



398. Idéer.

Jag har länge velat tatuera mig. Nu är jag ju 18 och kan bestämma helt själv precis när jag vill göra en.
Men jag vill verkligen vara helt säker på vad jag vill ha för något, den ska ju ändå sitta där hela livet. Min första idé som jag har velat länge, är att göra symblerna för tro, hopp & kärlek på höften. Numera är jag inte särskilt troende, men tro behöver ju inte stå för bara tron inom kristendomen, utan tro över huvudtaget. Vill göra en sådan som är nere tilll vänster, men i färg antagligen. Har andra idéer också, som att ha en fyrklöver lite ovanför vänster handled. Jag är fast besluten om att ha en tatuering som verkligen betyder något, och som jag kan stå ut med hela livet. Det får inte vara något synligt, då det fortfarande är många jobbplatser som inte accepterar tatueringar och piercingar. Fast det finns ändå en del inom mig som vill pryda armarna lite, och flera delar av kroppen. Jag ska bara klara av smärtan när tatueringen görs, då jag är väldigt känslig.


397. Tidig morgon.

Kall morgon och alldeles för tidigt för mig. Den här helgen gick alldeles för fort. Nästa kommer bli grym!
Hoppas på att veckan går fort så att jag får se min älskling igen snart. Borde sätta igång med lite julklappsinköp också. Något jag sagt till mig själv att börja med tidigt i år, men inte blivit av så tidigt som jag velat.

Jesus on extacy- Assassinate me. Låten börjar lite segt, men grym musik!

396. The event

Har precis kollat ikapp mig med förra avsnittet av The Event från förra söndagen. Om en stund kommer nästa avsnitt på tv. Spännande. Tills dess ska jag se till att plugga lite inför morgondagen. Adventsfika om en stund.
Har ätit god mat här hemma också, fläskfilé a la mamma. Är inte peppad inför en måndag som börjar tidigt, men är i alla fall ledig på torsdag för projektarbetet.


395. Tattoos!

Jag blir så tatueringssugen när jag kollar runt på snygga tjejer med tatueringar. Kan ju tatuera mig när jag vill. Får se när i framtiden det blir!

Bildkälla: Professionell.tv

394. Första advent

Liseberg igår kväll var mysigt, men kallt. Vi var påpälsade men frös ändå. Gick in och åt nygräddade våfflor och drack varm choklad, och spelade bort lite pengar. Efter ett tag blev det för kallt och då åkte vi hem.
Idag är det ju första advent då. Om nån timme åker jag och Mattias härifrån. Det går nån slags magsjuka här så vi flyr fältet. Jag ska hem till familjen för adventsmiddag och fika och älskling åker hem till sig. Får se hur länge jag stannar, men tills imorgon i alla fall. Fyra veckor kvar till jul. Ångesten kryper på.

Bild från Google.

393. Tävlar om presentkort!

Jag är med hos Kristin och tävlar om ett presentkort på 300 kr hos Dunken! De har ju så grymt snygga kläder och annat, så det hade varit underbart att vinna!

Gå in hos Kristin och tävla du också!



392. Lisberg!

Godmorgon! Eller godmiddag kanske man ska säga. Vi har precis ätit frukost. Ligga och dra sig i sängen är ju så skönt. Nu ska vi i alla fall sätta igång och göra oss i ordning och ta oss till gymmet. Efter det ska vi till Liseberg och mysa! Dricka varm choklad i kylan. Mums. Det är riktigt kallt ute så idag får man pälsa på sig. Får se om jag tar med mig systemkameran också, hade varit kul att fota men känns inte så bra att lägga in kameran i skåpet på gymmet när man ska träna. Och sen släpa på både träningsväska och kamera. Jaja, den som lever får se!

Myyys. Bilder från Google.

391. Frustrerad.

Älskling är här och vi har nyss handlat grejer så vi ska göra en fruktsallad. Nyttigt skare va!
Hade städat och bäddat sängen och allt, och nu när vi kommer upp har en viss person bytt allt. Jag som hade tagit mysiga sängkläder och allt. Inte ett skit får jag ha. Blir så jävla arg! Så nu är Mattias ute i köket och försöker säga det till henne på ett snällt sätt. Det är frustrerande att jag inte ens kan säga ifrån till henne. Mina grejer får jag inte ha ifred heller.

Bild: weheartit.

390. Varför är det så jobbigt att städa!?

Kom hem för en stund sedan, och nu är jag hungrig. Får vänta tills maten är klar, segt. Hjärnskrynklaren gick bra idag. Frågan är bara om det hjälper. Nu väntar dammråttorna på att bli uppätna av dammsugaren. Lika bra att få gjort skiten! Desto snabbare kan jag koppla av och göra det mysigt här inne tills Mattias kommer. Vad sägs om tända ljus och nybäddad säng? Förövrigt tycker jag inte att järntabletterna gör någon verkan längre, somnar ju nästan på lektionerna igen. Varför kan jag aldrig bara vara pigg!? Jaja, fram med skurtrasan!
Ser ni min fina bandana på huvudet? Sådär 60tals kvinna som är hemma och städar och väntar på sin man, hihi.


389. friday it is!

Finally it's friday! Känns hur skönt som helst. Har tagit en skön dusch, gjort en riktig lunch bestående av omelett, korv och macka. Om ett tag är det dags att bege sig ut i kylan och mot bussen. Efter skolan är det dags att gå till psykologen igen. Vad vi ska prata om den här gången har jag ingen aning om. Sen får jag skynda mig hem till Kungälv för att städa innan älsklingen kommer. Usch, städning är aldrig roligt!


388. Klänning till nyår

Idag har det varit en riktigt lång dag. Skola till fem, och efter det har jag städat på mammas och pappas jobb. Sen åkte jag och mamma och handlade. Första gången jag var med och handlade på säkert två år. Blir ju så när man inte bor hemma.

Häromdagen kom jag tänka på vad jag kan ha på mig på nyår. Alltså behöver jag inte inhandla något. Min gamla festklänning som jag hade på mig på nobelmiddagen i åttonde klass. Frågan är ju bara hur den sitter nu, och mina boobs har ju krympt efter att jag gick ner i vikt. Surt. Kan ju sy in den annars om den inte sitter bra!


387. Trött?

Är man trött om man är väldigt nära att somna på alla lektioner man har under en dag? Eh, ja jag tror det.
Jag borde inte vara såhär trött. Men det är jag ju uppenbarligen. Frågan är hur jag ska orka städa sen i minst två timmar.

Jag taggar banditfesten på Sticky Fingers nästa lördag. Senast jag såg Hardcore Superstar var i augusti. Ska bli jäkligt kul att se dem nu igen! Den nya plattan släpps imorgon, och låten monnshine är helt jävla underbar.
Blir skitpepp av att lyssna på den. Den 4 decemeber, då smäller det!


