965. Sådär aningens trött nu.

Känns som jag har jobbat hur länge som helst, men kom hem vid åtta. Är brutalt trött just nu så vill egentligen bara däcka. Dagen har varit grymt rolig och lärorik. Träffade min arbetskamrat Frida som för övrigt är världens härligaste tjej och bor skitnära mig. Awesome! Så nu har jag lärt mig kassan och allt, och vi hade stängning tillsammans och hade skitroligt det sista. Nä, nu ska jag däcka till Spartacus.

Bild från i vintras.

964. Jobba!

Onsdagar är dagar då jag är helt ledig. Fast ändå inte. Idag ska jag på min första upplärningsdag på jobbet. Ett långt pass, 10.30-19.00. Det ska nog gå bra! Bara idag och en upplärningsdag till på måndag så är jag i gång och jobbar på riktigt. Härligt att man får betalt för upplärningen också! Wish me luck!


963. Pill och plock.

Sitter hemma hos Mattias och tar det lugnt. För tillfället är jag smått uttråkad då han håller på att packa ner en del grejer inför flytten. Han har fått lite fina presenter till lägenheten som jag köpte åt honom idag, mmen som inte var från mig haha. Pinsamt nog så märkte jag förut att jag har glömt hans presenter från mig hemma imorse.
Dagens klant! Men dom får han vilken dag som helst ändå. Har utforskat webcamen på min lilla bärbara nu lite och bilderna blir helt gula" Får ta och fixa det med lite inställningar kanske.



962. Älsklings födelsedag!

Idag är det ingen vanlig dag för det är min älsklings fördelsedag! Ska strax åka iväg till skolan för lite klasstid och sen en lektion. Ska till gymmet och träna med min syster när hon slutat också. Köpa de sista presenterna och åka hem till Mattias och fira honom lite. Massa födelsedagskramar och pussar ska han få av mig idag!


961. En jäkla massa stuff.

Fick ju en hel del saker när jag var på Cash med mamma i fredags. Kände mig som ett litet barn i en godisaffär när jag gick runt bland alla anteckningsblock och grejer. Jag älskar att skriva och har en jäkla massa anteckningsböcker. Kom hem med just det - anteckningsblock + böcker, pennor, en ask, mappar, hörlurar, hårinpackning, parfym, toning, concealer, dagkräm, en bok, en termos och lite andra småsaker. Fick även ett fodral till min laptop!


960. Måndag.

Ska snart gå iväg till bussen för att åka till min terapeut. Måndag igen och ny vecka. Helgen var ju helt upp och ner så jag hoppas faktiskt på en bättre helg nästa helg. Ska upp till mammas och pappas jobb sen och äta innan jag har min långa fotoloektion i eftermiddag. Hoppas läraren är bra den här gången.


959. Cool stuff.

Hittade en jäkla massa saker på Lagerhaus jag vill ha när vi var där igår. Får se om man kan köpa lite grejer till lägenheten sen. Hittade bland annat såna shoppingväskor med snygga motiv. Smart att ha ibland. Hittade en riktigt stor med nåt Ed Hardy mönster och en annan. Ser verkligen fran emot att ha lite pengar!


958. Myskatt.

En av familjen Anderssons katter. Hon är en sån livsnjutare den katten! Låg mellan mig och Mattias och spann hela kvällen igår. Jag ska snart ta mig härifrån och åka tillbaka till Kungälv. Packa om väskan och sova hemma hos familjen idag. Känner mig trött och sliten av nån konstig anledning. Har förövrigt ansökt om att bli en av Yves Rochers recensenter. Fan vad kul det hade varit. Man kan ju alltid hoppas.


957. Oväder.

Vi kom inte hem förrän fyra inatt. Hade det ganska trevligt igår. Vaknade av världens åskknall imorse och sen dess har det vräkt ner regn och åskat då och då. Om en stund ska vi dra in till stan för att antagligen träffa lite folk. Blir film och mys sen ikväll.


