1078. Dags att sätta sig bakom ratten!

I fredags morse väcker mamma mig med nyheten att hon och pappa har varit iväg och skrivit in mig och min syster på bilskola. Äntligen! Den 23 november ska vi på kvällskurs med mamma och pappa sen när alla pappren är klara är det bara att köra!


1077. Elizabeth Arden.

Så var resan slut och man var hemma igen. Även om resan inte alls blev som man från början hade tänkt sig så känns det lite tråkigt att vara tillbaka till det vanliga livet. Hoppas på en roligare och längre resa nästa gång vi ska nånstans! Fick köpt mig en presentbox från Elizabeth Arden till mig själv på båten. Till min syster köpte jag ett stort packe med godissnören och ett halsband med tillhörande ring. Smink får jag aldrig nog av!




1076. Båtmat.

Just nu ligger vi i våran hytt på båten och slappar. Har gått runt en hel del här i Kiel och det är lika dött överallt. Hunnit med ett besök på Starbucks där jag drack den äckligaste Chailatten någonsin. Efter det har vi ätit på McDonalds. Som för övrigt är det enda som är öppet. Illa. Bjuder på en bild på vad vi åt till middag igår kväll här på båten. Gott var det!




1075. I Kiel!

Just nu ligger vi och slöar lite här i hytten. Är alldeles strax framme med båten i Kiel. Har ätit en riktig brakfrukost. Får se vad vi ska göra under dagen när allt är stängt. Hähä, får väl leta upp nån pub eller nåt. Laters!


1074. Done and going.

Snart lämnar vi lägenheten för att ta oss mot stan. Vi har lite grejer att fixa innan vi tar oss till Tysklandsterminalen. Jag har jävligt ont i magen av magkatarr och mediciner funkar inte. Vad fan ska jag göra?


1073. Minitripp till Tyskland.

Så var det lördag och ikväll lämnar vi Sverige för en stund. Åker med Stena Line till Kiel och hem igen imorgon kväll. Synd bara att jag är på jävligt humör idag. Och att vi i veckan upptäckte att den stora gallerian i Kiel är stängd på söndagar! Verkar som att det mesta är stängt då också. Big fail. Jaja, lär väl shoppa smink på båten då!

Bilderna är från We♥it.

1072. Blå leopard.

Var på Frölunda Torg en sväng med mamma igår kväll för att hämta ut mediciner på apoteket. Hann ta en sväng på New Yorker också för att leta efter en ny bh. Hittade ett litet set som var så likt mig att jag inte kunde motstå!


1071. Löprunda/powerwalk/ whatever.

Har varit skittrött hela dagen men trotsade tröttheten och tog mig ut en sväng i alla fall. Han prescis ta min runda innan det blev helt svart ute. Gillar inte att vara ute själv när det är mörkt, haha. Det är väl så när man är tjej. Sen bor jag ju i gangsterhooden så...


1070. Leopard.

Värsta natten på länge. Inte kunnat sova i fem minuter ens. Nu ska jag iväg till skolan på en lektion, sen ett besök på Um och jobba lite hos mamma och pappa sen. Hoppas på att jag kommer hem helt okej i tid så jag kan släpa iväg min trötta kropp till gymmet ikväll.


1069. I wanna dance.

Jag är så grymt sugen på att börja dansa igen! Vill helst av allt ta en kurs i Burlesque. Blev så himla inspirerad sen jag såg filmen med Christina Aguilera. Ingen som testat och kan tipsa nåt?



1068. Colourful.

Ska strax ta bussen till stan för att träffa Mattias en stund. Mys. Dock inte så mysigt väder så blir en annan jacka idag med stor luva. Kollade nyss kontot och fick se lönen som kommer in imorgon. Fet go lön! Happyface på det.


1067. Snygga toppar!

Hur kommer det sig att Gina Tricot plötsligt har fått in så grymt många snygga toppar!? Jag vill bara springa dit med en gång och shoppa loss! Är ju omöjligt att bestämma sig för vilka man vill ha...


