683. Cravings.

Next stop: Topshop! Jävlar vilken shoppinglust jag har. Härligt att jag fick lite pengar att spendera på kläder. Planerar att dra med pojkvännen på en rejäl shoppingrunda nån dag snart. Åh Topshop!♥

682. Happy.

Den där ångesten och klumpen i halsen som jag haft i flera veckor har försvunnit. Känns så skönt. Jag kanske har lite kontroll över allt ändå. Vissa saker kan jag inte ändra på, typ betygen men skit samma. Just nu orkar jag inte må dåligt för att jag inte får så höga betyg som jag hoppats på. Ikväll kommer antagligen älskling hit så  det blir en extra natt inför helgen. Peppar dock inte högskoleprovet på lördag.


681. Shopaholic!

Har haft en jättebra eftermiddag/kväll på stan med min kompis Hannah. Kollat runt i affärer, och ätit på Subway.
Fick köpt mig en magtröja från BikBok som jag kollat in på hemsidan. Såg även ett par snygga och billiga shorts som jag tänker prova imorgon. Åh shopping♥ Så skönt att få shoppa lite när man inte gjort det på evigheter. Äntligen lite grejer till mig själv! Magtröjan kommer passa perfekt till sommaren. Funderar nästan på att köpa en i rött också.
Och varför mitt minneskort till kameran inte funkar så jag kan lägga upp en bättre bild vette gudarna...

Sa jag att jag var blek? ja, så blek att det ser ut som jag har hängmage när den egentligen är typ platt. Wtf...

680. On my way.

To school. Onsdagar är ju inte direkt mina favoritdagar. Sega, långa lektioner som aldrig tar slut. Och ett prov.
Får hoppas att jag får in lite i skallen på håltimmen innan i alla fall. Annars är jag körd.
Tar en runda på stan efter skolan. Lämna ut CV och kolla lite. Fick pengar för att köpa kläder, så snart ska jag ut och shoppa! Såg att Topshop hade en jäkla massa snygga toppar och linnen. Belönar mig själv med en Chailatte nu på morgonen. Det kan jag fan behöva.

Har även konstaterat att hög midja inte funkar på mig. Måste nog byta byxor nu, haha...

679. Hejdå, liv.

Hej, jag har inget liv för att skolan tar upp all tid. Trodde fan inte att skolan kunde bli sämre på att planera, men tydligen. Stressad till tusen, nära ett riktigt psykbryt. Jag klarar inte denna jävla press. Jag har inte tillräckligt med tid utanför skolan för att hinna med allt skolarbete. Har panik inför provet i geografi imorgon. Min inställning är jävligt negativ. Kommer väl sluta med att jag sitter och lipar på provet imon för att jag inte kan en enda fråga eller att jag blir inlagd på sjukhus för att mitt magkatarr har ytvecklats till magsår... Mitt hat är för tillfället riktat till geografin. Påminner allt för mycket om naturkunskap. Fattar inte ett skit av det här.




678. Att söka jobb är inte det lättaste.

Sitter och fixar med CV och personligt brev. Det är två ställen som jag tänkt besöka i veckan så nu har jag försökt fixa en bild att ha på brevet också. Inte det lättaste faktiskt. Inte riktigt nöjd men det får duga så länge. Satsar på att skriva såpass inriktade brev som möjligt till ställena jag ska söka jobb på. Hoppas på att ha lite tur också. Börjar bli dags att skaffa ett jobb nu verkligen. Återkommer senare eftersom att jag har massa att göra.


677. Woke up to a rainy morning.

Skitkul att vakna upp till ett äckligt regnväder. Vart tog våren vägen? Bara en lektion idag så efter det blir det en sväng till gymmet innan jag åker hem igen för att råplugga inför geografiprovet imorgon. Är inte peppad alls.
Vill bara sooova. Längtar verkligen tills när det lugnat ner sig med allt skolarbete, så jag kan ta itu med massa projekt. Få lite fritid och träffa folk kanske. Och skaffa ett jobb.


676. Försök få en klass att enas.

Om vilken låt vi ska ha att springa ut till på studenten. Detta kommer nog bli det svåraste klassen nånsin har gjort. Ganska många viljor som vill fram. En klasskamrat har fixat en Spotifylista där vi ska lägga in önskemål och än så länge måste jag säga att jag skäms över förslagen. Varför är det ingen som lyssnar på nåt användbart!?
Tycker fortfarande att mitt förslag äger. Alice Coopers "Schools out", kan det bli mer passande? Ett annat förslag av en klasskamrat är "Girls just wanna have fun", och den är jag helt med på. Ganska passande eftersom att vi bara är tjejer i klassen. Ja, vi får se hur detta går.


