2230. Oopsies- lchfbröd.

Idag testade jag nåt helt nytt i brödväg. Nämligen oopsies, ett slags lchf-bröd. I princip inga kolhydrater, extremt få ingredienser och nyttigt! Smakade inte så mycket men var gott med bara ost som pålägg. Luftigt var det också, så man blev inte sådär proppmätt som man annars blir. Receptet hittar ni här.
 
 

2229. Summer dress.

Jag har aldrig varit mycket för långklänningar. Använder bara korta kjolar och klänningar. Vilket inte riktigt stämmer överrens med hur lite jag tycker om att visa hud på sommaren. Förra våren köpte jag en jättefin långklänning när jag var i Köpenhamn. Tyvärr verkar den klänningen vara spårlöst försvunnen just nu. Vem har tagit min klänning!?
Nyligen hittade jag och mamma en långklänning inne på Indiska som faktiskt var fin på. Inte min stil alls men nu älskar jag den. Kort därefter hittade jag en annan långklänning på Gina Tricot. Skitbillig, lång och med slits på båda sidor. Köpte den i grått först, och nu har jag den även i vinrött. Bara svart som saknas! Känner på mig att jag kommer använda den flitigt i sommar. Blir jättefint med lite accessoarer, eller ett bälte över höfterna.
 
 
 

2228. Studenttider.

Hej på er.
Skulle bara säga att jag lever. Har hållt på med förberedelser och städning inför syrrans student som var i fredags. Efter det har jag bara legat i sängen och sovit i princip. Är glad för syrrans skull som gick ur gymnasiet med fina betyg och fina kamrater. Fick nästan tårar i ögonen när jag vinkade av henne vid flaket i fredags. Saknade faktiskt min egen student. Tänk att det redan har gått två år.
Jaja, nu ska jag hem till kärleken.
 
 
 

RSS 2.0