1066. Mysigaste hunden ever.

Du är den sötaste och mysigaste hund som finns! Grinar vid bara tanken på att du kanske inte lever så länge till...


1065. Skola + fika.

Första gången på länge som jag gjort mig i ordning på riktigt. Testade mörkbruna ögonbryn idag. Inte riktigt min grej men blev väl helt okej. Får börja vänja mig lite inför när jag byter hårfärg snart. Nu ska jag till skolan för en lektion och sen fika med en kompis!




1064. Orkeslös.

Antar att min vanliga gamla trötthet är tillbaka. Jag vet fan inte vad pigg är för jag har aldrig upplevt det. Har inte orkat göra ett skit idag. Sket till och med i min lektion. Usch! Well jag bjuder i alla fall på en bild jag tog härom veckan när jag faktiskt orkade göra mig i ordning på riktigt.



 


1063. Mötley till Sweden Rock!

Mattias ringde för en stund sen och sa att Mötley Crüe är klara för Sweden Rock 2012! Bara att börja spara pengar då. Såg de sommaren 2010 men inte ens hela konserten och allt på grund av vädret. Men jag vägrar fortfarande att tälta...


1062. Life's disease.

En helt underbart fin låt som jag lyssnade mycket på för några år sedan. Ryser i hela kroppen och är så nära tårar. Ja, jag blev nyss lite nostalgisk och gick tillbaka i tiden lite.


1061. Birthday!

Idag fyller min mamma år. 53 närmare bestämt. Snart kommer mormor och morfar på middag så nu är det dags att göra sig i ordnig en aning. Jag och syrran var på Frölunda torg i förmiddags för att köpa lite presenter, som inte kan visas än såklart. Vi har i alla fall gett henne blommor. Och bordet är dukat.


1060. Red skulls.

Det blev ingen bowling igår. Hallen var full så vi gick och spelade biljard istället. Var faktiskt minst lika kul. Mattias fick en försenad present från Dennis och Frida. Två dödskalleljushållare från Chilli. Har själv funderat på att köpa likadana till mitt rum hemma. Själv hade jag velat ha röda, lila och svarta.



1060. Red skulls.

Det blev ingen bowling igår. Hallen var full så vi gick och spelade biljard istället. Var faktiskt minst lika kul. Mattias fick en försenad present från Dennis och Frida. Två dödskalleljushållare från Chilli. Har själv funderat på att köpa likadana till mitt rum hemma. Själv hade jag velat ha röda, lila och svarta.


1059. Bowling!

Nu ska vi dra iväg för att bowla me lite folk. KAnske tar med mig kameran för en gångs skull men om jag kommer ta några bilder är ju frågan.


1058. Blue.

Dags att ta sig till skolan. Är så fruktansvärt opepp på att sitta på den jäkla fredagslektionen nu att jag bara vill skita i det. Magkatarret bråkar igen. Medicin funkar inte som vanligt. Blö. Längtar till ikväll då jag kan åka till min älskling.


1057. Cam.

Har degat i sängen ända sedan jag kom hem. Orkar helt enkelt inte göra nåt annat. Nu ska jag åka upp till mammas och pappas jobb för att städa, eftersom att syrran inte kan göra det idag. Money, money, money. Efter det blir det fika i stan med Mattias!


1056. Zzzombie.

Är så jävla trött! Tröttare än någonsin. VIll inget hellre än att krypa ner i sängen. Ska i alla fall peta i mig lite frukost nu innan jag åker till skolan. Har legat och vridit mig en massa inatt. Magkatarret har bråkat. Kanske blir en fika med min älskling ikväll.