675. Nostalgitripp.

Blev sådär jobbigt nostalgisk nu på morgonen. satte igång musik som jag lyssnade en massa på när jag var 14 och några år framåt. Sjukt att det fortfarande är vissa låtar som sitter kvar i hjärtat och gör att jag inte kan lyssna på dem utan att lipa. Det är i såna stunder jag vill kunna stoppa mig själv, för att slippa tänka tillbaka.
Lagom pepp på att det är måndag idag. Ska hålla ett litet tal nu på morgonen men det ska väl inte bli några svårigheter. Är lite sen nu tror jag, så jag får rappa på lite.


674. Svar på fråga.

Fick en fråga häromdagen som jag tänkte ta upp här eftersom att personen i fråga aldrig lämnade nån blogg eller liknande att svara till, så jag får hoppas att du tittar in igen!



Nej, jag ska inte dit i år. Bandsläppen för i år lockar mig inte nåt särskilt, men det kanske blir nåt annat år!

673. Cutiepie.

Det finns nånting jag inte kan mostå, fast jag egentligen borde. Det är katter. Jag älskar katter, och har alltid velat ha en. Tyvärr är jag allergisk. Trots det kan jag inte mostå att kela lite ibland med Lilla J, en av familjen Anderssons katter. Finns det nån sötare?


672. På jakt efter saccosäckar.

Igår var vi på Ikea och letade efter soffa och grejer. Blev ingen soffa, så idag ska vi leta efter saccosäckar till Mattias rum istället. Hans nya rum är faktiskt jättemysigt, och stort. Vi köpte en spegel, lite doftljus och lite sånt. Nu har jag äntligen en spegel i hans rum. Snart ska vi åka iväg så visar vad jag har på mig idag igen. De senaste månaderna har mitt självförtroende stärkts som bara den. Och nu börjar jag äntligen bli ganska nöjd med min kropp också. Känns så jäkla härligt! Ha en bra lördag!


671. Outfit of the day.

Om ett tag blir det att dra till skolan för att ha prov. Efter det åker jag direkt till Mattias! Finally, it''s friday!
Spenderar helgen i det nya huset. Spännande. Mattias kanske köper soffa idag, kul. Kanske fixar bilder på hans nya rum sen!


670. Food.

När man för en gångs skull får göra middag själv (som jag gjorde igår) blir det gott och då äter jag en hel del. Annars har jag inte haft nån särskild matlust det senaste. Får hoppas att jag hittar den igen. Evigheter sen jag fick äta kött, typ.
Jag som älskar kött...


669. Take me far, far away.

Det senaste har jag haft ett sånt jäkla behov av att komma bort. Börja ett nytt liv någon annanstans. Det är bara för mycket just nu. Känner att jag inte riktigt klarar av det. USA är ett resmål jag vill besöka så fort som det går.
Tanken på att flytta till nåt helt annat land har kommit upp allt mer det sista. Men det finns vissa jag aldrig i livet skulle kunna lämna kvar här...♥



668. Love the smell of my leather jacket.

Varmt och soligt ute. Nu jäklar ska skinnjackan fram. Förresten, har ni tänkt på en sak? Skinn och läder luktar så jäkla gott, typ fräscht. Kommer bo i skinnjackan till sommaren. Ska nog ta mig en lång power walk idag när jag kommer hem. Kanske ta med mig kameran och se om det fastnar nåt fint på bild. Helt okej dag i skolan, korta lektioner så det rullar på. Smell you later!


667. Speach in progress.

Ska hålla tal i engelskan på måndag så har suttit och klurat lite på det. För en gångs skull får man prata om vad man vill. Great. Till slut kom jag fram till att jag het enkelt tänker prata om när jag och Mattias var på Sonisphere Festival i Stockholm i somras. Blir lätt att bara bullshitta en massa. Nu tänker jag sova, är trött och fryser som tusan.

Bilder från Sonisphere 2010. Pirrar fortfarande i magen när jag tittar på bilden till höger.♥

666. Vem älskar inte snygga kläder, gratis!?

Tänkte nästan skita i att titta in på Carlings när jag skulle hem, men gick dit ändå. Kollade runt lite, hittade massa snyggt men alldeles för dyrt. Till slut hittade jag detta awesome linnet. Kommer användas flitigt. Har till och med pengar kvar på presentkortet. Love it!
Passade på att fråga expediten om de inte behövde mer personal, och det trodde han att de behövde. Ska se till att fixa en bild på mig själv till mitt CV så ska jag springa dit sen. Hoppas kan man ju. Älskar att de är så jäkla schyssta (och snygga) på Carlings i Nordstan. Jag vill joina gänget, liksom.


