486. Mot festen!

Så har man gjort sig klar för kvällen då. Snart dags att gå till bussen, så sitter nästan och stressdricker ur min drink nu. Jag känner mig nöjd med klädval och smink. Hoppas på ett bättre år- år 2011!


485. Gott nytt år!

Denna klänningen hade jag tänkt bära ikväll på nyårsfesten. Den är från New Yorker, och är inte alls min stil egentligen men den är bara för söt. Visst passar den bra til nyår?
Strax ska jag och Mattias slänga i oss lite frukost och sen packa lite så drar vi hem till honom. Vi har bestämt oss för att köpa med pizza att äta innan vi drar från honom ikväll. Så gott. Innan jag träffade honom hatade jag pizza- nu älskar jag det. Blir väl så när man umgås för mycket med en pizzaälskande familj.


484. Flum!

Jag fick lite ansiktsmasker av en viss karl i julklapp. Plötsligt fick han för sig att båda skulle smörja in oss med det. Ja, ni ser hur det gick!


483. Kristallkrona.

Har precis ätit middag, och det behövdes kan jag säga. Var nästintill svimfärdig sådär efter att jag tränat. Nu är min älskling här också, så nu ligger han i sängen och spelar mysig musik. blir väl att se en film eller något ikväll.
Satt precis och redigerade en bild från annandagen.

Nikon D50 + Nikon AF Nikkor 24-85mm.

482. Städning på gång.

Har tagit det lugnt hela dagen. Spelat sims och druckit te ungefär. Nu är jag i full gång med att plocka upp alla kläder och grejer som ligger över hela rummet. Ska snart slänga i mig lite mat innan jag drar till gymmet. Måste byta en klänning också på Carlings, om den ens finns kvar. Gud vad irriterande det är när man får ett klädesplagg som man verkligen älskar och känner att "den där kommer jag vara så himla snygg i" och så passar den inte! Hoppas på att den finns i en mindre storlek, annars får jag väl ta nåt annat istället.


481. Träning för magen

Typiskt att jag inte kunde sova inatt. La mig lite efter ett, men kunde jag sova? Nej. Jag lyckades hålla de dumma tankarna om rädslor borta och låg och tänkte på massa bra saker, men kunde bara inte somna. Sista gången jag tittade på klockan var den sex.

Nån gång under dagen idag ska jag ta mig iväg till gymmet. Vet inte när det blir, men det återstr att se. En period framåt ska jag fokusera på att träna nedre delen av magen, eftersom att det är just där jag inte har en platt mage, vilket är mitt mål till sommaren 2011. Det ska gå! Jag ska bara inte ge upp.
Hittade en video när jag kollade runt från Youtube med övningar som är bra för magen, speciellt nedre.
Sen hittade jag en hemsida med jättebra övningar och förklaringar! Ska bli bättre på att göra sånt hemma också. Hemsidan med tips kan ni se HÄR!

Kom på att jag har några kategorier som jag egentligen skall lägga mina inlägg i, men jag har aldrig gjort det. Kanske är dags att börja? Och speciellt lägga till en ny om träning!


480. Ljuslyktor.

Har snöat in lite på inredningssaker nu. Speciellt ljuslyktor. Hade velat göra en riktig myshörna med massa ljus och kuddar! Tyvärr finns det ingen plats för det. Hittade i alla fall en ljuslykta från Kosta Boda, som var läcker. 249 kr. Ganska dyrt om du frågar mig. Har för mig att det finns andra ljuslyktor i form av en dödskalle från Chilli, rätta mig om jag har fel.



479. Terapi.

Nyss gjort mig i ordning så nu är det snart dags att gå till bussen. Jag ska med mamma och pappa på en familjeterapi. På min begäran. Kommer de att lyssna? Nej. Kommer de att förstå? Nej. Jag ger det ett försök i alla fall.


478. Nu är det eran tur att svara!

Jobbig morgon full med drömmar, och sen en mardröm på det. Vaknade gråtandes och önskade att du inte fanns.
Allt hade varit bättre då. Inte ens i min sömn är jag fri.

Eftersom att ni har blivit så tråkiga och inte kommenterar och jag tappar lusten till att blogga... och jag älskar att blogga och tänker verkligen inte sluta med det. Så säger vi så här? Har min blogg blivit tråkigare det sista? Vad är det du tycker om med min blogg, som gör att du följer den? Är det något med min blogg som du vill ha emr av, som är speciellt med min? Skulle uppskatta era svar, tack!

Grymt fin låt.

477. Nytt inköp.

Inatt gjorde jag något dumt, eller kanske inte dumt, men ändå, det var rätt för mig. Kom hit efter att familjen kört mig ända hit vid nio. Kände på mig att detta skulle bli en helvetisk natt, Ann skulle jobba natt och jag skulle få sova själv. Velade fram och tillbaka om jag skulle sätta mig på bussen och åka hela vägen till Lindome. Till slut gjorde jag det. Vid elva tog jag bussen härifrån. Självklart var pendeln inställd och istället var det bussersättning. Tog en jäkla tid innan den kom, men fick åka dubbeldäckare i alla fall, skönt! Älskling mötte mig nere vid bussen sen. Var inte där förrän vid ett. Galet. Men så skönt, jag fick en natt med honom, och jag fick sömn.
Idag har vi varit i stan, försökt kolla på rean men det var ju så fullt med folk att man inte orkade ta sig in i en affär ens. Jag fick ryckt åt mig en nättröja för 60 spänn inne på BikBok. Från början kostade den 250spänn, no way att jag hade gett så mycket för den!


