735. Ny klänning.

Sorry för dålig uppdatering men jag hade annat för mig igår och sen däckade jag och Mattias typ. Vaknade vid tjugo över tre inatt med tänd lampa i taket, datan på och tv:n på. Illa.
Letade ju efter en klänning till studentfesten igår och till slut hittade jag en! Inne på Topshop hittade jag den perfekta, lilla svarta. Gud så snygg den är!


734. Läkarbesök och bullshit.

Gillar inte att jag inte får min vanliga sovmorgon idag. Nu ska jag iväg på ett läkarbesök för att göra en spirometri för att se hurpass allvarlig min astma är, ta blodprov som vanligt, och lite annat. Jag hatar att ta blodprov. Jag har nålfobi som fan. Även om jag snart fyller 19 börjar jag fortfarande gråta, svimma och skaka av en jäkla nål. Försöker att inte jaga upp mig varje gång men jag lyckas alltid med det ändå. Jaja, ska gå på stan med mamma också. Kolla efter nån klänning att ha på studentfesten. Idag kommer älskling. Skönt, för jag hatar att siva själv. Vaknade av en mardröm idag. Precis innan jag vaknade typ hörde jag mig själv gråta i sömnen, och det lät inte vackert. Bläää.


733. Stil, kläder- whatever.

Såhär såg jag ut idag. Frös till och med imorse men när jag åkte hem var det riktigt varmt. Hoppas verkligen att vädret håller i sig nu till helgen. Vill ha varmt och soligt på Valborg! Vem vill inte det?


732. Balen nalkas.

Idag har jag köpt biljetter till mig och Mattias till studentbalen. Nu är det inte långt kvar. 27 maj är balen, och den 30 maj står vi där med mössorna på flaket. Det går jäkligt fort nu. Lagom kul att skolan sitter och håller på mössorna. Bara vissa har fått sina, men förhoppningsvis kan jag hämta ut min imorgon. Man längtar ju efter att få ha den i sin hand och känna att snart är det dags. Balen kommer nog att bli en jäkla natt. Behöver jag säga att jag längtar?


731. Tummen upp!

Idag är jag på bättre humör även om jag fortfarande är dödstrött. Dragit på mig de nya shortsen idag. Med svarta nylonstrumpbyor under var det skitsnyggt. Likey likey! Torsdag idag, vilket brukar betyda en skoldag som går jättefort fram, skönt det. Ska tillbaka till biblioteket efter skolan. Läst ut böckerna jag lånade förra veckan och nu är det dags för nya. Jag plöjer igenom bok efter bok numera. Kan inte slita mig från dom helt enkelt.


730. Dags att röra på fläsket.

Som jag brukar säga. Dags att jag rycker upp mig ur denna koma jag har varit i sen jag kom hem från skolan.
Nu ska jag dra på mig träningskläder och snöra skorna och ta en redig promenad. Börjar bli riktigt duktig på det nu. Gick en lång runda på en timme i måndags och var på gymmet igår. Heja mig! Förr eller senare ska jag nå mitt mål med min drömkropp.


729. Orkeslös.

Jag vill sooova. Hatar att bli väckt av alarmet vid halv sex. Vill inte gå till skolan alls idag. Onsdagar är så jäkla långa, tråkiga och meningslösa. Och inte är jag nöjd med klädvalet heller. Inte för att jag orkar göra nåt åt det. Tror jag har vaknat på fel sida idag. Nä, jag orkar inte idag helt enkelt. Blä!


728. Pink.

Dagens smink blev i rosa. Har nog aldrig testat det tidigare. Rosa är liksom inte min grej. Men blev väl ganska snyggt ändå. Först la jag en ljusrosa skugga över hela ögonlocket och avslutade med en mörkarel ängst ut i kanterna.
Synd att det syns så dåligt på bilden men jag orkade ärligt talat inte stå och bråka med kameran imorse.


