2082. Systers 18årsfirande.

I fredags var det min systers tur att bli myndig. Hela 18 år är hon nu. Känns inte riktigt så. I alla fall, så firade vi med bara familjen i fredags med trerätters på en restaurang. Mysigt och massa mat, lite drinkar och så.2081. Busy day.

Har fått gjort en hel del idag. Skrev en lista i början av veckan på saker jag ska ha gjort denna veckan, vilket gör att jag får gjort mer. Idag har jag vart på gymmet igen. Tränade kondition utav bara helvete. När jag kom hem gjorde syrran en supergod smoothie. Nu är jag trött som ett as.


2080. Weekend för 2.

Har varit off denna helgen eftersom att jag och Mattias har firat alla hjärtans dag lite senare än de flesta andra.
Vi tog in på hotell ver helgen. Tog ett hotell nere vid hamnen, inte långt ifrån Mattias lägenhet. Ganska skönt att skita i allt annat och bara ta det lugnt. Fanns jacuzzi och relaxavdelning plus gym på hotellet. Igår körde vi lite kondition på hotellet och åt ute både fredag och lördag. Igår kväll satt vi på en restaurang bredvid hotellet då en random gubbe kom fram och gav mig en påse choklad. Ja, så kan det gå.2079. Rockigt till våren.

Vill bara shoppa ihjäl mig inne på Gina Tricot för tillfället. Det senaste har de ju haft så sjukt mycket snyggt! Framförallt toppar. Köpte två i förra veckan. Kanske ska lägga en beställning från hemsidan?2078. Den senaste tiden.

Nu var det tomt här igen. Har äntligen fixat så att jag kan föra över bilder från min iPhone till datorn. Det har krånglat ett bra tag nu. Igår på alla hjärtans dag gjorde vi inte så mycket. Vi firar mer till helgen istället. Då tar vi in på hotell över två nätter. Kommer bli supermysigt!
Bjuder på lite bilder från det senaste.2077. Shopping.

Det har blivit lite nytt i garderoben det senaste. Men jag unnar mig det för en gångs skull. Det gjorde jag aldrig förr. Så för en gångs skull kan jag faktiskt få ha en period då jag spenderar lite. har även köpt ett par skitsnygga örhängen som jag visar en annan dag.


2076. Så vackert.Ja snälla, ge mig. Har velat ha ett sminkbord hur länge som helst. Får dock inte plats i mitt rum, men nån gång i framtiden alltså. Då jävlar. Och en kandelaber såklart. Så sjukt snyggt!

2075. Tiger.

Dags för en liten outfitbild kanske. Från igår då. Idag har jag gymmat och haft en lektion. Nothing more, nothing less. Behöver plugga men kommer ju inte igång som vanligt. Jag är så lat!


2074. Nytt i högtalarna.

Köpte mig en ny skiva i förra veckan. Deathstars senaste. Drog på den på hög volym imorse. Mamma och pappa visste nog inte riktigt vad de gav sin in på när de gav mig den där ljudanläggningen för så länge sen. På den tiden älskade jag BWO och nu är nästan det enda jag lyssnar på hårdrock, metal och ebm. Idag kunde jag inte låta bli att köpa lite fler skivor ändå. Två Alice Cooper och en Mötley Crüe till samlingen. Nöjd!


2073.Tomt.

Här var det dött. Kan ju säga att den där blogglusten har varit jävligt död det senaste. Nåt tips på hur man ska få tillbaka den? Det händer saker i mitt liv, och det händer inte saker. Både och liksom. Vet inte vad jag ska säga om det riktigt. Whatever. Appen till funkar ju inte enligt blogg.se så vi får väl vänta. Ni får en gammal bild från i höstas så länge.


RSS 2.0