956. Trädgårn!

Ikväll bär det av mot Trädgårn. Hade velat gå ut imon istället men nu blir det som det blir. 100 spänn i inträde känns lite mycket, i alla fall för mig som är pank. Blöööh!


955. Tattoos.

Blir inte lite sugen på en massa tatueringar när man ser såna bilder! Vill vill vill. Ja tack. När jag har råd så!



954. Första lektionen.

Idag är det dags för första lektionen. En tre timmars lång lektion i Digitalt skapande. Får hoppas på att man slutar tidigare idag i alla fall. Först ska jag iväg med mamma till Cash för att kolla på alla möjliga saker. Efter det blir det en lunch i stan med mamma och syster innan jag drar till min lektion. Mattias skriver på kontrakt för lägenheten idag så snart blir det till att flytta!


953. Dr Martens.

Dessa underbaringar får gärna pryda mina fötter i höst. Har ju ett par lackröda redan men de är så jäkla stela och skaver. Skall genast inhandlas så fort jag har råd! Eller ett par nya boots kanske?


952. Träningspepp!

Detta måste vara den bästa låten att träna till. Jag får alltid extra energi och blir peppad när jag lyssnar på den samtidigt som jag tränar. Sick Puppies är förövrigt grymma!


951. Back to school.

Okej, idag är det upprop i skolan. För er som inte hängt med kan jag ju berätta att även om jag har tagit studenten så ska jag gå ett extraår på skolan, på halvtid. Så i år ska jag läsa Samhällskunskap B, Foto B, Digitalt skapande och Friskvård. Känner mig taggad!


950. Ibland bara kommer orden.

Fick ett ryck inatt och satt och skrev på min nya bärbara i konstant en timme. Var så skönt att äntligen skriva en massa. Jag har mina perioder.


949. Feeling blue.

Precis gjort mig i ordning och lyssnat på Sick Puppies i en evighet. Ska iväg för att jobba lite hos mamma och pappa. Är ju i ett sånt behov av pengar just nu. Efter det blir det en sväng till gymmet. Tror inte jag har tränat i stan på hela sommaren. Blev en blå sminkning idag. Blå är ju min favoritfärg. Det kanske märks?


948. My morning tea.

Startar dagen med mitt älskade favoritte- Tropical fruit. Vaknade upp till en regnig dag och jag känner mig inte vaken alls så det passar ju bra. Blev väckt av mobilen och rösten i andra änden ville ha mig på en jobbintervju i nästa vecka, jippie. Jag ska ha jobbet! Kan ju behöva två faktiskt. Nä, nu måste jag piggna till!


947. Bilden är blå. Jag gillar blått.

Drar iväg för att lämna lite böcker på Stadsbiblioteket strax. Blir upphämtad sen i stan av familjen. Ska en sväng till mormor och morfar med lite av släkten ikväll eftersom att morfar fyller år. 85 faktiskt. Stör mig lite på min systemkamera som inte vill få skärpa och fokusera. Så jag gjorde bilden blå, för att jag gillar blått. Förresten är det jävligt svårt att hålla skiten högt upp med en hand samtidigt som man försöker posa. Punkt.


946. All black.

Gillar inte alls att vara uppe tidigt. Speciellt inte när mannen ligger kvar i sängen och ser extra mysig ut. Vill bara krypa ner igen och stanna där hela dagen! Ska iväg på ett studieplaneringsmöte nu inför mitt extraår på skolan.
Får se vad dom säger! Hoppas som fan att schemat blir bra, blir så satans sur annars. De har ju inte lyckats nån av de andra tre åren liksom...


945. Blue eyes.

Har städat och ätit pannkakor idag. Fick lite pengar för det när jag var klar, och det var ju inte fel. Ikväll har jag kollat på fotboll på tv och läst en hel del. Nu blir det film resten av kvällen. Ni får se en av bilderna Mattias tog på mig när vi var i Slottsskogen på min födelsedag.