1055. Dorian Gray.

Har varit ledig hela dagen men det har jag inte känt av. Har lagat mat till hela familjen för imorgon, gått ut med hunden, och fixat på mitt rum. Nu börjar jag äntligen komma i ordning här. Ska koppla av med en film nu men först ska jag faktiskt måla naglarna, vilket jag inte gjort på minst ett halvår. Och filmen- blir ingen mindre än Dorian Gray, skriven av Oscar Wilde, myyys.


1054. Dr. Martens dilemma.

Jag har beslutsångest! Kan verkligen inte bestämma vilka jag vill ha. Om jag bara kan bestämma mig så får jag ett par i julklapp. Eller så får mamma själv bestämma vilka hon vill köpa. Men jag vill ju bli nöjd också. Det har ju kommit in vanliga svarta med foder nu, skitbra på vintern. Sen finns ju de vanliga svarta som funkar året om.
Eller de vinröda. Men de höga med rosor på är ju så fina, men inte så praktiska. Känner inte att de är några jag kommer att klampa runt i på festivaler direkt. Har ju redan mina lackröda men vill ju ha minst två par till att variera med! Får helt enkelt spara till ett par själv också. Men kom igen nu, hjälp mig att bestämma vilka jag vill ha!


1053. Svar på tal.


Måste säga att det där var den löjligaste kommentar jag någonsin fått. Har aldrig haft några okulta ting på mina kläder över huvudtaget. Och dödskallar, vad fan har det med spindlar att göra? Seriöst!

1052. Rain rain.

Var dödstrött när jag gick upp vid elva. Drömde massa skit hela morgonen, vaknade av att jag grät och höll på. Hade varit skönt att nån gång i livet kunna vakna upp och vara pigg. Ska ta mig till skolan nu för en lektion och sen skynda mig hem igen. Har bokat in mig på ett pass med Indoor Walking idag igen. 


1051. Jag hatar spindlar!

Denna jävel ligger nere i vårt badkar just nu. Tappade andan när jag såg den när jag skulle ner i bastun (som vi för övrigt använder som förråd) förut och hämta en grej. Lär inte ta ett bad här hemma på ett tag...



1050. Drömmar och mardrömmar.

Så var helgen över. Gick alldeles för fort. Har sovit länge och inte velat gå upp ur min älsklings säng. Den luktar ju så gott! Drömde massa skit imorse, nåt om att jag skulle skjuta folk bland annat. Wtf?


1049. Jacka med nitar.

Hittade den här snyggingen inne på Gina Tricot när jag shoppade med mamma sist. Provade den i svart och den satt ju som gjord. Den ska upp på julklappslistan direkt och mamma är informerad! Hoppas bara att hon hinner köpa den innan alla tar slut. Jag bara måste ha den.


1048. Cupcakes!

Äntligen får ni se mina små söta cupcakes jag gjorde häromdagen! De blev faktiskt jättegoda. Ser inte så proffsiga ut men helt okej för att vara första gången. Plus att det faktiskt är smaken som räknas. Smaksatte glasyren med lite citron också, supergott!


1047. The sky.

Himlen var fin förut. Var tvungen att fånga det på bild. Efter att jag hittat den rätta sängen med mamma var jag och älskling och handlade mat. Vi åt middag för en stund sedan och sitter nu i soffan och slöar. Är trött och frusen.


1046. På sängjakt!

Har gjort mig i ordning snabbt för att möta upp mamma och kolla på säng igen. Har sovit med min älskling inatt, mysigt. Testar det nya lila läppstiftet idag och inviger mitt gröna linne som jag fick i förra veckan. Tycker att läppstiftet var riktigt snyggt!


1045. Purple & Magazine.

Tog mig en sväng inne på Åhléns innan jag åkte hem från stan förut. Fick med mig den nya tidningen från Make Up Store och ett lila läppstift från Viva La Diva. Inspiration på hög nivå! Ibland får man unnna sig.


1044. Red lips.

Så var det dags att ta sig till skolan för dagens lektion. Får skjuts av mamma, bekvämt. Börjar bli alldeles för slö numera. Får aldrig gjort nåt om dagarna. Men hur hittar man orken?