727. Det vanliga sömnproblemet.

Fy vad lame det var att sova själv igen inatt. Har blivit lite bortskämd nu efter att Mattias var här i en hel vecka och sen lov på det då vi har haft fler nätter tillsammans än vanligt. Ville inte sova igår så självklart drog jag ut på det men det är väl det sämsta man kan göra. Fick inse fakta när jag i princip somnade framför tv:n. Men när den var avstängd och rummet var mörkt kunde jag inte sova. Irriterande!
Kort dag första dagen efter lovet, en grymt ovärd lektion. Jaja, inte långt kvar till studenten nu.



726. More clothes.

Här är resten av sakerna jag fick när vi var i Ulricehamn. Shorts som jag verkligen behöver, t-short och magtröja från Cheap Monday, midjekjol och en t-shirt till. Är riktigt nöjd med mina inköp. Nu kunde jag ju spara de andra pengarna jag fick för att köpa kläder och fortsätta shoppa för nöjets skull.


725. Nyvaken.

Har precis vaknat och känner mig helt död. Jag och Mattias gick upp tidigt idag eftersom han skulle jobba och jag tänkte att jag kan lika gärna åka hem då. Fick åka tidigare än nödvändigt med hans mamma för att det inte gick nån buss. När jag kom hit gick jag och la mig igen. Ska se till att försöka vakna nu och kanske sätta mig på balkongen sen och sola. Går så jäkla långsamt för mig att bli brun nu för tiden. Förr var jag jättebrun och nu är jag nästintill likblek. Illa.


724. Glad påsk!

Är väl dags att jag säger Glad Påsk då. Idag är jag lite halvdöd. Kom hem tre inatt. Hade skitkul igår. Vi var på Parken, dansade och hade kul. Blev fotade av Vimmelfotografer också.
Idag ska jag sola och ta det lugnt. Kanske ta en promenad vid havet med Mattias. Vi har fått varsitt påskägg också. Mums. Har varit riktigt dålig på att uppdatera under veckan men det ska det bli ändring på. Har ju faktiskt haft lov.


723. Skor.

Idag är jag och Mattias hemma hos mina föräldrar för att passa hunden. Familjen är i Köpenhamn över dagen. Just nu ligger vi och solar på baksidan. Ikväll ska jag iväg för att fira  en klasskamrat som fyller 20 imorgon.
Kan ju passa på att visa mina snygga skor jag köpte häromdagen att ha på studentbalen och studentfesten.
Fanns endast 18 exemplar i hela Göteborg. Älskar dom!


722. Make up of the day.

Såhär ser sminket ut idag. Blev en annorlunda kombo, som jag inte riktigt har bestämt mig för om det var snyggt eller ej än. Drar till Mattias nu tidigt. Vi ska till Slottsskogen och sitta där hela dan och njuta av vädret igen. Kul att man som vanligt är klädd i helsvart. Hur jag än vänder och vrider på mina outfits så slutar det alltid med bara svart ändå. Konstigt.


721. Njuta av solen.

Idag satt jag och Mattias och njöt av vädret på en restaurang i Vasastan. En cider och god mat fick jag. Eller fick och fick... Gott var det i alla fall och mysigt att göra nåt spontant för en gångs skull. Imorgon sitter vi nog i Slottsskogen och myser istället.



720. Studentklänning.

Har varit i stan och hämtat böcker på biblioteket, suttit på en restaurang med Mattias och haft det skönt. Gick en sväng till Missay för att leta efter klänning, och jag hittade en jättesöt! Känner mig jättenöjd. Riktigt billig var den också. Passar perfekt!


719. Mot stan.

Drar in till stan nu för att möta upp Mattias. Fika i solen kanske. Titta på studentklänning. Hittar ju ingen jag vill ha. Till biblioteket en sväng. Fan vad bråttom jag har nu!


718. Converse, All star.

Här ser ni mina nya Converse från i måndags. Lite annorlunda och roligare med USA-mönster än enfärgat.
Tänkte satsa på röda från början men när jag såg dessa kändes det självklart. Bara att börja gå in dem!