476. Smink tutorial

Den här dagen har verkligen varit tråkig och meningslös rakt igenom. Jag har inte ens orkat ta mig in i duschen än. Tack och lov kör mamma mig hela vägen till Kungälv, så jag slipper släpa all packning + julklappar på bussen. Just nu ägnar jag mig bara åt att kolla olika tutorials på Youtube, eftersom att mitt sminkintresse bara växer och växer. Denna visar hur man får en perfekt pin-up girl look gjord av Dita von Teese´s sminkör.


475. Träningsvärk som aldrig förr.

Sov nästan till ett idag. Äntligen fick jag sova ut helt! Jag har världens träningsvärk. Har säkert inte haft sånhär träningsvärk på flera år. Plus att jag känner mig sådär konstigt varm hela tiden. Idag åker jag tillbaka till Kungälv, när under dagen vet jag inte. Vi ska tydligen äta kalkon idag. Mormor och morfar brukar alltid ha kalkon på annandagen, men idag gör mamma den. Känner mig riktigt slapp men idag tänker jag inte göra något alls.


474. Kroppen säger ifrån?

Vi fick tränat idag, och det gick väl ganska bra. Upptäckte att Frölunda hade fått två nya "crosstrainers" som jag annars bara har sett på Backaplan, som jag och mamma testade. Känns redan i armarna att jag har tränat.
För en stund sen kom vi hem från Kortedala. Fick träffat mormor och morfar igen, och morbror med fru. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk för jag är både frusen och varm samtidigt och känner mig inte bra i kroppen.
Jag hoppas inte det i alla fall. testade den nya paletten från Viva la diva idag och jag blev helnöjd med resultatet! Använde inte ens en primer under och färgerna glänste som tusan och har suttit hela kvällen. Var lite stressad innan vi skulle åka så fick bli lite suddiga spegelbilder.




473. Nyvaken.

Har precis blivit väckt av mamma. Bara att gå upp och slänga i sig lite frukost sen åker vi till gymmet.
Denna gången följer mamma med för att testa. Jag känner att jag verkligen behöver träna nu efter all mat och skit man stoppat i sig. Mitt magkatarr bråkar med mig också. Öm i hela magen som tusan. Senare ska vi hem till mormor och morfar för att träffa lite släkt. Inget jag har lust med idag. Kan inte denna helgen ta slut nån gång?


472. Typiskt!

Så typiskt att man ska komma på grejer man vill ha dagen efter julafton. Kom precis på att en fotobok, med lite olika tekniker och sånt hade varit kul att ha. Speciellt eftersom att jag vill utveckla mig inom fotandet. Hade varit kul att utvecklas. Ska ju fota en del i mitt projektarbete, vilket jag kommer behöva modeller till. Någon som är intresserad på att ställa upp? Inom Göteborgsområdet.

                                                    Inte min bild.


471. OMG cat

Jag är väldigt dålig på att titta på tv. Och reklam är det värsta som finns. Men nu måste jag ändå säga att jag har hittat min favoritreklam! Jag garvar ihjäl mig varje gång jag ser den, samtidigt är den så söt. Jag måste komma ihåg att kolla denna varje gång jag är deppig eller ledsen. Klockren!
Visst är den rolig?


470. Juldagen.

Trött som tusan. Kom i säng vid halv två inatt. Sen skulle jag upp vid halv tio för att träffa älskling och byta julklappar. Av mig fick han en fickplunta från Shock om han verkade bli väldigt glad över. Jag fick också väldigt fina saker.

Pengar från mormor och morfar och mammas kusin. Parfym från Mattias föräldrar. Örhängen från Mattias syster. Halsband från min egen syster. Resten från mamma och pappa.


Nattlinne från min syster och resten från mamma och pappa.






En weekendbag! Så snygg, med döskallar inuti. Nu slipper jag släpa på en ful träningsväska när jag ska till älskling!


Jay Smiths skiva av mamma och pappa. Doftljus, ansiktsmasker och tröja från älskling.


Baksidan :)

469. Min favoritjulklapp!

Jag har fått väldigt många julklappar i år, och jag är jättenöjfd med alla. För första gången är jag helt nöjd.
Känns jättebra! Nu saknar jag min älskling lagom mycket och ser fram emot imorgon då vi ses. Det blir skönt när helgen är över och jag bara kan slappa om dagarna och sova hos honom när jag känner för det.
Orkar inte visa alla julklappar ikväll, men i alla fall den jag var mest nöjd med och som jag mest ville ha. Har fotat lite halvkassa bilder här i hemmet också.

Ögonskuggspaletten från Viva La Diva. Färgerna är underbara!







468. Släkten är här.

Nu har mormor och morfar kommit, och mammas kusin. Jag har precis gjort mig i ordning i sista stund. Det blir väl glögg och sånt nu innan maten. Helst hade man ju faktiskt velat se Kalle Anka, men vi får se hur det blir med det. Nytt linne och ny skjol idag!




467. Första julklappen öppnad!

Vaknade vid halv elva av att hunden stod utanför dörren och skällde som en galning. Hade massa mardrömmar hela morgonen vilket inte var så mysigt. Det första jag gjorde idag var att slänga ihop en kladdkaka, vilket jag skulle gjort igår men aldrig orkade. Jag och min syster brukar alltid få en julklapp på morgonen, oftast nåt man kan använda under dagen. Vilket vi fick detta året också. Jag fick ett Backyard Babies linne från Shock, som jag har kollat in hur länge som helst!


