2095. En liten weekend.

Är uppe med tuppen idag faktiskt. Det är nämligen så att jag ska till Köpenhamn med familjen över helgen. Herregud, det var två år sen jag var i Köpenhamn redan. Finns både pool och gym på hotellet så lite träning ska jag allt hinna med. Det svåra blir nog maten. Men lite får man väl njuta! Saknar min älskling redan men vi ses på måndag då vi ska fira valborg i alla fall! Laters.


2094. Nytt i garderoben.

Var i stan häromdagen med en kompis och kollade runt på kläder lite. Självklart hittade jag massor men köpte bara ett plagg. Vilket var tur för u borde jag inte shoppa mer förrän jag får en inkomst. Men vi kunde ju inte motstå att köpa varsitt plagg när vi hittat dom som var sååå likt oss. Blev en kort skjorta/blus för min del. Kommer bli snyggt till sommaren!


2093. Lördagskvällen på Sticky.

Igår spenderade jag och min älskling kvällen på Sticky Fingers med bra musik. Dregen var gäst DJ och Baby Jane spelade. Riktigt bra! Blev en hel del dricka som man känner av idag men kvällen blev riktigt lyckad. Mysigt att gå ut bara vi två också. Eftersom att det är så sällan vi gör saker numera, haha.2092. Tips för dig som jobbar på att ta körkort!

Jag har nyligen hittat en väldigt bra sida för oss som övningskör, är handledare, och även de som har körkort. Om man vill ha tips för att bli bättre borde man verkligen kolla in den här inspirationskällan när det gäller körning! Du får veta vad man ska tänka på innan man börjar köra och hur man gör det bästa utav sin övningskörning.
Jag vet att jag kommer använda denna hemsidan i framtiden, eftersom att jag övningskör just nu. Så i och kolla!


2091. New!

Jag hade turen att hitta en skitsnygg längre topp på Shock i förra veckan på rean. Passade skitbra och jag som behöver fler längre toppar! Hur bra som helst att jag hittade en i min favoritaffär!


RSS 2.0