717. Lost but found.

Gillar inte alls att behöva ställa alarmet på lovet. Men idag ska det tjänas pengar. Vilket behövs. Dricker massa äpplejuice för att piggna till. Igår när jag satt och tittade på en bild på mig sen nyår fick jag en sån där scary feeling. Hade på mig ett jättefint halsband då som jag fick av syrran i julklapp och kom på att jag inte hade en jävla aning var det var nånstans. Blev skiträdd att jag hade slarvat bort det. jag som aldrig i hela mitt liv har slarvat bort nånting, jag lovar. Efter att jag tittade runt lite i rummet såg jag det. Haha! Just därför bär jag det idag.


716. Min nya favorit.

Är min nya korta jacka jag hittade igår i Ulricehamn. Den är så jävla snygg. Kastade mig över den det första jag gjorde när jag kom in i affären. Militärgrön, med ett gammalt flygvapentecken på. Sådär gammalt och lite andra världskriget inspirerat. Är mycket för sånt just nu. Min drömjacka. Vill fixa till den ännu mer med tygmärken och nitar, men mamma skulle väl döda mig och tycka att jag förstörde den helt då. Får fundera ett tag innan jag ändrar den.


715. Efter en lång dag...

med shopping är jag nöjd över allt jag har hittat. Skor, en jacka, shorts, jeans, linnen, en kjol. Allt väntar på att få visas upp imorgon. Nu är jag för trött för att riva upp allt ur påsarna. Måste säga att jag är jäkligt glad över att det inte är jag som tar upp plånboken vid kassan varje gång. Vi har varit i Ulricehamn och shoppat i butikerna där, gått en sväng på Lager 157 där det inte fanns ett skit i min smak. Vi avrundade dagen med att äta middag på en citygrill i Ulricehamn (som för övrigt verkar vara en död stad) bestående av kyckling, pommes och cola. Gott!
Nu tänker jag spendera resten av kvällen med min syster och titta på film.


714. Annorlunda läppar.

Idag har jag varit vaken ända sen halv sex. Mattias skulle till skolan tidigt så jag åkte med honom och åkte hem till Tynnered. Jag ska med familjen till Ulricehamn för lite shopping. Kolla på studentklänning och skor bland annat. Lånade ett läppstift av syrran idag i lite rosa och korallfärgat. Blev skitsnyggt så funderar på att skaffa ett eget.


713. Inredning.

En tavla som alltid har hängt på Mattias väggar. Gulligt med bilden på mig mitt i allt. Förr hade han flera bilder på mig som han tagit, men vissa har väl kommit bort i flytten så nu finns här bara en. Men detta porträttfotot är från tvåan, och min favorit faktiskt. Ettans porträtt ser jag ut som fan på. Har min vanliga hårfärg där också. Nu i trean är jag likblek och ser ut som jag har dubbelhaka. Tänk att fotograferna aldrig får till det, och alltid ska välja de fulaste bilderna på en... men porträttet med det röda håret är jag riktigt nöjd med.


712. Saturday news.

Fan vad bra banden var igår. Hardcore Superstar håller igång ett sånt jäkla tempo. Min favoritlåt kändes mäktigare än nånsin. Bully är en låt som gått rakt in i hjärtat på mig. Kanske just för att den handlar om mobbing och jag blev utsatt för det för länge sen. Jocke är ju så jäkla klockren. "Den här låten är till alla mobbare där ute, så lägg av annars kommer pappa Jocke och tar er!" Kan man annat än att älska honom?
Nu har jag lite bråttom. Jag och Mattias åker härifrån snart till honom för att lämna grejer. Sen tar vi motorcykeln hem till mina föräldrar och är där idag. See ya!


711. Konsert ikväll!

Jajamen! Ikväll blir det jag och Matte som ser Crashdiet, 69 eyes och Hardcore Superstar igen! Ska bli skitkul.
För ett tag sen kom nyheten ut att Hardcore SUperstar kommer till getaway rock i sommar också. Vi ska ju dit.
Hur många gånger har vi inte sett dom det senaste liksom!? Men jag älskar det. Har vin på kylning och om ett tag ska jag till skolan. Mattias jobbar 7-15 idag så när han kommer hem är det bara att fixa sig snabbt och dra in och köa. Hoppas på att jag slipper allt vad svimningsanfall och magkatarr heter ikväll så jag kan röja och ha kul.