466. Julklapparna klara!

Jag har precis slagit in de två julklapparna jag har köpt för i år. En till Mattias och en till min syster. Jag är nöjd med dem och längtar faktiskt tills jag får se min älsklings reaktion när han får öppna sin. Vi ska ses på juldagen för att byta julklappar. Nu är det väl dags att börja baka lite. Har suttit på golvet i mitt rum med laptopen i knäet, med Winnerbäck i högtalarna. Ryggen börjar värka så nu får jag byta läge.

Winnerbäck- Timglas.♥



465. Ingen julkänsla.

Jag har ingen jävla julkänsla alls. Inte över huvudtaget. Åh, deppiga jul.
När som helst kommer mamma och hämtar mig. Ångest ångest. Älskling kör på världens mest normala jullåt med Sean Banan, lite rolig faktiskt.


464. Dan före dopparedan.

Så var det dagen innan julafton. And what do I care? Inte ett skit.
Under eftermiddagen nån gång kommer mamma och hämtar mig så jag åker hem och spenderar julen där. Ikväll blir det väl att hjälp mamma med julbak och slå in julklappar till syrran. Vi brukar alltid hjälpa mamma med att slå in varandras. Och det är många kan jag säga. Antagligen det enda bra med julen.
Men jag måste säga att jag hade mycket hellre firat jul här hos min pojkvän som jag gjorde förra julen. Uppesittarkväll med Bingolotto och godis. Sånt gör vi inte i min familj. På julafton sätter pappa alltid på sin "Domkyrkans gosskör" skiva så det dånar i huset. Sånt som får mig att vilja spy. Gör han det imorgon stänger jag in mig på mitt rum och sätter på min musik på högsta volym. Jag lovar.
Nej nu kanske man ska äta lite frukost och se dagens avsnitt av julkalendern. Den är fan bäst!


463. I Lindome.

Nu är jag hos min älskling, äntligen. Tog ett tag att ta mig hit. Bussen var sen och allt. Vi har nyss sett dagens avsnitt av julkalendern. För första gången är den faktiskt bra, och rolig. Nu säger jag godnatt för idag!


462. Nothing's gonna stop us

Satt och tänkte och kom att tänka på en gammal 80talslåt jag lyssnade mycket på för länge sedan. Riktigt fin.
Riktigt dålig kvalité men skitsamma!
Är den inte fin?

461. Utsövd!

Sov fram tills ett idag, vilket behövdes. Nu har jag äntligen fått ta igen lite sömn. Idag är det inte mycket som ska göras. Packa lite, duscha och sånt. Åker till Mattias lite senare. Sen imorgon åker jag hem till famljen för att fira jul där. Fira...så dumt det låter. Jul är bara ångest, men jag får ändå genomlida den. Jag hoppas bara att det går fort.

Hittade en till bild som jag fotade för ett tag sedan. Ännu mer frost!


460. Tips på bra film!

Såg nyss en riktigt bra film, en från i år. Centurion. Handlar om Rom och Nionde legionen. Precis en film i min smak, lik Rome och Gladiator. Jag älskar såna filmer! Inte nog med det är Michael Fassbender huvudperson.
Såg han nyss i Fish Tank, och jag måste säga att han är en riktigt bra skådis. Den bästa rollen han gjort är antingen i Centurion, eller i serien Hex som gick på tv för några år sedan. Helt klart en sevärd film!


459. Everybody loves Modekungen! right?

I höstas fanns det ju fuskpälsar att köpa överallt. Speciellt H&M hade massa i olika färger och mönster. Nu är jag sur på mig själv för att jag aldrig slog till och köpte nån. Har nu letat ett tag efter en, och nu har jag hittat en!
Från Modekungen. 1099kr. Lite väl dyrt för en fuskpäls tycker jag. Jaja, vi får se vad tomten kommer med!




458. New in the closet

När jag var med mamma häromdagen fick jag ju med mig lite grejer hem. Som jag tänkte visa nu!
Grönt baslinne (fick ett i vitt också) och en skottskrutig kjol. Allt från New Yorker.


457. Rough night.

Inatt brast det. Jag flippade ut totalt. Ann jobbade natt vilket betydde att jag skulle få sova helt själv här. Jag klarar inte av att sova själv, och filmen finns fortfarande i huvudet. La mig ett tag efter tolv men låg bara och var rädd. Fattar inte varför jag inte bara kan släppa alla jävla tankar och bara sova! Efter Paranormal activity har jag flippat ut, är skiträdd för "det okända". Satt i 45 minuter och pratade med pojkvännen och grät. Så mina ögon är härligt svullna idag. Efter det satt jag här en stund, och till slut kände jag mig bara så utmattad av all grå att jag gick och la mig.
Till slut somnade jag. Jag måste verkligen lära mig att kunna sova själv. Det kan inte hålla på såhär, det blir bara värre och värre. Mina sömnproblem tär på mig som in i helvete. Vadfan, jag har alltid haft riktiga sömnproblem, men nu är det värre än någonsin. Nu är jag inte vaken för att jag inte kan sova, utan för att jag är för rädd för allt för att sluta ögonen.


456. Nytt halsband!

Häromdagen när jag var med mamma och letade julklappar till min syster var det ju jag som fick lite grejer också. Bland annat ett sktisnyggt halsband på rean från New Yorker. Jag är helt kär i det! det är sådär gammaldags och fint. Precis i min smak!