386. En lång dag.

Torsdagsmorgon och jag är trött igen. Har en riktigt lång dag framför mig. Slutar fem och efter det ska jag städa på mammas och pappas jobb. Det är min lillasyster som alltid gör det på torsdagar men hon fick hoppas över det idag. Lite extra cash är aldrig fel. Idag sover jag hemma hos familjen igen. Skönt med fredag imorgon.


385. Slutkörd.

Jag är verkligen helt slut. Så det blir sängen för mig nu. Har nog inte varit såhär trött på länge. Det var värst!
Hade verkligen velat krypa ner i sängen med min älskling nu och få sova gott men jag får vänta till fredag.

Bra låt. Den 4 december ska jag och Mattias på Hardcore Superstar banditfest på Sticky Fingers. Kommer bli några förband också, dessa bland annat.

384. Back on track!

Så kommer man hem till Kungälv, hungrig som en varg. Precis slängt i mig mat. Har mött Mattias för att få hans mobila bredband, lagom för att höra att vi fått en ny router, trådlös dessutom! Så nu är jag back in track! (Förhoppningsvis)

Tänkte berätta en sak för er. Ända sedan jag var liten har jag haft en stor idol- Madonna. Det trodde ni inte va!?
Att the queen of pop var min idol. Nåja, den musiken hon gör nu är ju värdelös. Förstår inte varför hon på senare år har börjat göra musik så mycket åt pop/rnb hållet. Hon är ju faktiskt lika gammal som min mamma. Vad hände med tjejen som stack hemifrån vid 17 års ålder för att ta balettlektioner i New York? Hon som slog igenom stort med Like a virgin. Den sista bra skivan hon gjorde, enligt mig, var Confessions on a dancefloor. Kan inte sluta lyssna på den! Det var den jag drog på imorse så att huset skakade. Nästan.

Like it or not. Från albumet Confessions on a dancefloor, en av de grymmaste låtarna hon gjort.



383. En skön morgon.

Himla skönt med en lång sovmorgon. Även om jag inte har fått sova så länge. Syrran började vid tio idag så jag åt frukost med henne vid nio. Nu sitter jag här med en kopp te och ska snart äta lunch innan jag drar till bussen. Har ägnat morgonen med att dra på härlig musik på min ljudanläggning. Saknar det som in i helvete. Bara dra på hög musik man älskar när ingen är hemma... Jag brinner verkligen för musik just nu.
Idag ska jag till gymmet som vanligt, sen möter jag upp Mattias för att få låna hans mobila bredband. Internet, yay! Ska bara se till att installera det rätt sen också. Så idag sover jag nog i Kungälv. För att vara ärlig så är det lättare att vara här, det känns inte lika ensamt och dagarna går fortfare framåt mot helgen.

Frostbild 4.
Nikon D50 + Nikon AF Nikkor 24-85mm.

382. Film med syster :)

Har nyss ätit lite mat. Äggmacka och varm choklad, yummie. Sen ska jag väl fortsätta att se en film med min syster. Vi började se en tecknad film häromdagen, som vi ska se klart idag. Ibland är det så härligt med barnsliga filmer, speciellt tecknat. Man vill liksom inte växa upp helt.
Bjuder på lite bilder från i måndags.

Alltid lika härligt med en smutsig spegel, hell yeah.


381. Lanvin kollektionen!

Det är väl ingen som har missat H&M's Lanvin kollektion? Ärligt talat tycker jag inte alls att det var snygga klänningar! Dyra och fula faktiskt. Men det fanns en jag fastnade för. Den gråa stora med tyll! Så himla fin!
Finns i både röd och grå. Jag hade gärna velat ha en grå. Perfekt till nyår! Å andra sidan klär jag bra i rött.
Men 2000spänn? Njaee...skulle inte tro det.


380. Utan internet, igen.

Jaha, jag har fått ta en ofrivillig bloggpaus igen. Internet hemma i kungälv funkar fortfarande inte. Antagligen routern som är paj, vilket jag har sagt i ett halvår nu eftersom att internet har strulat varje dag. Men är det någon som lyssnar? Självklart inte. Vi skulle fått ett nytt modem idag, men det kommer väl inte hjälpa då det antagligen inte är det som är problemet. Frågan är när Ann köper en ny router. Snart hoppas jag. Just nu är jag hemma hos familjen. Klarar mig seriöst inte utan internet. Kan inte ens plugga.

Tänkte visa sminkningen jag gjorde igår. Blev ganska nöjd, nu syntes färgerna bättre i alla fall. Ögonskuggorna är från H&M.


379. Lovely hairspray

Idag när jag gjorde mig i ordning kände jag för att vara lite extra snygg. Gjorde en sminkning med lila och svarta skuggor (bilder kommer). Fick syn på min systers hårspray från Schwarzkopf, Got 2 Be. Har aldrig använt mig av den tidigare. Det var över ett år sedan som jag slutade med hårspray helt. Förr tuperade jag håret jämnt.
Idag sprejade jag i lite av hårsprayen och voila! Blev jättenöjd! Fick lite volym. Den senaste tiden har jag känt att jag äntligen börjar få liiite längd på håret. När det är nytvättat och borstat ligger det skitsnyggt över axlarna. Perfekt med lite volymspray i! Verkligen att rekommendera! Dyr, men bra! Den ska införskaffas snarast.

                                                                 

378. Bloggstrul?

Man blir ju minst sagt irriterad när det strular hela tiden. Igår gick det inte att komma in på min blogg, eller nån annans för den delen. Först på kvällen gick det bättre. Jag gav upp och sket i bloggandet.
Igår tog helgen slut, och det alldeles för tidigt. Jag och Mattias gick upp tidigt för att träna. Sen åkte jag hem till Kungälv. Sen blev jag upphämtad av mamma och pappa som stängt av vattnet och sånt på landet. Så inatt har jag sovit hemma på riktigt. Har nyss ätit frukost med min syster som började sent. Jag själv har bara min webdesign idag, vid halv tre. Riktigt skön måndag. När jag kom till Kungälv igår funkade inte internet igen.
Nu var det nåt med brandväggen som spärrade anslutningen, vilket jag inte kunde fixa. Funderar på att lägga mig och sova ett tag till. Under natten och kvällen har jag haft massa drömmar, om samma sak och de har inte varit trevliga. Det skrämmer mig.

Frostbild 3.
Nikon D50 + Nikon AF Nikkor 24-85mm.

378. Kläder!

Jag har äntligen hittat en sida med underbara kläder helt i min smak! Dock ungefär i samma prisklass som Shock, men det är det fan värt! Så nu vet jag öntligen varifrån jag ska beställa kläder nästa gång. Och det är från Dunken!

Titta bara på denna snygga hoodien. 659 kr.


377. Kommisarie Späck!

Igår kväll hade vi en rejäl filmkväll med en massa filmer och gott. Det blir samma sak ikväll! Vi är för slöa för att åka in till Liseberg. Bland annat så såg vi Kommisarie Späck igår, en skitrolig parodi på Beck! Den kan jag verkligen rekommendera! Jag har inte skrattat så mycket på länge.