 


710. Vänta, vänta.

Har bara slappat hela eftermiddagen och kvällen sen jag kom hem från skolan. Mattias är på upplärning på sitt nya jobb och jobbar kväll. Just nu vill jag bara att han ska komma hem! Drygt en timme kvar tills han slutar. Får väl äta så länge, hoppa in i duschen och sånt kanske. Idag hade jag min favoritskinnjacka på mig! Gött väder var det. Har plockat fram en gammal väska också som jag tänkte visa upp för er nån dag.


709. Svordomsmorgon.

Haft ett jäkla problem denna morgon med att få sminket att sitta som det ska, hitta kläder och allt som hör till. Och nu är jag sent ute också... Jag gillar inte morgnar som dessa! Inte nog med det ligger Mattias kvar i sängen och grisar sig. Nä, asså han sover. Jag är irriterad för att jag vill sova. That's all. Rotade fram ett par jenas jag inte använt på flera år och nu passade de plötsligt bra igen. Gött!


708. Studentbekymmer.

Över till problemet med studentklänning. Som många nog har märkt så är vitt inte direkt min favoritfärg. Tråkigt, oskuldsfärg och bara tråkigt tycker jag. Provade en skitsnygg studentklänning för ett tag sedan som var som gjord för mig, med nitar såklart, men självklart såg den konstig ut på. Har kollat runt lite på Nelly för att se vad som erbjuds. Kanske ska satsa på en tajt klänning? Är riktigt sugen på det. Är man för elak om man fixar till en vit klänning med nitar?


707. Idag är det rutigt som gäller!

Gissa hur mycket det tar emot att gå upp när pojkvännen inte gör det! En jävla massa. Vi har kommit i säng riktigt tidigt två dagar i rad men inte fan är jag piggare för det. Kan knappt gå på grund av min ena vad som gör svinont. Vaknade inatt av världens kramp igen. Finns seriöst ingen smärta som är värre än kramp. Idag är det en kort dag. Inga vanliga lektioner, bara att redovisa projektarbetet för tvåor och opponera på varandras arbeten. Jag vill verkligen inte redovisa mitt. Jag tänker i alla fall inte läsa upp mina deppiga dikter, no way.

Idag var det första gången efter vintern som jag drog fram en kjol. Jösses vilken konstig känsla det var...

706. Bak och mat.

Satte igång och bakade lite när jag kom hem idag. Gjorde ett omgjort recept på muffins som är så grymt gott.
Bara att äta. Till middag åt vi färdiga thairätter som Willys har börjat med att ha nyligen. Smakade helt okej.
Synd bara att jag annars inte tål varken thaimat eller stark mat så finns väl bara en rätt jag kan äta.


705. Abra kadabra bort med regnet!

Fy vilket väder det är. Regn och grått. Var så nära på att bara skita i allt och sova vidare. Men plikten kallar! Piggade upp mig själv med att piffa till mig lite extra. Med tanke på att det är så blött ute får jag plocka fram mina lackröda Dr Martens. Annars får mina fötter simma i skorna. Tisdagar är en kort, meningslös dag. Två lektioner, varav i den ena kursen vi är klara och den andra står läraren bara och maler och maler om sina poeter. Och vi bara somnar. Mattias har en lång dag så han åkte vid sju. Ska städa lite och fixa mat tills han kommer hem sen. Hemmafru oh yes! Men först, mot skolan.


704. Nostalgic.

Föll tillbaka lite idag när det gäller musik. No Doubt är ju en gammal favorit. Gwen Stefani likaså när man var yngre. Varför bytte hon riktning bara sådär? Dock gör hon väl inte dålig musik, men inte min smak alls idag.