 



944. En god gärning.

Idag är jag uppe tidigare än vad jag har lust med. Men jag har en pratstund hos terapeuten inbokad så jag ska snart gå till bussen. Efter det åker jag hem till mormor och morfar för att hjälpa dem att städa lägenheten, eftersom att de inte kan göra det själva. Dagens goda gärning! Plus att mormor ska göra pannkakor till mig, nom nom. Ni får en outfitbild också!


943. Visningar.

Har varit på gymmet och varit duktig och ätit mat. Nu ska jag iväg och möta Mattias. Vi ska nämligen på två lägenhetsvisningar idag. Sen åker jag hem med honom. Tjingeling!


942. Svar på fråga.



Jag antar att du faktiskt syftar på pälskragen i leopard som jag har på bilden. Den sitter faktiskt på koftan jag har på mig och inte på skinnjackan. Annars så är skinnjackan från Modekungen :)

941. Vampyrfilm.

Upptäckte nyss en vampyrfilm jag aldrig hört talas om innan - Dark prince, the true story of Dracula. Handlar om Vlad III Dracula. Verkar bra. Nån som har sett den kanske? Blir väl vad jag roar mig med ikväll. Förutom att sakna min kära pojkvän.


940. New in.

Nytt linne i garderoben. Ett gråsvart, halvt genomskinligt med lite mönster. Har velat ha ett sånt här länge!


939. SPA-dag!

Familjen började dagen med att åka iväg på lunch på Nösunds värdshus. Efter att vi ätit en inte allt för god lunch fixade vi lite ärenden innan mamma och pappa släppte av mig och min syster på spa't i Ellös. Där var vi i flera timmar och hade det skönt i jaccuzzi, pool, och med fotbad och massagestolar. Mys!


938. Min sista present!

Kom upp till landet igår kväll ju. Såg på The Killing och fikade. Fick äntligen min sista födelsedagspresent.
Gissa vad det var. En minilaptop! Som jag har längtat efter en!



937. Out of town.

Sökt lite fler jobb. Ser lite film - Interwiev with a vampire. Om ett tag följer jag med familjen upp till landet. Kommer hem på lördag igen. Saknar min älskling redan. Han bara jobbar och jobbar. Jag vill resa iväg!
Bjuder på en bild från igår.


936. Onsdagskvällen.

Vi sov länge idag, vaknade inte förrän vid tolv. Börjar bli dags att äta lite frukost nu. Kvällen igår var härlig. Skrattfesten med Magnus Betnér, Marika Karlsson, Måns Möller m.m var riktigt bra. Vi gick bort till Sticky efter det och chillade. Bra kväll helt enkelt!


935. Busy day.

Mycket som står på schemat idag. Om en stund ska jag iväg till läkaren för att kolla upp knölen jag har i svanskotan. Efter det ska vi kolla på en lägenhet. Lite senare ska vi på Skrattfesten och kolla på Magnus Betnér med flera. Ikväll kanske vi drar ut till Sticky! Därav klädseln. Inviger en klänning jag fick i födelsedagspresent. Men nu ska jag äta frukost!


934. Pink.

Har lite bråttom nu då jag ska iväg. Ska till mammas och pappas jobb och jobba lite. Sen hem till Mattias, eller så hittar vi på nåt. Älskar verkligen att mitt hår börjar bli ritkigt långt!


933. Interwiev with a vampire.

Vaknade med huvudvärk och kände mig halvt överkörd. Behöver piggna till så jag kommer iväg till gymmet.
Hade egentligen bara velat slappa idag men ska iväg senare. Är riktigt sugen på att se Interwiev with a vampire igen, var ett tag sedan sist. Har ju läst ut Anne Rice's bok The vampire Lestat nu så blir sugen på första boken och filmen igen. Får bli en annan dag dock.


932. Förvaring och rengöring.

Köpte mig en rengöring för mina sminkpenslar idag och smart liten sak att ha dom i. Är ju egentligen till för pennor, men vad spelar det för roll? Fick köpt en present till Mattias också som snart fyller år, så nu får jag snåla lite med pengarna. Isch, ogillar verkligen att vara fattig.