376. Let it snow, let it snow, let it snow

Under kvällen igår och natten har det snöat här. När jag kom hit igår sa Mattias att det skulle bli -10. Inte riktigt vad jag var beredd på. Men som det ser ut nu är det inte så kallt. Idag har vi tänkt träna men frågan är vart eftersom att gymmet stänger så tidigt för att det är helg. Illa!


375. Frostbild 2

Satt och redigerade en till bild från häromdagen. Det är så härligt när man lyckas, och känner sig nöjd.
Mitt fotointresse bara växer sig större. Jag älskar det! Har en känsla av att detta kommer bli en vinter full med fotografering! Ett plus är ju att jag har en pojkvän som är duktig på det också, som jag kan lära mig av!

Nikon D50 + Nikon AF Nikkor 24-85mm.

374. Sminkning- brun ögonskugga

Imorse testade jag de nya ögonskuggorna från H&M. Kan ju säga att jag blev ganska besviken. Färgerna höll inte måttet alls. Har mycket ögonskuggor från H&M sen innan, och visst det är billigt, men såhär dåligt har det aldrig varit! Jag gillar mörka färger, men de här var det ljusaste jag vart med om. I alla fall... ville visa min sminkning.
Har suttit och mixtrat med bilden i evigheter för att få fram färger och grejer, så nu ser man lite i alla fall!


373. Härlig sovmorgon...not.

Min långa sovmorgon är förstörd. Har ju spenderat natten hemma i Tynnered, och här har mamma och pappa några snickare (eller vad de nu är) som bryter upp golvet där nere. Det ska bytas golv tydligen. De var här redan kvart över sju och började. Vaknade och trodde att de borrade igenom väggen eller nåt. Så jag har varit vaken sen dess nästan. Skitkul. Börjar ju inte förrän halv ett. Ikväll ska jag hem till älsklingen, spenderar ju helgen i Lindome. Ne nu ska jag fortsätta att pussa på min hund.

Random bild från google.

372. Razed in black- Oh my goth

Ja jag är ju sån som gillar udda musik. Nyligen upptäckte jag detta bandet- Razed in Black.
Elecktronic-industrial är en av mina favoritgenrer. Detta är låten jag lyssnat sönder den senaste veckan.
Vill vara där!
Just nu sitter jag och min syster och ser på Lyxfällan och ska ha lite mys. Jag återkommer imorgon!

Razed in Black med Oh my goth.



371. New stuff!

Var på en liten shoppingtur idag på håltimmen. Har letat länge efter en mysig tröja och hittade en idag, skulle vilja ha en till i grått. Egentligen ville jag ha en som var längre men får gå på jakt efter det också! Sen kunde jag inte låta bli att köpa lite ögonskuggor på H&M som jag sett en tutorial med.

Tröja från Gina Tricot.                                         Bruna ögonskuggor från H&M.


370. To die for!

För ett tag sedan när jag var inne på Shock för att prova ut mina Dr.Martens såg jag en ny modell! Denna skönhet( dessa skönheter?) alltså! To die for! Vill kyssa den som designade dem. Nån dag ska de finnas i min ägo, det lovar jag.

Från Shock som sagt, 1598kr.

369. Aj, min kropp.

Vet ärligt talat inte hur jag mår idag. Har träningsvärk och ont i kroppen. Känns som att jag har världens växtvärk. Även fast jag sitter ner och inte har gjort nåt speciellt är jag svimfärdig. What the fuck is wrong with me!?
Dags att leta fram kläder och packa ner lite saker eftersom att jag inte sover här inatt. Jag ser verkligen inte fram emot en lång dag idag. Första gången på länge som jag känner såhär.


368. Spartacus-blood and sand

Fick plötsligt smått ångest och ingen lust att vara här alls. Känner mest för att ligga under täcket och lipa, men jag orkar seriöst inte. Imorgon ska jag hem till familjen och hålla min syster sällskap, något inom mig vill inte.
Har börjat kolla på serien Spartacus:Blood and sand. För att sammanfatta den kan jag väl säga blod, svett och tårar. Och en jävla massa sex. Love it. Jag har alltid tyckt om filmer och serier från forna tider, gärna romarriket som denna eller 16-1700tal.


367. Frost!

Har haft en ganska slapp dag hittills. Den nationella uppsatsen gick skitbra, var klar på två timmar när man hade fem timmar på sig. Efter det var det dags för träning på gymmet. Har träningsvärk sen igår och det är inte bättre nu efter att ha tränat igen. Men det är skönt, då känner man att man gjort nåt bra. Kom hem tidigt och fotade lite ute på gården. Frost var temat! Kollat på Sex and the city 2 under eftermiddagen. Nu känner jag mig sådär mosig och seg i hela kroppen. Det blir i säng tidigt ikväll igen!

Nikon D50 + Nikon AF Nikkor 24-85mm.

366. Want to be there!

Idag är en sådan dag då jag önskade att jag befann mig i Stockholm. För det är nämligen Taste of Chaos där idag! Från början hade jag tänkt att dra dit men sen när jag fick reda på att det var nationella samma dag så sket det sig ju. Två av mina favoritband kommer spela, Papa Roach & Disturbed. Är mäkta avundsjuk på de som kommer att vara där ikväll! Det är mycket man ger upp för skolan.

Disturbed-Down with the sickness.

Papa Roach- Getting away with murder.



365. Pigg? Nä, vad är det för nåt!?

Dödstrött var ordet. Har sovit bättre inatt i alla fall. Hur kommer det sig då att jag känner mig som en zombie?
Gick raka vägen in i badrummet och slängde iskallt vatten i ansiktet på mig när jag vaknade. Det hjälpte, men bara lite. Hjärnan känns ju mosad, men det får väl funka inför provet ändå. Jag är inte orolig det minsta. Vafan, det är uppsatsskrivning. Det jag är bäst på. Har alltid lyckats få MVG på uppsatserna på Nationella i både svenska och engelska genom åren. Lite har jag att vara stolt över.


364. Tidigt i säng!

Eftersom att jag knappt fick någon sömn inatt och jag ska upp tidigt imorgon så blir det snart sängen för mig.
Har bestämt mig för att jag ska ligga klar i sängen vid tio, vilket är vråltidigt för mig. Blir till att se på tv en stund i sängen så jag blir lite trött. Nu ska teet drickas upp, och sminket ska bort och tänderna ska borstas.
Bjuder på en höstbild jag tog för ett tag sedan.


363. Jäkla Swedbank!

Slutade tidigt men kom inte hem förrän en stund sedan. Möte Mattias efter skolan, eftersom att han glömde sitt glasögonfodral här igår. Sen skulle han låna böcker på biblioteket så jag fick hjälpa honom att hitta haha. (Ibland är det bra att ha jobbat på bibliotek!)
Well, efter det var vi hungriga och tänkte gå in på Donken för att få i oss lite mat men då strular Swedbanks internetbank och telefonbank så vi går in på Swedbank och frågar. Hela Swedbank var nere! Nåt strul såklart.
Vi åkte till Pustervik för att hämta ut biljetter för Crashdiet@Sticky Fingers den 18 december. Jag fick betalla bådas biljetter så nu är jag helt pank! Swedbank har fortfarande problem! Vilket betyder att Mattias inte kan föra över pengarna till mig, som tar 2-3 dagar att få. Nu har i alla fall Aftonbladet gått ut med lite mer information, som går att läsa här. Att det alltid ska vara problem! Har fortfarande inte fått nån mat i mig och jag har bara ätit frukost... feed me!