1043. Great voice, great music.

Amy Winehouse är faktiskt en stor stilikon för mig. Älskar hennes röst också för den delen. Synd bara att jag inte började lyssna på henne efter att hon dog. Gillar ju inte sån här musik i vanliga fall men hon är då ett undantag.
Nu ska jag baka cupcakes!


1042. Vinter?

Interet kom tillbaka senare igår kväll och funkar nu som det ska igen. Phew. Jag är dödstrött som vanligt och ska snart iväg till skolan för en liten lektion. Direkt efter det sticker jag till gymmet en sväng. Så himla skönt att komma hem igen vid elva- halv tolv och dagen bara har börjat. Det är inte ens 5 grader ute så det blir att inviga min nya leopardhalsduk idag!


1041. Foooood.

Har just nu inget internet hemma på grund av att mamma har betalat räkningen alldeles för sent! (Tack, mamma!) Hoppas på att det är igång som vanligt imorgon igen. Kan komma ut lite på nätet nu på min syrras bärbara där hon har separat internet.
Idag har jag städat lite och lagat mat. Pastasallad med kyckling! Satte på en skiva med The Birthday Massacre och satte igång. Jag måste ha musik i öronen jämt.




1040.

Sticker hem till Mattias en sväng för att umgås med honom lite nu på eftermiddagen. Har lagat mat för hela familjen idag ju. See you later!


1039. New make up.

Jag och min syster var ju iväg igår kväll och handlade med mamma. Syrran fick tjatat till sig att vi skulle handla på 421 så hon kunde få lite smink hon behövde. Självklart plockade hon på sig allt möjligt så då fick jag också passa på. Blev en fin blåglittrig ögonskugga från Loréal Paris och en såndär Smokey Eye Effect från MaxFactor. Ska bli spännande att testa!


1038. Indoor walking.

Kom nyligen hem efter ett pass Indoor Walking. Gud vad duktig jag känner mig! Nu ska vi äta sen ska jag och syrran iväg och handla med mamma.


1037. Green skull.

För en gångs skull vaknar man inte upp till spöregn men det lär väl komma sen när jag ska hem utan paraply.
Ska strax iväg till skolan för min lektion. Efter det ska jag till gymmet för en kostnadsfri konsultation med en personlig tränare och sen på ett pass Indoor Walking. Tyvärr känner jag mig inte pigg alls idag men får hoppas att jag orkar i alla fall.


1036. Kryssning!

Idag har jag och Mattias bokat en Tysklandskryssning för sista helgen nu i oktober. Åker med båten på kvällen och är framme i Kiel på morgonen. Sen har vi hela dagen på oss att gå runt och ha det mysigt i Kiel fram tills båten går på kvällen igen. Hemma är vi nästa morgon! En liten tripp från lördag till måndag. Ska bli supermysigt!


1035. Östra Kyrkogården.

Här får ni se min tredje och sista bild jag fotat på Östra Kyrkogården till mitt fotoprojekt jag redovisade förra måndagen. Känner mig faktiskt väldigt nöjd med denna och jag tycker att känslan blev riktigt nice!


1034. En extranatt.

Det blev att jag stannade en natt extra hos min älskling. Orkade inte åka hem i det äckliga vädret igår kväll. Istället lagade vi mat och tittade på tv. Myste med te och bullar. En helt okej söndag! Nu ska jag åka hem en sväng och dumpa mmin tunga väska innan jag drar till skolan.


1033. Gymmet.

Nu har vi slöat så det räcker. Drar till gymmet nu en sväng! Får se om det finns några platser kvar på Indoor walking till oss annars kör vi på vanligt sätt.


1032. Johnny English.

Har precis bokat biobiljetter för Johnny English Reborn ikväll. Vi har sovit länge och inte hunit göra ett skit ännu.
Ätit frukost är allt vi har gjort. Om en liten stund ska vi gå ner till affären för att köpa lite saker att ha i pastasalladen vi ska göra lite senare. Mums. Hoppas på många skratt på bion ikväll.