665. It's gonna be a looong day.

Trött som ett as är jag idag. Lång dag. Träna på håltimmen. Hade bara velat somna om eller ligga under täcket och dricka te nu. Kallare idag och jag har ingen lust att gå ut. Tänket nog ta mig en tur på stan och kolla lite.
Har fortfarande presentkort på Carlings. Fan, när gick jag runt och kollade i affärer sist? Jag minns inte ens.


664. Trött i hela kroppen.

Det är vad jag är nu. Blev mer en power walk än löprunda förut men gick en jäkla runda långt ute på landet.
Var hur skönt som helst. Önskade att jag hade haft kameran med mig, men får gå dit ut igen när det är fint väder. Kommer ju vara helt underbart att fota där till sommaren, och ha picknick vid ån. Har pluggat färdigt för kvällen och ska nu dricka lite te innan jag sover. Upp tidigt imorgon. Puss!

Bildkälla: weheartit.


663. Yes, please.

Sitter och hinkar i mig massa vätska. Tänkte ge mig ut på en liten löprunda om en stund. Känner mig stor som en säl numera. Måste röra på fläsket. Fikade lite med min älskling idag, blev bjuden på en grillad panini och tog en chailatte till, yummie. Nu vill jag ha fredag.
Är sugen på att köpa lite nya träningskläder. Nånting måste man ju själv peppa sig med så det blir roligare att träna. Känns så mycket bättre att veta att man har snygga och bra träningskläder ju. Ett par löparskor hade inte vart fel. Hittade lite kläder när jag kollade in på Stadium. Synd att allt är så dyrt bara.


662. Fågelkvitter på en solig morgon.

Enligt termometern är det riktigt gött väder idag. Väder för skinnjacka. Men skinnjackan jag köpte i höstas och aldrig hann använda, är så minimal så jag i princip får kramp i armarna om jag ska ha en tröja under. Orkar jag ha den då? Fattar inte hur de kan göra såna små storlekar. Det är en Medium och jag är bara skinn och ben upptill ju.
Första grejen jag beställde och det blev en flopp. Irriterande. Får köpa mig en ny nån gång när jag har råd, och ha denna så länge.
Idag ska jag i alla fall träffa mitt hjärta! Äntligen. Längtar efter helg nu också. Helg då man bara kan ligga i sängen och mysa.


661. Feel the joy!

Äntligen är jag helt jävla klar! Projektarbetet är inskickat och klart inför mötet imorgon. Ni fattar inte lättnaden jag känner just nu! Äntligen, efter evigheters jobb med skiten. Nu väntar bara att man ska oroa sig lite för om man får betyget man tycker man är värd eller inte. Men whatever, det är klart!


660. Knyta nya kontakter? I'm up for it!

Blev ingen härlig dag idag heller. Fick inte träffat Mattias heller, men det blir imorgon istället. Börjar bli lite löjligt att säga det dag efter dag nu. Snart tror ni väl att jag inte har nån pojkvän längre. Men imorgon blir det allt av.
Är skitsugen på att dra ut nån dag. Har chansen på torsdag men har prov på fredag. Får se vad det blir.
Vill egentligen bara dansa röven av mig. Vill träffa nytt folk också, komma ut lite. Sitter inne alldeles för mycket.
Är det någon i Göteborgsområdet som vill dra ut eller nåt, så är det bara att höra av sig. Jag är fan seriös.
Vill knyta nya kontakter!
Nej, nu ska jag kicka igång mig själv med lite Mötley Crüe och kanske ta en power walk. Känner mig som ett svullo numera.


659. Härlig start på dagen.

Not. Skulle upp vid sex som vanligt men när jag stängt av alarmet blundade jag i två sekunder och det räckte tydligen. Vaknade igen vid tjugo i sju. Bra, Anna. Slänger i mig frukost nu innan jag springer till bussen. Efter skolan ska jag i alla fall träffa min älskling. Denna gången hoppas jag att det blir av. Är på lite bättre humör i dag. Nä, nu får jag rusa.


658. Make up store.


Så grymt fina ögonskuggor från Make up Store. Helt underbara färger. Hade jag haft råd hade jag köpt en jäkla massa färger. Dessa tre är mina absoluta favoriter. De kostar 135 kr/styck. Värt. Ska nog börja samla på mig så småningom.