363. Jäkla Swedbank!

Slutade tidigt men kom inte hem förrän en stund sedan. Möte Mattias efter skolan, eftersom att han glömde sitt glasögonfodral här igår. Sen skulle han låna böcker på biblioteket så jag fick hjälpa honom att hitta haha. (Ibland är det bra att ha jobbat på bibliotek!)
Well, efter det var vi hungriga och tänkte gå in på Donken för att få i oss lite mat men då strular Swedbanks internetbank och telefonbank så vi går in på Swedbank och frågar. Hela Swedbank var nere! Nåt strul såklart.
Vi åkte till Pustervik för att hämta ut biljetter för Crashdiet@Sticky Fingers den 18 december. Jag fick betalla bådas biljetter så nu är jag helt pank! Swedbank har fortfarande problem! Vilket betyder att Mattias inte kan föra över pengarna till mig, som tar 2-3 dagar att få. Nu har i alla fall Aftonbladet gått ut med lite mer information, som går att läsa här. Att det alltid ska vara problem! Har fortfarande inte fått nån mat i mig och jag har bara ätit frukost... feed me!


362. Idiotiska sömnproblem!

Det blev inte mycket sömn denna natten, inte. Vilket jag kände på mig. Försökte göra mig trött genom situps och armhävningar, sen låg jag och kollade på tv skitlänge. Stängde av den vid tv, och efter fyra hade jag fortfarande inte somnat. Det gör mig galen av att vara så beroende av någon för att jag ska kunna sova. Ikväll ska jag sova tidigt! Om inte annat borde jag vara trött ikväll när jag fått så lite sömn. Imorgon har vi ju nationella i svenska B, så det blir upp tidigt. Nu ska jag till gymmet och sen till skolan.


361. Rihanna

Jag antar att de flesta av er har märkt att jag inte alls tycker om pop, hip hop och rnb? Det är bara inte min musiksmak. Jag vill ha fart på det jag lyssnar på. Lyssnar mest på rock, hårdrock och metal. Men sen finns det ju vissa band/ artister som är lite utav det lugna slaget som jag också lyssnar på. Den senaste tiden har jag börjar kära ner mig i Rihannas nya låt Only girl in the world. Rikigt skön låt med gullig text.
Älskar verkligen hur hon ser ut i videon. Håret är ju helt underbart. Får mig att sakna mitt röda jag hade för ett år sedan.


360. Sminkbord!

Jag har alltid velat ha ett sminkbord i mitt rum. Ett fint bord med lådor, helst svart, och en spegel ovanför, med spotlights runt. Det är så himla fint. Känns så glamouröst på nåt vis. Bra ljus när man sminkar sig och stor spegel är ju inte fel. Härliga bilder kan man ju ta där också. Åh, nån gång i mitt liv ska jag ha det! Det är väl varenda tjejs dröm? Ett antikt sminkbord hade jag verkligen velat ha.

Nåt av de här hade jag gärna velat ha. Så mysigt! Bilderna hittade jag genom att söka på "sminkbord" på Google.

359. Sjusovarna

Jösses vilken slapp helg vi har haft. Vi har orecis tagit oss upp ur sängen och tagit varsin dusch, så nu kanske det är dags för frukost? Ikväll åker älskling hem i alla fall. Så vad ska vi äta till frukost idag? Pannkakor hade inte suttit fel.
Nu har jag faktiskt några veckor framåt då jag inte alls har mycket i skolan vilket ska bli så skönt!
Äntligen slipper man viga hela sitt liv åt skolan för ett tag. Från och med nu ska jag ta till vara på min fritid!

Blir en gammal bild från ett tag sedan. Är jävligt nöjd med den.

358. Trött söndag

Idag har vi slappat hela dagen lång. Mattias har läst i sin bok han ska ha läst ut tills på onsdag, jag har bara spelat Sims och inte gjort ett skit. Somnade till slut en stund i sängen. blir så när man är slö och inte gör nånting. Vi tar Lisebergsplanerna till en annan helg istället. Nu har vi precis vart nere på Willys och köpt cola, godis och clementiner. Blev en sväng till pizzerian också eftersom att min man var sugen på pizza, som vanligt. Resten av kvällen blir det film och mys i sängen. Imorgon är vi ju båda lediga.

Ännu en gammal bild på oss. Här firar vi 3 månader. 3 oktober 2008. På den tiden när älskling höll på med alla möjliga färger i luggen.

357. Spelat Sims

Har suttit och spelat Sims ett tag nu. Nästan löjligt så man fastnar i de där spelen. Kommer ihåg när Sims 1 kom ut, så tråkigt det var i jämförelse! Jag kör fortfarande med Sims 2 faktiskt. Är inte säker på om min dator skulle klara av Sims 3. Har hört att Sims 3 inte skulle vara så roligt. Ganska likt tvåan också. Undra vad det är som gör att man fastnar i såna här löjliga spel. De är ju faktiskt inte särskilt verklighetstrogna.
Spelar ni Sims?


356. Frukost och lunch i ett.

Idag vaknade vi sent, och åt frukost sent. Fast det blev en blandning mellan frukost och lunch.
Vi gjorde omelett med lite grönsaker och macka. Gott! Älskling ligger i sängen och pluggar och jag tänker faktiskt nörda mig med lite Sims nu. Kanske sticker iväg och tränar sen eller nåt.

Nom nom!

355. Möbler

Det är ju inte utan att man går på IKEA och kollar runt utan att vilja ha nåt. Jag kollade in lite grejer på hemsidan för länge sedan. Finns en del jag skulle vilja ha om jag får nån egen lya nån gång. har alltid önskat mig ett sminkbord. Såg ett sånt här igår, som jag sett på hemsidan innan. Hade g'rna velat ha ett i svart! Men den jag såg var bredare och snyggare.

IKEA, 2295 kr.

354. Kel med en kelsjuk katt

När jag satt och läste och kollade runt på grejer fick jag sällskap av den ena katten, vid namn Lilla J. Hon har en förmåga att alltid vilja lägga sig i mitt knä när hon kommer in. Tyvärr är jag ju allergisk så jag är inte alltid så pigg på att kela med henne. Idag kunde jag inte låta bli, då hon skulle börja gå på tangentbordet. så hon fick ligga i mitt knä och kela. Dock ligger hon och spinner och sätter klorna i mig 24/7.