931. Långa nätter.

Blev en ännu en sömnlös natt för mig. Hoppas bara att det var den sista så att jag kan få lite sömn inatt. Ska nu iväg på lite hjärnskrynklartid efter ett långt uppehåll under hela sommaren. Efter det ska jag upp till mammas och pappas jobb en sväng och senare gå en sväng på stan med syster. Får se om Mattias kommer hit idag eller om jag åker dit.


930. New shit.

Kan avslöja att det inom kort kommer upp en ny design här och ny header. Har ju haft samma sen jag startade denna bloggen så nu är det allt dags för en förändring. Gött med en nystart sådär.


929. Birthday gifts.

Sent om sider tänkte jag nu visa det jag fått i födelsedagspresent hittills. Lite kläder från Shock och Carlings, mina absoluta favoritaffärer. En ring från Raglady och ett par mjukisar från Juicy Couture som jag för övrigt vill bosätta mig i. Har tydligen en "stor" present kvar som jag inte fått så är ganska så nyfiken på den!


928. Men låt mig bara få sova då.

Sömnproblem x1000. Jag hatar det! I alla jävla år har det varit likadant. Och fast det snart är ett år sen jag såg Paranormal Activity sitter rädslan och tankarna i varje kväll. Sover hur underbart som helst med min pojkvän, men ensam går det bara inte. Överväger att gå en promenad. När börjar det ljusna ute nu för tiden? Det är först då jag kan slappna av, när alla demoner försvinner.


927. Böcker böcker böcker.

Drar till biblioteket en sväng för att hämta en bok som ligger och väntar på mig. Jag och böcker alltså. Bok borde vara mitt andranamn. Vad jag hittar på ikväll återstår att se!


926. Flower power.

Bild jag tog på Lysekil när vi åkte dit med båten när jag var på landet och hälsade på familjen för ett tag sedan.
Har inte ens börjat fixa alla bilder jag tog under dagarna där men det är väl dags nu.


925. Sminkbordet.

Har äntligen städat mitt lilla sminkbord. Allt får dock inte plats där så det står lite överallt i mitt rum och jag har fortfarande ingen plats för mina större paletter men det ska fixas. Ska även köpa nån liten sak att förvara alla sminkpenslar i. Har till sist packat upp den nya lilla svarta smyckesasken som jag köpte i Danmark tidigare i somras. Blev riktigt fint tycker jag!


924. Jag fixar allt, jag.

Har varit utan internet i princip hela dagen. Lyckades fixa det nu till slut. Man känner sig sådär lagom handikappad utan internet, usch. Har i alla fall börjat städa mitt lilla sminkbord, så lägger upp en bild när det är klart sen!
Super woman det är jag det!


923. S-core

Är uppe tidigare än vanligt idag för att snart bege mig till gymmet för att testa s-core med älskling. Har inte testat på pass innan just för att jag verkligen avskyr att ha folk omkring mig när jag tränar och nån som står och gapar över dig. Men jag tror att det kan vara ett pass för mig då man tränar just det partiet jag satsar allt på - magen.
Det passet blandat med kondition borde göra susen.


922. Dracula.

Det här är vad jag kommer underhålla mig själv med ikväll. Lite film och mat. Lite plock på rummet kanske.
Är inte så peppad på städning men det måste göras. Måste äta också, har halvt glömt av det idag hur man nu kan göra det.


921. Red lips.

Drar till stan nu för att träffa en kompis. Blev en vända hem för att lämna väskan och fixa till sig. Damn vad längesen det var jag hade röda läppar. Love it.



920. Myskväll.

Vi myste till det lite igår med vin, fruktsallad och massa filmer. Innan det tränade vi på gymmet. Känns gött!


919. Cysta?

Sent igår kväll fick jag ont längst ner på svanskotan igen. Brukar bli öm där och ha lite ont då och då men igår upptäckte jag en knöl som aldrig varit där innan. Har lika ont i dag och hade lite problem med att göra situps och benlyft på gymmet förut. Efter att ha kollat runt på nätet kan det vara en cysta i svanskotan. Kanske ska ta och kolla upp det här? Jag som inte alls tycker om läkare...