455. Termosmuggar!

Alldeles för sent har jag kommit på en smart grej att önska mig i julklapp. En ny termosmugg! Har en nu, en tråkig en, som läcker så fort man lyfter den! Så jäkla irriterande när man försöker gå till bussen med den. För ett tag sedan hittade jag massa snygga på Åhlens. Kanske ska ta en sväng dit igen?

Förresten så stör det mig nåt så fruktansvärt när man inte kan svara på en kommentar. "webbdidan kan inte visas". Åh fuck it!


454.Måndag igen.

Usch, jag kom i säng waaay to late. Mitt i natten för att vara exakt. Inte bra alls. Sista dagen med lektioner inför lovet idag. Känns riktigt skönt. Idag blir det gymmet och psykologen också. Dricker just nu mitt vanliga morgonte så jag blir lite varm i kroppen innan jag går mot bussen. Måste en sväng till biblioteket idag också. Om jag orkar ta mig dit...
Oh snap! Idag har jag vitt på mig för första gången ever, typ.

453. Bilder från kvällen på Sticky!

Tänkte lägga upp lite bilder från igår. Har hur många som helst. Som sagt, Crashdiet på scen och vi stod precis under Peter London! Galet bra!

Det är vi, älskling. Nu och för alltid.♥







452. dags för bowling!

Om en stund är det dags att gåt till bussen. Jag får bärhjälp också, woho! Får ta en tidigare buss än tänkt, här kan man ju inte lita på pendeln inte. Nu får vi fixa lite käk för jag är vrålhungrig och börjar känna mig lite svimfärdig.


451. Bowling på schemat!

Vi har legat i sängen och kollat julkalendern ett tag. Lite trött efter igår men inte särskilt bakis. Lite smått illamående bara. Kvällen var grym och vi kom hem "tidigt", vilket var skönt. Inga problem med pendeln på vägen hit alls. Vi stod längst fram alldels under Peter London, och de var lika grymma som alltid! Sen fick man en show med tortyr också, som utfördes på Simon Cruz, precis som i Generation Wild-videon. Bilder kommer sen!
Idag ska jag till stan och bowla med tjejgänget! Nu blir det frukost.


450. Dags för utgång!

Allt är klart, bara att packa ner leg, läppstift, och kortet i krogväskan! Är taggad för Crashdiet nu! Hoppas på en härlig kväll med bra folk och musik. Vi hörs imorgon när jag är vid liv igen!


449. Pepparkaksbak!

Vi har precis bakat pepparkakor. Det gick väl sådär. Vi hade varken tillgång till formar eller ens en kavel! Vi använde oss av glas istället. Så det blev bara runda pepparkakor. Snart ska vi väl kolla på handbollen, och börja dricka lite smått. Ikväll blir det Crashdiet! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Varför är det alltis så svårt att bestämma sig!?

Vi dåg en ganska rolig film igår, om en yrkesmördare. Helt okej. Rupert Grint och Emily Blunt var med bland annat. Kul att Rupert spelae en lika nervös och osäker kille som i Harry Potter!


448. Mysig fredagkväll.

Jag och mamma fick köpt en hel del julklappar idag. Till och med jag fick lite plagg, som jag kan visa senare. Just nu gör jag inte så mycket, är hos min man nu och han läser lite. Plugga måste han ju göra ibland. Om en stund slår vi på en film, härlig fredagkväll. Vi har mumsat på lussekatter som min mamma köpte. Imorgon ska vi baka pepparkakor! Och sen blir det utgång, Sticky för att se Crashdiet! Lookin forward to it!


447. Tre år sedan...

Idag för exakt tre år sedan så stod jag och en kompis i Scandinavium och såg Marilyn Manson. Det går knappt att beskriva känslan och adrenalinet man kände under den kvällen. Manson har varit en av mina största idoler sen jag vet inte hur länge. De som inte vet något om honom tror bara att han är satansist. Men det är han inte, han är faktiskt jävligt smart. Sommaren 2009 såg jag honom igen på Metaltown. Då var han bara en besvikelse.
Droger och alkohol hade gjort honom till ett vrak, och mitt i fick han in en syrgastub. What the fuck!? Jag blev besviken. Men jag hoppas verkligen på att se honom en gång till.

En liten video från när han hade lite talkshow. Åååh!

446. Eh, bakissjuk?

Jag hade en underbar natt och en härlig morgon. Det var nog den finaste överraskningen jag fått på länge! Nu ska jag få i mig lite frukost och packa ner lite grejer inför helgen. Jag har en extrem huvudvärk, såndär bakishuvudvärk och känner mig typ febrig. Antagligen har jag druckit alldeles för lite som vanligt. Efter skolan ska jag och mamma kolla på fler julklappar till min syster. Lateroo!


445. Jag har världens bästa pojkvän.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen- Jag måste ha världens bästa pojkvän!
När jag bytte om på gymmet fick jag ett sms från min fostermamma  som sa att jag skulle få sova själv inatt eftersom att hon jobbar natt och Mia inte är hemma. Jag som har svårt att sova i vanliga fall sms:ade ju självklart Mattias ooch beklagade mig. Väl hemma i Kungälv sitter jag och äter när jag får ett sms av honom som säger att jag ska öppna dörren, och vem står inte där om min pojkvän! Åh, så gullig han är. Nu slipper jag sova själv inatt!