353. Mysig fredagkväll

Ops, har liksom glömt av bloggen lite. Eller rättare sagt, min älskling håller mig borta härifrån. Typ slänger sig över mig med ett vrål och "Neeej du får inte blogga!"
Igår kväll hade vi det mysigt i alla fall. När jag äntligen kom hit, var det dags att åka igen. Jag och älskling åkte med hans mamma till IKEA och fikade, och sen gick vi runt och tittade lite. Sen handlade vi på Coop. Jag var vrålhungrig efter att bara ha ätit frukost. Nyligen så började Coop med att man kan plocka ihop sin egen sallad, 9,90kr/hg. Så det blev våran middag igår! Riktigt gott. Mysa framför tv:n med mat och chilinötter.
Idag ska det städas här, för de har visning på huset imorgon och på måndag.


352. skor!

Jag har länge kollat på skor som jag kan ha i vinter när man ska ut och vill vara snygg. Helst kilklack.
Dessa från nelly.com är ju grymt snygga! Bara 379kr. Funderar på att beställa dem kanske.
Vad tycker ni?


352. I did it!

Guess what? Jag kunde sova inatt! Somnade till och med innan tolv och har kunnat sova hela natten. Var lite orolig igår kväll att jag inte skulle somna eftersom att jag inte var så trött.
Nu sitter jag och skriver klart det sista av talet. Fredag, en lektion. Efter det ska jag till psykologen, och nu vet jag vad jag ska prata om. Träna sen också kanske. Efter det hem till älskling! Jag har tre underbara nätter framför mig.

Hittade en jättegammal bild på mig och Mattias. Här är vi på Liseberg och firar fem månader.
3 december 2008.

351. Får jag nån sömn inatt tro?

Snart ska jag bädda ner mig i sängen och se på tv en stund. Dags att försöka slappna av. Ikväll vill jag somna fort. Men den där skräcken jag har haft de senaste två veckorna sitter kvar, jag känner den redan nu. Får hoppas att jag kan somna ifrån den. Räkna får kanske? Tänker avsluta dagen med härlig musik från Alice in videoland.

Alice in videoland- Cut the crap.

350. Ett gott skratt förlänger livet!

Trillade in på en av de roligaste små videos som finns på Youtube. Jag garvar ihjäl mig varenda gång jag ser den. Nästan kissa-på-sig-varning där. Har ju sett den många gånger innan men idag behövdes den lite. Den som klippte ihop videon måste ha varit ett geni. Tack för det skrattet!


349. Godissugen!

Gosh vad trött jag är. Har knappt lyssnat ett skit på vad läraren sagt under lektionen hittills. Precis lämnat in en liten skiss på hur min hemsida ska se ut i alla fall. Idag ska jag verkligen sova tidigt.
Som vanligt är jag grymt sugen på godis och cola. Snacka om sockerbehov. Såhär är det varje dag. Irriterande! Jag har verkligen försökt med att minska sockerbehovet men det är så svårt. Är det bara jag som är sån här?
Vill ju vara så nyttig som det går, men det är svårt när man är så jäkla sugen på alt hela tiden. Gud, vilken tjockis jag är. I psyket i alla fall. Tur att det inte syns på utsidan, haha.
Åh Chailatte...

Vilket är ditt favoritgodis?
Mitt är Djungelvrål!


348. Glad som en lärka! Hell no...

Åh vilken hätlig morgon! Pff, sicket skämt. Jag har äntligen fått sova en hel natt. I och för sig bara sex timmar, men bättre än på länge. Är svintrött och har en lång dag framför mig. En Red Bull kanske skulle kunna väcka mig? Fast jag dricker aldrig sånt. Nyttig som jag är. Okej, vem försöker jag lura? En natt ensam sen blir det helg, ända till måndag. Både jag och älskling är lediga på måndag. Underbart.

Vem älskar inte att sova bredvid den man älskar? Weheartit har verkligen alla passande bilder.

347. Finally, I'm done!

Är hos min fina pojkvän nu, så nu mår jag bra igen. Har precis pluggat klart för kvällen! Så grymt skönt. Bara att skriva ihop talet imorgon, så är allt plugg klart för veckan. Skrivit ett PM nu som ska in imorgon. Äntligen kom jag på vad jag skulle ha med i mitt tal! Nu blir det väl att se lite tv och sen sova. Det kan jag behöva. Lär sova som en stock inatt!

Haha så grymt söt!

346. Iväg till älskling.

Fått gjort en del nu. Duschat och fräschat till mig lite. Nu åker jag till Mattias och spenderar natten där.
Äntligen kommer jag få sova en hel natt! Är grymt sugen på Chailatte, men jag är lite utav en fattiglapp just nu.
Tog en bild från köksfönstret i eftermiddag när det höll på att bli mörkt. Vad tycker ni?


345. At the end of a breakdown?

Jag är trött som ett jävla as. Har ätit och ska nu sätta igång med allt plugg igen. Kanske åker till Mattias ikväll, för att kunna sova. Har en lång skoldag imorgon plus att jag har tänkt träna så kan ju vara bra att få nån sömn. Är stressad och har gråten i halsen, men det är bara att sätta igång. En hel natts sömn är vad jag behöver nu. Och en famn, älsklings famn. Åh, stress.


Åh weheartit...

344. Åh skjut mig.

Ännu en jävlig natt har jag tagit mig igenom. Somnade väl vid fyra nån gång. Det tär verkligen på att att knappt få nån sömn. Jag känner mig jävligt sliten just nu i alla fall.
Skönt att jag slutar en timme tidigare än vad jag gör i vanliga fall på onsdagar. Får väl hoppas att jag inte lyckas somna i skolan, haha.


343. Disneydags?

Ja vad tror du? Jag kan fortfarande inte sova. Är inne på andra veckan med den här skiten nu. Känner mig jävligt desperat just nu, tänker försöka få hit pojkvännen innan helgen så att han kan sova med mig. Antagligen har han inte tid, men försöka går ju. Mår riktigt dåligt av det här nu. På fredag har jag en bokad tid med psykologen i alla fall, och det lär behövas mer än nånsin den här gången. Den här gången vet jag i alla fall vad jag ska prata om. Ge mig ett piller eller nåt så jag kan sova, istället för att ha den jäkla filmen i huvudet.

Funderar på att sätta på en Disneyfilm eller nåt, för att få tankarna på annat håll. Är egentligen helt slut, men jag kan ju ändå inte slappna av och sova. Försökte mig till och med på att plugga men det är ingen idé.
Hjärnan funkar inte som den ska.


342. Klänning!

För ett tag sedan när jag var en sväng på Gina Tricot hittade jag en jättesöt klänning, som verkligen var min stil.
Inte så dyr heller. Vill verkligen ha den!

Gina tricot, 299kr. Visst är den söt!?


341. Studentmössan beställd!

Ja nu jäklar har jag äntligen beställt min studentmössa. Nu känns det faktiskt att det inte är långt kvar. Pirr i magen vid tanken på studenten. Ska bli så himla skönt, även om jag ska gå ett fjärde år. Då kommer jag ju bara läsa två-tre kurser och ha nåt extrajobb. Efter det blir det högskola! Jag längtar verkligen. Är dock orolig för studenten. Hur ska allt vara då? Hur ska jag ha råd? Mycket frågor som cirkulerar runt i huvudet. Det ordnar sig väl.
Den 1a juni smäller det!