703. En mysig upptäckt.

Det första jag gjorde idag när jag gick ut ur rummet var att sätta foten i bajs. Hundbajs. Mattan i hallsen var sådär lagom mysig och det stank. Var bara att slänga ner mattan i badkaret och spola. Inte min favoritsyssla att göra vid sex en måndagsmorgon. Usch! Idag får man sällskap på bussen. Eftersom att Ann är bortrest hela veckan är Mattias här. Behöver jag säga att jag älskar det?
Vafan hände med ögonen, liskom!?


702. Härligt väder!

Idag har vi tagit en superlång promenad i solen i över två timmar. Jag vägrade tro Mattias när han sa att man inte behövde nån tröja men tro det eller ej, jag gick i bara linne! Varmt som en sommardag. Har dragit på mig en förkylning nu också. Tajming. Prov imorgon och jobbintervju. Nu ska slänga i oss lite mat innan vi åker till mig.

Gammal bild från i juli, 2009. Vi åkte till Falkenberg och bytte ringar.♥

701. Grillning i Slottsskogen.

Om en stund sätter vi oss på bussen för att dra till Slottsskogen. Vi ska fira lite kompisar som fyllt år med att grilla i det fina vädret. Idag består sminkningen av turkost, lila och svart. Hinner tyvärr inte fixa nåt roligare än detta då jag ska iväg snart. Ha en bra dag!


700. Brr.

Har inte alls nån lust att gå utanför dörren när jag tittar ut. Gråmulet och blåser som tusan fortfarande. Nä usch.
Idag tänker jag mysa runt i pojkvännens gamla Winnerbäck tröja. Den är varm, stor och go! Ska strax åka till skolan för att fixa en redovisning med tjejerna, innan våran lektion. Efter det ska jag hem till mormor och morfar en sväng innan jag åker ut till Mattias. Bye!


699. Så vackert. Och jag ryser.

En av de finaste låtarna som Melissa Horn gjort. Jag ryser. Får mig att vilja stå på scen och sjunga...



698. Ge mig en kram?

Blev plötsligt på jäkligt dåligt humör när jag kom hem. Antagligen av flera olika anledningar, men jag tror nog att jag vet vad som utlöste det. Ska försöka låta bli att låta det gå ut över nån annan så nu ska jag ta och lägga mig under en stubbe. Nej, skämt åsido. Det är dom här jobbiga känslor jag ska begrava djupt nånstans istället. Försvinner in i lite avsnitt av Legend of the seeker ett tag tror jag. Bättre det än att vara bitter.


697. Torsdag.

Veckan har faktiskt gått fort och det har varit skönt. Snart är det lov igen och imorgon är det fredag. Fredag betyder att jag får vara med min älskling och förhoppningsvis pusta ut lite. Idag har jag en lagom skoldag som brukar gå fort. Ikväll ska jag till Sticky med några av tjejerna. Dansa dansa! Blir nog kul. Men så kommer det vanliga dilemmat- högklackat eller converse? Hm...


696. Hjälp på traven när det gäller träning.

Har bestämt mig för att införskaffa en sån här liten stegräknare så fort det går. Kan behövas när man går långa promenader vilket är något som jag ska bli bättre på. Har svårt att hinna med att ta mig till gymmet nu för tiden så då är ju en power walk ett bra alternativ. Denna stegräknaren är från Rusta, kostar 49kr och har även kaloriförbrukning, avstånd, tid, och tempo. Skitbra!


695. Blue make up.

Idag blev det en blå sminkning, min favoritfärg för er som inte visste. Även om jag är väldigt förtjust i lila numera. Mörkblått nertill och ljusare upptill. Utan primer idag igen, och resultatet blev väl minst lika bra som igår!


694. Sick twisted strange kind.

Har peppat med Hardcore Superstar hela morgonen. Är så jäkla taggad på att se dom nästa fredag!
Tillsammans med Crashdiet och 69 eyes lär det ju bli helt galet bra. Ska slänga i mig det sista av frukosten och sen gå mot bussen. Halvseg skoldag idag, men börjar i alla fall senare än vanligt. Älskar sovmorgnar! By the way, så kan jag ju avslöja att jag ska på jobbintervju på måndag. Känns skitbra. Well, rock on!