918. Lägenhetsvisning.

Idag är vi uppe med tuppen. Vi ska nämligen på lägenhetsvisning. Andra på en vecka, inte illa! Flytta flytta, ja tack. Efter det drar vi en sväng till gymmet. Hurtigt!


917. Green it is.

Testade lite gröna fäger från den nya paletten idag. Blev supernöjd! Färgerna smälte samman väldigt bra och jag gillar verkligen grönt! Personligen tycker jag att det passar mig bra.


916. Marstrandsbilder.

Här får ni resten av bilderna från när vi var på Marstrand i lördags. Var supermysigt. Vi klättrade upp på ett berg och tog bilder och allt möjligt. Mattias hade med sig systemkameran så han tog lite roliga bilder som jag kanske kan lägga upp senare.


915. Boing with kangoo.

Har sovit länge idag och satt och kollade på Tyra show när vi åt frukost. De visade en ny träningsmetod, kangoo high! Jag som aldrig har gillat att träna och vill testa nåt som är roligt hade gärna tränat på det viset! Synd att det bara finns i USA. Men man kan faktiskt beställa hem båd een DVD och själva Kangoo-skorna via en hemsida.
Visst ser det roligt ut!?


914. Rosa/blå skimrig makeup.

Tänkte visa er sminket jag hade igår. Provade en ny rosaskimrig skugga som jag beställde från eleven.se i förra veckan och blandade med Metallic wave från make Up Store. Blev en riktigt bra kombination!


913. Vackra vyer.

Igår kväll hade vi det riktigt mysigt på Marstrand. Vi gick omkring överallt och tittade, fotade en hel del, på klipporna bland annat. Himlen var hur vacker som helst. Det enda jobbiga var väl myggorna som var precis överallt i stora svärmar. Lägger upp fler bilder senare!


912. Lördagskväll på Marstrand.

Alldeles strax åker vi iväg. Mattias agerar chaufför för hans föräldrar idag som ska till Marstrand och se Stefan Andersson (vilket Mattias pappa också heter, höhö). Åker i en gammal Cadillac utan tak, mypys. Under tiden som hans föräldrar tittar på det ska vi väl vandra runt på Marstrand och kanske äta lite. Bye!


911. True blöööd.

Vi börjar dagen med lite True Blood, säsong 4. Kunde ju inte se klart avsnittet som vi kollade på igår eftersom att en viss pojkvän somnade. Kan inte hjälpa att jag tycker att serien börjar bli smått löjlig. Böckerna är så mycket bättre.


910. Nytt till öronen.

Har varit på stan nu större delen utav dagen. Åt lunch med familjen och senare gick jag runt i affärer med pappa medans mamma och syrran letade födelsedagspresenter till mig. Fick äntligen köpt mig en ny töj till örat som jag suktat efter i över ett halvår men vart för snål för att köpa. Det var på tiden!


909. Lunch på stan.

Sticker in till stan nu för att äta lunch med familjen. Har alldeles för mycket kläder på mig så jag kommer väl svettas ihjäl men vafan det regnar ju. Känner mig rent ut sagt för jävlig och helt bedövad idag, men det kan ju bara bli bättre. Åker till Mattias ikväll igen så vi får väl ta hand om varandra.


908. Feelings.

Jobbig kväll igår, natten med. Kunde inte somna om efter att han åkte till jobbet imorse. Allt gör ont, önskar att jag bara kunde stänga av. På nåt sätt ska vi väl klara det,som vi alltid har gjort.



907. En somrig sminkning.

Nu sticker jag in till stan för att möta upp Mattias. Har fått lite mat i magen och det är så sjukt varmt här att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ni får en bild på sminket idag, blev riktigt fint även om det inte alls är likt mig.
Inte mina färger alls men jag vänjer mig nog. Kul att testa lite nytt ibland!