Såhär ska min se ut! Bra att man kan gå in på hemsidan och ändra i sin beställning fram tills julafton också!

340. Att jobba eller inte...

Hemma och har ätit lite igen. Var verkligen vrålhungrig. Blir god middag idag. Kött och pommes!
Ska strax sätta igång med allt plugg. Vill helst mysa med varm choklad under täcket med en bra film, men icke!

Men till nåt helt annat, jag har bestämt mig för att söka jobb på Liseberg. De lämnar tydligen ut ansökningsblanketter eller nåt mellan december-januari, så jag ska köra på det. Hade ju inte vart fel med ett jobb till sommaren, speciellt eftersom att det är ett säsongsjobb. Efter studenten lär jag ju behöva ett extrajobb i alla fall. Just nu drar jag mig lite inför att söka jobb. Känner att jag inte riktigt har tid med jobb. Skolan tar upp det mesta av fritiden, jag försöker hinna med att träna, studenten väntar. Och jag träffar bara min pojkvän på helgerna. Så helgerna är ju rent ut sagt heliga för mig.

Har ni nåt extrajobb?


339. Lite framgång kanske?

Somnade väl vid halv tre inatt. Lite bättre än igår alltså.
Blev inte så glad när jag vaknade och märkte att det hade snöat och fortfarande snöar och blåser som tusan. usch! det blir jag som plockar fram mössan idag och pälsar på mig. Jag är verkligen sämst på att använda mössa, trivs inte alls i det, men i vinter ska jag se till att använda den!
Nu sticker jag till gymmet innan skolan. En lektion och slutar tidigt, skööönt.


338. Jag ger upp...

Lite nattmusik. Får mig att lipa.
Breaking Benjamin- Rain


Nej, jag har fortfarande inte kunnat sova. Jag känner mig helt knäckt. Släpp den jävla filmen bara och sov!
Det borde vara så lätt. Är inne på andra veckan nu såhär. Jag är desperat. Allt jag kan säga är - jag klarar inte en natt till såhär.

337. Tankar om bra saker, tack!

Har suttit med en del plugg ikväll, och tyvärr lär jag göra det varje kväll resten av veckan. Skolan tar upp mycket av min fritid just nu. Men det är sånt som måste göras. Och siktar man på höga betyg så...
Inatt har jag verkligen för avsikt att kunna somna! Inga dumma tankar och filmen igen. Om en stund ska jag bädda ner mig i sängen med den sjätte True Blood boken och låta fantasin skena iväg. Efter det blir det lite tv-tittande så att jag kan bli lite trött. Bland mina favoritserier att se på innan jag somnar är bland annat Navy CIS.


336. Ed Hardy!

Det börjar ju nästan bli dags att fundera över vad man önskar sig i julklapp. Jag vet redan en hel del, frågan är bara om man får nåt. Har suttit och kollat in lite tavlor jag vill ha- med Ed Hardy! Ed Hardy är verkligen ett snyggt märke när det gäller kläder och allt. Jag äger tyvärr inget med Ed Hardy, men jag skulle vilja. Tyvärr är kläderna alldeles för dyra. men nu har jag kollat on massa tavlor! Snyggt att ha på väggen. Det ska jag önskar mig i julklapp!

Själva loggan är ju grymt snygg.


335. Jul?

Det slog mig nyss att det faktiskt inte är så långt kvar till jul. Jul har aldrig varit en favorit bland högtider för mig. Men i år har jag i alla fall bestämt mig för at börja inhandla julklappar tidigt. Vilka jag ska ge julklappar till i år, vet jag inte än. Förra året firade jag ju inte ens med min familj. Tror nog att det blir lite jag är med familjen i år.
Man kan ju börja så smått. Känns i alla fall riktigt skönt att jag redan vet vad jag ska ge pojkvännen! Det som annars brukar vara svårast, tycker jag. För vad ger man killar? De vill ju ändå bara ha teknikprylar, som de antingen redan har eller som är för dyrt för en att ge honom.
Har ni börjat julhandla än?


334. Psykbryt!

Fy vilken hemsk natt jag hade. Var uppe vid datan tre gånger. Kunde inte somna, kunde inte stänga av den jävla hjärnan. Det gick bara inte. Grät i omgångar och mådde skit. Ett tag funderade jag på att spela Sims bara för att få tiden att gå, men jag försökte sova en gång till istället. Somnade väl till slut vid fyra av utmattning. Nu känner jag mig mer som en zombie. Ögonen är insmorda med kylande krämer för svullnaden, spolat en jäkla massa kallt vatten och skit. Nu börjar jag se ut som en människa igen. Tänker bannimej ge mig själv en stor Chailatte när jag kommer till stan. Tur att jag bara har en lektion idag, som inte börjar förrän halv tre.
Höll nyss på att flippa ut igen för att jag hörde massa ljud, men det var bara kranen i badrummet som droppade. Psykbryt nästa!

333. Vad fan är det med mig!?

Jag hatar mig själv så jäkla mycket just nu. Och det gör jag sällan numera. För jag har lärt mig att tycka om mig själv. Min rädsla har tydligen inte gått över. Nu är jag precis likadan som jag var innan helgen- rädd, sliten och rödögd. Självklart kan jag fortfarande inte sova på grund av den jäkla filmen. Trodde faktiskt att det hade gått över nu efter helgen, men icke. Fick gå upp och tända fönsterlampan efter en stund. Ändå kan jag inte stänga av den jävla hjärnan och koppla bort alla rädda tankar. Började gråta till slut av frustration. Jag är för helvete 18 år och är rädd som en liten unge på grund av en jävla skräckfilm. Jag klarar inte av det här mer. Sömn är något jag behöver. Det räcker med mina sömnproblem som dom var innan.
Ett försök till. Somnar jag inte inom en halvtimme tänker jag fan sitta uppe tills det börjar ljusna. Jag är fan inte klok.

Hade jag haft dig vid min sida inatt också hade jag inte haft det här problemet. Fan att lovet är slut.

332. IFK yay!

Idag gjorde jag samma sak på gymmet igen. jag tog ut mig för mycket. Det senaste har jag känt av astman när jag tränat också vilket är skitjobbigt. När jag tar i kan jag inte andas och sen blir jag svimfärdig och illamående. Inte kul alls.
Matchen var i alla fall mycket roligare än väntat. Mys med älskling i kylan. Godis i pausen och flum. IFK spelade väl ganska bra, ledde med först med 1-0 och sen 2-0 ganska länge, men sen gick Gefle in ett mål. När det var tre minuter kvar fick de in ett till mål, så matchen slutade oavgjort, 2-2.

Fotboll!

Kärlek.♥

Flum! Och älskling som försöker vara med på en kant. Jag har väl nämnt att jag har en knäpp pojkvän?