657. It's all chaos.

Detta har nog varit den värsta helgen på väldigt, väldigt länge. Ångest gånger tusen. Spillt alldeles för många tårar, flera gånger om. Den vanliga huvudvärken håller i sig, värker i käkarna, mardrömmar på nätterna, och en jäkla mensvärk. Ikväll kommer jag vara klar med det jäkla arbetet i alla fall. Sen tänker jag inte skänka det en tanke mer, hoppas jag. Mår uruselt. Kanske, kanske träffar mitt hjärta ikväll. Hoppas på det. Just nu är inget bra, det är ett jäkla kaos i mitt huvud. Ibland önskar jag att jag slapp känna nånting alls.





656. Black swan

Igår kväll blev en filmkväll. Kollade på Black swan med systern. Den var riktigt bra. Mer en tjejfilm skulle jag väl säga. Lite kunde man känna igen sig i Natalie Portmans roll. Hon spelar ju så jäkla bra. Älskar hela Svansjön historian, och musiken. Meningen "Den enda som står i vägen för dig själv är du" är ju så sann. Vill man nåt så är det ofta man själv som hindrar en.


655. Not there yet, but soon.

Har suttit med projektarbetet i princip hela dagen. Bara tagit paus för en sväng till affären. Imorgon kommer jag bli helt klar. Kommer kännas så himla skönt! Ikväll ska jag se film och svulla godis med syrran. Blev ingen bio ikväll. Kanske imorgon, eller så blir det en fika med älskling. Är i behov av kramar just nu, hans kramar. Ååh.


654. God frukost.

Åt en god och riktig frukost för en gångs skull. Dränkte mig själv i nyponsoppa i princip. Finns det nåt godare!? Nej, tror fan inte det. Dags att sätta igång med plugget. Siktar faktiskt på att bli klar idag. Tror nog att det ska gå. Hoppas på bio med mitt hjärta ikväll.


653. Balklänning!

Idag har jag varit på jakt efter en balklänning till studentbalen som är i maj. I första affären hittade jag två stycken som var helt underbara, men bestämde mig inte där utan gick vidare. Till slut fann vi den här! Jag är så fruktansvärt nöjd. Den är helt perfekt. Bilden ger ingen rättvisa alls till klänningen, men den får duga så länge.


652. Facelook of today.

Fan vad pissed man blev när man såg att det hade snöat inatt. Inte fan tänker jag dra fram vinterjackan igen.
Jag vägrar. Inte nog med det så har jag fått nåt slags utslag under natten så det ser ut som jag har världens problemhud. Livet är bra härligt ibland. Och så ska jag ha blödarvecka också. Varför allt på samma gång!?
Ska skriva lite på arbetet nu, och slänga i mig lite mat. Måste till skolan och fixa med busskort. Igår märkte jag att de av någon anledning som de inte vet själva har spärrat mitt busskort. Jävla klantarslen. Efter det ska jag på stan med mamma och kolla balklänning. Blir inte särskilt aktiv här idag!

Ibland överträffar jag mig själv med min snygghet. Puss på det!


651. Weheartit.



Pics from weheartit.
Kan väl säga att det inte riktigt har varit min dag idag. Fick nåt anfall på gymmet imorse och fick avbryta.
Min kropp klarar inte av stressen just nu. Mitt magkatarr gör ont som fan. Snart är jag klar med mina moment för dagen. Har gett mig fan på att hålla min lilla planering nu. Åker hem till familjen över helgen. Kommer antagligen inte träffa mitt hjärta, eftersom att han ska flytta och jag plugga. Nog första gången någonsin vi inte ses och sover med varandra. Första gången på säkert två och ett halvt år. Just nu saknar jag honom så mycket att det värker inombords. Att det ska vara så jävla svårt att fungera som vanligt utan honom...

650. Red riding hood.

Åh, vad jag har längtat efter denna filmen! Vill se den så fort som möjligt. Älskar omgjorda gamla filmer.
Den är tydligen regisserad av regissören till Twilight. Hmmm...? Verkar riktigt bra i alla fall.  Can't wait.


649. Mitt egna träningspass.

Sa ju att jag kanske skulle lägga upp vad jag brukar göra när jag är på gymmet. Here you go!

Crosstrainer 30-40 min. (beroende på vad jag känner för)
Benpress 68kg 5 x 10 (för ben, lår och rumpa)
Benspark 31kg 3 x 10 (speciellt låren)
Situps 200 st. (magen)
Benlyft 3 x 10 (nedre delen av magen)
Plankan 2 x 30 sek. (större delen utav kroppen)


648. Skitmorgon.

Haft en lika jobbig morgon som igår. Vaknade gråtandes av ännu en mardröm. Känner mig helt knäckt. Och vem var det som ställde in ungefär en halv deciliter fil i kylskåpet? Var ju mycket frukost jag fick. Drar iväg för ett litet pass på gymmet i alla fall. Kanske ska berätta vad jag brukar köra på gymmet senare? Vi får se.