Jag älskar dig.♥

444. Så förbannat trött!

Slutar runt fem, och då beger jag mig mot gymmet. Är fruktansvärt trött just nu, men tränar jag inte idag kommer jag bara ångra mig efteråt! De där järntabletterna verkar inte göra någon nytta alls, är sådär extremt trött igen.
Sitter i alla fall på webdesignen nu, och pillar med min hemsida som ska vara klar efter jul. Det börjar likna nåt och jag är nöjd med den. Lite småändringar så är den klar!
När jag kommer tillbaka till Kungälv tänker jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Se på film och mysa med te. Kanske knåpa ihop en dikt till projektarbetet. Inte anstränga mig alls! Ett bad hade inte varit fel det heller...

Hanna Beth på bild. Har velat ha en sådan fejkpäls i evigheter. Kanske får en i julklapp!


443. Nytt på Shock!

Shock har nyligen fått in en del kläder som är militärinspirerade från 50-60 talet. Och jag älskar dem! Jag har en förkärlek till såna kläder numera. Vill speciellt ha den lite vida klänningen, och kjolen med skjortan till! Tänk det med en snygga hatten jag vil ha...yummie.


442. Sömn, tack.

Känns ganska lockande att lägga sig i sängen igen och sova. Men jag har ett prov som väntar vid halv tio. Det är en lång dag som väntar och efter skolan beger jag mig till gymmet. Åker till Kungälv idag. Imorgon åker jag till Mattias för att vara där i helgen. Åh helg, snart! Det har regnat ute så det är verkligen glashalt ute. Får hoppas att jag inte kommer ha sån otur som jag hade igår så jag inte bryter benet eller något.

The birthday massacre- Red stars. Så jävla bra!♥


Audrey Kitching & Hannah Beth!

441. Nej, nu räcker det för mig.

Snart är jag klar med plugget inför imorgon. Är så trött coh less på allt att jag bara vill stänga in mig i ett hörn och böla. Kan man inte flytta till en annan dimension eller något? Den här världen gör mig bara besviken.
Jag behöver en riktig ledighet, semester. Från allt. Snart helg och då får jag äntligen spendera lite tid med min älskade pojkvän. Nu ska jag dränka mina sorger i Manson.

Bild sen i somras.


440. Hatar du mig, Gud?

Det verkar som att Han Däruppe har något emot mig idag. Inte nog med strulet med datan imorse så var min lektion inställd när jag kom till skolan. Var bara att vänta på nästa lektion. Fick i alla fall inhandlat julklappen till Mattias. Jag är nöjd! Hoppas bara att han också blir det. Känner mig smått nere idag, vilket jag har varit det senaste. Tror inte att det är min tur att vara på topp just nu. Jag vill bara kunna leva mitt liv, så jag vill leva det utan all skit. Åh. Just nu vet jag varken ut eller in känns det som. Nej nu blir det mat och sen plugg resten av kvällen. Har prov imorgon, och det är det provet som avgör mitt betyg för kursen. Heja mig!

Idag blev det en midjekjol från New Yorker.
En sönderklippt gammal Manson tisha från nån marknad och till det knästrumpor med rosetter från Shock.


439. Otursdag?

Det verkar inte vara min dag idag. Hade en jobbig mardröm hela morgonen som aldrig ville ta slut, är trött som ett as och när jag ska använda syrrans laptop hackar den upp sig, går inte att göra ett skit. Bara vänta på att batteritiden tar slut. Trött jag blir! Hade i alla fall en sovmorgon, vilket var skönt. Mådde illa så in i helvete igår kväll att jag trodde jag skulle spy. Urk. Nu är mitt PMShumör över för den här gången. Blogg.se krånglar igen, kan inte ladda upp bilder igen. Nehe, blir en video då. Saknar min kille så det gör ont.


438. Lookbook i all ära.

Assassinate me like you did with jfk. Assassinate me like you did with johnny-boy. Assassinate me that's the way you solve your problems. But you cannot mute the voice in your head.



437.Say whaaat?

Igår hade jag besöksrekord och idag har jag knappt haft några besökare alls. What!? Less jag blir.
Jag tog ut mig helt på gymmet imorse. 650 kalorier på en halvtimme är bra jobbat. Jag kan när jag vill!
Hade verkligen velat ha ett eget gym hemma. Eller åtmiminstonde en liten crosstrainer och en sit ups bräda.
Funderar på att börja med nåt pulver för ökad muskelmassa och energi. Men är det värt det? Att lägga ut massa pengar på nåt som kanske inte funkar. Pengar som jag inte har i mängder direkt.

Vill ha!

436. Mot gymmet!

Inatt har jag sovit som en stock, faktiskt. Är uppe tidigare än jag behöver för att kunna dra till gymmet innan skolan. Jösses så hurtig jag har blivit! Detta är verkligen inte likt mig. Hur ska detta sluta?
Ser fram emot helgen. Då blir det Sticky igen för att se Crashdiet! Tagga!


Skinnleggings i krokodilskinnsmönster med en t-shirt från Carlings! Och här ser ni toarullen också, trevligt.


435. Joan Jett kanske också tycker om morotskaka?

Med Joan Jett på hög volym i mitt rum ska jag strax sätta igång med att plugga. För er som inte vet så har hon varit min idol sen många år. Vilken legend hon är! Och inte nog med det så kommer hon till Sweden Rock till sommaren! Har nyss bakat en morotskaka som vi ska smaka på senare. Gud, så gott det är. Funkar ju bra på Lucia istället för den vanliga skiten.
Denna måndagen var ju rent ut sagt helt meningslös. Får hoppas på en bättre dag imorgon.
Hjälp, vad jag kommer få träna när jag äter så mycket skit  som jag gör när jag är hemma, usch.