331. Fotboll för hela slanten.

Sådärja. Tusan vad gott det var med te när jag vaknade igen förut! Det satt fint efter en paus på några dagar.
Nu ska jag kila mot gymmet för att möta älskling. Sen blir det fotboll! Vi får se hur det går.
Jag har letat fram en mysig tröja, med ett fint vargmotiv på baksidan! Visst är den fin?


330. Inte vaken!

Efter en bra stund fick älsklingen väckt mig. Inte vaken för fem öre, och slets upp ur drömmen jag hade.
Han har åkt nu för att lämna alla grejer hemma, så vi möts på gymmet senare. I eftermiddag ska vi på fotboll.
IFK-Gefle IF. Det är så inte mig. Men Mattias har ju tjatat så nu får jag väl gå med. Ska nog sova en timme till.
Känner mig lite som en zombie.
Edit: orka att det inte går att kommentera nån blogg. problem igen!?

Heja IFK!


329. Mitt första videoinlägg!

Igår kväll satt jag och testade lite med camen. Först fattade jag inte ens att jag spelade in, så ja, jag är inte så seriös. Mattias hörs nog i bakgrunden också. Nu får ni i alla fall se mig in action, haha! Av denna videon kan man ju tro att jag är helt hjärndöd, men det är jag inte, jag är bara lite oteknisk.


328. Hjärndöda människor, med hjärndöda kommentarer.

Det börjar bli lite tröttsamt med hjärndöda människor faktiskt. Att kommentera ett inlägg där man precis har skrivit vad som händer ikväll och säga "Hej, vad händer ikväll?" är väl ändå lite idiotiskt? Är du så jäkla kommentarskåt att du inte bryr dig ett skit av vad som står så skit i att skriva då. Man gör ju bara bort sig själv.
Och det är sånt jäkla tjat i bloggvärlden om att man ska vara snäll mot sina läsare oavsett vad de kommenterar för då får man fler läsare, men vet ni vad? Jag bryr mig inte, inte ett skit. Ville bara få det ur mig.

Filmen igår var inte särksilt läskig. Å andra sidan, en svensk skräckis...? Nja, den hade man inte velat betala för att se men gjort är gjort. Nu blir det frukost och efter det kanske träning. Mitt kort på Sportlife har gått ut, så får se om jag kan träna eller inte. Ikväll blir det filmkväll med kompisar! So long!

Bra musik, ohyes.

327. Mot staden!

Om en stund ska vi ta bussen in till stan, för att fika eller nåt innan bion. Försökte ta lite seriösa cambilder men det går ju inte med en sån knäppis till pojkvän som jag har. Spelade in en jättesnabb flumvideo också, den kanske kommer upp nån gång, vi får se.
Ha en bra kväll!


326. Psalm 21-bio!

Snacka om att jag har segat totalt tills för en timme sedan. Pojkvännen är här strax. Nyduschad och springer omkring och fixar till i rummet. Vet inte vart vi gör av dagen, men ikväll blir det bio! Vi ska se den svenska skräckfilmen Psalm 21, som har premiär idag. Hur ofta ser man svenska skräckfilmer egentligen?


325. Bloody stupid movie.

Inatt var den bästa natten på hela veckan. Så att säga. Förra helgen såg jag och Mattias Paranormal activity, den första. Jag hade inte alls nån lust att se den, är ingen älskare av skräckfilmer och tyckte mest att den verkade löjlig. Den var inte läskig, men den sista kvarten började jag bli rädd. Att sova efter filmen var inget problem då jag sov med Mattias. Nu, varenda kväll denna veckan när jag har sovit själv har det varit stora problem. Jag har aldrig tyckt om skräckfilmer, och jag kollar aldrig på nån när jag är själv. När jag var liten tittade jag aldrig på skräck, då jag hade sån livlig fantasi och låg och tänkte på det och var rädd resten av natten sedan. Det där har kommit tillbaka nu. Jag har till och med sovit med fönsterlampan tänd varje natt. Jag som aldrig kan sova när det lyser in nåt ljus i rummet! De här nätterna har jag legat som paralyserad av skräck vid tanken av filmen, hört dunsar från grannarna (vilket inte direkt hjälper mig att slappna av). Igår kväll gick det mycket bättre, men jag hade fortfarande lampan tänd. Fy fan vad jag är mesig! Det räcker nu. I helgen lär jag ju inte ha det problemet, för idag kommer älskling. Med honom har jag aldrig problem att sova, tack och lov.

Bild från weheartit.


324. Min favoritfilm!

Blir ingen bio ikväll. Jag klagar inte. Jag har mitt favoritgodis (Djungekvrål) och iskall cola. Funderar på att sätta på min favoritfilm- Queen of the damned. Vampyrfilmer är min grej. Twilight är en besvikelse dock.
Det mesta av min favoritmusik kommer faktiskt från Queen of the damned. Band som Korn, Orgy och Static-X har gjort flera låtar till soundtracket. Och Stuart Townsend spelar vampyren Lestat. Kan det bli bättre? Första gången jag var hemma hos Mattias såg vi denna, eller ja, inte för att det blev mycket tittande på filmen men i alla fall. Nu ska jag njuta av en denna underbara film.




323. Kläder att dreggla över.



Det här var faktiskt första gången jag testade att lägga ihop lite kläder med Polyvore. Holy shit, vad mycket snyggt det finns ute just nu! Och den gråa t-shirten med trycket var ju så klockren! Måste ha alltså.

322. Träningsmotivation!

Hemma igen efter ett rejält pass på gymmet. Jäklar vad jag tog i. var nästan spyvarning där ett tag. Illa.
Hade tänkt göra mig en egen lunch men så kom Ann hem och gör potatismos och prinskorv. Euw. Korv är nåt jag inte klarar av. I alla fall... när jag hade tränat stack jag en snabbis till Lush, för att prata med min kompis Lilli som jobbar där, vi funderar på att gå på bio ikväll. Så jag ska kolla om det går nån bra film.
Gick en sväng till La Papeterie också. Köpte det där anteckningsblocket med Marilyn Monroe på. Awesome.
Den ska jag ha som "träningsdagbok", skriva när jag tränar och vad jag tränar. Emellanåt ska jag börja med att ta mina kroppsmått. På det sättet märker jag om träningen går framåt eller inte. Har du gått upp i kroppsmått men ner i vikt, har du gått upp i fettmassa. Men har du gått upp ner i mått men upp i vikt så har du byggt muskler. Lätt som en plätt!

Lite tavlor med Marilyn Monroe hade inte vart fel, det heller.

321. Going to the gym!

Nyss vaknat. Hade kunnat sova hur länge som helst, som vanligt. Tvingade mig upp för att jag gjorde upp en plan för dagen igår kväll. Om ett tag ska jag ta mig till gymmet, pumpa svett som tusan, sen hem och plugga för att kanske hitta på nåt kul ikväll. Jag har ju faktiskt lov. Termometern visar 12 grader ute. Ska man våga sig på skinnjackan kanske? Det regnar ju inte i alla fall.