647. It's awesome!

Detta måste vara mitt bästa tips ever. Natusan baby oil är det bästa du kan ha som sminkborttagning.
Jag använder den för att jag har sån känslig hy, speciellt runt ögonen. Har besvär med torrhetsrynkor runt ögonen och då är detta det bästa man kan ha. I vanliga fall är sminkbortttagning för starkt och gör bara torrheten värre för mig. Så är du torr runt ögonen, använd Natusan! Mest skonsam för huden är vad den är.


646. Det går faktiskt framåt.

Första lediga dagen av tre. Vi treor är lediga onsdag, torsdag, fredag för att kunna jobba med projektarbetet.
Det behövs verkligen. På tisdag ska det in. Satt igår kväll och gjorde en liten planering för de kommande dagarna så att jag ska bli klar i tid. Än så länge ligger jag bra till. Tre av fyra moment jag satt upp för dagen är avklarade! Fotade precis min "ångestbild" till en av dikterna. Blev inte nöjd för fem öre, men har inte tid till att försöka mer.
Får halvt skylla mig själv. Meningen är att den ska uttrycka ångest, sorg, förtvivlan. Vad tycker ni?

Fotad med en Nikon D50 och ett Nikon Nikkor 24-85mm objektiv.

645. Nightmares, end my nightmares.


Bilder från Weheartit.



Har haft en sjuhelsikes morgon. Först vaknar jag av en mardröm och när jag till slut somnar om vaknar jag igen av en ny. Har plågats av mardrömmar i ganska många år nu. De kommer och går i perioder. Många drömmar jag har vet jag vad de betyder och varför jag har dom, men vissa andra är bara för mycket. Idag hade jag en sådan dröm som gör att jag vaknade illamående, spyfärdig och överkörd. Det är vid såna tillfällen jag bara tänker Fan, helvete, låt mig inte vara ensam just nu. Men de flesta gånger som mardrömmarna slår till är då jag sover själv. Ännu en anledning till varför jag hatar att sova själv. Jag kanske ska uppsöka en drömtydare? Bara därför tänker jag dra på Aveneged Sevenfolds Nightmare i mitt rum för att få tyst på grannarna ovanför som skriker jämt och ständigt.

644. Spring news


Shock har fått in en grymt snygg kofta som jag bara måste ha! Perfekt till våren, och helt i min smak. Synd bara att den går på så mycket som 549 kr. Surt. Blir jäkligt pepp på våren när jag tittar på kläder. Det jävliga är ju att jag varje månad lägger undan pengar, snålar som fan och unnar mig inte ett skit, och alla sparade pengar går till konsertbiljetter och diverse kostnader till festivaler. Det är det enda jag lägger pengar på. Fy fan för att vara student. Att leva på 1050 i månaden är inte kul alls. Så fort det lugnar ner sig i skolan ska jag ha jobb! Då jävlar.

643. Back on track.

Första lektionen inställd vilket gör att jag bara har en lektion idag. Passar mig utmärkt. Ska nu dra till gymmet för första gången på länge. Kommer bli så skönt! Kommer hem tidigt och då blir det att städa och plugga för fulla muggar. Blev bländad av en stark sol när jag drog isär gardinerna förut. Massa plusgrader är det också.
Om vädret håller i sig såhär så drar jag fram skinnjackan väldigt snart!

642. Brown make up.

Kände för att göra något extra idag när jag hade en ledig förmiddag så jag körde en brun sminkning. Blev väldigt nöjd, dock syns inte färgerna så bra. Hade velat ha ännu mörkare, men får väl leta efter lite bruna skuggor.
Dessa skuggor är från en palett från H&M med fyra bruna skuggor.