434. Önskelista.


Denna ögonskuggspalett från Viva la diva står högt upp på min önskelista i år. Jag är som besatt av ögonskuggor just nu. Är skitsugen på att testa nytt smink och färger. Har en känsla av att den kommer bli min.
Finns på Kicks, 189 kr.


433. Svar på läsarfråga.

Jag har börjat få lite frågor om att ni vill se vilken palett det är jag använder när jag sminkar mig. Oftast använder jag min vanliga palett från H&M, som jag tycker funkar jättebra. Med lite primer under sitter det hel dagen.
36 färger för 69 kr! Rena kapet.

Bilden hittade jag på Google.


432. Svart sotning.

Såja, nu åker jag till familjen och är där tills på torsdag eller något. Åter igen har jag gråten i halsen men har inte tid att känna efter och ta hand om mig själv, som vanligt.

Visar sminkningen jag gjorde i torsdags. En svartglittrig sotning, med vitt upptill + eyeliner.


431. We did it again!

Sovit bort större delen av dagen. Idag vaknade vi vid två av att min mamma ringde. Skillat. Idag blir det plugg, film och sen åker jag väl hem till familjen igen och är där större delen av veckan. Jag behöver en riktig frukost nu känner jag. Min piercing är öm och läppen är svullen. Förkyld eller?
Ska kolla en film sen- Fish Tank. Nån som vet om den är bra? Michael Fassbender är ju med. Han va ju dösnygg i serien Hex som gick för skitlänge sedan.


430. Bilder från i torsdag!

Tänkte lägga upp en del bilder från våran girls night out i torsdags. Gud så kul vi hade! Vi firade att Elin hade fyllt 18.

Elin korkar upp!

Vi hade så jäkla kul åt Ebbas klackar. Supersmala kilklackar to die for! Men att gå i dem i djup snö, nej det var ju inte det lättaste...

På Sticky!

Elin och Ebba!

Johanna och Tim?

Jag, Nikolina & Elin. Jag ser lika blek ut som vanligt. Åh jag stör mig!

Johanna, Tim & Alexander.

Tummen upp!

Elin, Ebba, Johanna & Alexander.

Nån random snubbe som snackade med oss, haha.

429. Ja, vi är mästare.

Ops, så har man sovit till halv tre igen. Vi är verkligen mästare på att sova bort hela dagen. Kanske är dags för lite frukost? Får se vad som finns. Idag blir det nog träning för vår del. Behöver väl plugga lite också. Sista provet innan jul på torsdag. Skööönt!


428. Jay!

Det var väl kul att Jay vann. Men jag måste säga att det är så jäkla skönt att Idol är slut nu. Jag är sån som aldrig kollar på det och bara tycker att det är irriterande med allt tjat om det året om. Nu ska vi se lite Vampire Diaries och jag hinkar i mig cola. Min huvudvärk får mitt huvud att vilja sprängas. Såhär bakis kan man ju inte vara.
Jag drack ju inte så mycket igår!?


427. Slapp dag

Har dragit på Rammstein i mitt rum för fulla muggar och ska börja plocka i ordning mina grejer nu. Om en stund får jag skjuts till stan så att jag kan möta upp Mattias där, så vi åker till mig i Kungälv. Ikväll blir det tv och godis. Härlig mensvärk och huvudvärk har jag också. Denna helgen blir det att ta det lugnt. Mamma har bakat goda bondkakor idag som hon alltid gör inför jul. Degen är ju så god innan man sätter in dem i ugnen. Tar du en, kan du inte sluta.


426. En lyckad kväll!

Idag är jag  allt annat än pigg. Har en härlig huvudvärk. Jag hade i alla fall en väldigt rolig kväll igår! Drog hem vid tolv, men hade riktigt kul ändå. Så mycket har jag inte skrattat på länge. Träffade fler från skolan, både de som gått ut och de som går där nu, livliga diskussioner om musik och dans till Joan Jett, Guns n roses och Håkan. Tack vare happy hour la jag endast 40 spänn på hela kvällen igår. Ett glas vitt vin för 22 spänn liksom, och världens största ciderglas för 19 spänn. Helt underbart. Och det var riktigt god cider. Blev bjuden på nån tequila shot precis innna jag gick med salt och citron som slog på mig som tusan vid tre inatt när jag vaknade och var helt snurrig och skulle upp och dricka vatten. Bilder kommer såklart, men senare idag. Det blev verkligen en lyckad kväll!

Guns n roses- Welcome to the jungle.



425. Girls night out.


Sådär, så var man klar för en utekväll med tjejerna. Nu ska jag bara slänga i mig lite mat innan jag ska bege mig ut i kylan och pulsa mig genom snön till bussen. T'nkte visa hur jag ser ut ikväll, sminkbilder och sånt kommer senare! Vi hörs imorgon!


424. Dregglar över kläder.

Just nu sitter jag på min lektion i webdesign som vanligt vid denna tid. Dregglar lver massa kläder från Dunken. Verkligen allt därifrån är grymt snyggt, och så värt priset! Just nu suktar jag efter denna klänningen och linnet.
Ge mig?
Om ett tag drar jag hem för att fixa mig i rodning för en kväll på Sticky med tjejerna!


