2227. Hur mår du?

Inte jättebra, kan jag inte säga faktiskt.
Har varit inne i en jobbig period ett tag nu och vet inte hur jag ska ta mig ur den. Mår dåligt över allt och inget. Gamla tankar och banor kommer tillbaka. Jag är inte nöjd med något och kan inte göra något åt det.
 
Har i flera år haft ont i kroppen och de senaste månaderna har det bara blivit värre. Har konstant värk i höfter och rygg, och ibland i benen som gör att jag mår dåligt, är tröttare än vanligt, och deppig. Till och från känns det som att jag håller på att bli sjuk pga värken. Har varit hos läkare och röntgat men de hittar inget. Så nu ska jag snart börja hos sjukgymnast men jag tvivlar ju på att det kommer hjälpa.
Har nu börjat diskutera om det kan vara psykosomatiska besvär, men det har jag ju haft innan. Hur fan blir man av med det? Börjar må bra i själen? Jo det har jag ju försökt i alla år utan resultat.
 
På detta så orkar jag inte träna som jag vill, äter mer godis än i vanliga fall, vilket leder till ångest för att jag inte tränar och gör så här mot mig själv som ger ännu mer ångest så jag tröstäter ännu mer. En ond jävla cirkel alltihop.
 
I fredags hade vi avslutning i skolan så nu kan jag med all rätt kalla mig för journalist. Men nu är jag ju arbetslös och söker jobb efter jobb utan resultat. Är fruktansvärt pank så hur denna sommaren ska gå ihop med festivaler och allt är en bra fråga.
 
Men imorgon ska jag på en arbetsintervju så ni kan väl hålla tummarna för mig?
 

2226. Saturday night.

Sitter vid tv:n i pojkvännens lägenhet med datorn i knät. Pojkvännen har somnat efter en jobbdag och jag är uttråkad. Vad tusan gör man då? Lördagkväll och allt.
 

2225. Shopping från Köpenhamn- del 2.

Skulle ju visa upp allt jag köpte i Köpenhamn sa jag. Så här är nästa del. Underklädesdelen får den heta.
Blev en lila body i spets, och en bh.
 

RSS 2.0