641. En dröm som kan bli sann.

Drömmagen, mhm. Exakt så. Den senaste tiden har varit alltför onyttig. Precis när jag var på väg att bli nyttig så bröt jag det. Har inte varit på gymmet nu på två och en halv vecka. Innan var jag där 3-4 gånger i veckan. Anledningen till varför jag inte har tagit mig dit är att det är ännu ett stressmoment för mig. Jag har så extremt mycket i skolan att jag knappt har tid att träna, vilket jag har mått dåligt över så jag la träningen åt sidan. Imorgon ska jag ta mig till gymmet igen. Måste komma igång igen. Nu är det slut på att äta inyttigheter. Hädanefter ska jag bara äta onyttigt på helger, och sedan trappa ner ännu mer. Har fortfarande mycket i skolan men ska försöka att gymma 2 gånger i veckan istället, helst 3. Men snart, så kan jag ägna mig åt att forma kroppen som jag vill ha den. Snart är skiten över! Jag vet ju hur mycket jag vill få den där platta magen. När det har hänt är nästa steg att fixa lite magmuskler som syns lite. Inte mycket, för det tycker jag inte är snyggt. Når jag målet så kommer mitt självförtroende ligga på topp. Det vet jag.


640. ...För vad är en bal på slottet?


Som sagt, det börjar ju bli dags att man tittar efter en balklänning nu. Två och en halv månad kvar till studenten! Känns ganska overkligt. Plötsligt är det bara dags. Nästa helg blir det antagligen att börja jakten efter den perfekta klänningen! Mja...inte perfekta kanske. Men så nära man kan komma. Den blåa hade jag mer än gärna haft den kvällen. Synd att man hittar snygga klänningar på nätet bara. No way att jag skulle beställa en balklänning. Klänningarna är från Angelinas.

639. Kladd med färg.

Har precis vaknat, därav bilden. Väntar på att Mattias ska komma hem från jobbet igen. Hela dagen igår var vi ute på gården och målade väggarna i hans rum. Det blir två röda väggar, en vit och en gråsvart. Som det ser ut nu så blir det snyggt, och annorlunda! Lite senare ska vi dit igen och måla rött igen. Mattias lovade fika, så då kan jag ju inte säga nej. Ja, jag är helt osminkad på bilden. Do I care? Nej, jag är snygg ändå.


638. Mys.

Har varit en stund på gården men Mattias. Han målade ena väggen en gång till. Nu ska vi kolla ikapp oss på Vampire Diaries! Myyys.


637. Välkommen fredag.


Har haft sovmorgon och haft det skönt. Äter frukost och kollar på Desperate Housewives. Helg är precis vad jag behöver just nu. Ska ta mig till bussen om en stund. Nånting positivt just nu är att jag troligen har ett jobb på gång om några veckor! Håller tummarna.


636. Beroendeframkallande musik.


Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på denna låten sen jag såg dem på Sticky! Helt freaking amazing.
De är minst lika bra live som på skiva. Dock tycker jag att just detta framträdandet var lite lamt. De hade bra mycket mer energi när jag såg dem. Nu ska jag lyssna vidare!

635. Bara en kvinna som kan!

Lyssnar på Children of Bodom och gör tusen saker samtidigt. Äter frukost, dricker te, kollar mejlen och packar. Tur att man är kvinna! Rätt så skön dag i skolan idag. Sen åker jag hem till Tynnered och är där inatt. Imorgon åker jag till Mattias, äntligen. Längtar efter helg som tusan. Ska hjälpa honom att måla sitt rum. De flyttar ju snart. För övrigt är jag fast i böckernas värld. Och jag vill inte ut.


634. Mitt sätt att koppla av.

Har precis suttit och sträckläst sen jag kom hem vid halvsex. Alltså i nästan fyra timmar. Snacka om avkoppling! Har ju varit lite ledsen över att jag inte har råd att spendera några pengar på bokrean i år, men när jag var på Stadsbiblioteket efter skolan för att hämta en annan bok hittade jag den här, för 50 spänn! Det hade jag ju faktiskt råd med. Åh jävlar vilken bok det är! Ja, Sherrilyn Kenyon är definitivt min nya favoritförfattare!♥


633. Vart kommer dessa mardrömmar från!?

Hade en riktigt äcklig mardröm när jag låg och snoozade precis innan jag skulle gå upp. Fy fan vad äcklig den var.
En sån där när man vaknar med ett starkt illamående och bara vill krypa ihop. En sån morgon jag önskade att jag inte hade vaknat upp själv. Är lika trött som alla andra dagar. Sista provet för veckan idag. Kommer gå riktigt dåligt, men hela klassen ska skriva protestlista idag, haha. Har lärare nånsin brytt sig om såna listor? Jag tänker i alla fall unna mig en chailatte idag. Mums.


632. Exhausted.

Önskar jag hade nåt kul att skriva, men tyvärr inte. Är så grymt utmattad att jag inte orkar nånting. Provet idag gick också väldigt bra, tack och lov. Imorgon är det ett till. Därför ska jag lägga mig i sängen och plugga ett tag. Ryggen skriker av värk och benen också. Har haft värk i benen i över en vecka. Ingen aning om varför heller.