423. Torsdag.

Så var det torsdag igen. Och jag har namnsdag. Varför är man alltif så trött på torsdagar? Är det för att det är dagen innan fredag? Hm, inte vet jag. Ikväll blir det utgång med tjejerna, Sticky it is! Får stressa hem och göra mig i ordning, slutar sent som vanligt. Imorgon är jag ledig för projektarbetet, hur skönt som helst.

               

422. Tråkigt?

Kom hit sent och var trött. Ätit mat och tagit det lugnt fram tills nu. Jag och min syster har suttit och kollat på Inte utan min dotter. Läste boken för några år sedan, och den är verkligen bra. Hemsk, men så bra. Vissa religioner är verkligen sjuka. Inte för att jag tror på någon över huvudtaget, men ändå. Resten av kvällen behöver jag plugga. Just nu sitter jag vid min gamka stenåldersdator som man knappt kommer ut på nätet med. Och inget Word har jag heller. Syrrans laptop är inte hemma och henens dator är upptagen.
Börjar tröttna lite på bloggen faktiskt, ni blir bara sämre och sämre på att kommentera. Jag tröttnar, okej?


421. En perfekt morgon.

Igår hade jag turen att få veta att min första lektion idag var inställd, så jag har haft en härlig sovmorgon med min fina. Nu väntar te och frukost innan vi går till bussen. Idag åker jag hem till familjen igen. Imorgon blir det utgång!
Idag ska det göras ett oförberett prov i engelskan som man tydligen ska göra när man läser engelska C. Nu ska det packas lite!


420.Bilder från i lördags.

Blir inte så mycket bilder, de flesta var suddiga och riktigt dålig kvalite. Jag såg förjävlig ut på alla bilder med ögoninflammation och skit. Så det blir bara dessa! Men en underbar kväll var det.

Förfest hos en annan Annna.

Hardcore Superstar!

Älskling & Per!

419. Brun sminkning

Har ju sagt att jag skulle visa sminkningen jag gjorde i förra veckan. Denna gången använde jag mig av mörkare bruna färger, också från H&M. Resultatet blev ju mycket bättre!


418. Tisdag.

Här sitter man och slevar i sig lite frukost. Skola idag och sen gymmet. Blir till att åka ut till Frölunda torg igen med mamma efteråt och leta julklappar till min syster. Om jag har tur så sover min älskling här inatt, jag hoppas på det som tusan. Det är löjligt hur svårt jag har att sova själv. Plötsligt är allt läskigt och ensamt.
Ögonsalvan har nog börjat göra lite nytta, har till och med vågat mig på att sminka min vanliga sminkning idag.
Sen ska jag bara låta bli att klia i ögonen så går det nog bra. Slänga av sig sminket så fort man kommer hem och sånt.

Älskar att jag äntligen börjar få lite längd på håret. Ruffs ska det vara♥

417. Yummie lunch


Jag åt en sån härlig lunch idag innan jag åkte in på mitt läkarebesök. Kyckling, bulgur ich chilisås. Mums!
Något jag måste lära mig att göra själv senare. Är ju så lätt att göra. Hur svårt kan det vara liksom?
Läkarbesöket gick bra. Det var en ögoninfektion, så nu har jag fått antibiotika för det. Inom några dagar borde det vara bättre. Jag skulle plugga lite nu ikväll, men det har jag inte orkat. Känner mig helt off idag.

416. Mot läkaren!

Plötsligt blev jag helt ledig idag istället. Läraren var tydligen sjuk. Tur att jag gick in och kollade mejlen. Om en stund åker jag till stan för en sväng till läkaren. Känns lagom kul att behöva gå ut över huvudtaget. Fick på lite mascara i alla fall till slut. Kan ju passa på att visa de nya kläderna som inhandlades i torsdags. Lite av det har jag på mig idag.


415. Ögoninfektion, fuck it!

Känner mig lagom på topp idag. Kunde knappt öppna ögat imorse. Nu har det spritt sig till andra ögat också, så jag ser ju förjävlig ut. Som tur är lyckades mamma fixa en läkartid till mig i eftermiddag. Nu är jag hemma i Kungälv igen då. Åkte tidigt från Mattias eftersom att jag från början trodde att jag skulle behöva springa till vårdcentralen innan min lektion vid halv tre, men nu slipper jag det. Kände mig lagom skabb på bussen. Inget smink, illröda ögon och svettig som tusan för att jag fick halvt springa den långa vägen i snön med all packning. Inte nog med det har jag fått nån slags utslag efter att jag färgade utväxten i onsdags, prickar på händerna och halsen och nacken. Som kliar. kan lika gärna fråga läkaren om det också när jag ändå är där. Ser ut som jag har röda hund eller något. Åh vilken härlig måndag!

Pic: Weheartit.

414. Beck

Jag har verkligen ingen ork att åka hem till Kungälv ikväll, så jag stannar en natt till. Får bara ångest av att vara där ändå. Så mycket bättre med en extra natt till med en man älskar. Om en stund ska vi se Beck på tv. Vi har saft och chilinötter, mums. Det har snöat hela dagen. Rcäker det inte nu?
För övrigt har jag fått en ögoninfektion också, så det blir att uppsöka vårdcentralen nångon dag också. Mitt öga lever ett eget liv. Känner mig lagom snygg nu.


413. LA Ink

Dagen har bestått av slappande på hög nivå. Är man bakis så är man. Jag är fortfarande grymt sugen på pizza.
Nu har vi legat och sett på fear Factor och LA Ink. Blir så jäkla avundsjuk på Kat Von D. En grymt snygg tjej, men ett härligt jobb. Tänk att kunna se ut precis hur du vill! För mig är hon en väldigt stor inspirationskälla. Hade ju inte varit helt fel att åka till LA och få en tatuering gjord av henne.