693. Så var man snygg igen.

Detta är vad jag har ägnat den senaste timmen åt. Willys hade ju självklart inte toningen jag tog förra gången så fick bli den enda som fanns. Ska tydligen hålla upp till 8 veckor (my ass!). Återstår att se. Nästa gång jag slänger i en toning får bli precis innan balen. Och ja, jag har övergått till toning från hårfärg. Mer skonsamt och bättre inför mina kommande hårplaner i framtiden.


692. Green make up.

Fick lust att göra lite mer än vanligt idag eftersom att jag hade sovmorgon. Blev grönt och svart. Skitbra kombo!
Blev rätt nöjd själv. Var för lat för att använda en primer under dock, men satt bra hela dagen ändå.


691. Too good for school.

Fan vad härligt det är med sovmorgon. Hade gärna legat kvar ett bra tag till men skolan väntar. Fick dragit på en snyggare sminkning idag och nya linnet från i fredags. Det var ju till och med snyggare nu än i provrummet.
Vädret kan man ju ge fingret åt. Måste ta mig till Skopunkten så fort som möjligt, har ju inga skor att ha på mig när det är blött ute. Illa. Här får ni dagens outfit i alla fall.


690. En promenad.

Tog en promenad för en stund sedan. Kameran fick hänga med men fanns tyvärr inget roligt att fota på vägen.
Hade varit fint när solen går ner, men så länge orkar jag inte vänta. Ni får nöja er med en bild så länge. Nu väntar filosofiplugg.


689. Cute as hell.

Jag och min älskling var hemma och hälsade på hos min familj igår. Åt middag, fikade och jag testade min balklänning igen. Fick även en liten present av mamma. Två stycken ursöta trosor! Vem säger nej till underkläder liksom?


688. Mobilhelvete.

Great. vaknade en hel timme efter att alarmet skulle ha väckt mig! Är det nåt fel på min mobil eller varför satte det inte igång? Bra att komma för sent till den enda lektionen man har. Skit samma! Slipper jag lyssna på lärarens oändliga babbel i evighet... Nu blir det att fylla termosen med te och dra iväg!


687. Have to have.

Högst upp på listan just nu. Bolerojackan var ju riktigt billig, så den tänker jag bannimej slå till med. Båda är från Shock.



686. Cheer up, girl!

Är helt slut i huvudet efter att ha suttit med högskoleprovet hela dagen. Gick väl ganska okej ändå, om man bortser från matten. Inte min grej det där. Lär ju inte vara sista gången jag gör provet heller, så tänker inte deppa om det inte blir ett bra resultat. Blev lite shopping i väntan på pendeln efteråt. Ett vitt linne från Carlings. Köpte likadant igår men i svart. Kan ju vara bra att ha liiite ljusa färger i sommar! Nu ska vi götta oss hela kvällen. Törstar som ett svin!


685. Högskoleprovet.

Jag gillar inte att behöva gå upp såhär  tidigt på en lördag och lämna pojkvännen i sängen. Men idag är det nödvändigt. Var smått nervös igår över att jag skulle faila totalt på provet men det får bli som det blir. Första gången som jag gör högskoleprovet så vad kan man begära? Syrran möter mig när det är dags för lunch med mat.
Åker direkt till Mattias efter provet är slut. Ska plocka ner lite grejer nu sen är det dags att gå.


684. Shopping och fika.

Vi har vaknat och gjort oss i ordning. Dags att äta frukost innan vi drar till stan för en shoppingtur och fika med plugg. Båda är lediga idag så vi utnyttjar tiden. Imorgon sitter jag ju med högskoleprovet hela dagen så då hinner man ju inte göra nånting. Lägger upp en putfit för dagen senare. Hoppas på att hitta lite snyggt i stan idag!


RSS 2.0