1031. Kuddkrig!

Var borta på Mio förut idag med mamma för att kolla på en ny säng. Jag har ju haft en bäddsoffa hemma sen jag var typ 12 som jag är dödstrött på så nu när jag flyttat hem ska vi köpa säng igen. Då hittade vi massa fina kuddar att ha på sängen också. Fortfarande ingen säng men blev tre fina kuddar!


1030. New in.

Igår kväll var jag med mamma och syster på en välbehövd shoppingrunda på Fröunda Torg. Fick med mig en hel del hem och jag är supernöjd!
Jacka- Carlings. Halsduk- Gina Tricot. Paraply- Accent. Jeans-Gina Tricot. Skor- Din sko. Linne-Gina Tricot. Trosor- New Yorker.


1029. Angels.

Bjuder på andra bilden av tre som jag gjort i min fotouppgift om Nikki Sixx. Fotade en del på Östra Kyrkogården. Tycker själv att resultatet blev ganska bra!


1028. Fucking rain.

Jag var inte skapt till att gå upp tidigt. Det är omänskligt. Sen spöregnar det ju också, och jag har fortfarande inget paraply. Självklart ingen luva på skinnjackan heller, eller tröjan. Dagens I-landsproblem! Jaja, skolan sen gymmet innan jag kan åka hem och krypa ner i sängen igen!

1027. Snart är den min.

Den här snyggingen kommer snart att finnas i min ägo. Så sjukt snygg, varm och mysig. Behöver jag ens säga att det är från Carlings? Nä, jag tänkte väl det. Det är ju min favoritaffär.


1026. Onsdag.

Ska snart iväg på samtal med min terapeut som jag inte träffat på länge. Funderar på att sluta eftersom att det inte hjälper. Efter det tar jag en sväng till Frölunda Torg för att kolla på lite kläder jag behöver. Får se vad jag hittar!


1025. Bodybalance.

Om en stund ska jag och syrran ta bussen till gymmet för att testa ett pass- nämligen Bodybalance. En blandning av yoga, pilates och tai chi. Hoppas att detta är nåt för mig.


1024. Plugga? Nää...

Dags att gå till bussen om en stund. Gick upp tidigt för att plugga idag men har jag fått nåt gjort? Nej, som vanligt. Får väl plugga den korta biten på bussen. Äsch jag kan det ändå, fixar nog förhöret. I kväll blir det en sväng till gymmet med syster också.


1023. Todays look.

Körde på rosa idag. Rosa läppar ich rosa cupcakes i klänningen.  När hade jag klänning senast? Blev väl helt okej, lite obekvämt dock. Minns inte ens när jag använde klänningen senast och den var lite för lång för min smak.


1022. Egen tolkning.

Har precis redovisat min första uppgift i Foto B. En fotografpresentation. Välj en fotograf, välj ut 15 bilder, ta tre egna i fotografens andra och skriv lite om honom/henne. Jag valjde Nikki Sixx. Älskar hans foton, gillar känslan i dem. Kolla hans tumblr, inspiration på hög nivå! Här får i i alla fall se första bilden jag gjort.


1021. Att blogga eller inte blogga.

Jag har blivit för lat för att blogga. Det märker man när hela dagen gått och man kommer på att "just det, jag har ju en blogg. ska jag? Fast nää..." Dags att skärpa sig! För jag vill ju blogga egentligen. Bjuder på en bild sen i lördags innan vi drog ut. Rolig kväll för övrigt.


1020. Romantisk middag.

Fick en jättefin middag med levande ljus, musik och grejer när jag kom till Mattias igår. Snacka om att han hade ansträngt sig! Låg en ros och ett gulligt kort på tallriken, rosévin till maten och glass och maränger till efterrätt. Mysigaste kvällen på länge!♥


RSS 2.0