Jag ser nästan lite bakfull ut idag. Men whatever, snygg kan jag vara ikväll!

320. Tips på hårinpackning!

Denna gång tänkte jag passa på att tipsa om en riktigt bra hårinpackning! Jag köpte min på Ullared, för kanske 30 kr, inte mer. Billig och bra! Är till för slitet hår, speciellt efter mycket färgning och blekning vilket passade mig perfekt för drygt ett år sedan. Ha i den i handdukstorkat hår i minst 20 min. Sen ska du se resultat!
Jag har i den ibland då och då, ganska sällan, och varvar med en vanlig hårinpackning varje gång jag tvättar håret. Så nästa gång du är i Ullared, köp med dig ett lager av den här inpackningen. Jag har den rosa, med jordgubbsdoft, men finns också i andra dofter som vanilj.


319. Blog award

Jag har fått en blogaward från annakatana.devote.se  
Jag ska ge denna awarden till sju andra underbara person och bloggare och här kommer de;
1. fourclover.blogg.se
2. lifeofjohanna.bloggplatsen.se
3. fredriksvensson.blogg.se
4. hannahhale.blogg.se
5. decevven.blogg.se
6. likesofiie.blogg.se
7. jennipherdellanandersson.webblogg.se

 Nu ska jag skriva 7 sanningar om mig själv och de kommer här;
1.
Jag älskar godis. Är en riktig tjockis i mitt lilla psyke.  ( Tur att jag inte ser ut som en bara)
2. Jag älskar sex. Blir seriöst grinig om jag inte får sex. Skitlöjligt, men kan inte hjälpa det.
3. Jag är livrädd för att föda barn. När jag var liten sa jag alltid  ”jag ska inte ha barn när jag blir stor, för det gör ont att föda.”
4. Jag är ganska mesig när det gäller skräckfilmer. Ligger alltid och tänker på det efteråt och kan inte sova. Tittar aldrig på skräckfilmer ensam.
5. Jag är perfektionist när det gäller stavning och språk. Ska alltid tillrättavisa folk som stavar fel.
6. Jag hatar egentligen att träna. Men jag gör det för att jag till slut en dag ska kunna säga att jag verkligen är nöjd med min kropp, och mig själv.
7. Jag har världens bästa pojkvän.


318. Soc på besök.

Nyss ordninggjord. Dags att slänga i sig lite frukost och stöda upp lite innan Soc är här. Älskling kommer vid två för att vi två skall kunna ha ett enskilt möte med min socialsekreterare. Kanske är dags att hon får träffa honom?
Inga planer för dagen än, förutom att plugga och träna. Lyssnar på gammal musik som jag avgudade i högstadiet- det vill säga My chemical romance. Vilka minnen man har, alltså.



317. En mysig dag i regnet.

Blev en trevlig fika bestående av Sweet chai latte och brownie på Condeco. Kul att ses igen efter så lång tid.
Gick och kollade runt lite i affärer också. Dregglade lite över den snygga Manson-hatten som finns på Shock, ni vet den jag skrev om för länge sen? Som jag bara måste ha! Förr eller senare ska den finnas i min ägo!
Regnet öste ner exakt hela dagen. Blev blöt som tusan, men ingen idé att klaga över det svenska vädret.
Man är väl van? Fick två små söta presenter av Lilli också! tack vare hennes jobb på Lush.
Efter det tränade jag på gymmet, gick lite trögt med konditionen på grund av illamående men annars gick allt som det skulle. Sprang iväg till Nordstan igen för ett ärende, sen hem. Åt en god middag för en stund sedan dom satt fint. Nu väntar allt skolarbete!

Fick en badbomb från Lush, som luktade riktigt gott! Den lilla burken är faktiskt en parfym som man gnider på halsen, med vaniljdoft! Själv köpte jag post-it lappar att sätta i böcker när man ser nåt bra. Det gör det roligare att plugga och kan vara till nytta till projektarbetet!

316. fika!

Idag tänker jag faktiskt ta det lite lugnt. Det är ju faktiskt lov. Strax ska jag ta bussen till stan för att fika med en kompis som jag inte träffat på länge. Sen blir det en sväng till gymmet för att bränna lite fett också.
Ikväll ska jag råplugga, så att jag kan göra något annat än att plugga hela lovet. Behöver städas lite här också inför imorgon, då Soc kommer på besök. Skall pratas om allt möjligt.


315. Busy week!

Trots att jag har höstlov och i princip inga planer alls kommer jag att ha fullt upp hela veckan. Självklart är det skolan som tar upp min tid! Vart tog mitt lov vägen? Skönt att kunna sova ut under dagarna i alla fall.
För en gångs skull ska jag dra nytta av alla dagar, inte sova alltför länge, ta pauser genom att sticka iväg till gymmet och ta promenader.
Vad ska ni göra under lovet?

Fullt upp var det ja.

314. Tips på bra schampon!

Tänkte passa på att tipsa om två väldigt bra schampon som jag har använt under ett år.
Den ena är från affären Lush, där man hittar alla möjliga saker. Badbomber, badsalt, krämer, schampon och balsam. I december köpte jag en som kallades Rehab, som är till för skadat hår. Schampot innehåller massa bra saker som enzymer för rengäring, eteriska oljor och sjögräs. Allt sånt som är bra för håret! För bästa resultat skall man använda detta schampot tillsammans med samma balsam, vilket jag inte gjorde, och vilket resultat jag fick ändå! Denna flaska på 250g räckte i ett halvår, då den är väldigt dryg. Kostar 160 spänn, på Lush.

Det andra schampot jag har testat är från The body shop. En liknande affär, som kanske är lite dyrare.
De har helt underbara saker! Speciellt sånt som luktar gott. Den jag testade kallades för Honey moisturising shampoo. För att reparera och mjuka upp håret, med honung i. Jättegod om du frågar mig. Också denna har gett ett väldigt bra resultat. Kostar runt 170 spänn,The body shop.

Båda schampona har en tendens att göra håret strävt, men använder du balsam efteråt eller hårinpackning så blir det inget problem. Dett är mitt goda råd för dig som har slitet hår efter mycket färgning och blekning.


313. Girls with tattoos!

Hemma i Kungälv igen. Lite ångestkänsla av att vara tillbaka här, men vad ska man göra? Jag får helt enkelt stå ut. Funderar på vart jag ska göra av resten av dagen. Blir väl till att slappa, se på film, plugga lite.

Har suttit och kollat på massa bilder på tatueringar-och tjejer. Snacka om inspiration! Nästan så man undrar varför man är heterosexuell. Skadar ju inte att titta. Alla bilder kommer från www.professionell.tv
Nån gång i framtiden ska jag allt tatuera mig, och jag har vissa funderingar.
Det är nog bland det snyggaste som finns- snygga tjejer med snygga tatueringar. Blir ju inte lite avundsjuk.




RSS 2.0