2188. Träning på G.

Har varit hemma en stund nu och fått i mig lite mat. Håller på och plockar ihop gymväskan för att gå bort till gymmet.Ska testa ett pass yoga idag, och sen köra lite egen kondition och styrka för mage. Aldrig testat yoga innan faktiskt, men har velat länge. Vill bli smidigare och vigare i och med dansen. I dansen använder vi minst halva tiden till att stretcha och jobba upp styrkan, men jag känner att jag behöver bli ännu vigare. Behöver bli så vig det bara går för att dansa så bra burlesk jag bara kan. Ger yoga ett försök i alla fall. Hade velat testa pilates också men det har ju inte Sportlife så. Jaja, laters!
 

Kommentarer
Skrivet av: Nathalie Tegelstam

Sv; hihi :)
Hur mår du då?
kram

2013-03-13 / 19:35:19
URL: http://nathalietegelstam.se
Skrivet av: basebollivet.blogg.se

Hoppas att det blev ett bra och svettigt pass.

Nej, du får hålla dig alert och forsätta imponera på praktiken :)

St Louis, det stämmer... hänger knappt med själv. Har ett späckad schema framför oss. Kommer besöka 6 olika städer bara i april. Blir snurrig av tanken.

2013-03-13 / 23:23:22
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Skrivet av: Art By Tina - Konst & Fashion

Du får berätta sen vad du tyckte om passet! Personligen gillar jag inte att köra yoga på gym eftersom att dom oftast inte har avslappnande lokaler och rätt ljus, stämning - helt annat om man besöker ett yogacenter - men det beror ju helt på vad man vill få ut av sin yoga - träning eller träning för själen=)

2013-03-14 / 11:02:43
URL: http://trueborn.blogg.se
Skrivet av: basebollivet.blogg.se

Yoga är jobbigt, om man har rätt instruktör och gör rätt :) Låter som du hade ett bra pass på gymmet :)

Vi har fem olika städer i april. Tre dagar i Phoenix, tre dagar i SF, en vecka hemma, tre dagar i Pittsburgh, tre i Philly och tre i Washingtong och sista veckan hemma. Och det är bara april... haha.

2013-03-14 / 11:53:18
URL: http://basebollivet.blogg.se/

Lämna en kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0