Satt och kollade igenom lite gamla bilder. Denna är tagen sommaren 2008 i Hälleviksstrand. Med min vanliga kompaktkamera dessutom. Kan nog säga att det är en av mina favoritbilder jag har tagit någonsin.

631. Kaffeblask.

Ibland önskar jag nästan att jag var såpass vuxen att jag drack kaffe. Då skulle jag ju ha nåt att piggna till med på morgonen. Te blir man ju inte särskilt pigg av. Fast det är väldigt skönt att slippa hålla på med sånt kaffeblask ändå. Försöker peppa dagen med skinnbyxor och shit. Mitt magkatarr har gjort ont som fan sen igår kväll. Känns som vår idag när man tittar ut.


630. Blodröd soluppgång.



Blev ganska förvånad när jag såg det här imorse vid sextiden. What the fuck!? Fint var det i alla fall.
Just nu är frustrationen stor. Över allt och alla. Min situation är inte den bästa. Kan jag inte bara få sova mig igenom allt? Jag som skulle vara positiv...

629. Skoltrött?

Jag peppar inte veckan jag har framför mig. Idag har jag prov, imorgon har jag prov, på onsdag har jag prov.
Efter det måste jag stresskriva ett arbete, och fixa klart projektarbetet. Hur mycket som helst framför mig! Det tar aldrig slut. Men det är inte långt kvar, om en månad är det mesta över när det gäller skolarbete.
Vill bara åka bort och ta semester någonstans. Semester från allt annat. Får inte mycket tid nu med Mattias alls, och vi behöver det. Nej, nu får jag sticka till bussen och hoppas på en bra dag.


628. Så jävla fast.

När jag väl fastnar i en bok, då fastnar jag jävligt hårt. Vilket jag gör väldigt ofta nu för tiden. Så himla lätt att bara försvinna in en annan värld för några timmar. Just nu kämpar jag som aldrig förr för att inte fortsätta läsa i House of Night-serien. Är på del 5 nu och kan fan inte sluta. Nästa serie blir fan Vampire Academy!
Okej, nu måste jag ta mig samman och plugga till de jävla proven istället.

627. Awesome kväll med brudarna!

Hade en mysig tjejkväll med brudarna igår och såg film och hade det mysigt. Det blev Linas Kvällsbok och Torkel i knipa. så mycket roligare att se filmerna nu när man är äldre och ser hur det verkligen var när man var typ 15.
Kom inte hem till Mattias förrän halv två inatt och fick skjuts av Ebba hela vägen. Kul att vi var tre tjejer som skulle hitta ut på stora vägen från Nikolina som bodde lite ute i ingenstans. Tog ett tag men sen hittade vi!


626. Dags för en ångestbild!

Här sitter jag svartsminkad och allt. Vilket vi snart ska förstöra. Vi ska försöka få till en bild till projektarbetet.
Den ska uttrycka ångest så nu hoppas jag att vi får in lite känsla i bilden. Allt kommer upp här sen om det blir nåt bra. Ikväll blir det filmkväll med tjejerna!


625. Friday, I'm in love.

Jag älskar fredagar! Så jäkla slappa. Och så är det helg. Nu ska jag till skolan en sväng, sen ett samtal med psykologen. Älskling kommer hit sen också. Lovely. Vi ska fota igen. Försöka få lite bättre bilder den här gången, som verkligen uttrycker den känslan jag vill ha i bilden. Måste ha tag i studievägledaren också. "Personen du söker är tillbaka den 7 mars." Jaha!? Ettorna ska ju göra valen nu, vilket betyder att jag också göra mina inför mitt fjärde år, men var är studievägledaren då som har hand om det!? My god, denna skola alltså...


624. Så sjukt...

Tittar just nu på Extrema samlare på 3an. Så sjukt hur äckligt folk kan leva! Man vill ju bara spy när man ser det. Jag fattar inte! Det konstiga är ju att man knappt har hört talas om sånt här innan det började visas på tv...
Jag trodde Lyxfällan tog upp de värst slösaktiga människorna, men detta, det spräcker alla rekord.


623. Snart dags för en runda.

Inte alls fått gjort så mycket som jag hade velat idag. Har helt enkelt inte haft orken. Just nu pluggar jag psykologi och väntar på att maten ska sjunka. Mätt som ett as och illamående. När det lagt sig tänker jag ta en power walk/joggingrunda och sen köra lite egna övningar här hemma! Det ska tydligen vara bättre att först jogga eller köra crosstrainer som jag brukar göra, innan man sätter igång med styrketräningen. Då har man satt igång fettförbränningen så man fortsätter att förbränna när man gör övningar efteråt. Fick veta detta av en personlig tränare som jag frågade om tips på Sportlife sist. Det bästa är egentligen att ge sig ut och gå på morgonen innan man äter frukost. Men vem orkar det? Inte jag!