412. Awesome kväll.

Kvällen igår var helt jävla awesome. Härligt folk och bra musik! Svettigt och packat med folk var det. För en gångs skull var det jag som röjde och hade jävligt kul. Harcore Superstar var lika bra som vanligt. Mitt magkatarr gick och gömde sig någonstans, vilket gjorde så himla mycket. I vanliga fall är det ju det som får mig att må skit vid såna här tillfällen så att jag inte kan röja, men inte igår inte! Blev en del drinkar, och gott var det. Sex on the beach och Jack Daniels Lynchburg lemonade är mumma! Får se om jag kanske laddar upp lite bilder senare ikväll.
Är helt död idag ju. Man var ju lagom sugen på pizza när man vaknade. Vi var inte hemma förrän fyra inatt, och då snöade det som tusan. Nej, nu blir det en dusch!

Hardcore Superstar- Split your lip. Från nya skivan med samma namn! Får fan inte nog av de nya låtarna, så jävla bra!



411. Let's get the party started!

 

Sådärja, drinken i handen och allt är klart. Läderbrallor med tsihan från igår. Dödskallering och svart smink, det är grejer det! Om en stund drar vi för att förfesta lite med Mattias syster och hennes kompis. Awesome!
Förövrigt är ni SÄMST på att kommentera. Skärp er!

410. Banditfest med Hardcore Superstar

Vaken och dags att äta frukost. Det blir till att börja tagga inför kvällen snart. Vi sticker väl iväg och förfestar sen också. Lördagskvällen ska bli grym! Blir väl fjärde gången jag ser Hardcore Superstar ikväll. Och fler ska det bli!


409. Inspiration

Ikväll har jag varit och shoppat lite med mamma. blev en tisha och en långkofta från carlings och ett par leggings från New Yorker. Får visa upp det imorgon. Nu blir det ännu svårare att bestämma sig för vad man ska ta på sig imon kväll. Men det ska nog gå. Kollade runt på lite inspiration från Lookbook. man kanske borde lägga upp lite bilder där? Eller tumblr.


408. Gemma Ward

Jag har alltid haft en liten minidröm - att bli modell. Min riktiga dröm har ju alltid varit att bli journalist, vilket jag fortfarande har för avsikt att bli, eller annars jobba med nånting inom media. Det är min stora dröm. Men vid sidan av det har jag alltid velat bli modell. Det jobbiga är att jag har svårt att stå framför kameran när min pojkvän står bakom den. Jag kanske inte är ensam om det? I alla fall så har vi fått lite snygga bilder ibland.
Nu har jag hittat en ny inspirationskälla- nämligen Gemma Ward. Ung och söt som socker.



407. T-shirt från Carlings

Min sovmrgon har inte varit så himla härlig som den hade kunnat vara. Efter att Mattias åkt vid hals sju tog det ett tag innan jag kunde somna om, och sen har jag bara haft massa drömmar, mardrömmar, riktigt jobbiga. Vaknat med huvudvärk och gråten i halsen. Idag är det i alla fall fredag. Om ett tag ska jag traska iväg till bussen för att ta mig till skolan. I eftermiddag ska jag till psykologen och efter det ska jag iväg med mamma till Frölunda torg och kolla på skor och kläder. Har jag tur skjutsar hon mig en bit till Mattias sen igen.

För övrigt älskar jag min stora t-shirt som jag köpte på Carlings för länge sedan. Den är så grymt snygg! Önskar jag hade fler såna kläder.


406. Viva la diva

Jag är som besatt av smink just nu. Mitt intresse för smink växer sig större. Ögonskuggor och läppstift är vad jag vill ha hela tiden. Glittriga och starka färger! Det är ett märke jag alltid glömmer av- Viva la diva. Ett bra märke till bra pris, men som jag inte har nånting av. Har blivit som kär i en ögonskuggspalett från viva la diva för 189 kr. Åh smink är kul! Hoppas på massa sånt i julklapp.

 

405. Ledig dag

Vaknade lite innan elva och gick upp. Ätit lite frukost och nyss gjort varm choklad. Simpsons är på tv och jag har endast några sidor kvar att läsa ur den sjunde True Blood boken. Idag bli det att slappa, plugga lite och sen åka till Mattias. Blir en grym helg tror jag. Taggar lördag!


404. Manson räddar en alla gånger.

Kvällen har varit lite utav det deppiga slaget. Haft gråten i halsen och sådär. Lite vemod blandat med saknaden av en viss kille. Nu lyssnar jag på härlig musik och ska väl sova snart. Imorgon är jag ledig och då ska jag sova ut på riktigt.

But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit



403. Tack!



Jag blev så glad när jag loggade in och såg det här igår. Det värmer. Tack, Wiilow! Jag finns här för dig!

402. Borsta tänderna gör man varje dag.

Här sitter jag med tandborsten i käften och gör i ordning mig det sista. Det är svinkallt ute idag igen. Massa jäkla reklam på tv om magmaskin hit och dit, ni vet såna som man ska betala en förmögenhet för att få och som inte funkar egentligen? Har testat en ny sminkning idag med bruna skuggor, med min andra palett från H&M. Den som faktiskt är riktigt bra till skillnad från den nya. Resultaten får ni se senare. Irriterande att inte ha nåt redigeringsprogram här, så att man kan fixa till så man ser resultatet på riktigt.


RSS 2.0