906. Thursday.

Ska strax ta och packa ihop mina saker och åka hem och lämna väskan, fixa lite på mitt rum och sånt. Mattias sover hos mig idag, vilket var väldigt längesedan. Lite senare ska vi in till stan och träffa en kompis som tydligen hade födesledagspresenter till mig, roligt! Testade lite av det nya sminket idag, men ni får bilder på det sen när jag har tillgång till min systemkamera istället. Blev en somrig sminkning i alla fall.


905. Ett litet dopp.

Jag och Mattias åkte upp till sjön och badade förut. Var hur varmt som helst i vattnet, jätteskönt. Himlen var fin och det var tyst. Just nu tittar vi på den engelska versionen av Wallander. Godnatt!


904. Nytt smink!

Har precis varit nere i Lindome centrum och hämtat ut mitt paket från eleven.se! Känner mig ganska nöjd med allt jag har fått. Vill bara börja sminka med en gång! Kommer lite recensioner sen när jag använt produkterna lite.

På bilderna:
några prover med en ansiktsmask, parfymer och smått.
Ögonskugga från Mist Stoockholm.
Hydracolour läppstift "Cherry".
Eyeliner från Wet n wild.
Ett skyddsserum för håret.
Ögonskugga från Fjellström.
Stor palett med 72 ögonskuggor och 6 olika rouge.


903. Marilyn fucking Manson

Ända sedan Mattias stack till jobbet vid halv sju har jag haft massa mardrömmar. Mindre kul faktiskt. Fick nog och gick upp för ett tag sedan. Mattias jobbar vanliga dagspass ons-fre, så himla skönt! Kanske ska lägga mig ute i solen och sola tills han kommer hem eller nåt. Kan inte annat än att bli glad, peppad och allt som går av denna låten!


902. Chill pill födelsedag.

Jag och Mattias drog in till stan till slut i värmen. Satte oss på Villa Belparc i slottsskogen för att ta en cider och ett glas vitt. Trevligt och mysigt (bortsett från skatan som sket i min väska). Senare gick vi vidare i slottsskogen, förbi säldammen och så. Mattias har fotat mig en del, så kommer väl lite bilder nån gång kanske. Kom hem för nån timme sen med pizza så nu är jag så mätt att jag tror jag spyr. Illa när det typ är fika nu. Har en riktigt dunkande huvudvärk också som har stannat i några dagar. Stick!


901. Min födelsedag!

Hej alla glada! Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Hurra hurra hurra. Är hela 19 år nu. Ett år kvar till 20! Ska inte fira det nåt speciellt idag. Jag och Mattias ska dra till stan för att chilla i slottsskogen eller ta en fika eller nåt sånt. Får se om det är nån som hänger på. Tycker att jag förtjänar ett grattis i alla fall! Väntar spänt på att få hämta ut mitt paket med smink imorgon!




900. Birthdaygift.

Eftersom att jag fyller år imorgon så har jag och Mattias nu suttit och funderat på både vad vi ska hitta på imorgon och vad jag vill ha i present. Har haft riktigt svårt att bestämma mig för om jag vill ha nåt materiellt eller en upplevelse men efter en tids funderingar så ska jag få beställa massa smink från eleven.se som jag har suktat över. Lägger till lite pengar själv så det blir fraktfritt! Detta är vad jag kommer beställa, allt är dock inte i dessa färger. Jag är exalterad!



899. New in.

Nämnde ju häromdagen att jag hade fått lite nya kläder. Vi tog ju båten till Lysekil när jag var på landet och hälsade på familjen. Meningen var att jag skulle hitta lite ljusa kläder eftersom att jag i princip bara har mörka kläder, men det blev ju inte så. Jag har svårt att hitta ljusa kläder i min smak.


898. Lookbook!

Åh, jag älskar Lookbook. Kan sitta hur länge som helst och kolla olika outfits. Är för lat för att lägga upp eget där, fotar sällan mina outfits men det kanske är nåt jag borde bli bättre på?


RSS 2.0