622. Ledig men ändå fullt upp.

Älskar lediga dagar. Dock älskar jag inte att vakna hela tiden av hosta och täppt näsa. Idag ska jag bara vara hemma och plugga. Plugga till proven och projektarbetet. Har lagt träningen lite på hyllan känner jag. Men skolan måste komma först nu. Och jag vill inte träna för tidigt nu när jag varit sjuk igen. Kör nog på lite övningar hemma och om jag orkar en joggingtur. Igår kom Mattias hit en sväng. Vi testfotograferade lite. Jag modellade. Blev inte riktigt som tänkt, men ändå helt okej. Vi får köra igen i helgen. Nu ska jag dricka te och gräva ner näsan i skolböcker.

Göteborgs hamn. 18 februari 2011.

621. Love my leopard.




Känner att jag är liiite inne på leopard just nu? Men det är ju så snyggt! Ögonorgasm! En vän sa en gång att alla tanter kommer i den åldern då de ska ha leopardmönster i allt. Grejen är ju att det gällde 50+ tanter. Äh!
Kanske ska skaffa mig en brun leopardbikini till sommaren!?
Bilderna är från weheartit.

620. Var är våren?

Här är det ingen vår än i alla fall. Gråmulet och nollgradigt. Riktigt deprimerande väder. Vad hände med plusgrader, solsken och fågelkvitter? Det vill jag vakna upp till!
Slänger i mig frukost innan jag ska till bussen. Är inte riktigt frisk än men det är en lång skoldag och vi ska skriva uppsatser i engelskan, så jag får gå ändå. Nu på morgonen ska vi på studiebesök i Angered för att se nån utställning om krigsveteraner. Så jag antar att det kommer bli en hel del prat om posttraumatisk stress och sånt.
Har jag tur så får jag träffa Mattias också efter skolan. Kan ju behöva ha nåt att se fram emot efter dagen!


619. A clockwork orange.

Efter att ha hört mycket om den och allt omkring den har jag nu bestämt mig för att se filmen A clockwork orange. Läser just nu både Psykologi A och B så syftet med filmen intresserar mig ganska mycket.
Filmen handlar om Alex, som lever för våld och våldtäkter. Våld ger honom en slags njutning. Efter ett inbrott som går snett blir han tagen av polisen och för att slippa fängelse går han med på att medverka i en ny form av rehablilitering för brottslingar. Behandlingen är utformad att ändra hans beteende så att han senare blir illamående och får ångest vid tanken på sex och våld. Filken visar också dessa konsekvenser när han släpps ut i frihet igen.
Så varför är detta så intressant? Man kan ju reflektera över många saker. Är det rätt att göra såhär mot en människa, ändra ett beteende till ett annat med ångest, och sedan släppa ut denne i världen igen? Även om det handlar om en grovt kriminell person. Det som intresserar mig är också sättet de ändrar hans beteende på.
Är det någon som har sett den, som kan berätta lite vad de tyckte om den?


618. Cravings.

Bara jag som är shoppingsugen? Liksom, när la jag pengar på kläder sist? Minns det inte ens själv.
Hittade dessa grymt snygga skinnbrallor från BikBok för 300 spänn. Okej, jag vet, jag har redan två par som är jättelika. Men de är ju så snygga! Och man kan väl ha flera par...eller? Tänk hur snyggt det skulle vara med den toppen till på sommaren, brunbränd och snygg! Eller ett vitt linne under. Nä, ge mig!


617. It's getting better...

Har fått sova hela natten igenom även om det var svårt att somna igår kväll. Hade nästan 39 graders feber och mådde ju inte alls bra. Fick inte pluggat ett skit. Låg i sängen med tv:n på konstant sen jag kom hem vid halv sex till tolv när jag knäppte av den för att sova. Tur att det fanns lite att kolla på, för fick väl nästa nackspärr i slutet.
Idag visade tempen strax över 37 grader så det är ju nästan back to normal! Eller så är det Alvedon jag har kvar i kroppen sen igår kväll. I vanliga fall har jag en väldigt låg temp så jag hoppas att detta håller i sig! Nu tänker jag ta med mig lite frukost i sängen och titta på Top Model. Återvänder med nåt roligare senare.


RSS 2.0