2224. Valborg.

Här är man lika off som vanligt, but who cares anyway?
Valborg enligt datumet men den där riktiga vårvärmen har ju inte riktigt kommit än, eller? Ja, den får ju gärna skynda sig lite för nu är jag trött på kyla. Ska snart dra hem till min pojkvän sen blir det att kolla på cortegen i stan som vanligt varje år. Sen kanske vi sätter oss nånstans under kvällen, den som lever får se.
Trevlig Valborg!
 

2223. Shopping från Köpenhamn, del 1.

Ja det kanske är dags att börja visa upp lite av det jag köpte i Köpenhamn nu. Har varit lite off nu när det varit helg o så. Men hur som. Detta är alltså smyckena jag köpte förra helgen i Köpenhamn. Ett halsband, två armband och ett par örhängen. Hade redan ett par likadana örhängensom jag köpte nu men de jag hade innan var mycket mindre, så jag var tvungen att köpa de stora också, haha.
 

2222. Hemma.

Yes. I söndags kväll kom jag hem från Köpenhamn. Men just då var jag så slutkörd så jag låg mest i sängen och sov under kvällen. Helgen var bra. Blev en hel del shopping, mat, och ett besök på tivoli. Så nu har jag en hel del shopping att visa. Jag måste säga att jag fullkomligt älskar Ströget, finns hur mycket shopping som helst! Kan nästan Köpenhamn ut o in efter alla år jag varit där haha. Blev ett (eller ja, tre faktiskt) besök på Sephora. En hel del smink fick följa med mig hem. Tyvärr var natten mellan lördag och söndag sämre. Precis när jag och syrran släcker lampan för att sova, efter tivolibesöket får jag världens smärta i magen. Låg och bara försökte andas och somnade till slut. Nån timme senare vaknar jag och får rusa upp till toaletten på grund av extremt illamående. Får inte upp nåt men spenderar större delen av natten på toagolvet med en handduk över mig. Mindre kul. Var lagom pigg under söndagen alltså.
 

 
 
 
 
 

2221. Lämnar landet.

Ursäkta frånvaron här igen, men jag har än en gång tappat lusten att skriva här. Vill egentligen skriva men det är så svårt närman måste censuera allt.
Jaja. Imorgon bitti lämnar jag landet för en tripp till Köpenhamn under helgen, med familjen. Blandade känslor när det gäller detta, men men. Tar med mig datorn så får se om det blir nån uppdatering.
 

2220.Måndag.

Måndag och ny vecka. Startade veckan med alldeles för lite sömn, mensvärk och huvudvärk. Great combo, not. Trots det har jag fått tränat ikväll och nu är det dags för sängen!
 

2219. En typisk lördagkväll.

Wazzup? Eller nåt. Lördag kväll, och vad gör jag? Sitter i köket i min Mattias lägenhet med datorn på och musik på högsta volym. En helt vanlig lördagkväll alltså. Ska strax börja laga middag åt min karl som kommer hem om nån timme. Så jäkla segt att ha en pojkvän som jobbar massa helger nu för tiden, men men, finns inte mycket att göra.
 
Utsikten från Mattias vardagsrumsfönster igår kväll.

2218. Mot gymmet.

Kom hem för en stund sen. Har varit hos mormor och morfar hela dagen. Hjälpt till att städa och så. Ätit och fikat en massa så ångesten över allt slarv när det gäller maten är maximal numera.Vill mest låsa in mig i ett rum och få vara ifred. Blev ingen träning med Jennifer ikväll så ska dra iväg till gymmet själv ändå. Blir nog att satsa på kondition så länge jag orkar ikväll. Bara bränna, bränna.
 

2217. Nightmares.

Har tvingat mig ur sängen idag. Är hos Mattias och sitter och äter frukost framför tv:n nu. Han åkte iväg tidigare för att plugga. Är så glad att jag inte sov själv inatt. Imorse vaknade jag av en mardröm. Kunde inte sluta gråta, kunde inte andas. Mardrömmarna har blivit värre det senaste. Sån jävla tur att jag har Mattias vid sådana här tillfällen. Precis vad jag behövde.Igår kväll stack vi till gymmet som vanligt. Magen fick sig en omgång, och sen avslutade jag med en kvart på crossen. Ikväll ska jag träna med Jennifer, så kul med gymkompisar!
 

2216. Powerwalk.

Hade tänkt dra till gymmet nu under förmiddagen egentligen men jag kände mig så borta att jag gick ut på en powerwalk istället. Stannade till en bit på vägen där det finns lite olika "maskiner" där man kan göra lite olika övningar. Gjorde mina squats och gick vidare. Får se om jag tar mig iväg till gymmet med Mattias ikväll istället.
Nu ska jag iväg på en körlektion igen!
 

2215. Trött tjej.

Vilken dag. Jag är helt slut. Blev en runda på stan med mamma och syster. Hittade inget speciellt så blev inget handlat för min del. Åt en god kycklingsallad på Café Vanilj, och tryckte en bulle. Åh så nyttigt! Körlektionen gick bra. Efter det gick jag en lång promenad med mamma och hunden i över en timme. Känns att det börjar bli vår nu! Nu ska jag slöa framför en film med syrran resten av kvällen.
 

2214. Upp och hoppa, latmaskar!

Kom hem från gymmet för en stund sedan. Tvingade mig själv ur sängen vid nio idag för att dra till gymmet. Blev cardio och armar, och självklart mina squats för dagen! Så nu kan jag knappt gå, haha.Ska slänga i mig lite lunch för att sen åka till stan med mamma och syrran för en shoppingrunda. Sen har jag en körlektion. See you later!
 

2213. Squat, baby!

Ja, nu jäklar! Idag kickar jag igång månaden med squats. För hur man än vänder och vrider på det, så är det squats som ger dig den där snygga röven. Kör squats med skivstång och vikter på mina benpass på gymmet så det ryker om det, och träningsvärken efteråt är brutal. Håller i sig i flera dagar och varje gång man ska böja sig vill man gråta. Men det är så värt det! Så dagarna jag inte är på gymmet kör jag vanliga squats hemma utan vikter. Så får vi se om jag får det där snygga asset till slut!

2212. Ut och gå.

Godmorgon, eller godmiddag. Mattias har suttit uppe ochpluggat i flera timmar och jag släpade mig inte ur sängen runt ett. Helt borta! Nu ska vi i alla fall ta en promenad i det fina vädret. Termometern visar en hel del plusgrader. Bara att hoppas på att det inte blåser som det alltid gör i den här stan.
 

RSS 2.0